Adrianan murhan tutkimukset eivät etene

Elokuussa Botkyrkassa surmatun 12-vuotiaan Adriana-tytön murhan tutkimukset eivät etene. Poliisilla oli alkuviikosta kiinniotettuna henkilö epäiltynä osallisuudesta murhaan, mutta hänetkin on nyt vapautettu näytön puutteen vuoksi.

Nuori tyttö joutui vahingossa gangsterien tulilinjalle 2. elokuuta Botkyrkan Huddingessa. Tyttö oli yöllä paikallisen McDonaldsin pihamaalla, kun paikalle saapui autolastillinen gangstereita.

Liikkuvasta autosta ammuttiin rynnäkkökiväärillä, kohteena ei ollut tyttö vaan pihamaalla oleskelleet muut gangsterit. Sihti oli kuitenkin huononpuoleinen ja täysin sivullista tyttöä osui kuolettavia laukauksia ainakin selkään. Tyttö kuoli heti paikanpäällä.

Tapahtuman jälkeen poliisilla ei ole ollut käytännössä mitään konkreettista. Päivä murhan jälkeen toiselta puolelta kaupunkia löydettiin poltettu auto, joka pystyttiin yhdistämään tapahtumapaikalta saatuihin valvontakamerakuviin. Muutama kiinniotto on ollut, mutta ne eivät ole johtaneet mihinkään.

Poliisia on kritisoitu asiasta paljon. Tällaisissa merkittävissä rikostapauksissa on olemassa joitakin linjoja, miten rikosta voidaan lähteä selvittämään. Mikään ei kuitenkaan ole edennyt.

Teknisillä todisteilla, kuten sormenjäljillä tai DNA-löydöillä, jos henkilö on ennestään poliisin rekisterissä, saadaan oikeudessa pitävä näyttö. Esim. hylsystä tai autosta saatu DNA. Auto kuitenkin paloi ja aseen lipaskin luultavsti on lipastettu hanskat kädessä. Valvontakameroiden kuvat ovat olleet niin heikkolaatuisia, että niistä ei ole ollut apua.

Tapahtumaa voidaan yrittää purkaa myös sitä kautta, että ketkä olivat oikeita kohteita. Oliko heillä vihamiehiä ja keitä. Merkittävä tekijä on myös se, että monet tietävät ketkä olivat murha-aikeissa. Mutta kukaan ei uskalla puhua.

Alamaailman huhujen mukaan tekijät ovat jos nyt ei ihan yleisesti, niin ainakin tietyn piirin tiedossa. Silti edes mitään nimettömiä vihjeitä ei tiettävästi ole tullut. Tämä taas tuo esille vain sen, että kuinka vaikea tapahtumaan on saada todistajia.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
p.grandell

Jos on mahdotonta saada ampuja selville, on vain yksi lääke tälle helvetille, kaikki yön-timot ja karvaranteet ulos maasta, kotimaahansa kabuliin/mogadishuun, mistä ovat kotoisin, räiskiköön siuellä missä on heidän kulttuurinsa, jättäisivät sivistys maat rauhaan, mukaansa kyllä kaikki suvakki politiikot ja muut hyysääjät kylläkin

mummeli

Eikö dialogiposliini voisi kutsua tussariukot pizzalle…

Sam Colt

Epäily ja tutkinta loukkaavat sotaa paenneitten ihmisoikeuksia. Ja sitähän lövenistit eivät missään tapauksessa halua tehdä.

juha II

Niin. Onhan se vaikeaa kun ”syyllinen” on kuollut ja kuopattu!

Jones

Saattoi olla hyvinkin, ettei ollut vahingonlaukaus. Oli vain liian vaalea siihen ympäristöön. Eikä tässä asiassa ole mitään uutta Suomessakaan.

Rullattu

Tuosta olikin juttua taannoin, että tapus ei ollut vanhinko vaan se haluttiin siksi lavastaa.
Tarkoitus oli tappaa valkoihoinen ja suriuksi paikalla oli pikkutyttö joka päätettiin raakasti tappaa.

Anna-Maria Korhonen

Eurooppa valloitetaan aikuisten miesten esiintyessä lapsina ja poikina, sotilaiden tekeytyessä sotaa pakeneviksi ja lasten ampumisella selkään. Mitä se kertoo valloittajasta, mitä se kertoo valloitetusta.

Daavidin poika

Käsittääkseni kyseessä oli ”kimmoke luoti” Muutama salateoria näköjään taas viestiketjussa.
Olitko se Pate sinä joka kirjoitit tästä kimmoke luodista.?

Qroquius Kad

Jos tyttö sai useampia osumia selkään, eivät kaikki voine olla kimmokkeita?

farbror Trollvägg

Kotoinen tapaus:…Rikosylitarkastaja Koskelan teinimurhasta: ”Yhteiskunnan on tehtävä enemmän, jotta tällainen ei enää koskaan toistu”…
Yhteiskunta pystyy ”tekemään” yhä vähemmän ja vähemmän sitä mukaa kun rahaa jaellaan matuille ja maailmalle.

burkhaesirippu

WW3 ei sitten alkanutkaan Berliinin jakolinjalla suurvaltojen välilisenä jättioperaationa kuten pelättiin. Nyt näyttää todennäköisimmältä että se alkaa pikku hiljaa ympäri Eurooppaa sitä mukaa kun kun massivinen matumigraatio muuttaa ”taakanjakajia” Lähi-Idän valtioiden kaltaiksi pomminrakentajien paratiiseiksi.