Gangstaräppäri vangittiin tällä kertaa kidnappauksesta

Ruotsin ”kuumimpiin” räppijorkkeihin kuuluva somaliaano Yasin Abdullahi Mahamoud, taiteilijanimeltään Yasin Byn pääsi aikaisemmin syksyllä valtamedioihin kertoilemaan kuinka on nyt lopettanut rikollisen elämän.

Tihrusilmäiset toimittelijat itkivät lämmintä itkua kun ruskea nuorukainen kertoi rinkebyruotsilla, että hän on siirtynyt vankilasta pääsyn jälkeen kaidalle tielle ja elänyt herran nuhteessa viimeisen vuoden aikana.

Huomaa sormien rento asento.

Yasin Byn kuuluu Ruotsin väkivaltaisimpaan somalijengiin Shottaziin ja tuomittiin 2019 törkeistä ampuma-aserikoksista 2,3 vuoden vankeuteen. Jostain ihmeen käsittämättömästä syystä mies päästettiin vapaaksi jo puolen vuoden päästä. Siis äijä ei lusinut tuosta 2 vuodesta 3 kuukaudesta kuin puoli vuotta, vaikka olisi pitänyt nuorena henkilönä lusia edes 9 kuukautta.

Sillä ei kai väliä pääsikö hän vapaaksi kuukausi sinne tänne, sillä kun hän pääsi vapaaksi marraskuussa, niin jo joulukuun lopussa hänet vangittiin murhasta. Nimittäin Rinkebyssä löytyi eräästä autosta aivovapaa somali, eli aivot olivat vänkärin penkillä. Poliisi epäili, että Yasin Byn oli ampujaisen takana, mutta näyttö riitti vain kolmen kuukauden vangitsemiseen.

Sellainen mies on siis Ruotsin suosituin Spotify-tyyppi. Biiseissään somali jollottaa gangstaelämän hienoudesta, kokaiinista, nopeista autoista ja sen sellaisesta lapsellisesta lässytyksestä. Hän on pikku- ja vähän isompienkin tyttöjen suvereeni king. Jokainen Rinkebyn nuori somalijorkki haluaisi olla samanlainen gangsteri kuin Yasin Byn.

Yhdessä suositussa jollotuksessa ”Trakten” jollotetaan vähän kaikkea; miten ruoho haisee ja ulkopuolisilla ei ole asiaa MEIDÄN traktenille. Traktenilla tarkoitetaan yleisesti kehitysmaalähiöitä. Kannattaa kuunnella jollotus ja katsoa se ajatuksella, vaikka ei osaisi ruotsia.

”Kun istun autossa niin takana on vähintää kaksi Glockia (pistoolia) Minua on vaikea murhata.

Mulla on pää pelissä, lasken jokaisen setelin/ en kunnioita mitään lakeja/ me vain murhaamme, meistä pitäisi tulla torpeedoja..”

 

Yasin Byn lempinimi ”Byn” tarkoittaa rinkebyslangissa Rinkebytä eli se on lyhennys siitä. Kannattaa huomata, että Rinkebyssä on toinenkin suosittu gangstajorkki Jaffar Byn. Samanlainen hamppi.

 

Syksyllä siis tapahtui jotain. Byn pällisteli SVT:n ohjelmissa ja iltalehtien haastatteluissa miten aloittanut uuden rehellisen elämän. SVT:n vasemmistoaktivistit kusivat housuunsa somalin rohisevasta puheesta.

Kuka uskoi? No ei varmaan muut kuin SVT:n märkähousut. Nimittäin nyt Yasin Byn on vangittuna kidnappauksesta. Henkilö, joka on kidnapattu, on niin ikään jonkinlainen räppijorkki nimeltä Einár. Einár oli keväällä kadoksissa muutaman päivän. Samoihin aikoihin hänet alistusryöstettiin, joka on edelleen hieman epäselvä tapaus. Joka tapauksessa Yasin Byn on nyt kiinni tuosta kidnappauksesta.

 

Odotellaan mitä SVT:ssä ja iltalehdissä reagoidaan asiaan. Mielenkiintoista.

22 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Gangstaräppäri vangittiin tällä kertaa kidnappauksesta […]

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
4.1.2021 15:13

”Minua on vaikea murhata.” Pitää sitten yllyttää ihan.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
3.1.2021 11:25

Jaa mikähän ”kova jätkä” tuokin nekridi kuvittelee olevansa. Poika on niin täynnä itseään, että pastoriakin jo vallan oksettaa.
Ei jatkoon, Aaamen…..

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
3.1.2021 11:03

Rap-musiikki on syntynyt 1970-luvulla New Yorkin Bronxissa afroamerikkalaisten ja lainojen keskuudessa. Se, että joku somali tai valkoihoinenkaan muualla räpoää on oikeastaan kulttuurista omimista. Kumma kyllä kukaan ei siitä älähdä, mutta jostakin lastenohjelman inkkaripäähineestä kylläkin

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
3.1.2021 11:40

Jaah, tätä asiaa käsiteltiinkin seuraavassa jutussa.

Tuli vielä mieleen tuosta ylimmästä kuvasta, että kaikilla nuorilla somali naisilla on tuollaiset ylimieliset ilmeet. Nehän ovat gangstaräppäreitä kaikki.

Senkku
Senkku
3.1.2021 02:54

Nyt oli taas taattua laadukasta PTtä. Tulee ihan sikölätti ajat mieleen.

Kiitos!

Setä
Setä
3.1.2021 02:09

Jo sormileikit kertovat tuon porukan älykkyydestä, ja joku voi vielä ihailla moista seepparia ja vastaavia? Miten se Einari oli alistusryöstetty? Ja kuka helvetti se edes on?

Kukavaan
Kukavaan
3.1.2021 03:54
Vastaa...  Setä

Eikös Einaria saanut anaaliseksiä.

Kilttimies
Kilttimies
3.1.2021 01:47

”Nimittäin Rinkebyssä löytyi eräästä autosta aivovapaa somali, eli aivot olivat vänkärin penkillä.”

Kyllä niiden aivojen olisi ollut parempi olla somaliassa kaikkine kantajinineen, kotimaassaan. Toivottavasti aivojaan vielä kantavat somput tulevat samaan johtopäätökseen ja marssivat koti kontujen tienoota tervehtimään.

https://youtu.be/7j4dzR8BKfM

Klimppisomput
Klimppisomput
3.1.2021 00:04

Voisiko joku kertoa mitä nuo klimppisormet tarkoittaa?

”Olen helvetin älykäs ja hyvinkoulutettu” ehkä?

Moonman
Moonman
2.1.2021 23:16

Tänään oli juttu helsingin totuudessa tyyliin että ”nuoret ostavat nyt jopa 1500 e merkkivaatteita” ei tarvinnut kauaa arvata mistä ”nuorista” oli kyse. Tämähän on osa globalistien end gamea, että ruskea, juureton massa käyttää rahansa ryöstöhintaisiin kulutustuotteisiin ja kuuntelee matala-älyistä mölinää. Jos täytyy kuunnella räppiä, niin kuunelkaa minua tai mr.bondia (bitchutesta)

h44
h44
2.1.2021 22:40

Somaligangstat… voi allahin pieksut mitä pellejä😂

Gulermo
Gulermo
3.1.2021 11:25
Vastaa...  h44

kyllä… oksettavaa sakkia, halveksuttuja jopa ihan siellä afrikassa. eikä syyttä.
tollasia pulkan-naruja ku kopauttaa kerran ni loppuu se ulima

Perkele
Perkele
2.1.2021 22:26

Mihin vittuun ollaan menossa jos joku ihailee ja haluu olla somali? Siis mitä vittua?

Samaa kyhätään Suomessa
Samaa kyhätään Suomessa
3.1.2021 12:12
Vastaa...  Perkele

No se on vaan hullujen huone nimeltään Ruotsi.

Suomi Finland
Suomi Finland
2.1.2021 21:51

Kyllä pistää vihaksi tämä touhu.

Ennemmin kuuntelen vaikka norjalaista saatananpalvontablackmetallia kuin somaliganstaräppiä. Tai no. Räppiä en kuuntele mistään hinnasta muutenkaan saati sitten, jos siinä on jotain ganstapastaa lyriikoissa.

Helluntailaiset paasisivat musiikin saatanallisuudesta 1980- luvulla, mutta tästä ei auta paasata tai rasismileima paukkuu.

huuliveijari
huuliveijari
2.1.2021 21:13

”Nimittäin Rinkebyssä löytyi eräästä autosta aivovapaa somali.”

Eiköhän kaikki ”Byn” somaliaanot ole enemmän tai vähemmän ”aivovapaita” – ainakin touhujensa perusteella.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
4.1.2021 10:42
Vastaa...  huuliveijari

Luoti vapautti mustiaisen aivoistaan, se vähä mitä alunperinkin oli lenteli vänkärin penkille.. 👍👍👍👍

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
2.1.2021 20:50

Sormien asento huomattu. Myöskin kuinka pää vaikuttaa erityisen pitkältä puikulalta lakin ilmavan päälaelle asettelun ansiosta.

Latinan adjektiivi
Latinan adjektiivi
2.1.2021 20:35

No, mikäs se nigerolta kerralla onnistuisi…

Pah
Pah
2.1.2021 20:19

Monikulttuuri on rikkautta! Eikö sivistysvaltio ruotsissa ole vihapuhetta kirjoitella näin epäkunnioittavaan sävyyn ”koskemattomista”?

https://pbs.twimg.com/media/EbslOqgXsAEcFqL?format=jpg&name=medium