Vuosi päätökseen Rosengårdissa murhaamalla arabiaanoklaanin jäsen

Rosengårdin uusruotsaiset tekivät vuoden viimeisenä päivänä sitä, mitä parhaiten osaavat: ampuivat toisiaan.

Tällä kertaa ammuttu 25-vuotias arabiaano tunnettiin mukavana miehenä, joka tykkäsi pelata potkupalloa. Tämä ei kuitenkaan riittänyt. Henki vain päätettiin ottaa ampumalla.

Teloitus tapahtui keskellä katua klo 17.00 aikaan. Poliisi löysi nuorukaisen pensaasta ja tämä toimitettiin sairaalaan. Siellä siirto edelleen kylmiöön.

Voi vain kuvitella millainen tunnelma Rosengårdissa oli ampumisen jälkeen. Ammuttu kun nimittäin kuuluu suureen arabiaanoklaaniin ja kadulle kerääntyi ampumispaikalle kymmeniä ihmisiä mölyämään. Poliisi kehottikin sivullisia ottamaan tämän huomioon.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan

Normimeininkiä. Kumma juttu, että paikalle kertyi mölisijöitä. Oliko tämä nyt niin poikkeuksellista.Mutta ehkä tästä alkaa koston kierre 🙂

Kilttimies

Kuvitellaanpa tilanne, että poliisilla tms. taholla olisi edes pienenpieni aavistus, että liipaisinta puristi joku kantis, puhumattakaan joku rasse. Ei kiveäkään jäisi kääntämättä jäbän etsimiseksi ja suvakkoskene ihan märkänä. Aivan selvä kaksoisstandardi tässäkin; jos ei karvaranne itse ilmoittaudu poliisille, niin kaikki ihan OK, antaa palaa. Ruotsi on mielenvikainen.

pzkw

Ei pelkästään Ruotsi. Tuo toimintamalli sopii meille myös.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

EVVK

S.Marin

Kerrassaan hienoa monikulttuurista uuden vuoden juhlintaa!!! Toivotaan että sama meno jatkuu ja ONNEA svaduapinoille!!!

Sosiologi

Syrjäytynyt ja rasismia sekä ilmasto- ja korona-ahdistusta kokenut nuoriso oireilee ja kipuilee Ruotsissa.

KVICKLERA

Kivaa että Ruotsiin tuli väriä ja etnisyyttä. Ongelma on siinä että kun määrä ei ole enää 2000 vaan 2 miljoonaan ihmisen massa niin se on kuin Norjan maansortuma-onnettumuus:

koskaan ei tiedä milloin jysähtää ja miten pahasti.

(Ihme juttu muuten että Norjassa saa rakentaa ison määrän taloja saven päälle. Eikö siellä tehdä geologista tutkimusta ja ainakin paaluteta jos on nyt ihan pakko rakentaa?)

Ruotsin kvicklera koostuu arvaamattomista jepeistä jotka voivat romuttaa koko yhteiskunnan koska tahansa kun tulevat sille päälle.

Kukavaan

“(Ihme juttu muuten että Norjassa saa rakentaa ison määrän taloja saven päälle….”

Menee OT:ksi, mutta tuli mieleen Malmin kenttä. Sinne savivelliin pitää väen vängällä rakentaa karvakäsilähiö. Vihreitä päättäjiä vituttaa pienlentokoneet ja siksi kenttä halutaan tuhota. Olisi sitä maata ollut muuallakin. Ehkä vuonna 2030 näemme juttuja saveen vajonneista taloista.

Suomenkielen vainoajat

Vieläpä niin, että esimerkiksi Wikipedian artikkelin mukaan alueen ominaispiirre on maanvyöryherkkyys.
Norjalaiset – Pohjolan arabit.

Minkälaisia tulevia kansalaisia esikoulu tuottaa?

Svenska Dagbladetissa kertoo esikoulutäti miten jengirikolliset erottuivat jo pikkulapsina muista: väkivaltaisia, kävivät aikuisten päälle, potkivat, raapivat. Aikuiset pelkäsivät heitä. Siis ainakin vääräuskoiset aikuiset.

Tässä esikoulussa taas näytetään menevän suoraan ytimeen lastenkasvatuksessa. Koulutusjohtaja on tiukasti huputettu:

https://www.nacka.se/valfard-skola/bagarsjon-kallan-chrysoliten/chrysolitens-forskola/kontakt/

Daavidin poika

Näin se vain sitten Malmön kaupunki sinnitteli itsensä vuoden 2020 murhatili päätökseen. Kumpi sitten lienee vuoden 2020 Malmö:läinen, ampuja vaiko tuo mainittu “mukava” jalkapallosta tykkäävä nuori arabiaano.

Tuli tästä PT-median “jalkapallo” jutusta mieleen sellainen seikka. Elettiin 1970-luvun loppupuolta. Olen koko elämäni ollut komennus työssä ympäri maailmaa. (Raskas-sähkö) En kuitenkaan ole mikään insinööri, mutta olen ollut myös mukana kolmen atomivoimalaitoksen käynnistämisvaiheessa.

En nyt lähde spekuloimaan asioita sen kummemmin. Mutta Googlatkaa “Skomakarligan” myös nämä jalkapallosta tykkäävät huume gangsterit asui meidän seinänaapurina (Solna)

Toinen asia on sellainen, että näitä jalkapallosta nauttivia arabiaanoja ei olisi saatu koskaan haaviin, jos ei sellainen rehellinen kameramies / lehtimies kuin Staffan Hildebrand olisi astunut peliin. Järkyttävintä tässä, oli myös se, että arabiaanot kaivoivat ja kätkivät huumeet Ruotsalaisten vainajien haudan pinnoille Solnan hautausmaalle.

Siis: Mitä joidenkin elämä olisi ilman jalkapalloa. Kaikkien kannattaa muistaa se, että valtamedia käyttää hyväkseen esim sellaista termiä kuin “jalkapallo” Voitko Pate tehdä joskus sellaisen pienimuotoisen jutun tästä “Skomakarligasta” ?

Anna-Maria Korhonen

Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka paljon nämä klaanit ovat jo ulottaneet vaikutuksensa Ruotsin päivänpolitiikkaan. Seurauksena esim. myönteiset perheenyhdistämispäätökset oman klaanin jäsenille.