Linjapuhe: koronakeskustelu Pt-mediassa loppuu tähän

Yritin hetken aikaa pitää koronakeskustelua yllä, mutta se ei onnistunut. Vastaan tuli massiivinen harhaisten viestien tulva. On varmaa, että Pt-mediaa ei käytetä sellaisen ”keskustelun” alustana, joten koronakeskustelu loppuu tähän.

Onko kyse sensuurista ja ”mitään ei saa sanoa”? Voin kertoa, että Pt-media on yksityinen harrastelijamedia, eikä voi sensuroida yhtään mitään. Sen sijaan MINÄ päätän mitä sivuillani julkaistaan. Ja olen päättänyt, että en lähde miksikään keskustelualustaksi, jonne syötetään jatkuvalla syötöllä mitä kummallisimpia teorioita rokotteista. Pitääkö vielä tarkentaa? Jos tekee mieli keskustella koronasta ja rokotteista, niin samanhenkistä seuraa kannattaa jatkossa etsiä vaikkapa qanon-porukasta.

Siellä voi aivan vapaasti kritisoida pakkorokotetta vastaan ja kertoa, että korona on pelkkää huijausta. Mutta minä en halua mainetta salaliittoja edistävän alustan toimijana.

Täyspäiset ihmiset toimivat niin, että korona pyritään yhteistoimin saamaan aisoihin. Jos ei usko koronaan, niin silloin tuskin edes jaksaa yrittää estää viruksen leviämistä. Jos kuvittelee, että rokote on joku salaliitto, niin silloinkaan tuskin toimii tavalla, jolla pyritään estämään koronan leviäminen.

Ja koska minä katson tekeväni omalta osalta sen vähäisen, että korona ei leviä ainakaan minun välityksellä, niin on myös varmaa, että minun välityksellä ei myöskään levitetä jatkossa mitään salaliittoja.

Jos tällainen ei sovi, silloin voi hakeutua muualle. Sovittu?

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.