Filminpätkä Karlskronan poliisien tulituksesta

Filminpätkä Karlskronasta, jossa uusruotsalaiset tulittavat poliiseja raketeilla. Vaikka kuvan laatu ei ole kovin kummoinen, niin saa siitä kuvan miltä voi tuntua kun joutuu keskitykseen.

Tässä tapauksessa yksi poliisi sai palovammoja ja joutui sairaalaan. Videolla kuuluu kun henkilö sanoo arabivoittoisesti ruotsiksi ”Hoppa lilla grisen”, hyppää pieni sika. Jolla tietenkin tarkoitetaan poliiseja.

20 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ali Kessu
Ali Kessu
2.1.2021 22:26

Olisi poliisilla ollut aihetta puolustautua, vaikka kumiluodeilla. Eihän tuossa ole mitään järkeä. Eihän nuo älykääpiöt usko kuin konkretiaa. Kauhea haloo nousisis kyllä suomessakin. Ilmastoaktivistit joutuivat sumutuksen kohteiksi, Ohari oli heti kyselemässä , oliko tarpeellista.

Kilttimies
Kilttimies
2.1.2021 01:12

Millä Vitulla ruotsi meinaa tästä selvitä?

Kukavaan
Kukavaan
2.1.2021 04:28
Vastaa...  Admin Pt-media

Luulisi, että raketti-insinöörit ja muut moniosaajat tajuavat, että jos he paskovat Ruotsin täysin paskaksi, niin sitten loppuvat kissanpäivät ja rahat seinästä. Jotain rajaa heidänkin kannattaa pitää ruotsalaisten rääkkäämisessä.

keksitty nimi
keksitty nimi
2.1.2021 10:54
Vastaa...  Kukavaan

Sehän siinä onkin kummallista että perus svensson jatkaa aina vaan työssäkäymistä ja maksaa veronsa kiltisti.

Ali Kessu
Ali Kessu
3.1.2021 14:19
Vastaa...  Kukavaan

Näkis vaan, että jotain alkaa tapahtua. Varmaan on niin, että suvakit pitävät huolen, että kaikki selitetään medioille itkuvirsin.

Kilttimies
Kilttimies
3.1.2021 01:22
Vastaa...  Admin Pt-media

Vittu miten minä oon kiltteyden lisäksi tyhmä, kun en pullakahveita tajunnut! Kyllä se siitä lähtee…

Jesse
Jesse
2.1.2021 13:32
Vastaa...  Kilttimies

Ei se enää selviäkään. Ennen vanhaan vihollisen sanottiin tulevan idästä mutta nykyään näköjään lännen suuntaakin kannattaa tarkkailla.

Valtsu
Valtsu
2.1.2021 14:40
Vastaa...  Kilttimies

Kun ulkona liikkuminen iltaisin muuttui raiskausalttiiksi, naiset lopettivat ulkona liikkumisen. Niin ne ongelmat ratkeavat.

Juike
Juike
1.1.2021 21:28

10-uuvaatti uutisten loppu kevennys matskua.

Kukavaan
Kukavaan
1.1.2021 21:12

Tuollaisessa paukkeessa ja räiskeessä voisi joku Lasermannen tai useampi helposti aiheuttaa tilanpuutteen kylmiöön. Voisi olla rauhallisempaa seuraavana vuonna.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
1.1.2021 20:33

Minä kun luulin, että Beirut olisi jo rauhoittunut.

Ingen Gripen
Ingen Gripen
1.1.2021 22:52

Jotta poliiseja vastaan tapahtuva rähinöinti saataisiin palautettua olemattomaksi, pitäisi poliisin tuottaa epämiellyttäviä tuntemuksia vähintään viidesosalle hulinoitsijoista. Siihen sopivia ja hyviksi havaittuja työkaluja ovat mm. käsiraudat, pamppu ja pippurisuihke.
Pyrkiikö Ruotsin poliisi toimimaan sen suuntaisesti ?

Moniko turisti muuten uskaltaisi heitellä poliisia kivillä huvikseen vaikkapa jossakin Lähi-Idän maassa ?

Ali Kessu
Ali Kessu
3.1.2021 00:25
Vastaa...  Ingen Gripen

Menisivät Venäjälle ilotulittelemaan, kyllä ne siellä kuriin pannaan. Siinä mielessä arvostan Neukkujen perinteitä.MItä tekee eu, ei mitään!

Hyvinvoinnin degeneroimat
Hyvinvoinnin degeneroimat
1.1.2021 20:26

Osaapa naurattaa. Tuo sama herrakansa verotti Suomea säälittä Kustaa II Adolfin ajoista lähtien rahoittaakseen Ruotsin kasvaneen aateliston ja ryöstösodat Keski-Euroopassa, jonne Suomestakin miehet vietiin. Suomen puolustus laiminlyöntiin ja maa jätettiin Venäjän ryöstettäväksi. Kun Isovihan jälkeen maasta paennut ruotsinkielinen yläluokka otti taas haltuunsa kartanonsa maassa, jonka väestöstä 10 % venäläiset olivat myyneet orjiksi lähi-itään, niin Ruotsista palaajat nostivat alustalaisiaan vastaan vahingonkorvausoikeusjuttuja huonosti hoidetuista tiluksista ja 10 vuoden miehityksen aikana menetetyistä tuloista. Köyhiltä vuokraviljelijöiltä yms. vietiin viimeisetkin ja heidät pakotettiin käytännössä maaorjiksi.
Naurua hapattaa se, että artikkelissa ja videoissa nähty todellisuus on ihan pian yhtä totta täälläkin punaviheroikeiston ja -vasemmiston suunnitelmallisen politiikan tuloksena. Niinistön härski uudenvuodenpuhe politiikkojen ”sinisilmäisyydestä” oli kuvottavaa valkopesua ja vastuun pakoilua.

Qleva
Qleva
1.1.2021 21:00

Ymmärsit väärin Niinistön lausuman. Jos Sauli olisi vähääkään lisää jyrkentänyt sanojaan, olisi tullut hirveä älämölö hänen perussuomalaisuudestaan.
Puhe oli sopivan hieno tölväys Ohisalolle ja Haavistolle.

Ymmärtäväisten sanat ovat vaa'alla punnitut
Ymmärtäväisten sanat ovat vaa'alla punnitut
1.1.2021 21:38
Vastaa...  Qleva

”sopivan hieno tölväys” Sehän on jo jotain. Voi jösses.
Perimmiltään on kyse kokoomuslaisesta kaksilla rattailla ajamisesta, jonka perinteet juontavat Holkerin toiminnasta 1980-luvulla, ehkä jo v. 1968 presidentinvaalin jälkeisestä uudelleen arvioinnista. Kokoomus on aina valmis kyseiseen keinoja kaihtamattomaan, täydellisen periaatteettomuuden ja äänestäjiensä tulevaisuudesta piittamattomaan politiikkaan nopeiden voittojen kapitalismin puudelina. Niinistö on vain yksi pala sen successio apostolicaa.

Nyt tarvittais tekoja
Nyt tarvittais tekoja
2.1.2021 11:27

Niin ja tässä ei enää ”tölväykset” riitä, sillä sama meno jatkuu tälläkin. Matuja pukkaa ovista ja ikkunoista ja on vain ajan kysymys milloin tulee tännekin kaaos ja talous romahtaa.

Ali Kessu
Ali Kessu
2.1.2021 22:31

Ruotsi on täynnä sveamammanpoikia. Jatkosodan aikana kiellettiin lailla vapaaehtoisten ruotsalaisten osallistuminen puolustussotaan venäjää vatsaan. Suomipoika on sotinut monesti Ruotsin puolesta (mm hakkapeliitat ).
Meillä on ikävät naapurit: ruotsi lännessä ja venäjä idässä.

Suomi Finland
Suomi Finland
1.1.2021 18:35

Lähi-itä ja Afrikka. Sotia riittää. Mutta ei siellä maa-alueet rähise keskenään. Ne oon nee ihimiset.

Jos ihmisiä ei siellä olisi niin avot… ei olisi Lähi-idässä ja Afrikassa sotia.