Sotatoimien painopiste näyttää siiryneen Upplands Bro:hon

Tukholman luoteispuolella Upplands Brossa vietettiin hurjanpuoleista lauantai-iltaa. Poliisi sai pistellä parastaan, että tilanne ei roihahtanut mellakoinniksi.

Hommaa lähdettiin polkemaan klo 23.00 jälkeen kun Kungsängenin uusruotsalaiset aloittivat sodan. Hätäkeskus sai kymmeniä soittoja, että keskellä asuinaluetta ammutaan hurjanpuoleisesti. Alueella ammuttiinkin rynnäkkökiväärillä ja ainakin pistooleilla.

Taistelu oli nopeasti ohi. Kun poliisi saapui paikalle, niin pensaasta löydettiin henkilö, joka kävi neuvotteluja Pietarin kanssa. Tai kuka tässä tapauksessa nyt sitten onkaan ovivahtina tuonpuoleiseen. Neuvottelu saatiin loppuun matkalla sairaalaan ja ambulanssikin pystyi sulkemaan vilkkuvalot ja ajelemaan rajoitusten mukaan pakkasosastolle.

Vaikka ambulanssissa tilanne oli nyt rauhallinen, niin toisaalla Kungsängenissä tapahtui taas jotain niin merkillistä, että sitä on vaikea arkijärjellä ymmärtää.

Nimittäin, poliisi tietenkin eristi ison alueen teknistä tutkintaa varten. Kun poliisi-nauhat saatiin vedettyä, niin paikalle saapui kuin ei mistään ihan yhtäkkiä 20-30 kehitysmaista tullutta nuorta ja vähän vanhempaakin miestä, jotka aloittivat järjettömän mölinän ja älämölön. Miehet yrittivät sisälle poliisin eristysrenkaaseen, toisaalta he tönivät toisiaan ja ilmiriita oli viittä vaille syttymässä.

Poliisi pystyi hieman rauhoittelemaan kiivastuneita miehiä ja sitten taas kuin ei mistään, he yhtäkkiä vain hävisivät paikalta. Silminnäkijät kertovat, että miesten käytös oli aivan järjetöntä. Siinä ei ollut mitään logiikkaa eikä mitään. Ulkopuoliselle tilanne näytti siltä, että mölisevä miesjoukko yritti poliisin eristämälle alueelle ja oli vihainen poliisille. Mutta sitten taas toisaalta miehet riitelivät keskenäänkin.

Henkilö, joka heitti henkensä ampumisessa, tunnetaan kovan luokan häirikkönä, vajaa kolmikymppinen jorkki.

Kungsängenin suunnalla on ammuttu viime aikoina paljon. Kesän jälkeen muutama henkilö on päässyt hengestään. Paikallisten mukaan uusruotsalaiset ovat jonkinlaisessa käymistilassa, kiihtyneitä ja älämölö päällänsä. Ihan kuin lokkilauma, jolla on koko ajan joku juttu menossa. Tarkasti ei tiedetä mistä on kysmys. Mahdollisesti vain kokaiinia on tavallista enemmän liikkeellä, josta aiheutuu joukkoälämölinää.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vesa
Vesa
22.11.2020 14:07

Sukulaiset asuvat Kungsängenissä. Saartorengas kiristyy näköjään tuollakin suunnalla. Mielenkiintoista ja toki myös ahdistavaa nähdä, miten normaalit alueet paskotaan. On kyllä ollut ruotsalaisilta sellaista järjen köyhyyttä, että on vaikea ymmärtää, mitä ovat miettineet suunnitellessaan tuon katastrofin, mikä humanitaarisen suurvallan rakentamisesta on tullut. Mikä on ollut yhteiskuntasuunnittelun olettama ja miten sen toteutumista on laskeskeltu? Vai onko vaan vedetty silmät kiinni, kovaa ja sinne päin niin kuin jossain jalkapallon puulaakisarjassa?

Minä
Minä
22.11.2020 14:21
Vastaa...  Vesa

Siellä on menty ideologia edellä ja kusetettu kansaa jo vuosikymmeniä salailemalla ongelmien laatua ja määrää. Ruotsalaiset ovat omien poliitikkojensa sekä mediansa valheiden uhreja.

Puhdasta kulttuurimarxismia, jota toki piilotellaan sanomalla sitä liberaaliksi suvaitsevaisuudeksi tms. Se näkyy matujutuissa siten, että tarkoitus on murtaa kansallistunne, perhearvot ja moraali. Tavoite on tehdä ihmisistä juurettomia nuijia, joita on helppo ohjata ja keille valtio on isä, äiti ja kaiken hyvän antaja.

On siis pähkähullua, ihan vaan totalitaristisen vallan halussa. Liberaali suvaitsevainen ei ole liberaali, eikä suvaisevainen, hän tekee töitä kulttuurimarxistien idean hyväksi.

kumiluotsi
kumiluotsi
22.11.2020 22:36
Vastaa...  Minä

Tuon yhteiskunnallisen muutoksen aineellinen vaikutus lienee se, että vallitseva keskiluokkaisuus korvautuu vallitsevalla köyhyydellä.

diskuteeraaja
diskuteeraaja
23.11.2020 09:45
Vastaa...  Minä

Tämäpäs vaikuttaa monikultturellilta sotatoimelta ihan jo Suomessa:
”Vantaan Junkkarinkaarella syttynyttä tulipaloa olivat turvaamassa pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköiden lisäksi myös raskaasti aseistautuneita poliiseja”

Kukavaan
Kukavaan
23.11.2020 10:47
Vastaa...  diskuteeraaja

Monikulttuuria väreilee läheisyydessä olevassa kauppakeskus Jumbossa, joten voi olla jostain kysymys.

Minä
Minä
22.11.2020 14:08

Alkaa sotakirjeenvaihtajalla olla paljon työtä tuolla Ruotsin puolella.

YLE
YLE
22.11.2020 17:16
Vastaa...  Minä

Täällä Aarne Tanninen, Tukholma.

Valtsu
Valtsu
22.11.2020 20:15
Vastaa...  Minä

Täällä Maria Pettersson, Ylimielistön Sanomat. Maahanmuutossa kaikki vitun hyvin.

Numento
Numento
22.11.2020 14:11

Olisko Ranskan tapahtumilla ja Köpiksen katupyllistelyllä jotain yhteyttä
Ruotsin joukkomölinöihin ? Kehitysmaalaisten touhu on niiin ihanan värisevää
milloin mistäkin syystä tai syyttä.

CvK
CvK
22.11.2020 17:26
Vastaa...  Numento

Mahdollinen yhteys ja rahoittajakin voisi olla seuraava, todisteita tietenkin on vaikea löytää ainakaan valtamediasta::

”…The Diyanet controls about 270 mosques in France and pays the salaries of about 150 Turkish imams in the country

According to Dagens Nyheter in 2017, nine mosques in Sweden have imams sent and paid for by the Turkish Directorate of Religious Affairs (Diyanet). Along with their religious duties, the imams are also tasked with reporting on critics of the Turkish government. According to Dagens Nyheter, propaganda for president Erdoğan and the AKP party is presented in the mosques.


Hakusana: Diyanet

Diyanet on Turkissa vuonna 1924 perustettu uskonnollisten asioiden ministeriö, jonka tarkoituksena on edistää ja tukea islamia. Diyanet hallitsee myös maan 77 500 moskeijaa. Ministeriön budjetti on 21,6 kertaa suurempi kuin Turkin EU-ministeriön ja 1,8 kertaa suurempi kuin maan sosiaaliministeriön budjetti.

Diyanet on nykyään paneurooppalainen poliittinen ja uskonnollinen voima ja pyrkii yhdistämään kaikki Euroopan muslimimaahanmuuttajat turkkilaisen lipun alle.

Joten, tukehtukaa kebabbiinne jos vielä sitä syötte.

Kukavaan
Kukavaan
22.11.2020 21:48
Vastaa...  CvK

Turkkilaisilla muslimeilla saattaa olla osuutta Euroopan muslmilevottomuuksiin.

Erdogan uhosi 22.11.2020 puheessaan Turkin olevan erottamattoman osan Eurooppaa ja esitti vaatimuksia siirtolaisuutta ja EU-jäsenyyttä koskien.

IS 2020-11-22
”Näemme itsemme erottamattomana osana Eurooppaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että alistuisimme maahamme ja kansaamme kohdistuville peittelemättömille hyökkäyksille, verhotulle epäoikeudenmukaisuudelle tai kaksoisstandardeille, Erdogan ilmoitti.”

Nyt olisi aika päästä Turkista eroon. Olisi aika muuttaa strategiaa ja irroittaa Turkki Natosta. Tarvitaan täydellinen Turkin kauppa- ja liikennesaarto. Ne heikentäisivät Turkkia ja helpottaisivat sen strategisesti tärkeiden alueiden haltuunottoa ja puhdistusta vihamielisistä voimista.

Erdoganin politiikka tavoittelee Euroopan maiden alistamista islamille ja tietysti Turkille. Sen voi estää vain lopettamalla Turkin olemassaolo.

KaikilleAnsioidensaMukaan
KaikilleAnsioidensaMukaan
22.11.2020 14:40

Ihquu monikulttuurisuutta ja nehän tekee törkeen hyvää safkaa!!!

Onnitellaan taas oikein ISOLLA kädellä sveduapinoita! Ovat onnistuneet tuhoamaan oman maansa kehitysmaa tasolle alle kahdessa kymmenessä vuodessa. Tukehtukaa vaan svedupellet pas****ne ja olkaa iloisia!

pzkw
pzkw
22.11.2020 22:47

No, sama tulee toistumaan täälläkin joten voit kohdistaa onnittelusi myös suomen päättäjille. Itsellä lähinnä nousee säälin tunne ruotsalaista alkuperäisväestöä kohtaan. Toivon todellakin että saavat vielä homman jotenkin haltuun. Tosin vaikea sitä on uskoa.

Kempeleen Korleone
Kempeleen Korleone
23.11.2020 09:26
Vastaa...  pzkw

Niin meille käy! Viher Bolshevistit & muut vasemmisto-komukat takaavat sen. Kansa äänillään sitä haluaa ja sen se saa.

Työssä käyvä suomalainen maksaa kaikille elätettäville jopa itseään paremman elintason ilman, että elätettävien tarvitsee tehdä päivääkään työtä.

Suomi Finland
Suomi Finland
22.11.2020 15:02

Osui ja upposi.

Suomessa sanovat, etteivät tee samoja virheitä kuin muualla. Ohisalokin väitti, että Halla-aho valehtelee, kun kertoo julkisuuteen, että Suomi on Ruotsin tiellä. Lopuksi vedotaan kansainvälisiin sopimuksiin.

Kun perussuomalaiset pääsevät nuivien johdolla hallitukseen, saamme oikeasti nähdä, mitä asialle voidaan tehdä. On aivan selvää, että uussuomalaiset tarvitsisivat paljon enemmän aikaa kotoutumiseen ja heidän pieni määränsä edesauttaisi kotoutumista. Nyt kuitenkin toimitaan turvapaikkapoliittisesti ja sehän tarkoittaa, että otamme sisään uusia ihmisiä riippumatta siitä, ovatko ennemmin tulleetkaan kotoutuneet.

Seura tekee kaltaisekseen ja riittävä määrä huonosti pärjääviä ihmisiä synnyttää kierteen, jota on mahdoton ratkaista oikeusvaltioperiaatteen mukaisesti.

Minä
Minä
22.11.2020 16:06
Vastaa...  Suomi Finland

Ohisalolta menee kaikki järki ohi. Kun tehdään samat asiat kuin Ruotsissa, kyllä ollaan Ruotsin tiellä. Tuossa kieltäessään, että Suomi olisi maahanmuuttopolitiikallaan Ruotsin tiellä, siis matkalla ongelmiin, tulee Ohisalo huomaamattaan tunnustaneeksi, että Ruotsissa asiat ovat huonosti.

Ohisalon ja muutaman muun suvakin korjaukset Ruotsin virheisiin ovat pelkkää kuvittelua, kuten kaikki muukin suvakkien unemissa. Realismia ei ole mailla eikä halmeilla.

Ilmari
Ilmari
22.11.2020 16:21
Vastaa...  Minä

Kun Ohisalo sanoo, että emme ole Ruotsin tiellä, hän epäsuorasti ja luultavasti tahtomattaan myöntää, että Ruotsissa on mamuista ongelmia.

Puolueeton
Puolueeton
22.11.2020 17:04
Vastaa...  Ilmari

Mahtoiko hän itse huomata sanojensa merkitystä?

Kun on viettanyt parikymmentä talvea etelässä ja nyt joutuu koronan johdosta viettämään talven Suomessa, huomaa ankaran pimeän talvi-ilmaston vaikutuksen. Kotoutuminen ei tule koskaan onnistumaan. Jos rahaa ei saisi ilmaiseksi, paluu etelään olisi varmaa.
On aivan eri asia, jos täältä saa mielenkiintoista työtä ja tovereita, joka korvaa meidän talven ankeutta, kotoutuminen tapahtuu helposti.

Heppu Korhonen
Heppu Korhonen
22.11.2020 16:36
Vastaa...  Minä

Ohisalolla on oma vakaumuksensa ja siksi yksikään lause ei mene perille.

On kuin yrittäisi selittää umpikommunistille tai kiihkouskovalle että on tässä toinenkin näkökohta. Silloin korvat sulkeutuvat, ajatuksen juoksu pysähtyy ja varastosta kaivetaan ne moneen kertaan kuullut vakioselitykset.
Niitä toistetaan niin kauan että mielenrauha palautuu omaan turvalliseen loukkoonsa käpertyen.

 Jos kysyttäisiin, mitä kysyttiin, ei vastausta tule, koska kaikki meni ”ohi salon”.

Bombi
Bombi
22.11.2020 17:19
Vastaa...  Heppu Korhonen

Ohisalo ei usko eikä ymmärrä omaa peilikuvaansa. Pelottavaa että noin epävakaa, täysin kuutamolla oleva henkilö saa päättää yhtään mistään omista asioistaan saatikka sitten koko kansan. Blondi katastrofi.

Prozac
Prozac
23.11.2020 05:34
Vastaa...  Suomi Finland

Ohisalo= kananaivot+ideologia= vaarallinen sekoitus

Qroquius Kad
Qroquius Kad
22.11.2020 15:23

Muslimien tuonpuoleisen portsareina on kaksi tällaista kaveria:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Munkar_ja_Nakir

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
22.11.2020 17:30
Vastaa...  Qroquius Kad

Aivan mainioita miekkosia.

MattiS
MattiS
22.11.2020 15:39

pensaasta löydettiin henkilö, joka kävi neuvotteluja Pietarin kanssa. Tai kuka tässä tapauksessa nyt sitten onkaan ovivahtina tuonpuoleiseen. Neuvottelu saatiin loppuun matkalla sairaalaan ja ambulanssikin pystyi sulkemaan vilkkuvalot ja ajelemaan rajoitusten mukaan pakkasosastolle”

Hehe, vaikkakin nämä moniosaajat herättävätkin paljon ärsytystä, kun näin asioita esittää niin näitä lukee pieni hymy huulilla. 😅 Runollista, niin kovin runollista.

Valkoinen natsirasisti-islamofoobikkomies
Valkoinen natsirasisti-islamofoobikkomies
22.11.2020 17:15

Tämäkin on minun vikani.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
22.11.2020 17:26

Onko sossurahat loppumassa kun älämölöö senkun kasvaa, hieno homma jos tämä vielä sitten aiheuttaa vainajiakin 😀😀😀 (tietysti niitä etelänpuoleisia)

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
22.11.2020 18:49

Vähemmän yllättäen jorkki näyttää olleen somppu.

KKi
KKi
22.11.2020 21:14

No joo no.
Eräs ajattelija on taannoin todennut yhteiskuntien koostuvan ihmisistä . Nykyinen Ruotsi todistaa tuon toteamuksen oikeaksi.

Ruotsiin on saapunut ja saapuu kokoajan lisää ns. kultturellia ainesta joka muuttaa Ruotsin kovin kulttuurisesti rikkaaksi. Kuten arvon PT-mediakin on meitä sivistänyt.

Alkaa olla vain ajan kysymys kun naapurimaamme muuttuu muslimi paskastaniaksi. Veikkaan jotain pariakymmentä vuotta ja Ruotsi on muslimi ennemistöinen paskastania.

Huvittavaa on nähdä kuinka hintahtaville hipstereille ja muille feministeille sharia lain alla käy. Veikkaanpa pride kulkueiden olevan himppasen epäterveellisiä tuloaan tekevässä sharia Ruotsissa.

Nomen est omen
Nomen est omen
22.11.2020 22:54

Sopivampi mekkalapaikka olisi tuo Bålstan yläpuolella sijaitseva Apalle.

Ehrootus
Ehrootus
24.11.2020 13:18
Vastaa...  Admin Pt-media

Sittenhän nimeksi passaisi paremmin ÅPålle.

Master of disaster
Master of disaster
23.11.2020 08:30

Ruotsi on pikajunassa ilman jarruja matkalla suoraan helvettiin. Tässä vaiheessa tarvitaan ihme pelastamaan ruotsalaiset.

Suomi Finland
Suomi Finland
23.11.2020 11:15

Ongelmat ovat olleet kaikkien nähtävillä jo kauan. Niiden on annettu kaikessa rauhassa paheta. Miksi??? No, koska ongelmiin puuttuminen on tulkittu hirvittäväksi rasismiksi ja sen takia ongelmiin ei ole tartuttu jo vuosia sitten. Ehkä jo 20 vuotta sitten olisi pitänyt tehdä JOTAIN ja paljon.

Ongelmat on myös nähty, mutta niiden myöntäminen on vaikeaa myös siksi, että uutta sakkia pitää vastaanottaa jatkuvasti loputtomasta ihmisautomaatista.

Toinen asia:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Eugeniikka

”Toisen maailmansodan jälkeen eugeniikan vastustus lisääntyi, ja nykyisin se tuomitaan laajasti. Monissa länsimaissa eugenistisia pakkosterilisointiohjelmia kuitenkin jatkettiin aina 1970-luvulle asti. Positiivista eugeniikkaa harjoitetaan edelleen esimerkiksi Kiinassa.”

Eugeniikkaa harjoittava kansakunta pääsee maailmanvaltaan. Jos yksikin kansakunta harrastaa esimerkiksi älyyn perustuvaa eugeniikkaa ja karsii perimästä heikkojen yksilöiden geenit, käy lopuksi niin, että tämä kansakunta johtaa maailmaa ja muut menevät minne viedään. Kehitys on hidasta, mutta vääjäämätöntä.

Ihmisoikeuksia kunnioittavat ylevät periaatteet ovat ehkä inhimilliseltä kannalta yleviä.

Kuinkahan suuri osuus nykyisestä älykkyystasosta esimerkiksi Suomessa on menneiden vuosikymmenien rotuhygienian ansiota? Hys, hys, —-

Ainoastaan keinotekoinen ihmisen muokkaaminen voi pelastaa tilanteen ja tasata pisteitä. Kiinassa koulutus on armotonta, eikä kelkasta pudonnut kansalainen vaa’assa paljoa paina. Siellä tehdään töitä, ei lepäillä laakereillaan, vaan kansakuntaa koulitaan järjestelmällisesti ottamaan maailman ykköspaikka kännykkä- ja pleikkaripelaajilta.