Vuosi päätökseen Rosengårdissa murhaamalla arabiaanoklaanin jäsen

Rosengårdin uusruotsaiset tekivät vuoden viimeisenä päivänä sitä, mitä parhaiten osaavat: ampuivat toisiaan.

Tällä kertaa ammuttu 25-vuotias arabiaano tunnettiin mukavana miehenä, joka tykkäsi pelata potkupalloa. Tämä ei kuitenkaan riittänyt. Henki vain päätettiin ottaa ampumalla.

Teloitus tapahtui keskellä katua klo 17.00 aikaan. Poliisi löysi nuorukaisen pensaasta ja tämä toimitettiin sairaalaan. Siellä siirto edelleen kylmiöön.

Voi vain kuvitella millainen tunnelma Rosengårdissa oli ampumisen jälkeen. Ammuttu kun nimittäin kuuluu suureen arabiaanoklaaniin ja kadulle kerääntyi ampumispaikalle kymmeniä ihmisiä mölyämään. Poliisi kehottikin sivullisia ottamaan tämän huomioon.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.