Raketteja ammuttiin – kuten tavallista – ihmisjoukkoihin ja päin rakennuksia

Rakettiampumiset päin ihmisjoukkoja ja rakennuksia ei ole mitenkään uusi trendi vaan sitä tapahtuu jokaisen uuden vuoden vaihteen aikana. Joskus 10-luvun alkupuolella rakettisota saattoi jatkua pitkälle tammikuuhun, että niistä ajoista tilanne on vähän rauhoittunut.

Nykyinen trendi on ampua raketteja päin poliiseja, ambulanssihenkilökuntaa ja palomiehiä. Kymmenissä kunnissa on tehty havaintoja, että raketteja on tähdätty juuri poliiseja kohtaan. Esimerkiksi Sollentunassa ja Tukholman Lilljeholmissa poliisi sai ottaa täyden rakettikeskityksen vastaan.

Avestassa 40-50 uusruotsalaista aloitti rakettitulituksen poliisia kohtaan ja partioilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin perääntyä. Yksi raketti lensi poliisiauton avoimesta ikkunasta sisälle ja räjähti autossa. Ainakin toinen poliisi sairaalaan.

Yksi mielenkiintoinen detaljee Avestankin tapauksessa on. Miten kadulle voi kokoontua 40-50 miestä ilman, että joukossa on yhtään tyttöä tai naista?

Mielenkiintoista on sekin, että verrattuna Tanskaan, niin siellä henkilö otetaan heti kiinni ja vangitaan, jos edes osoittelee poliisia jollakin raketilla. Ruotsissa taas lähinnä mennään autojen taakse piiloon.

Raketeissa on joku erityinen tekijä, joka saa kehitysmaista tulleet nuorukaiset jotenkin täysin raiteiltaan. Klippanin kunnassa aloitettiin ensin 20 hengen joukkotappelu. No ei siinä vielä mitään. Kun parikymppiset jorkit tappelivat niin paikalle syntyi rinki, joka seurasi tappelua. Nyt ringissä olleet nuorukaiset saivat päähänsä tulittaa ringin sisällä olleita tappelijoita.

Useat henkilöt saivat palo- ja muita haavoja ja yksi vietiin sairaalaan.

 

SVT:n uutisen videoklipissä kuvaa miltä väkijoukkoon ampuminen voi käytännössä näyttää. Kannattaa katsoa. Alussa kuvaa Malmöstä.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/ungdomar-skot-fyrverkerier-mot-innergard

 

 

6 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aikki
Aikki
2.1.2021 10:53

Eikö Ruotsi kieltänyt rakettien ammuskelun 2018. Eikö kielto koske pakolaisia ja turvapaikanhakijoita.

Minä
Minä
2.1.2021 03:54

”Ruotsissa taas lähinnä mennään autojen taakse piiloon”

Menevät auton taa soittamaan pizzeriaan tehdäkseen tilauksen.

Minä
Minä
2.1.2021 02:09

Kuvassa oleva laatikko putkineen on ilmeisesti matuversio Stalinin uruista: matu-urut.

Last edited 6 months ago by Minä
Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
1.1.2021 20:26

. Miten kadulle voi kokoontua 40-50 miestä ilman, että joukossa on yhtään tyttöä tai naista?”

Luulen, että nämä 40 – 50 ovat jyrkemmän islamin kannattajia, joten vaimot ja tyttöystävät ovat kotona. Ja jos he pääsisivät mukaan, heidän pitäisi pukeutua riittävän siveästi ja siveät asusteet ovat ilotulituksessa paloturvallisuusriski. Toinen vaihtoehto on tietysti, että nämä 40 – 50 ovat ns. ankkurilapsia ja heille vanhempien valitsemat puolisot odottavat vielä perheenyhdistämistä.

Juike
Juike
1.1.2021 19:38

Nössöt, oikein super Nössöt. Tuleen vastataan edes kumiluodeilla.

Suomi FInland
Suomi FInland
1.1.2021 18:31

”Olemme olleet naiiveja” (vai pitäisikö rakettimiehiä ottaa reippaasti lisää kuitenkin, kun on nuo ihmisoikeudetkin)