Kuularuisku lauloi haikeaa hoosiannaa Järfällassa

Tukholman naapurissa Järfällassa saatiin viime yönä makupaloja millaista saattoi olla tunnelma Karjalan kannaksella kun tunkeijlija yritti maahan.

Nimittäin Jakobsbergin keskustassa sijaitsevaa yökerhoa tulitettiin klo 02.00 aikaan rankalla kädellä. Tietojen mukaan (katso kuva, miltä jälki näyttää) 20-30 laukausta ammuttiin ravintolan ikkunoita kohti ja muutenkin päin rakennusta.

Kukaan ei loukkaantunut, sillä baari oli ampumishetkellä kiinni.

Pt-median Järfällan kirjeenvaihtaja kertoo, että aamuseitsemän aikaan alue oli eristetty, eikä lähelle päässyt. Paikalla oli kymmeniä teknisen tutkinnan poliiseja ja kymmenet aseistautuneet poliisit vartioivat aluetta.

Samainen ravintola joutui vastaavan tulituksen kohteeksi viime kesänä. Motiivi ampumiselle näin ollen lienee maksamattomat laskut.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Reikäpaikkakuntia
Reikäpaikkakuntia
8.12.2020 11:24

Mitäs siellä Sundsvallissa sitten tapahtui? Jne.

Olen huomannut että Ruotsin Pohjoisen paikkakunnat ovat todellisia persereikiä matuineen ja rikoksineen: Sundsvall, Östersund, Boden, jne. Pikkupaikkoja joissa kuitenkin tapahtuu mitä karmeimpia juttuja tämän tästä. Koska suvakot ja asylantit ja refugeeswelcometodowhatyouwanttodo…

Suomi Finland
Suomi Finland
8.12.2020 11:52

Monta kulttuuria kun kohtaa, syntyy eriarvoisuutta, jonka vuoksi ylempien kulttuurien edustajat ovat pakotettuja hieman hiillostamaan meitä alakulttuurilaisia ja sellaisia yläkultturilaisia, joilla on oma tahto yli mafiapomon tahdon. Tai kenties heillä on oma mafiapomo, joka nyt on pakotettu ottamaan kantaa kilpailevan ryhmittymän kilpailevaan toimintaan.

Joka tapauksessa: tätähän olemme aina halunneet ja tämä on väistämätön kehityskulki, koska ihmisoikeudet ja koska kansainväliset sopimukset.

juha II
juha II
8.12.2020 21:38

Ellei Tukholmassa sada lunta niin sitten hauleja. Enää ei puutu kuin se, että Turkin ”hymypoika” lähettää Armeniassa ”lämmittelemässä” olleita uskonsotureita Syyriasta. Eikö pojat ole jo ”kaupunkilomansa” ansainneet ja veisetkin ovat kuin uudessa terässä! Kyllä siinä tarvittaisiin oikein giganttinen hanke sosiaalidemokraattien ja tietenkin Ruotsin kirkon taholta unohtamatta polliisi(lerppuja)voimia soppatykkeineen ja pääasiassa naispoliiseista koostuvia suorantoiminnanjoukkoja, jotka saavatkin melkoista sekaannusta aikaan! Pääministeri’ ”Ladonlukko” Stefan Löfven puhuu viideon välityksellä kehoittaen poikia olemaan kuin kotonaan! Ja eihän siinä sitten muuta tarvitalkkaan.

Kukavaan
Kukavaan
9.12.2020 01:31

Hiukkasen näitä ampumaratoja nähneenä tuli mieleen, että mikäpä tuolla olisi loikoilla yhteiskunnan elättämänä ja yhteiskunnan maksamassa asunnossa kaikista velvoitteista vapaana. Se olisi eräänlaista aatelisen elämää.

Woah
Woah
9.12.2020 04:54

Sitä saavat mitä ovat tahtoneetkin, olisivat onnellisia monikultturisuuden tuomasta jännityksestä ja pöhinästä. Vastustamalla tätä mielettömyyttä ja äänestämällä oiken, tilanne olisi aivan toinen.Nyt on turha ulista, maa on menetetty.