Suomi seuraa tiukasti Ruotsia maahanmuuton kehityksessä

Kävin Ruotsissa ensi kerran 2000-luvun alkupuolella ja mielen painuvinta oli, että keskustan ulkopuolella eräässä kaupunginosassa(en muista nimeä) joka kolmas vastaantulija näytti selvästi ruotsalaista tummemmalta. Tuli ihan epätodellinen ole. Olemmeko todella Ruotsissa!? Vastaavasti, jos menen nykyään käymään Itäkeskuksessa siellä näyttää suunnilleen samalta, mutta se ei tunnu niin epätodelliselta, sillä muutos tapahtunut niin pikku hiljaa. Vastaavasti tiedän, että monille virolaisille Itäkeskuksen näkymä on pienoinen shokki.

Kun tutkin vähän tilastoja huomasin, ettei kyse ole vain katunäkymästä, vaan Suomessa todella on nykyisin sama osuus tummahipiäisiä kuin Ruotsissa oli 2000-luvun alussa. Ruotsissa oli 2000-luvun alussa maahanmuuttajia Afrikan ja Aasian maista 275 000 ja vastaavasti Suomessa oli vuonna 2017 165 000 samoilta alueilta tullutta. Ja kuten tiedetään, Ruotsissa on melkein kaksi kertaa niin paljon asukkaita kuin Suomessa, joten suhteessa väkilukuun maahanmuuttaja määrät ovat suunnilleen samoja. Noista luvuista ei selviä ihan tarkasti ongelmallisten maahanmuuttajien määrät, sillä luvussa ovat mukana Kaukoidästä tulleet, joista on tunnetusti vähän harmia. Vastaavasti luvuissa ei ole mukana muslimi maahanmuuttajat Euroopassa, jotka tulevat lähinnä entisen Jugoslavian alueelta. Luvut ovat kuitenkin vahvasti suuntaa antavia.

Suomessa on usein tapana vähätellä ongelmallisten maahanmuuttajien määrää. Turvapaikanhakijoita tulee kuulemma niin vähän ja suurimmat ryhmät ovat virolaisia ja venäläisiä. Pew Research Center laski vuonna 2016, että Suomessa olisi ollut 2,7 prosenttia muslimeita joka tekisi 148 000 henkilöä. Tutkimus on kuitenkin kyseenalaistettu, sillä se ei täsmää Suomen virallisten lukujen kanssa. Tämän takia olen yrittänyt laskea muslimien määrää Suomessa. Olen saanut muslimien määräksi jonkin verran pienemmän luvun(luku on suunnilleen sama mihin päätyi Islamin uskonnontutkijan arvio), mutta jos lasken mukaan myös kaikki afrikkalaistaustaiset päädyin lähelle Pew Research Centerin lukuja, joten olisiko myös Pew Research Center ottanut kaikki afrikkalaistaustaiset laskuihinsa? Oikeastaan on aivan sama, onko henkilö muslimi vai tuleeko hän muualta Afrikasta, sopeutumisennuste on silti heikko.

Koska Suomessa on tapana vähätellä ongelmallisten maahanmuuttajaryhmien määrää, haluan kertoa, miten olen saanut luvun. Täällä siis kerrotaan, että vuonna 2017 Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta tulleita 88 725 ja muualta Afrikasta 19 892. Koska kaikki muslimimaat eivät sijaitse näillä alueilla tähän täytyy vielä lisätä Suomessa asuvien ulkomaalaistaustaisten määrät ainakin Afganistanista 10 404, Pakistanista 4112 ja Bangladeshista 4060. Euroopasta tulleiden muslimien määrä taas vastaa suunnilleen Suomessa asuvien albaanian ja bosnian kielisten määrää 14 234. Tästä siis saadaan 141 000. Kun vielä muistetaan, että Suomessa on muutama tuhat laiton tummahipiäinen, niin ollaan todella lähellä Pew Research Centerin lukuja.

Pew Research Centerin mukaan Suomessa olisi muslimeita vuonna 2050 enemmän kuin Ruotsissa nyt. Jos Pew Research Centerin laski muslimien määrän hieman yläkanttiin, niin se teki kantaväestön syntyvyyden kanssa, joka olisi ollut sen mukaan vuoteen 2050 noin 1,7 per/nainen. Nykyisten syntyvyyslukujen perusteella tuo vaikutta aika epätodennäköiseltä. Erehdys tapahtui varmaan siksi, ettei vielä vuonna 2016 syntyvyys ollut romahtanut niin pahasti.

 

– Artikkelin kirjoittaja Sakari Rajamäki on Pt-median vakiokolumnisti.

What do you want to do ?

New mail

Edit: Tein kirjoituksesta myös video version youtubeen
What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
30.12.2020 17:02

Eipä siinä. Odotetaan seuraavia vaaleja.

Jarkko
Jarkko
31.12.2020 07:35
Vastaa...  Suomi-Kustu

Mitä ne seuraavat vaalit muuttaa??Sama jos ootellaan joulupukkia tai pääsiäisnoitaa.Vaikka isänmaalliset saisi 35% äänistä,joku vivassari vaan toteaa,ett me voida noitten kaa mennä hallituksee,koska arvopohja.,niin taas meillä kohta kommarit johtaa maata perikatoon.Alas vesivoima,alas ydinvoima ,alas tuuligenut,alas turvetuotanto,alas ,alas …ja lammaskansa katselee huulet soikeena ja mumisee jotain että jotkut luurangot pyörii haudoissaan,pärkkele!!
Ai niin,seuraava lisäverottamisen tekosyy on maapallon maantieteellisten napojen siirtyminen.Työryhmä miettii,että miten länkkäriteknologia voisi olla siihen syypää.Tottahan valkonen heteroukko senkin on aiheuttanut.
Rahat pois veroilla ja uusiojakoon poliittisesti korrekteille toimijoille.
BLM-riehunta on jo kuulemma hidastanut magn.siirtymää,että vaikka sinne….
Sekä tietysti kun ukkoja tulee Afrikasta pohjoseen niin painopiste siirtyy…
Lähdenkin tästä magnetoitumaan ettei mopo ala ihan kauhiasti keulimaan

Minä
Minä
30.12.2020 17:07
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Toista tuo oli ennen, kun yksikin ongelmallinen maahanmuuttaja sai oikopäätä kyytiä ja lensi maasta ulos, vieläpä omalla kustannuksellaan. Ainakin tässä asiassa se paljon käytetty ”kaikki oli ennen paremmin” pätee.

T
T
30.12.2020 19:13
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Niille ihmisille jotka sanovat että Suomessa on hyvin vähän ongelmallista maahanmuuttoa sanoisin: Muuta Kontulaan ja totea sitten että Suomessa on liian vähän maahanmuuttajia. Käpylästä käsin on aivan turhaa moralisoida.

Syövät vähintään kuormasta
Syövät vähintään kuormasta
30.12.2020 19:46
Vastaa...  T

Ja vaikka niistä ei muuta ongelmaa olisi elävät ne suurimmaksi osaksi sosiaalituilla.
Eikä työvoimaakaan tarvita näillä työttömyysluvuilla.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
31.12.2020 04:05
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Ihme vasemmistonatsi. Hän siis yleistää kaikkien somalien, irakialaisten ja iranialaisten olevan ongelmatapauksia. Eivät kaikki ole.

Admin Pt-media
Admin
30.12.2020 17:58
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Kiitos Rajamäelle taas hyvästä kolumnista.

Suomi Finland
Suomi Finland
30.12.2020 19:39
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Asia jota en voi käsittää on, että sanotaan, että maahanmuuttajia tarvitaan siksi, että väkilukumme pienenee. Mitään kantaa ei oteta sitten syyhyn, miksi väkiluku pienenee. Voitaisiin nimittäin olettaa, että jos maahanmuuttajat ovat sopeutuvaista väkeä, käy heille täsmälleen samoin kuin meille, koska syy väkiluvun pienenemiseen alkaa koskea myös heitä. Eihän se syy mihinkään katoa, jos siihen ei puututa.

Kehitysmaalaiset lisääntyvät kyllä, vaikka he tänne tulevatkin. Mutta ottavatko he tarvittavat hommat hoitoon. Never kuuna päivänä. Koulutustaso on liian matala ja tulevatkin sukupolvet epäonnistuvat, kuten Ruotsin esimerkistä tiedämme.

rellinen
rellinen
31.12.2020 12:32
Vastaa...  Suomi Finland

Suomen kansa vaistoaa, että jotain on pahasti pielessä(pahimmat suvakkihullutkin alitajunnan tasolla) ja jättää lapset tekemättä.
Kukapa suomalainen haluaisi mogadishuun synnyttää.
Sellaisen rakentaminen tänne pohjolaanhan on politrukkiemme ykkösprioroteetti.

Suomi Finland
Suomi Finland
31.12.2020 14:12
Vastaa...  rellinen

Ikäluokkien pieneneminen on alkanut jo ennen kehitysmaalaisten muuttobuumia. Sanoisin, että nykyaikainen yhteiskunta ei suosi perheitä tarpeeksi. Yksityisten yritysten tehtävä on tehdä voittoa, eivätkä ne tykkää äitiyslomista. Voiton tekeminen vaikeutuu joskus tulevaisuudessa, mutta kapitalistinen kilpailuyhteiskunta ei siitä ymmärrä piitata tarpeeksi.

Individualismi, liika kiire ja epävarma taloudellinen tulevaisuus, naisten tasa-arvo jne… siinä on parempia syitä kuin pelkkä Mogadishun nousu. Noistahan ei toki tohdita julkisuudessa puhua halaistua sanaa, koska hoosianna raikaisi heti atmosfäärissä ja alkuperäiskansatkin moisesta jo pahastuisivat.

Ennen Suomessa olivat perhekoot paljon isompia. Liberaali yhteiskunta ei ota asiaa hoidettavakseen, vaan joidenkin ylimalkaisten toteamusten jälkeen jää odottelemaan ongelmien pahentumista.

Paskat tulevat lopulta housuun, mutta näyttää siltä, että kukaan ei ole halukas nostamaan kissaa pöydälle.

Mogadishun kaltaiset olosuhteet eivät tietenkään helpota asioita, vaan yksinomaan pahentavat. Vaikka maahanmuuttajien mukana tulisi kunnollista porukkaa, niin ketä kiinnostaa toimia yhteiskunnan hyväksi, jos joutuu elämään gansterien hallitsemassa asuinympäristössä?

Ganstaelämäntavan ihannointi johtaa ganstoittumiseen ja epäonnistuneeseen yhteiskuntaan, jossa ei ole yhtä vahvaa järjestyksenpitäjää, vaan monta klaanien hallitsemaa aluetta ja vahvimman laki.

Huonolle näyttää
Huonolle näyttää
30.12.2020 19:49
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Kaiken kukkuraksi nuoret naiset ovat pahasti mustan makkaran perään eli mulattijälkeläistä pukkaa aitojen matujälkeläisten lisäksi.
Eivät todellakaan tajua, että niistä juuri sen parempia tule.

Suomi seuraa, jos ei tehdä mitään
Suomi seuraa, jos ei tehdä mitään
31.12.2020 10:30
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Tämä on juuri se asia mistä olen paasannut ja aloittanut keskusteluja reilut 10 vuotta. Tostaiseksi kuulijakunta on hyväksynyt asian mutta ei ole tehnyt mitään parantaakseen tilannetta. Suurin osa odottaa suurten ikäluokkien perintöjä, eli ”sitten kun saadaan rahaa…”. Mutta sitä raha ei vain tule. Koska esim. kinteistöjen arvot ovat romahtaneet murto-osaan 10 vuoden takaisesta. Johtuen juuri tästä suurten ikäluokkien poistumasta.

Nyt on tilanne että kaikilla on kiinteitöjä, mutta tulotaso ei ole parantunut. Ja kun kiinteistöjen kustannuksia korotetaan, niin suurimmalla osalla kansasta taloudellinen tilanne vain pahenee.

Suomalaisilla on yksi tapa jolla voidaan muuttaa tulevaa: Lasten teko. Se on ainoa sosialiturva joka on vuonna 2050 kun Suome yheiskunta on romahtanut. Jos ei ole silloin lapsia, niin tilanne eläkkeellä ja elämisessäkin on todella kurja.

Suomalaisten pitää siis tehdä lapsia sillä jokainen nainen joka on äitiyslomalla, mahdollistaan toisen henkilön työpaikan tälle ajalle. Ja sitäkautta luo hyvinvointiyhteiskuntaa. Vahvistunut yhteikunta luo työpaikkoja jolloin lapsille on edessä paermpi yhteiskunta kuin tämänhetkinen alati kurjistuva.

Tämä on mahdollista, mutta se vaatii noin 50 000 valkoista lasta lisää vuodessa. Ja silloin Suomen alasajo on keskeytetty parissa vuodessa. Ja siitä alkaa 30v kestävä nousukausi.

Mitä tulee vielä Ruotsin malliin, niin kuten todettua, Suomi on 20v jäljessä Ruotsia. Mutta jos saisimme ulkosuomalaiset Ruotsista (~720 000) muuttamaan Suomeen, tilanne menisi päälaelleen. Ja Suomi olisi euroopan viimeinen valkoinen maa. Puolakin katoaisi muslimimaaksi sitä ennen.

Ongelma onkin se, miksi ulkosuomalaiset eivät näe omaa tulevaisuuttaan etukäteen. Ja miksi snnitellä siihen viimeiseen hetkeen, joka tulee seuraavien vaalien jälkeen. Silloin on Ruotsissa jo liian myöhäistä.

Kukavaan
Kukavaan
30.12.2020 17:26

Suomi on siis 20 vuotta Ruotsia jäljessä väestön paskaantumisessa. Aikataulujen ero mahdollistaa varautumisen. Nyt on aika valkopakoon.

Nyt on aika miettiä tuotteita ja palveluja, joille paskaantuminen luo kysyntää. Luultavasti sitä tulee muun muassa luotiliiveille, veitsen piston kestäville asusteille, valvontajärjestelmille, särkymättömille ikkunoille ja panssarioville.

Rakennusfirmojen kannattanee varautua suljettujen turva-asuinalueiden perustamiseen. Saatavilla on kokemusta vaikkapa Brasiliasta ja USA:sta. Etelä-Afrikasta saa myös tietotaitoa omakotitalojen suojaamiseen.

Kovat leikkaukset niiden tukiin vaan
Kovat leikkaukset niiden tukiin vaan
30.12.2020 17:42

Kun todistetusti mamuille ja matuille maksetaan vähintään 2 kertaiset tuet, niin kauankohan tuohon varaa? Silloin voimavarat loukkaantuvat, kun ilmainen ylläpito loppuu. Tai vähintään puolittuu. Loputtomiin ei velkaa voida ottaa mussukoiden elättämiseen.

vainovalkea
vainovalkea
30.12.2020 17:44

Vuonna 2050 on laskettu olevan puolitoista miljardia afrikkalaista enemmän kuin nyt.
On melko suuri todennäköisyys, että ilmastopakolaisuus on tuohon mennessä myllännyt kyseiset prosentit ihan toiseen malliin.
Tai vaihtoehtoisesti Eurooppa syttyy jälleen tuleen.

Väestönräjähdys ongelma
Väestönräjähdys ongelma
30.12.2020 18:02
Vastaa...  vainovalkea

Veikkaan jälkimmäistä. Eli ne sodat tulee tänne.

vainovalkea
vainovalkea
30.12.2020 18:40

”2010-luvun alussa Nigerin hallitus yritti käynnistää sukupuolivalistusta kouluissa, mutta joutui perääntymään, kun vaikutusvaltaiset islamilaiset järjestöt protestoivat voimakkaasti. Konservatiiviset imaamit ja saarnaajat julistavat, että syntyvyyden säännöstely on syntiä.”
Karua todellisuutta, jota meidänkin päättäjät yrittävät vaieta kuoliaaksi.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
31.12.2020 04:21
Vastaa...  vainovalkea

Mitä enemmän ilmastopakolaisia, sitä enemmän ne siittävät, eli voi niitä olla kuinka paljon tahansa enempi vuonna 2050, ruokaa meinaan kuskaamme sinne ja paljon. Eihän niillä kasva mikään (ei kannata viljellä, kun kuormavaunu tuo ilmaiseksi ja vaivatta ruokaa). Tällä perustellaan ilmastovelvoitteemme ottaa kaikki vastaan. Tätä varten aiotaan perustaa järjestelykeskuksia, että jo Afrikan mantereella saa valita parhaan sosiaaliturvan. Tehotonta ajaa gummiveneellä, ilmasilta siirtää hoitovajeen paljon tehokkaammin.

Mitäs mieltä PV:n ylipäällikkö ?
Mitäs mieltä PV:n ylipäällikkö ?
31.12.2020 12:40
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Tuollainen kehitys johtaisi Suomen elintason ja sisäisen turvallisuuden kannalta vähintään yhtä huonoon lopputulokseen kuin se, mitä olisi seurannut Neuvostoliiton miehityksestä (jos rintama olisi murtunut v.1944).

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
30.12.2020 18:13

Suomi menee 15-20 vuoden sisällä konkurssiin. Ei tänne kukaan enää sitten halua, kun hyysäysrahahanat suljetaan. Kansalaisuuden myöntäminen pitäisi myös lopettaa, vain tilapäisiä oleskelupia ja potku peffalle heti, kun sota lähtömaassa loppuu. Suomen ei myöskään pitäisi ottaa vastaan turvapaikkahakemuksia maista, jotka eivät huoli omiaan takaisin.

Jarkko
Jarkko
31.12.2020 07:46
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Miksi haittamamut mihinkään täältä lähtisivät?Nehän on nähneett mitä täällä on kantiksilla vielä riistettävänä.Jos KelaGold alkaa lyömään tyhjää,niin mennään prismaan joukkovoimalla ja otetaan mitä halutaan.Seuraavaksi tunkeudutaan koteihin.Viranomaissuojeluksessa vieläpä?

Putte idästä
Putte idästä
31.12.2020 12:39
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Sieltä lännen kauttahan meikä jo turviksia työntelee. Kgb-kommareiden perilliset jatkaa siitä mihin merkkelit ja haloset jää.
Valtakunta joka oli, eikä sitten enään ollut mutta joka kuitenkin on, jyrää.

Valtsu
Valtsu
30.12.2020 18:44

Tämä taisi olla Hesarin tai vastaavan tahon grafiikkaa.

8qd26.jpg
Minä
Minä
31.12.2020 02:40
Vastaa...  Valtsu

Kartta liittynee jonkin taudin leviämiseen.

Särmääjä
Särmääjä
30.12.2020 19:44

Suomenkin tilanteessa alkaa oleen kohta jo se ja sama kuinka paljon tänne tulee kun luotua ongelmaa ylläpitää ja kasvattaa pelkästään jo täällä olevat ja syntyvät. Suomi ei ole mikään Viro joka voi puolustaa kansaansa estämällä kehitysnaatuloa. Se ei enää täällä riitä ja vielä vähemmän missään Ruotsissa yms.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
30.12.2020 19:52

Seisoin 2014 kesällä Leppävaaran juna-asemalla Espoossa ja katselin ohi kulkevaa ihmismassaa. Yhtäkkiä tajusin kuinka ulkomaalaistaustaisten ja etenkin kehitysmaista lähtöisin olevien määrä oli niin suuri, ettei se edes silloisella Syyrian sodan takia noin 1000 pakolaisen kiintiöllä selittynyt. Väistämättä mieleen tuli jo tuolloin, että meille valehdellaan todellisista maahanmuuttomääristä. Samoin meille valehdellaan maahanmuuttajien etnisestä alkuperästä, migrin mukaan suurin osa tulijoista on Schengen-maista, mutta ihon pigmentti ja muut etniset piirteet osoittavat kyllä Afrikkaan, Arabiaan ja Aasian islamilaisiin maihin.

Ei yllätä
Ei yllätä
31.12.2020 00:12

Tästä ei kukaan varmasti yllättynyt, eikä siitä että nykyinen punavihreä hallitus jatkaa tätä samaa kehitystä. Olemme olleet Ruotsin tiellä jo pitkän aikaa, sekä jatkuu tällä menolla vielä.

Kiitos enimmäkseen SDP, Vihreiden ja Vasemmistoliiton äänestäjille.

Riku Rantala
Riku Rantala
31.12.2020 00:31

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!

Meillä on tilaa helsingissä
Meillä on tilaa helsingissä
31.12.2020 03:41

Mielestäni Etelä-Suomeen voidaan tuoda se muutama satatuhatta lisää etteivät tunne näköalattomuutta ja ikävää kotimaataan kohtaan. Helsingin kaupungin pitää antaa heille paremmat asunnot ja suoraan rahaa harrastuksiin ja vapaa-aikaan.Sopivia pakolaisia olisi tuolta afrikan saharan eteläpuolisesta alueilta ja afganistanin vuoristolaisia, he toisivat helsingin katuvilinään uutta väriä ja iloa ja naispuoliset kansalaiset olisivat suorastaan täpinöissään.

Pirtsakka
Pirtsakka
31.12.2020 10:46

Odotellaan nyt hetki, josko tästä koronasta ensin päästäisiin eroon. Nimittäin joku somalitaustainen herra oli joku aika sitten teeveessä vaatimassa tulijoille isompia asuntoja, koska korona leviää heidän joukossaan juuri asuntojen ahtauden vuoksi. Näin sanoi, noin nimesi… Toinen syy koronan leviämiselle oli hänen sanojensa mukaan rasismi. Eli sitten jos ja kun korona voitetaan, me olemme velvoitettuja lahjoittamaan heille paremmat asunnot ja varmaan sitä rahaakin pikkasen enemmän. Mutta sen sijaan, että elämä alkaisi hymyillä heille, heidän vaatimuksensa – ullatus – kasvavat, vähän kuin vanhan sananlaskun mukaan ”ruokahalu kasvaa syödessä”. Vaan kun se syötäväkin alkaa vähin erin käydä loppumaan.
Vielä kerran: tulisi jo joku apuun…

Captain Stubing
Captain Stubing
31.12.2020 04:29

Ja sama homma jatkuu jos menet seuraavallakin kerralla vasemmiston ansaan kun taas lupaavat sinulle enemmän rahaa käteen. Mites on mennyt tähän asti? Tuliko fyrkkaa vitusti vai pantiinko sinua perseeseen oikein olan takaa? ÄÄNESTÄ OIKEIN SAATANA!!!! Ensin hoidetaan kaikki nuo tänne/meille kuulumattomat epäkohdat/ kuluerät helvettiin ja sen myötä meille kaikille koittaa paremmat ajat joista ME käärimme ne voitot omiin taskuihimme ja käytämme yhteisiä varoja MEIDÄN yhteiselle hyvälle. Se on ihan aikuisten oikeesti niinkin simppeliä kuin ME vastaan HE. He tuhoavat meidät kaikki. Jotain täytyy tehdä, veneemme uppoaa koska meillä on kyydissä järkyttävät määrät vapaamatkustajia eikä uppoamista voi estää haalimalla heitä lisää, nyt vaaditaan kylmiä ja jäätäviä mutta tarpeellisia ratkaisuja: vapaamatkustajat yli laidan.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
31.12.2020 10:18
Vastaa...  Captain Stubing

Mutta minkäs teet, kun tällä porukka on sitä mieltä, ettei äänestäminen vaikuta mihinkään? He jättävät äänestämättä ja antavat vihervasemmiston voittaa vaalit;
he kun EIVÄT ajattele, ettei äänestäminen vaikuta!

Sitten istutaan netin ääreen valittamaan haittamaahanmuutosta, jota vastaan ei olla valmiit edes äänestämään. Mitä tämä porukka sitten oikein odottaa?

Kenties aivan pian arkkienkeli Mikael Gabriel laskeutuu taivaasta tuomaan Jumalan Miekan, joka voimallaan ajaa afro-, arabi- ja afgaanijätkät pois, kaikki on taas hyvin ja pidetään Suuri Paraati, jossa äänestämättä jättäneet valittajat marssivat kärjessä arkkienkeli Mikael Gabrielin kanssa?

Eikä tämä ole edes kovin karrikoitua;
juuri tämänkaltaista ajattelua olen täällä ollut havaitsevinani.

Eli:
maailmassa on virhe, virhe, virhe
ja se korjaantuu valittamalla, valittamalla, valittamalla.
Ihan issekseen niin.
Kenenkään mitään asialle tekemättä.

Captain Stubing
Captain Stubing
31.12.2020 19:28
Vastaa...  Qroquius Kad

Juuri näin. Tunnen itsekin monia jotka omasta mielestään ovat tosi PUNK ja anti-systeemi, kytät on natsisikoja ym ym vitun teinipaskaa, ja ovat ihan oikeasti sitä mieltä että ovat kovia ja järkeviä kun eivät äänestä. Eli eivät tee epäkohdille yhtään mitään. Mutta se KITINÄ epäkohdista joille ei tehty mitään, se on katsokaas sitä kapinaa!! Hipit ja vasemmisto ovat näissä hommissa paljon ovelampia, äänestävät railakkaasti laumoittain sekä valehtelevat ihan saatanasti ja lupaavat rahaa ja paratiisia heille jotka vielä äänestävät: eläkeläiset ja vanhukset, he joille lisäraha olisi taivaanlahja.. Me ollaan helvetin kusessa vasemmiston takia, mutta vielä enemmän helvetin kusessa koska meidän joukot ovat ihan kuutamolla. ”ÄÄNESTÄ OIKEIN!” ..siinäpä vasta uusi liike, olisi semmoiselle tilausta nyt.

juha II
juha II
31.12.2020 18:04

Ruotsin tiellä on oltu käytännössä v. 2000 jolloin Tarja Halosen (sdp) alkoi ja samalla se oli lähtölaukaus kaikelle sille mädätykselle, joka NYT vallitsee suomalaisessa yhteiskunnassa!

EU määrää koko Euroopan tuhoavan ”humanitäärisen” maahanmuuton ja ylinpänä kapelimestarina vielä YK, joka tuomitsee kaikki pieninmätkin ”pullonkaulat”. Todelliset ja kuvitellut!

kanander
1.1.2021 18:04

”Tilastokeskuksen mukaan Suomessa asui vuoden 2019 lopussa 423 494 ulkomaalaistaustaista henkilöä.” Mulla ei tuon tuoreempaa tietoa. Varsinkin somalit ovat pakkautuneet pääkaupunkiseudulle.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
2.1.2021 12:25

Kävinpä muuten eilen iltäpäivällä Itiksessa ja varmaan puolet vastaantulleista oli tummahipiäisiä. Onkohan niiden osuus nykyisin aina siellä niin suuri? Jos todella on näin, niin kuulostaa aika hurjalta, että pääkaupungin suurimmassa ostoskeskuksessa tummahipiäisten osuus olisi näin suuri. Puhoksesta on tehty montakin videota, mutta myös Itiksestä sellainen kannattaisi tehdä. Saatan ehkä itsekkin tehdä sellaisen jottain vaiheessa.

Ps. Tuosta on vähän aikaa kun kävin Itiksessä ja arvioin, että kolmannes olisi tummahipitäisiä. Mutta tosiaan päivä ja vuorokauden aika saattaa vaikuttaa paljonko niitä siellä näkyy.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
9.2.2021 17:38

Löysintä muuten taulukon josta haittamamujen lukumäärän voisi laskea vielä paremmin, mutta urakka olisi valtava. Mutta otampa taulukon tähän talteen
https://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/Maahanmuuttajat_ja_kotoutuminen/Maahanmuuttajat_ja_kotoutuminen__Maahanmuuttajat_ja_kotoutuminen/?tablelist=true&fbclid=IwAR2LyRsBZDBbXg7-K-hT4ezSnu7pQMPp_jfjbkJkFTE7kOcTtITnz3G6bDk

Itse otin Lähi-idästä ja Afrikasta tulleiden mamujen määrän vuoden 2017 talukosta, mutta tuosta saisi vuoden 2019 tilastot, joista tulisi varmasti isompi luku.

trackback

[…] Demareiden Eveliina Heinäluoma kertoi vähän aikaa sitten selaiset itsestäänselvyydet turvapaikkajärjestelmästä, ettei saa sulkea silmiä sen hyväksikäytöltä ja kertoi pitävänsä ongelmallisena, jos kieteisen päätöksen jälkeenkin voi jäädä maahan.  Fanaattisimmat hallituspuolueiden edustajat ja vihervasemmiston äärilaita nostavat tästä valtavan äläkän. Tuollainen on kuulemma nuivaa suhtautumista ihmisoikeuksiin jne. Hallituksen maahanmuuttopolitiikka on kaikkein fanaattisempien ihmisten, vihreiden hallussa. Tämä johtuu siitä, että ”tolkun ihmisiä” on niin helppo horjuttaa rasismikortilla. Halla-aho on kutsunut vihreitä vaaralliseksi ääriliikkeeksi. Itselleni asia selkeni viimeistään siinä vaiheessa kun kaikki muut iloitsivat jättimäisen sellutehtaan rakentamisesta Suomeen, niin vihreät olivat huolissaan vain sen ympäristövaikutuksista. Vihreiden ilmastokiihkoilun voisin ymmärtää jollain tasolla jos Suomi oikeasti voisi vaikuttaa ilmastomuutokseen, mutta todellisuudessa meidän päästöt ovat niin mitättömiä, että vaikka Suomi lopetettaisiin huomenna, se ei näkyisi ilmastossa mitenkään. Siitä huolimatta Suomea kipeästi koskevissa investointi kysymyksissä vihreitä ei kiinnosta Suomen etu, vaan ainoastaan ilmasto. Luuleeko joku, että Suomen etu kiinnostaa vihreitä maahanmuuttopoliitiikassakaan? Ei varmaan ole mikään ihme, että olemme maahanmuutossa Ruotsin tiellä. […]