Järvan ghetoissa täysi sotatila, äijää lakoaa kuin heinää

Muutaman viikon hiljaiselon jälkeen on Järvassa taas aloitettu tositoimet. Värilliset ampuvat toisiaan urakkatahdilla.

Eilisen illan sotatoimet alkoivat ennen ilta kymmentä Tenstan keskustassa, jossa kaivettiin pistoolit esille. Keskellä väkijoukkoa ammuttiin kahta miestä. Toinen sai vakavia vammoja, toinen kuoli hetken päästä.

Kun poliisi saapui paikalle, niin he saivat ilmoituksen, että oli olemassa vielä yksi haavoittunut lisää. Hän oli kontannut paikalta läheisen talon asuntoon. Poliisi löytikin sieltä kolmannen ammutun. Miehellä niin ikään vakavia vammoja.

Toisin sanoen uusruotsalaiset yrittivät toden teolla harventaa rivejä. Onneksi, tai epäonneksi kerroin oli 1:3.

Toissa päivänä yritettiin Husbyssä teloittaa henkilö. Tässäkin tapauksessa tuli avattiin keskellä Husbyn keskustaa. Ampumisen jälkeen kaikki osapuolet häipyivät kuin pieru Saharaan, mutta tunnin päästä yksi pieru hönkäisi Karoliiniseen sairaalaan kera vakavien osumavammojen. Kyseessä oli ns. reisiroiskaus, eli tämä tyyppi ei harrasta tulevaisuudessa ainakaan pitkän matkan aitajuoksua.

Jouluaaton aattona ammuttiin niin ikään Husbyssä. Tässäkin tapauksessa henkilö jäi henkiin, mutta hänelle on varattu lopuuiän kestävä sairaseläke. Sen sponsoroi veronmaksaja.

 

Afrikaanot sotajalalla

Näissä kaikissa tapauksissa kaikki osapuolet ovat afrikaanoja. Tarkasti ottaen sieltä sarven suunnalta. Ikäskaala on parinkympin molemmin puolin. Näiden äijien kanssa ei ole leikkimistä. Kesästä alkaen he ovat teloittaneet toisiaan niin, että Mononen on saanut tankata Ikkuna-Volvoa ainakin viiteen kertaan.

Afrikaanoilla on sellainen leikkisä piirre näissä tappohommissa, että ne tavataan kuvata. Filmejä sitten lähetellään erilaisten sosiaalisten medioiden alustoilla toisille. Joillekin uhkauksena, ”Katso miltä näyttää tulevaisuutesi” ja osalle ne ovat harmittomia hauskoja videonpätkiä.

Näillä kaikilla väkivallanteoilla on sama jatkumo. Yksi johtaa toiseen ja kolmanteen. Alla filminpätkä viime vuoden kesältä Husbystä, jolloin yksi afrikaano potkittiin kuoliaaksi.

HUOM!! Video sisältää kovanpuoleista väkivaltaa.

 

Tästä teosta yksi henkilö sai vankilaa ja karkotuksen kotimaahansa.

Seuraavat pari videonpätkää ovat taas viime kesältä. Tässäkin tapauksessa afrikaanot potkivat maanmiehensä hengiltä. Vaikka ei osaisikaan ruotsia, niin kannattaa kuunnella tekijöiden puhetta. Molemmissa videoissa tekijät hokevat ”din jävla lilla hora”, sinä pieni perkeleen huora. Lisäksi kuuluu ”aah han snarkar” eli hän korisee tehden kuolemaa.

 

Osa 1

 

Osa 2

 

Nyt viime päivien ampumiset ja niiden yrityksetovat kuten sanoin, niin samaa jatkumoa. Ainakin ensimmäisen videon jorkin kerrotaan ”astuneen väärille varpaille”. Mitä se käytännössä sitten tarkoittaa? Se tarkoittaa rispektin puutetta!

Eilinen ampuminen on myös videoitu, mutta en nyt tällä hetkellä löytänyt sitä mistään. Huhun mukaan videota on kuitenkin jaettu jossain sosiaalisessa mediassa. Yritetään löytää se jostain.

 

Mitä arvelee lukija, lieko näissäkin teoissa sittenkin takana sosioekonomiset tekijät ja kaupunkirakenne?

Subscribe
Notify of
guest
62 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jrty
jrty
30.12.2020 17:55

Asemakaavassa on varmasti jotain vikaa.

Auttaa varmaan ihan hirveesti
Auttaa varmaan ihan hirveesti
30.12.2020 19:57
Vastaa...  jrty

Joo siihen on herätty nimittäin miljonprogrammet:)

Evplasse
Evplasse
30.12.2020 23:01
Vastaa...  jrty

Oleniloinen Ruotsi on saanut 30 vuotisen sotansa takaisin ,tulemme Putinin kanssa laittamaan asiat järjestykseen, helvetti että olen Ruotsalaisten puolesta innostunut , olette kansakuntana sekasikiö idioluutiossa elävä kansakunta, teidät tullaan uhraamaan globalisaatioon alttarilla.

Seppo Lehto
31.12.2020 10:11
Vastaa...  Evplasse

putin apina mitään järjestykseen laita, siinä jää somaliväkivalta kakkoseksi kun omon ja kasakat aloittavat kuten Itä-Ukrainassa ja Krimillä

Qroquius Kad
Qroquius Kad
31.12.2020 12:02
Vastaa...  Seppo Lehto

Tässä asiassa on oltava samaa mieltä Seppo Lehdon kanssa:

pelottavan monella ”isänmaallisella” suomalaisella vaikuttaa olevan outo kuvitelma, jossa Imperialistinen Roistovaltio Ryssä on Suomelle suojeleva isoveli.
Se tulee meille (ja vaikka naapuriimmekin!) laittamaan kaikki asiat kuntoon suit sait sukkelaan.

Sen jälkeen se palaa takaisin kotiinsa kuin Annukka Jätevuoren faxi, yllättäen ja pyytämättä;
samoin se läksiäislahjaksi täyttää vielä jääkaappimme vodkalla ja zakuskalla sekä pankkitilimme dollareilla.

Näin se tekisi, vaikka ei ole koskaan tehnyt mitään sen tapaistakaan millään alueella, johon on päässyt.
Päinvastoin;
minne Imperialistinen Roistovaltio Ryssä vain jalannsijansa saa, sinne se jää. Eikä se tule minnekään ystävänä, vaan valloittajana.

rellinen
rellinen
31.12.2020 13:57
Vastaa...  Qroquius Kad

Totta. Sosialistisena supervaltana teki pesänsä länsimaalaisten vassareiden keskelle ja seuraukset näkyvät nykyisin länsimaalaisten vassareiden ja punikkipolpojen hirvittävänä vihana, tuhovimmana kaikkea sitä kohtaan mikä teki länsimaista riittävän vahvan torjumaan neuvostoliiton(ryssän imperiumi) muodostaman uhan.
Valitettavasti länsimaissa vallinnut vapaus kuitenkin salli ryssän pulvaanien mestaroida täysin vapaasti monenmoisten peiteorganisaatioiden, kirkkojen, yliopistojen, median, järjestöjen, ”maltillisen vasemmiston” ja ”rauhanliikkeiden” kautta ja vähitellen vyöryttää koko yhteiskunta, teollisuus- ja pankkiiripiirejä myöten.
Tämän myyräntyön seuraukset näkyvät kaikkialla lännessä. Alistumisena islamin vyörytykselle ja ylikansallisten (kommari)järjestöjen länttä vahingoittaville ja rahastaville(yllätys, yllätys) sopimuksille, afrikan ja lähi-idän tuomisena länteen, rahojen polttamisena(siitähän on kyse) kehitysavun ja mokuteollisuuden kautta, jne. jne. Silkkaa länsimaiden vastaista ilkivaltaahan se on. Kasakka vie kaiken ja mitä ei vie se särkee.
Tätä historiallista totuutta peitelläkseen länsimaalainen vasemmisto on viimevuosina(tuhosuvakismin tuhoisuuden alkaessa paljastua typerimmillekin länkkäreille) pyrkinyt pitämään venäjään etäisyyttä. Harjoittamastaan tuhopolitiikasta moskovan sylttytehtaaseen johtavaa polkua peitelläkseen. On ollut venäjä-pakotteita ja paljon propagandaa länsimaalaisen vasemmiston ja venäjän väliseen ”konfliktiin” liittyen. Harva kuitenkin hoksaa, että nämä pakotteet ja länsimaalaisten suvakkijohtajien harjoittama ”venäjä-vastaisuus” palvelevat täydellisesti venäjän ja sen johtajien etuja.
On varmaa, että tästä syystä johtuen vasemmisto on myös pyrkinyt järjestämään todisteita länsimaalaisten konservatiivien ja kansallismielisten venäjämielisyydestä, ”ryssän-agenttiudesta”, omaa ryssäperintöään peitelläkseen. Kätyreitä ja soluttautujiahan näillä riiviöillä on aina riittänyt, unohtamatta vasemmiston haltuunottamien länsimaalaisten vakoiluorganisaatioiden rajattomia keinoja.
Mikäpä sen mieluisampaa Putelle olisi kuin se, että länsimaalainen vasemmisto tarjoilisi kultatarjottimella länsimaalaiset isänmaallisetkin porukat vetämään kasakkarekeä. Eli, en ihmettele näitä vaihtoehtomedioihin pesiytyneitä ryssän rakastajia.
Houkuti houkuti, tule suomi-poika, täällä on leipää ja maatuskoja, houkuti, tule nyt jotta me vassarit voisimme osoittaa sinua, että katsokaa nyt, tuossa on todiste, mitäs me valehte… eikun sanoimme.
Mikäli epäilyttää niin miettikääpä suvakkimafian äärimmäisen kaksijakoista suhtautumista natsi-saksaan ja neuvostoliittoon. Siinä missä entisiä natseja haetaan ”ruumisarkustakin” tuomiolle tekemisistään, neuvostokommareiden suhteen vallitsee täyshiljaisuus(Ellei se palvele suvakkimafian propagandistista tavoitetta peitellä omaa ja tyrkyttämänsä suvakkimielisairauden menneisyyttä(nykyisyyttä)).

HenkkaR
HenkkaR
1.1.2021 06:01
Vastaa...  rellinen

Historiankerrontasi on hyvä ja osuva muuten, mutta kyseinen Venäjän-solutautuja joka nykymeiningin länteen aikoinaan toden totta kylvi, ei ollut Putin, vaan kommarit, jotka Putin ravisteli vallankahvasta kotimaassaan ja siivoaa niiden jälkiä siellä urakalla edelleen, ja huolehtii etteivät kommarit ota enää ikinä valtaa Venäjällä.

Ja Putin kyllä auttaa asiassa meitäkin jos sallimme, niin se on menestyksekkäästi tehnyt mm. Syyriassa, pistäen lännen tukemat jihadistikapinalliset armotta aisoihin, sallien niin kristittyjen, alawiittien, kuin jesidien elää rauhassa ja turvattuna, joulutoreineen, minihameineen, ja oppperoineen.

Ukrainaa ei Putin ehtinyt kokonaisuudessaan pelastaa, ei ollut tarpeeksi haukkana paikalla kun länsi ehti agitoida ja avustaa onnistuneen vallankaappaukssn lailliselta Viktor Janukovitshin hallinnolta Maidanin verilöylyn avulla (sotatoimi!).

Siispä kun vallanvaihto ehti jo tapahtua ja sisällissota käytännössä jo syttyä (näistähän lännen propagandamedia ei hiiskahtele, jotta pysyisi mielikuva että Venäjä olisi aloittanut sodan), joten Putinin liian myöhäinen toiminta teki siitä teknisesti laitonta, mutta tosiasiassa oli vain ja ainoastaan juuri laittomasti kukistetun hallinnon kannattaja-alueen puolustamista alkaneessa sisällissodassa, ja hyvä näin.

Kiitos Putte.

Seppo Lehto
1.1.2021 07:13
Vastaa...  HenkkaR

Eläköön ”Terijoen hallitus” = Janukovits etc
KKK-kauppojen mainoksia mukaellen: Mistä näistä plussia / desantteja sikiää?

Voi kunpa imperialistinen miehittäjä Ryssä pelastaisi Suomen kuten Tsetsenian, Georgian ja Ukrainan (ja Suomen viime sodissa) = Voi vittu teidän sokeuttanne ja syvää kieltänne putinismin = stalinismin suolessa, se kieli ja mieli on sokea stalinismiputinismin imperialistisille toimille niin historiallisessa Itä-Karjalassa (missä ryssittämistä on tehostettu, sekä jatkettu suomalaishautojen tuhontaa jopa perunapelloiksi, kaatopaikoiksi tai datsoiksi muuntaen).
Jeltsin kielsi toviksi neuvostohymninin, kommuminismin, vaan putin ne palautti välittömästi, samoin stalinin toimien, jopa oman ”Venäjän/Rossija” kansanmurhan esiintuonti on kriminalisoitu Stalinin aikojen tapaan.

Ukrainan vastaisessa sodassa on käytetty sodankäynnin lakien vastaisesti desantteja mm Krimillä ja Itä-Ukrainassa, joiden olemassaolo kiellettiin kunnes niitä alettiin palkitsemaan Krimin haltuunoton vuosipäivän juhlissa huomio: Stalin-mitaleita jakaen.

Ei Ryssä mitään kristittyjä ole pelastanut, päinvastoin Mustan meren alueen vanhin kristikunta Georgia tuhottu, silvottu ja 2/3 miehitetty, Armenia silvottiin Stalinin toimin 2:een eri alueeseen, samalla periaatteella kun koko Kaukasuksen eri valtiot muotoiltiin hölmöläispeitoksi missä joka alue leikattiin pienois-EU:ksi / sovjet-kyläksi eri kansojen sekasotkuksi aivan kuten Afrikan siirtomaarajat.
Putin jatkanut ase- ja siirtomaaimperilismiaan aseistaen etupäässä azereita, jotka vuoden 2020 lopuksi veivät armenialaisten tuhatvuotisia kristittyjä alueita niin että putinin suojeluksessa Armenian alue historiallisena alueena pienennettiin entisestään muslimien riemuvoitoksi.

Syyriassa sama juttu, kyseessä on ollut vain Ryssän aseiden testausalue, samalla kun on varmistettu Välimeren ainoa satama haltuun, kun muut satamat ovat jo menneet Natoon mm Montenegron satama.

Historiaa ei voi paeta. Mielellään Ryssä toki ottaisi Viipurin, Koiviston, Petsamon satamien lisäksi Suomelta Hangon, Ahvenanmaan. Suomen ja suomalaisten edusta siinä ei ole kyse, vain ryssäläisten probagandaharhasta kuten viime sotien mm vapaussotamme 1918 aikaan kun sdp lähti Ryssän limppu-linjalla Suomea ryssittämään, siinä surkeasti epäonnistuen suomalaisten onneksi.
Ryssänkätyrit sitten kokivat palkintojenjakoa 1930-luvulla missä yli 37 000 Ryssänkätyriä Suomesta siirtyneinä kommareina teloitettiin valkofasistien kätyreinä.
Muistakaa Ryssäkätyrit tämä 😉 Ei se stalinmitali suojaa niskalaukauksilta.

Seppo Lehto historioitsija Tampere
Kuntavaaliehdokas omalta valitsijayhdistyslistaltaan kuntavaaleissa 2021
https://Tartonrauha.blogspot.com
https://Totuus-kommunismista.blogspot.com
https://Suomen-Laatokka.blogspot.com

rellinen
rellinen
1.1.2021 12:03
Vastaa...  HenkkaR

Kgb hoiti myyräntyötä länsimaissa ja on varmaa, että Putinin porukka, kgb:n ”entisinä” asiamiehinä jatkaa sitä mitä kgb kylmänsodan aikana harjoitti, nyt fsb:n kautta. Totuus on, että Putin ei ole mikään ystävä vaan superrikollinen.
Kommareita ei puolestaan ole mihinkään heitetty venäjän johdosta, käänsivätpähän vain takkinsa osittain toisinpäin, venäjän kannalta järkevämmäksi muttei varmasti lännen kannalta.
Mitä ukrainaan tulee niin nämä ns. ”lännen ukrainalaiset kätyrithän” pitivät krimillä olleet sotilaansa tiukasti varuskunnissa putlerin sotilaiden ottaessa krimin hallintaansa ilman minkäänlaista vastarintaa.
Eli ukrainan ”länsimielinen”(suvakki obamoiden ja bidenien kanssa kaveerannut) johto pelasi ryssän pussiin ja lahjoitti krimin ukrainalle.
Fsb:n järjestämä teatterisota alusta loppuun, jota länsimaalaiset suvakkijohtajat käyttivät hyväkseen länsimaille äärimmäisen vahingollisen suvakkiagendan neuvostoperäistä ryssänlöyhkää peitelläkseen. Kuin tilauksesta.
Venäjällä on länsimaiden vastaista toimintaa harjoittanut rikollismafia vallankahvassa. Salaisten palveluiden tyrannia, joka ei varmasti ole päästänyt yhtään neuvostoaikaista kätyriään lieasta irti.
Kaiken huipuksi nämä länsimaalaiset kätyrit ovat täyttäneet länsimaiden hallintokoneistot kasvattamallaan ja korruptoimallaan roskasakilla.

rellinen
rellinen
1.1.2021 13:48
Vastaa...  rellinen

Sori, tarkoitin: lahjoitti krimin venäjälle.

Seppo Lehto
3.1.2021 12:23
Vastaa...  rellinen

Muistetaan että sitä ennen lahjoitettiin nälänhätä kansanmurha Ukrainaan, missä tapatettiin tarkoitushakuisesti ukrainalaisia arviot vaihtelevat 5-10 miljoonan välillä.
Krimiä asutti tuolloin lähinnä tataarit, ukrainalaiset, vanjat vain sotilastukikohtien porukkaa kuten aikoinaan Hki Ahvenanmaa
Tarkennan näitä putinistien disinfoja ja kysyn:
Sivuraiteet sallittu muille (Ylläpidolle tiedustelu?)
Seppo Lehto historioitsija

HenkkaR
HenkkaR
1.1.2021 06:23
Vastaa...  Seppo Lehto

Väärin. Putinin porukka ei ollut aloittava osapuoli Ukrainassa, se oli länsi joka aloitti laittoman verisen agitaation (lue:voimallisesti avustetun proxy-sodan), kaataen laillisen Viktor Janukovitshin keskushallinnon, eli toisin sanoen onnistuneesti miehittäen koko valtion. Tästä luonnollisesti seurasi voimallinen sisällissota itäosien Venäjä-mielisten, sekä uutta laitonta hallintoa kannattavien välillä. Putin toi sitten omansa ensinmainittujen avuksi.

Toisin sanoen Putin toimi vain hitusen liian myöhään, mikä teki toiminnasta teknisesti laittoman väliintulon – jos Putin olisi ehtinyt puuttua peliin jo Maidanin verilöylyssä, olisi kysessä ollut täysin laillinen puolustustoimi ja koko maa säästynyt lännen vallankaappaukselta.

Ja on muuten Krim täysin vapaa mistään somaliväkivallan tapaisestakaan, tainnut olla koko ”Venäjän hyökkäyksen” ajan pienempiuhrinen kuin Ruotsi maahanmuuttajarikollisten suhteen, ja Donbassikin lienee tänä päivänä jo Ruotsia rauhallisempi, vaikka siellä toki rajuja välikohtauksia on käyty, konfliktin alussa paljonkin, mutta parempaan suuntaan on menty, Ruotsissa suunta päinvastainen.

Donbassissa on kyse kuitenkin pohjimmiltaan oman kansan halusta vastustaa alueellaan ulkopuolisen laittomasti vaihtaman keskushallinnon vaikutusvaltaa, vihreät miehet eivät siellä siis taistele paikallisväestöä vastaan, vaan heidän riveissään. Ruotsissa asetelma on päinvastainen – paikalliset vs. ei-paikalliset.

rellinen
rellinen
1.1.2021 12:07
Vastaa...  HenkkaR

Onhan se nyt päivänselvää että ryssä välttää kaikkea sitä paskaa mitä länteen on punakaartilaisten kautta vuosikymmeniä tuonut kuin ruttoa.
Kyllä ne myrkyttäjät mieluummin naapurin tai vihollisekseen ottamien lautasille myrkkyä sirottelevat kuin omalle lautaselle.

Seppo Lehto
3.1.2021 12:25
Vastaa...  Admin Pt-media

Toisaalta näissä ”mokutusuutisissa” on joskus erittäin tarkasti preparaattia katsella ilman että katsotaan mistä ko ilmiö juontaa ja mihin liittyy?

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
30.12.2020 18:07

Kyllä nyt on ollut pahasti rasismia liikekannalla kun noin on oireiltu pahaa oloa. Välittömästi pullaa ja kahveeta ”pojille” vai onko niin että vain raha kelpaa, ja paljon.. Jos tuo on Ruotsin uusi normaali, niin kantaväestön sortuminen orjan asemaan on vain hetken kysymys.

KaikilleAnsioidensaMukaan
KaikilleAnsioidensaMukaan
30.12.2020 21:12
Vastaa...  Hommanmaksaja

Olet oikeassa!!! Rakenteellista ja pahoin juurtunutta rasismia kantaväestössä, kun tuollaista pääsee tapahtumaan.

Lisää rahaa ja resursseja kotoutukseen, Kela Gold:iin 100 000 kr päivälimiitti, premium autoja, kartanoita tai linnoja palvelusväellä asumiseen, ykkösluokassa luksuslomareissuja, jne, jne.

Toinen ja se parempi vaihtoehto on sitten Itä-naapurin lääkkeet riehuvan paskasakin ojennukseen laittamiseen. Eli pamppua, kaasua ja kuulaa niin pitkään, että on kotikonnuillakin kertomista miten oli heikko olo vielä kolme viikkoa riehumisen jälkeenkin.

Gulermo
Gulermo
30.12.2020 18:36

ai että mä kärs… eiku nautin 😂

Antti Tifa
Antti Tifa
2.1.2021 23:28
Vastaa...  Admin Pt-media

Luettuani jutun ja katsottuani klipit, minäkin vetistelin. Lorottelin pitkät ja peilistä katseli iloinen ja hilpeä veijari. Loistavaa uutisointia. Kiitos taas Taju.

Suomi FInland
Suomi FInland
30.12.2020 18:45

Ruotsalainen turvapaikkapolitiikka on onnistunut luomaan maahan kattavat rikollisverkostot.

Epäilemättä on myös sellaisia kehitysmaalaisia, jotka haluaisivat elää rauhassa. Sosioekonomisten syiden vuoksi he joutuvat asumaan noissa lähiöissä, joita gansterit hallinnoivat. Ganstereiden aivan liian pehmeä kohtelu on täysin väärä lähestymistapa, mutta kun eivät ruotsalaiset oikein näytä muuhun pystyvän, niin sama meno jatkuu.

Eli kaikki voisi olla suhteellisen hyvin näin inhimilliseltä kannalta… mutta, mutta… jostain käsittämättömästä syystä Ruotsissa ei ole tajuttu, että tuollaisia ongelmia ei saisi päästää kehittymään ylipäänsä ollenkaan.

Nyt siis kaikki vähempiosaiset joutuvat ankeiden seinien tuijottamisen lisäksi asumaan raakojen ja toisten elämistä piittaamattomien gansterien keskellä. Ruotsissa pitää kohta alkaa hakemaan turvapaikkaa sisäisesti niiltä alueilta, joilla ganstereita ei vielä ole. Vähävaraiset kantikset toki pökätään jonon hännille.

T
T
30.12.2020 19:21
Vastaa...  Suomi FInland

Sääliksi käy niitä vähätuloisia ihmisiä, jotka joutuvat asumaan näidän gangstojen lähistöllä.

Valtsu
Valtsu
30.12.2020 19:06

Se on paha hetki, kun kehitysmaamuslimit saavat laajemmin ampuma-aseita. Sittenhän perus-Virtanen ei edes voi pärjätä millään.

Valkoisten naisten unelmat
Valkoisten naisten unelmat
30.12.2020 19:43
Vastaa...  Valtsu

No sehän siinä monikulttuurissa on vähän niinkuin ideanakin..

Pirtsakka
Pirtsakka
31.12.2020 10:19
Vastaa...  Valtsu

Taannoin löytyi isoja asekätköjä oliko se nyt jostain Göteborgin lähistöltä. Suomessahan kerättiin muutama vuosi sitten aseita pois laajan kampanjoinnin jälkeen, mutta en jaksa uskoa, että läheskään kaikkea aseistusta on luovutettu täälläkään, tietyillä Suomen alueilla ei ole unohdettu viime sotia. Toisaalta, aseistakaan ei ole hyötyä siinä kuvitteellisessa tilanteessa, että Suomi vallattaisiin sisältä päin hivuttautumalla, kuten kävi Ukrainassa. Liian sinisilmäisiä ovat suomalaiset olleet myytyään strategisten kohteiden lähettyvillä olevia kiinteistöjä ja maa-alueita veli venäläiselle. Vai olenko nyt se kuuluisa foliohattu? Tästä aiheesta on julkaistu tänä vuonna Tuula Malinin kirjoittama kirja ”Putinin pihapiirissä”. Se korutont´ on kertomaa, sanoi entinen runoilijakin. Suosittelen lukuelämystä, joka puistattaa.

Kilttimies
Kilttimies
30.12.2020 19:17

”Mitä arvelee lukija, lieko näissäkin teoissa sittenkin takana sosioekonomiset tekijät ja kaupunkirakenne?”

Arvelen että takana ovat sosiaalipsykologiset tekijät ja yhteiskuntarakenne. Eivät nuo jäbät ole soveltuvia demokraattiseen, syvään rauhantilaan tottuneeseen yhteiskuntaan muina, kuin arvaamattomina elätteinä. Ruotsalainen yhteiskunta oli rakentunut sellaisista ihmisryhmistä, jotka sitoutuivat ristiriitojen hallittuun käsittelemiseen, mutta nämä uudet ryhmät ovat erilaisia ja yhteiskunta on keinoton näiden edessä. Tästä ei hyvä heilahda.

Särmääjä
Särmääjä
30.12.2020 19:54

Netti on täynnänsä mustien väkivalta ja riehumisvideoita ja afrikassa kuvattua settiä kun polttavat toisiansa ja heittävät kivenlohkareilla päähän. Jossain kivikaudella toi rotu henkisesti ja fyysisesti tuntuu elävän.

Evplasse
Evplasse
30.12.2020 23:18
Vastaa...  Särmääjä

Olet asian ytimessä .

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
30.12.2020 20:28

Luulen, että kyseessä on kulttuurin kehitysvaiheisiin liittyvä ilmiö, josta amerikkalainen historianfilosofi Arnold J. Toynbee (1889 – 1975) aikoinaan puhui. Hänen mukaansa kulttuurit käyvät läpi tietyt kehitysvaiheet ja yleensä päätyvät tekemään jonkun virheen, jonka seurauksena ne tuhoutuvat. Nuo videopätkät puoltavat Toynbee teoriaa.

Daavidin poika
Daavidin poika
30.12.2020 21:35

Olen hiukan eri mieltä. Ei Afrikassa ole koskaan ollut mitään muuta kulttuuria kuin ”sota” ja vaino, muita kansanryhmiä kohtaan. Tämä koko Afrikkalaisten ulostulo euroopassa johtuu alunperin Amerikkalaisten orjakauppaan. Tietenkin ovela veto Sorokselta, mutta nautitaan nyt vain näiden afrikkalaistemme läsnä olostamme.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
30.12.2020 21:51
Vastaa...  Daavidin poika

Ei Toynbeekään mainitse afrikkalaista kulttuuria, koska sellaista ei ole. Tarkoitin vain, että nuo videot todistavat länsimaisen korkeakulttuurin tehneen virheen laskiessaan Afrikkalaisia ym. kehitysmaalaisia alueelleen.

Pirtsakka
Pirtsakka
31.12.2020 10:24

Minulla on ilmeisesti nyt tullut mitta täyteen eli olen siirtynyt torjuntareaktion puolelle. Olin niin mamis ja raukkis, että en uskaltanut katsoa noita videoita, yöunet kun jääneet muutoinkin vähiin näinä aikoina. Sitä piehtaroi ja miettii jälkikasvun tulevaisuutta. Mikä prkl siinä on, että tätä kehityskulkua ei saada loppumaan. Olen aiemminkin kirjoittanut, että sellaiset kv sopimukset, joiden turvin voidaan tunkeutua maahan ja jäädä sinne ja sen lisäksi tehdä rangaistuksetta millaisia rikoksia tahansa, pitää sanoa irti mitä pikimmiten. Ihan puhtaasta turvallisuusnäkökohdasta katsoen.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
31.12.2020 12:10
Vastaa...  Pirtsakka

Minä puolestani olen aiemminkin kirjoittanut,
ettei sellaisia sopimuksia,
joiden nojalla kuka tahansa voi läpsytellä maahamme pahantekoon,
ole olemassakaan.

Toistan.

Sellaisia sopimuksia ei ole olemassakaan.

Mutta minkäs tälle teet, jos aivopesu tosiaan on noin voimaksta:

väki uskoo jo aivan tosissaan poliittisen ja mediaeliitin valeet, eikä niiden korjauksia.
Ei kai sitten enää voi mitään.

Unkarilaiset, tšekit, slovakit ja puolalaiset eivät ajattele noin, eikä heidän kansakuntiensa kotimaissa olekaan raiskaus- ja ryöstöaaltoja, pommit eivät räjähtele eivätkä scaniat ajele ihan issekseen väkijoukkoihin.

He käyvät äänestämässä kansallismielisiä puolueita, toisin kuin me.
Kas, he kun ymmärtävät äänestämisen merkityksen.
Toisin kuin me.

Siksi me saamme nauttia nykymenosta.

Moonman
Moonman
31.12.2020 15:11
Vastaa...  Qroquius Kad

Kun on kerran joutunut kokemaan yhden neuvostoliiton, ei varmaan huvita joutua toiseen. Asiaan voi myös vaikuttaa ettei noissa maissa ilmeisesti ole globalistisesti ylhäältä kontrolloitua valtamediaa joka muistuttaa vaalikarjaa joka päivä siitä että vihervasemmisto ja sosialismi on hyvien puolella ja muut natseja.
Olisiko ollut pauli vahtera, kun sanoi että sosialismi on siitä ikävä yhteiskuntajärjestelmä että sitä ei voi pysäyttää vaan pitää odottaa että kaikki romahtaa, sitten vasta voidaan koittaa jotain muuta kuin vastikkeettomiin tulonsiirtoihin perustuvaa koko maailman sosiaalitoimistoa.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
30.12.2020 20:31

Mitä muuta voi odottaa jos päästää vähäjärkiseksi ja väkivaltaiseksi tiedettyä porukkaa toiselta puolelta planeettaa maahansa?

Catilina
Catilina
30.12.2020 20:32

Ketä kiinnostaa? Keenerit tappavat toisiaan. sehän on vain hyvä.

Daavidin poika
Daavidin poika
30.12.2020 20:38

Olen seurannut PT-mediaa nyt tasan tarkalleen 365 päivää. Olen vain, ja ainoastaa siinä käsityksessä että esim nämä Afrikaanot harrastavat niin sanottua klaanisotaa keskenään. On Tutuja, Hutuja, mitä milloinkin. Nämä klaanit ovat vain yksinkertaisesti tuonut omat kulttuurinsa, ja sotansa tänne peräpohjolaan.

Martin Luther King: Sanoin näin, että valkoihoiset eivät saa liittyä mustien sotaan mitenkään koska herrana olemme me mustat valkoihoisten rotusortoa vastaan.!

Esa nahka
Esa nahka
30.12.2020 21:46

On pojat meininkiä tulipa Suomeenkin täällä tuppu kylissä nii saatanan tylsää ainoot jotka paukuttelee on metsämiehet ja paikalliset kylä hullut!

Evplasse
Evplasse
30.12.2020 23:24
Vastaa...  Esa nahka

Niin Suomessa vaan puhutellaan henkseleitä 🤣

Evplasse
Evplasse
30.12.2020 23:25
Vastaa...  Evplasse

Paukutellaan

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
31.12.2020 03:39
Vastaa...  Esa nahka

Tähän saakka istuttu maitolaiturilla katsomassa, josko automobiili ajaisi ohi. Nyt saa juosta somalilaumaa sarkaa myöden pakoon ja oppii ehkä muutakin eksoottista. Ei ole valittamista ei.

noname
noname
30.12.2020 23:17

Ruotsidemokraatit on opettanut tulijat pahoille tavoilla. Tarvitaan parempaa kotoutustyötä ja lisää rahoitusta.

Mikäs Ruotsissa on mediassa valtavirtaisin selitys näille jengitouhuille? Vai käsitelläänkö niitä lainkaan? Puhutaan vain nuorukaisista, eikä sanaakaan maahanmuutosta?

Kukavaan
Kukavaan
31.12.2020 00:21

Vähemmän niitä kuolee kuin uusia syntyy. Ammuskelu vain hidastaa ongelmaväestön lukumäärän kasvua sen sijaan että kääntäisi kasvun vähenemiseksi.

Minä
Minä
31.12.2020 01:43

”Mitä arvelee lukija, lieko näissäkin teoissa sittenkin takana sosioekonomiset tekijät ja kaupunkirakenne?”

Sanooko suvakki nyt, että ”kyllähän ruotsalaisetkin…”

Senkku
Senkku
31.12.2020 01:50

Tämä Paavon levittämä foliosalaliitto jostain toisiaan ampuvista värillistä on niin kornia, kohta hän varmasti väittää että taustalla vaikuttaa jotenkin näiden ihmisten ihosolujen melaniini tai että syyllisiä ovat asetehtailijat.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
31.12.2020 03:55
Vastaa...  Senkku

Keittiökaappien melamiiniovet tämän aiheuttavat, pitää saada jalopuusta arvoisensa lerpakkeet.

Pamela Possu
Pamela Possu
31.12.2020 19:16
Vastaa...  Senkku

Ei ne asetehtailijat tähän ole syyllisiä.Vastuu on ostajalla ja laittoman aseen varsinkin.Mikä toisiaan ampuvien värillisten ”salaliitossa” on muka kornia?Sekö,ettei sinun mielestäsi värillinen voi tappaa veljeään,toista värillistä?Aika autenttiselta vaikutti kuolonkorina ja hyvät oli ”näyttelijät” eli tekijät,jos eivät olleetkaan värillisiä.Maskeeraus ansaitsee kyllä oscar-pystin siinä tapauksessa.

Kukavaan
Kukavaan
1.1.2021 13:39
Vastaa...  Senkku

”Tämä Paavon levittämä foliosalaliitto jostain toisiaan ampuvista värillistä on niin kornia,..”

Normimeininkiä tuo on avaruusaivokirurgien kotimaissakin. Siis ihan arkipäivää.

Drank
Drank
31.12.2020 02:49

Minä luulen, että tuo johtuu siitä, että seksuaalivähemmistöille ei ole annettu tarpeeksi oikeuksia ja kiintiö”pakolaisten” määrä ei ole tarpeeksi iso.

Voi raukkoja
Voi raukkoja
31.12.2020 03:33

Kyllä tässä olisi pullakahvien ja pikapalverin paikka poliisin puolelta ja kysyä noilta raukoilta miten voimme palvella. Kaverit ovat turhaantuneita ja näköalatomuus suorastaan huutaa heidän puoleltaan. Ratkaisuksi lisää rahaa heidän harrastuksiinsa ja myös suoraan heidän vapaaajan viettoon. Toivotaan että tilanne rauhoittuu ja että he voivat viettää rauhassa aikaa kahviloissa ja yökerhoissa.

Juha 06
Juha 06
31.12.2020 07:50

Alkaa mietityttämään että kuinka rankasti tämä Ruotsin tilanne vetää jo vertoja esim. USA:n tai vaikkapa Brasilian päivittäiselle jengiväkivallalle…

Tämä kaikki vaikuttaa menneisiin aikoihin verrattuna niin käsittämättömältä. Ruotsissa, siis ennen niin turvallisessa Ruotsissa, maahantulleet yhteiskunnan elättämät siipeilijät eivät edes yritä ”kotoutua”, vaan he ovat vain tuoneet itsensä ja oman elämänmenonsa mukanaan ja he ovat muodostaneet rinnakkaisyhteiskunnan jossa on aivan omat sääntönsä ja jossa toimitaan näiden väkivaltaisten menetelmien mukaan – kaikki kantaväestön kustantamana.

Se on selvää että näihin rikollisjengeihin ei enää pelkkä lässytys tehoa. Jos Ruotsi kunnioittaisi itseään, se laittaisi nämä jengit kuriin yhdellä massiivisella operaatiolla kautta maan. Hinta olisi kova, todella kova. Mutta toisena vaihtoehtona on tämän väkivallan ja valtarakenteen kehittyminen yhä pahemmaksi ja isommaksi vuosien myötä.

Hekman
Hekman
31.12.2020 10:23

Juu, ja katsokaa nyt siellä Suomen puolella miten käy, ja laittakaa rajat kiinni. Tämä on Uusi Ruotsi minkä politiikot ovat rakentanut.

Ei hyvä eikä näkyvissä ole parannusta.

Last edited 1 month ago by Hekman
Kokoomus viisauksia
Kokoomus viisauksia
31.12.2020 12:47

”He ovat väkivaltaa paenneita, eivät sen tekijöitä”.
🤔

Gulermo
Gulermo
1.1.2021 10:13

olettaisin, että puuro on ollut paskaa…

Senkku
Senkku
2.1.2021 00:35

Viu viu Uli Uli.. bläm blam bläk laivs mätö!

Missä on massamielenosoitukset? Päivi Lipposen marssisaappaat plankattu?

Jaa juu eikäkö blök laivs kils bläk laivs…

Antti Tifa
Antti Tifa
2.1.2021 23:24

Kaupunkirakenne ja sosioekonomiset tekijät on puikulapäille aivan kestämätöntä. Mogadishussa ei ole näitä ongelmia lainkaan, ei lainkaan. Siellä on kaikki jutut paremmin.

Nak Nieminen
Nak Nieminen
4.1.2021 14:29
trackback

[…] Järvan ghetoissa täysi sotatila, äijää lakoaa kuin heinää […]