Filminpätkä Karlskronan poliisien tulituksesta

Filminpätkä Karlskronasta, jossa uusruotsalaiset tulittavat poliiseja raketeilla. Vaikka kuvan laatu ei ole kovin kummoinen, niin saa siitä kuvan miltä voi tuntua kun joutuu keskitykseen.

Tässä tapauksessa yksi poliisi sai palovammoja ja joutui sairaalaan. Videolla kuuluu kun henkilö sanoo arabivoittoisesti ruotsiksi ”Hoppa lilla grisen”, hyppää pieni sika. Jolla tietenkin tarkoitetaan poliiseja.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Lähi-itä ja Afrikka. Sotia riittää. Mutta ei siellä maa-alueet rähise keskenään. Ne oon nee ihimiset.

Jos ihmisiä ei siellä olisi niin avot… ei olisi Lähi-idässä ja Afrikassa sotia.

Hyvinvoinnin degeneroimat

Osaapa naurattaa. Tuo sama herrakansa verotti Suomea säälittä Kustaa II Adolfin ajoista lähtien rahoittaakseen Ruotsin kasvaneen aateliston ja ryöstösodat Keski-Euroopassa, jonne Suomestakin miehet vietiin. Suomen puolustus laiminlyöntiin ja maa jätettiin Venäjän ryöstettäväksi. Kun Isovihan jälkeen maasta paennut ruotsinkielinen yläluokka otti taas haltuunsa kartanonsa maassa, jonka väestöstä 10 % venäläiset olivat myyneet orjiksi lähi-itään, niin Ruotsista palaajat nostivat alustalaisiaan vastaan vahingonkorvausoikeusjuttuja huonosti hoidetuista tiluksista ja 10 vuoden miehityksen aikana menetetyistä tuloista. Köyhiltä vuokraviljelijöiltä yms. vietiin viimeisetkin ja heidät pakotettiin käytännössä maaorjiksi.
Naurua hapattaa se, että artikkelissa ja videoissa nähty todellisuus on ihan pian yhtä totta täälläkin punaviheroikeiston ja -vasemmiston suunnitelmallisen politiikan tuloksena. Niinistön härski uudenvuodenpuhe politiikkojen ”sinisilmäisyydestä” oli kuvottavaa valkopesua ja vastuun pakoilua.

Qleva

Ymmärsit väärin Niinistön lausuman. Jos Sauli olisi vähääkään lisää jyrkentänyt sanojaan, olisi tullut hirveä älämölö hänen perussuomalaisuudestaan.
Puhe oli sopivan hieno tölväys Ohisalolle ja Haavistolle.

Ymmärtäväisten sanat ovat vaa'alla punnitut

”sopivan hieno tölväys” Sehän on jo jotain. Voi jösses.
Perimmiltään on kyse kokoomuslaisesta kaksilla rattailla ajamisesta, jonka perinteet juontavat Holkerin toiminnasta 1980-luvulla, ehkä jo v. 1968 presidentinvaalin jälkeisestä uudelleen arvioinnista. Kokoomus on aina valmis kyseiseen keinoja kaihtamattomaan, täydellisen periaatteettomuuden ja äänestäjiensä tulevaisuudesta piittamattomaan politiikkaan nopeiden voittojen kapitalismin puudelina. Niinistö on vain yksi pala sen successio apostolicaa.

Nyt tarvittais tekoja

Niin ja tässä ei enää ”tölväykset” riitä, sillä sama meno jatkuu tälläkin. Matuja pukkaa ovista ja ikkunoista ja on vain ajan kysymys milloin tulee tännekin kaaos ja talous romahtaa.

Ali Kessu

Ruotsi on täynnä sveamammanpoikia. Jatkosodan aikana kiellettiin lailla vapaaehtoisten ruotsalaisten osallistuminen puolustussotaan venäjää vatsaan. Suomipoika on sotinut monesti Ruotsin puolesta (mm hakkapeliitat ).
Meillä on ikävät naapurit: ruotsi lännessä ja venäjä idässä.

Anna-Maria Korhonen

Minä kun luulin, että Beirut olisi jo rauhoittunut.

Ingen Gripen

Jotta poliiseja vastaan tapahtuva rähinöinti saataisiin palautettua olemattomaksi, pitäisi poliisin tuottaa epämiellyttäviä tuntemuksia vähintään viidesosalle hulinoitsijoista. Siihen sopivia ja hyviksi havaittuja työkaluja ovat mm. käsiraudat, pamppu ja pippurisuihke.
Pyrkiikö Ruotsin poliisi toimimaan sen suuntaisesti ?

Moniko turisti muuten uskaltaisi heitellä poliisia kivillä huvikseen vaikkapa jossakin Lähi-Idän maassa ?

Ali Kessu

Menisivät Venäjälle ilotulittelemaan, kyllä ne siellä kuriin pannaan. Siinä mielessä arvostan Neukkujen perinteitä.MItä tekee eu, ei mitään!

Kukavaan

Tuollaisessa paukkeessa ja räiskeessä voisi joku Lasermannen tai useampi helposti aiheuttaa tilanpuutteen kylmiöön. Voisi olla rauhallisempaa seuraavana vuonna.

Juike

10-uuvaatti uutisten loppu kevennys matskua.

Kilttimies

Millä Vitulla ruotsi meinaa tästä selvitä?

Kukavaan

Luulisi, että raketti-insinöörit ja muut moniosaajat tajuavat, että jos he paskovat Ruotsin täysin paskaksi, niin sitten loppuvat kissanpäivät ja rahat seinästä. Jotain rajaa heidänkin kannattaa pitää ruotsalaisten rääkkäämisessä.

keksitty nimi

Sehän siinä onkin kummallista että perus svensson jatkaa aina vaan työssäkäymistä ja maksaa veronsa kiltisti.

Ali Kessu

Näkis vaan, että jotain alkaa tapahtua. Varmaan on niin, että suvakit pitävät huolen, että kaikki selitetään medioille itkuvirsin.

Kilttimies

Vittu miten minä oon kiltteyden lisäksi tyhmä, kun en pullakahveita tajunnut! Kyllä se siitä lähtee…

Jesse

Ei se enää selviäkään. Ennen vanhaan vihollisen sanottiin tulevan idästä mutta nykyään näköjään lännen suuntaakin kannattaa tarkkailla.

Valtsu

Kun ulkona liikkuminen iltaisin muuttui raiskausalttiiksi, naiset lopettivat ulkona liikkumisen. Niin ne ongelmat ratkeavat.

Ali Kessu

Olisi poliisilla ollut aihetta puolustautua, vaikka kumiluodeilla. Eihän tuossa ole mitään järkeä. Eihän nuo älykääpiöt usko kuin konkretiaa. Kauhea haloo nousisis kyllä suomessakin. Ilmastoaktivistit joutuivat sumutuksen kohteiksi, Ohari oli heti kyselemässä , oliko tarpeellista.