Huddingessa hikinen perjantai–iltapäivä

Huddingen Flemingsbergissä oli perjantai-iltana hurja meno ja joillakin osapuolilla lievä etukeno. Se ei johtunut alkohoolista vaan puukonrei´istä nahassa.

Flemingsbergiläisessä ravintolassa alkoivat puukkoharjoitukset klo 20.00 aikaan. Asiakas tuikkasi toisen asiakkaan reiteen puukon pystyyn. Kun potilas Saarinen makasi pizzerian lattialla odottaen ambulanssia, niin ravintolan välittömässä läheisyydessä aloitettiin pistoolisota.

Noh, pari minuuttia pistoolisodan jälkeen läheiselle huoltoasemalla konttasi verinen mies, jolla oli useita puukonpistoja kehossaan. Poliisin mukaan konttaavaa miestä oli myös ammuttu, tai tarkemmin sanottuna ohiammuttu.

Paikalta nähtiin poistuvan kovasti kaasuttaen henkilöauto, jossa oli kyydissä henkilöitä. Yön aikana yksi henkilö otettiin kiinni epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Miksei Löffe asu Flempassa tai Rinkelikylässä?

Mikäs pommi siellä Järfällan/Järvan asunnossa eilen poksahti? Ensin se mainittiin, sitten vaiettiin?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tee Paavo joskus uutinen tyyliin; ketään ei ammuttu, puukotettu , ryöstetty tai raiskattu tällä viikolla Ruotsistaniassa by immigrants . Myöskään ei pommi paukahtanut. Sori , liian pitkä aikajänne, jos edes yksi päivä . Tiedän, tiedän , vaikeaa se on….

Aappa

Breaking News: ”Rauhallinen päivä Malmöössä – ketään ei kontannut pensaassa”

Lukija ihmettelee, että mitä hittoa, ja klikkaa linkkiä vaistomaisesti.

Kukavaan

Olivatko asialla kirjallisuuden ystävät?

Musta makkara

Kieltämättä toimintaa on. Ja kun porukka senkun vaan lisääntyy, niin toimintakin tästä vaan paranee.

Ruotsin maahanmuuttopolitiikan tiukennus on sitä, että kiihdytetään tahtia vaan entisestään. Kantis kyllä maksaa lystin loppuun saakka.

Moonman

Menneiden aikojen ”en finne igen”-jutut taisivat olla aika kesyjä verrattuna nykymenoon. Sillä erotuksella tietenkin että suomalaisia saa haukkua ja solvata miten vaan, mutta näistä jos sanoisi jotain samansuuntaista niin jo olisi poliisi ovella, elleivät rikastajat ehdi ensin.

juha II

No, oppiihan tässä maantietoa ruotsalaisista paikkakunnista kun matuloisia on kylvetty jokaiseen nurkkaan.

Aappa

Rikospaikalta pitäisi aina poistua ajamalla rauhallisesti ja liikennesääntöjä noudattaen. Täten ei kiinnittäisi kehenkään huomiota. 🙂