Lucia aloitettiin arpomalla Rinkebyn lusija

Ruotsalaiset mediat ovat ottaneet todella vähän esille aamuista tapahtumaa Rinkebyssä. Miestä ammuttiin ikkunan läpi ja tämä haavoittui vakavasti.

Lucian viettoa aloitettiin Rinkebyssä arpomalla kuka lähtee lusimaan. Ja kuka Karoliiniseen puhtaisiin valkoisiin lakanoihin. Voittoarvalla olisi saanut myös paikan kylmäkaapista; alastomana, yksinäisenä ja lappu varpaassa. Ja hyvin kuolleena. Se arpa jäi tänään vetämättä.

Sotatoimi alkoi klo 09.00 aikaan kun pihalta kadulta aloitettiin konekivääritulitus toisessa kerroksessa sijaitsevan huoneiston ikkunoita kohti. Bang, bang, bang ja ampujat häipyivät kuin tuhka tuuleen.

Poliisi sai soittoja ampumisesta ja paikanpäällä tutkittiin ensin pensaat. Ei raatoja. Sitten mentiin huoneistoon, jota kohti oli ammuttu. Sieltä löytyikin sohvan alta vakavasti haavoittunut mies, useita osumia. Miehen arvassa luki: valkoiset lakanat ja kyydin kyljessä ambulance.

Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Pt-median alamaailman ja Rinkebyn asiantuntija kertoo, että ampumispaikka on Rinkebyn keskustan tuntumassa pahamaineinen Rinkebysvängen-katu.

– Mitään suurempia huhuja ei ole liikkeellä. Ampuminen on toistaiseksi arvoitus, asiantuntija kertoo.

 

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ei Suomesta ikinä Swedistania!

Jos olen ihan rehellinen, niin en jaksaisi enää yhtään persereikäuutista Ruotsista.

Ruotsi on nykyään 100% Swedistan. Kyseiseen paskamaahan matkustimme perheenä viimeisen kerran Siljalla 2016 – jossa meidät yritettiin ryöstää keskellä kirkasta päivää kyttäparvien samoillessa lähietäisyydellä (eivät kunnioita kyttiä laisinkaan), mutta käytin voimaa ja ryöstö epäonnistui ja poistuimme suoraan laivaan.

Tämän jälkeen SiljaTallinkin korttia emme ole käyttäneet. Ensin se tippui asteita ja en edes tiedä onko se enää nykyisellään voimassa.

Ei kiinnosta. Syykin tähän, kun kypsyttiin sössöttäviin arabipartioihin kalliiden hyttien suljetuilla käytävillä, jossa saivat laivan henkilökunnan asiasta välittämättä jatkaa vaelteluaan ja möykkäämistään.

Siksi siirryimme VikingLine:lle ja siellä pysymme.

Pah

Juu, eipä tule enää ihan heti mieleen lähteä vapaaehtoisesti ruotsin risteilylle.Ikävä juttu että siitä moinen matalan asteen sotatanner on tullut.

Kukavaan

Risteilyt Riikaan voivat lisätä suosiotaan. Ehkä myös Puola nousee kohteeksi. Ahvenanmaakin menettelee, jos paikalliset eivät pasko sitä suvakkikiimassaan.

T

Sopiiko kysyä missä teidät yritettiin ryöstää? Siis tarkempi sijainti kiinnostaisi.

Finn dig själv finnjävel

Suomalainen naispuolinen sossupoliitikko jäi kiinni toistamiseen huumeratista. En finne igen, tällä kertaa morfiinifinne. Juuri sellainen joka rakastaa Rinkebyytä ja vapaata huimekauppaa.

https://www.expressen.se/gt/krim/s-riksdagsledamot-gripen-for-rattfylla-for-andra-gangen/

PS Pari päivä sitten Ruotsin suurin kokkelitakavarikko Farstassa, katuarvo 400 miljoonaa kr.

Prozac

Ei ole vissiin rynkky kohillaan. Pari napsua vasemmalle, niin eiköhän ala käymään hengenpaikoille.