Adrianan murhan tutkimukset eivät etene

Elokuussa Botkyrkassa surmatun 12-vuotiaan Adriana-tytön murhan tutkimukset eivät etene. Poliisilla oli alkuviikosta kiinniotettuna henkilö epäiltynä osallisuudesta murhaan, mutta hänetkin on nyt vapautettu näytön puutteen vuoksi.

Nuori tyttö joutui vahingossa gangsterien tulilinjalle 2. elokuuta Botkyrkan Huddingessa. Tyttö oli yöllä paikallisen McDonaldsin pihamaalla, kun paikalle saapui autolastillinen gangstereita.

Liikkuvasta autosta ammuttiin rynnäkkökiväärillä, kohteena ei ollut tyttö vaan pihamaalla oleskelleet muut gangsterit. Sihti oli kuitenkin huononpuoleinen ja täysin sivullista tyttöä osui kuolettavia laukauksia ainakin selkään. Tyttö kuoli heti paikanpäällä.

Tapahtuman jälkeen poliisilla ei ole ollut käytännössä mitään konkreettista. Päivä murhan jälkeen toiselta puolelta kaupunkia löydettiin poltettu auto, joka pystyttiin yhdistämään tapahtumapaikalta saatuihin valvontakamerakuviin. Muutama kiinniotto on ollut, mutta ne eivät ole johtaneet mihinkään.

Poliisia on kritisoitu asiasta paljon. Tällaisissa merkittävissä rikostapauksissa on olemassa joitakin linjoja, miten rikosta voidaan lähteä selvittämään. Mikään ei kuitenkaan ole edennyt.

Teknisillä todisteilla, kuten sormenjäljillä tai DNA-löydöillä, jos henkilö on ennestään poliisin rekisterissä, saadaan oikeudessa pitävä näyttö. Esim. hylsystä tai autosta saatu DNA. Auto kuitenkin paloi ja aseen lipaskin luultavsti on lipastettu hanskat kädessä. Valvontakameroiden kuvat ovat olleet niin heikkolaatuisia, että niistä ei ole ollut apua.

Tapahtumaa voidaan yrittää purkaa myös sitä kautta, että ketkä olivat oikeita kohteita. Oliko heillä vihamiehiä ja keitä. Merkittävä tekijä on myös se, että monet tietävät ketkä olivat murha-aikeissa. Mutta kukaan ei uskalla puhua.

Alamaailman huhujen mukaan tekijät ovat jos nyt ei ihan yleisesti, niin ainakin tietyn piirin tiedossa. Silti edes mitään nimettömiä vihjeitä ei tiettävästi ole tullut. Tämä taas tuo esille vain sen, että kuinka vaikea tapahtumaan on saada todistajia.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
p.grandell
p.grandell
18.12.2020 11:52

Jos on mahdotonta saada ampuja selville, on vain yksi lääke tälle helvetille, kaikki yön-timot ja karvaranteet ulos maasta, kotimaahansa kabuliin/mogadishuun, mistä ovat kotoisin, räiskiköön siuellä missä on heidän kulttuurinsa, jättäisivät sivistys maat rauhaan, mukaansa kyllä kaikki suvakki politiikot ja muut hyysääjät kylläkin

mummeli
mummeli
18.12.2020 11:29

Eikö dialogiposliini voisi kutsua tussariukot pizzalle…

Sam Colt
Sam Colt
18.12.2020 11:45

Epäily ja tutkinta loukkaavat sotaa paenneitten ihmisoikeuksia. Ja sitähän lövenistit eivät missään tapauksessa halua tehdä.

juha II
juha II
18.12.2020 14:30

Niin. Onhan se vaikeaa kun ”syyllinen” on kuollut ja kuopattu!

Jones
Jones
18.12.2020 14:48

Saattoi olla hyvinkin, ettei ollut vahingonlaukaus. Oli vain liian vaalea siihen ympäristöön. Eikä tässä asiassa ole mitään uutta Suomessakaan.

Rullattu
Rullattu
18.12.2020 15:29
Vastaa...  Jones

Tuosta olikin juttua taannoin, että tapus ei ollut vanhinko vaan se haluttiin siksi lavastaa.
Tarkoitus oli tappaa valkoihoinen ja suriuksi paikalla oli pikkutyttö joka päätettiin raakasti tappaa.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
18.12.2020 17:23

Eurooppa valloitetaan aikuisten miesten esiintyessä lapsina ja poikina, sotilaiden tekeytyessä sotaa pakeneviksi ja lasten ampumisella selkään. Mitä se kertoo valloittajasta, mitä se kertoo valloitetusta.

Daavidin poika
Daavidin poika
18.12.2020 18:01

Käsittääkseni kyseessä oli ”kimmoke luoti” Muutama salateoria näköjään taas viestiketjussa.
Olitko se Pate sinä joka kirjoitit tästä kimmoke luodista.?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
18.12.2020 18:37
Vastaa...  Daavidin poika

Jos tyttö sai useampia osumia selkään, eivät kaikki voine olla kimmokkeita?

farbror Trollvägg
farbror Trollvägg
18.12.2020 20:49

Kotoinen tapaus:…Rikosylitarkastaja Koskelan teinimurhasta: ”Yhteiskunnan on tehtävä enemmän, jotta tällainen ei enää koskaan toistu”…
Yhteiskunta pystyy ”tekemään” yhä vähemmän ja vähemmän sitä mukaa kun rahaa jaellaan matuille ja maailmalle.

burkhaesirippu
burkhaesirippu
19.12.2020 16:37

WW3 ei sitten alkanutkaan Berliinin jakolinjalla suurvaltojen välilisenä jättioperaationa kuten pelättiin. Nyt näyttää todennäköisimmältä että se alkaa pikku hiljaa ympäri Eurooppaa sitä mukaa kun kun massivinen matumigraatio muuttaa ”taakanjakajia” Lähi-Idän valtioiden kaltaiksi pomminrakentajien paratiiseiksi.