Katsaus uusruotsalaisiin klaanimafioihin

Saleh Omaira.
Vuoden viimeisenä päivänä pätkäistiin Malmössä hengiltä 28-vuotias Saleh Omaira, joka kuuluu suureen arabiklaaniin. Tällä klaanilla suurin pesäpaikka on Saksassa, mutta Malmössäkin heitä on sen verran, että porukka on päässyt poliisin listalle 40 vaikutusvaltaisimman klaanimafian joukkoon.

Kyseessä on Fattahin sukuklaani, jota johtaa 50-vuotias mies. Nyt kuollut poika oli toinen klaanin johtoon kuuluvista miehen pojista. Voi siis vain kuvitella mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan kun arabiklaani(t) ovat sotajalalla. Klaaniin kuuluu useita kymmeniä henkilöitä.

Fattahin lisäksi Ruotsissa on siis muitakin klaaneja, jotka ovat tulleet kuppaamaan ruotsalaisia veronmaksajia vähän sieltä sun täältä, kaikki tietenkin turvapaikanhakijoina paossa sotaa, vainoa ja kidutusta.

– Staffanstorpissa vaikuttaa klaani Abdo, jota johtaa 50-vuotias Samir Abdo 30-vuotiaan veljenpoikansa Ismailin kanssa. Toimeenkuvaan kuuluu talousrikokset, varastetun tavaran kauppa. Suku asuttaa isoa maatilaa, jossa on mm. autokauppaa.

– Göteborgissa vaikuttaa klaani Ali Khan, jota johtaa 63-vuotias partaäijä Hashem Ali Khan. Klaaniin kuuluu 40 kriminaalia ja toiset saman verran samannimiseen ”sivuklaaniin”. Kyse on samasta suvusta, joista toinen tekee rikoksia, toinen pesee rahaa.

Hashem Ali Khan.

 

– Malmön yksi kovanpuoleisista klaaneista on Amirin klaani, jossa pääpaino on tukkukaupan ympärillä. Mitä sekin sitten tarkoittaa, nimittäin jossain vaiheessa perheestä yritettiin vasikoida jotain, ja tässä yhteydessä tulikin ilmi, että perhe salakuljettaa tavaraa Belgiasta. Lisäksi pommi-iskut ovat olleet top-favorit-listalla.

– Malmön gangstaklaani Zein, johon kuuluu useita kymmeniä miehiä ja eri sukuhaaroista, joilla on joillakin hieman eri kirjoitusulkoasu. Mutta Zeinejä kuitenikin.

Tämä porukka pyörittää Outlaws ja Satudarah-jengejä ja ovat syvällä mukana Tanskan puolella La Familiassa. Joten ei mitään kilttejä koulupoikia.

– Jönköpingissä häärää Ez-Edinnen klaani. Tähän klaaniin kuuluu kolme isoa sukua, joista osa majailee Göteborgissa, mutta tiiviisti ollaan yhdessä. Toimeenkuvaan kuuluu petoksia, rahanpesua ja herkästi hiiltymistä. Yksi 25-vuotias päällikkö nimittäin joutui pari vuotta sitten odottelemaan ravintolan ulkopuolella, jotta sieltä vapautuisi paikkoja. Jonottaminen ei sopinut herra isoherralle ja hän ampuikin ravintolan ikkunat palasiksi.

– Klaani Fakhro, jolla on pesäkkeitä useissa Etelä-Ruotsalaisissa kaupungeissa. Poliisin mukaan yksi menestyksekkäimmistä klaanimafioista, joilla on toimintaa ainakin Arlövissä, Bjuvissa (Malmössä), Helsingborgissa, Trelleborgissa, Boråsissa ja Göteborgissa.

Tälläkin klaanilla on hyvät yhteydet Saksaan. Poliisin mukaan kun klaani on ollut sotajalalla, niin Saksan siiveltä ollaan saatu lisävoimia apuun.

– Södertäljessä useita klaanimafioita, ainakin kuusi perhettä Khouri ja Halef mainittuina. Todella väkevät kontaktit eri toimijoihin ja keskenään. Lisäksi toimintaan kuuluu kirkon pyörittäminen tai hallussapito.

Tällä Södertäljen syyrialaismafialla lienee kaikista vaikuttavin CV. Klaanien jäsenet jakaantuvat useaan eri siipeen ja toimialaan. Luultavasti länsimaalainen ihminen ei edes tajua millaisen lonkeron tämä porukka on luonut Tukholman eteläpuolen Botkyrkaan ja Södertäljeen, joka on klaanien pesäpaikka. Jäseniä arvellaan olevan muutamasta sadasta useampaan sataa. Joidenkin arvioiden mukaan käytännössä koko Södertälje on tämän, tai näiden porukkojen hallinnassa.

 

Tässä muutama suurin klaanimafiasysteemi mainitakseni. Poliisin mukaan tällaisia klaanimafioita on nelisenkymmentä. Tiedot on kerätty vähän sieltä sun täältä, eikä näille nyt ole tarjota mitään yhtä linkkiä vahvistukseksi. Mutta esimerkiksi Ali Khanin suvusta puhutaan tässä Expressenin artikkelissa.

Subscribe
Notify of
guest
43 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
KaikilleAnsioidensaMukaan

Igqua ja hienoa että svedut ovat onnistuneet hankkimaan noin moniosaavia toimijoita, jotka ovat jo perustaneet oman valtion ja talousjärjestelmän ruotsalaisille valmiiksi. Meille tuotiin vain luku- ja kirjoitustaidottomat eläteiksi tänne. Ruotsi voitti taas ja siitä onnittelemme heitä ISOLLA kädellä. Jatkakaa samaan malliin!!!

Pasi Vello

Onkin kiva että ruotsalaisillekin on jätetty uuteen valtioon oma pikku merkityksensä. Orjan paikka. Oikeastaan he ovat sitä jo nyt, sillä kantiksien hyödyllisellä työllä ylläpidetään kruunun ostovoimaa, joka mahdollistaa länsimaisen velkatalouden toiminnan.

Suomi Finland

Olihan meilläkin Mini-Suomi jo 1980- luvulla.

Last edited 3 vuotta sitten by Suomi Finland
Missä on mun rispekti?

Kyllä sitä vähemmästäkin ampuu ravintelin ikkunat pazgagsi, jos laitetaan jonottaan!

KaikilleAnsioidensaMukaan

Huippuosaaja ja kunniakansalainen jonoon sveduapinoiden ja muun paskasakin sekaan? Ei, ei onnistu, jossakin sentään raja menee!

Anna-Maria Korhonen

Ali Khan näyttääkin ihan siltä, että on tehnyt pitkän päivätyön Ruotsin valtiolle raketti-insinöörejä.

Tuli mieleen, että Suomessakin on kiistetty, että tuilla voisi elää leveästi. No, jos joidenkin tulijoiden työllisyysprosentti on 15 – 20% ja nekin matalapalkka-aloille, mutta ulkoinen habitus kielii muuta, niin, mikähän mahtaa olla klaanien harjoittaman mafiatalouden rooli täälläkin. Toki moni lienee tienannut palkkasotilaana mukavasti, eikä tukia hakiessa tarvitse kaikkea omaisuutta ilmoittaa etenkin, jos se on nippuina sohvapöydällä.

Trampas

Itse olen havainnut, että tulokkaat ovat melkoisen kovia laittamaan fyrkkaa veikkaamiseen. Tietenkin muitakin tulonlähteitä on ja eihän tuo ole laitonta.

Ruotsin talous kehittyy selkeesti

Eipä oo sveduista noihin klaanihommiin. Hehän työllistävät siis itsensä ja ovat luomassa kokonaan uutta elinkoino klusteria.

Aht3

Multikulti on niin ihkua- noita voi uskottavasti verrata suoesta lähetettyihin sotalapsiin

Tulevaisuudesta voi jo nyt päätellä aika paljon.

Ruotsalaiset ja varsinkaan ruotsalaiset nuoret miehet eivät muodosta minkäänlaisia klaaneja. He istuvat mielummin itsekseen, katsovat pornoa, runkkaavat tuntikaupalla ja pelaavat sotapelejä.

Klaanit taas syövät itseään sisälle yhteiskuntaan syvemmälle ja syvemmälle 24/7, politiikkaan, pankkilaitokseen, kirkkoon jne.

Mustalåinen

Kiva, että ruatti on saanut tuollaista osaamista. Nuohan ovat mukavasti integroituneet osaksi yhteiskuntaa ja sen rakenteita. Vihervasemmisto täällä varmasti kadehtii.

Onko Paavolla tietoa siitä, miten perinteisempien tummahipiäisten suvut pärjäävät uudempien tulokkaiden klaanien kanssa? Tarkoitan siis lakeerikenkiä, kanttihousuja ja rahti-/logistiikkahameita. Tämä ei varsinaisesti liity klaaneihin, mutta alkoi mietityttämään.

Manne Romppunen

Juu ovat vähentyneet huomattavasti, vissiin muuttaneet takaisin Suomeen?
Oliko se suomimanne joka äskettäin vaati ja sai vahingonkorvausta Viking Linelta rasisteeraamisesta?

Mustalåinen

Ok. Meinasin pärjäämisellä myös sitä, että jos mannet asustelevat samoilla huudeilla kuin rikastuttajat, mitä tapahtuu, jos mahmoud löyhän kaveriporukkansa kanssa polttaa Valten mersun?

Riku Laine

Ei se ihme ole että aina kun suvakit alkaa toitottamaan monikulttuurisuuden rikkautta tekee mieli vetää niitä kunnolla turpaan.

kamelinturpa

VALIKOIMATON monikulttuurisuus (lukutaitorajoitteiset afroarabit) tuottaa lähinnä köyhyyttä ja turvattomuutta.
Sitä ”rikkautta” voidaan yrittää tavoitella vain VALIKOIVALLA monikultturisuudella (esim. korkeasti koulutetut itäaasialaiset).
Yllättävän monet eivät halua ymmärtää tuota selvää eroa.

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!

Riku Laine

Eipä taida se hygieniataso olla kohdallaan kuitenkaan.

riisi-insinööri

”törkeen siisti” taitaakin olla vain kiertoilmaus paskaiselle…

Qleva

Paavo lienee tietävämpi kuin Ruotsin poliisi noissa asioissa. Päätellen siitä, että poliisi ei tee mitään eikä tiedota. Paavo sentään tiedottaa.

ilmestyskirjan veto

Miksi päättäjät ja viranomaiset ylipäänsä suostuvat pitämään rasismia pahempana asiana kuin kuolemaa ?
Ilmastonmuutoksesta kirjoittava amerikkalaistoimittaja David Roberts: ”keskustelu väestönkasvun rajoittamisesta tarjoaa suoraa polttoainetta rasistisille ja muukalaisvihamielisille kannoille.”
Kun syntyvyyden säänöstelyä ei sitten uskalleta ajaa tarmokkaasti, niin lopputuloksena saataneen satojen miljoonien ihmisten ilmastopakolaisuus ja sen käynnistämä suuri sota.
Siinä touhussa saattaa kuolla enemmän ihmisiä kuin WW2:ssa

Unelma Painajainen

Ihunaa! Muistan, että tuo Satudarah on mainittu jossain iltapökäleessä jo useampi vuosi takaperin. Että on tunkemassa tänne Suomeenkin ja olisi huomattavasti raaempi sakki kuin perinteiset liivimiehet.

Ruotsin rappiklaanin rappaukset rapisee?

Rappari Yasin oli jouluna TVssä ja esiintyi suomalaisen Miriam Bryantin kanssa.
Nyt hää on syytettynä kidnappauksesta. Rappiklaani ei ilmeisesti pidäkkään yhtä? (Expressen). Ruotsissa asuvat suomalaistaustaiset artistit ovat muutenkin erittäin multikulturelleja; Arjakin laulaa nykyään arabiaksi.

Valtsu

Jos Ruotsi julistaisi rikollisille sodan aikeenaan heivata rikolliset ulos, niin pärjäisiköhän valtio?

Suomi-Kustu

Luulisi onnistuvan, mutta vaatisi todella hurjan ryhtiliikkeen asenneilmastoon. Siinä neekereitä sun muita poistaessa tuhoutuisi myös iso osa nykyisistä hyvinvointihimmeleistä.

Kukavaan

Sveduilla on kaksi vaihtoehtoa. Jos jatkavat nykymenoa, hyvinvointihimmeli poistuu lopullisesti. Jos poistavat huippuosaajat, himmeli tuhoutuu hetkeksi palautuakseen muutaman sukupolven kuluttua.

Pelle Hemppainen

Epävarsinainen laiminlyöntirikos oli se termi, jota käytettiin Jari Aarnion tuomitsemiseksi. Aarnio sai tuomion murhasta.

Eikö kuitenkin (samaa ajatusta käyttäen) melkein kaikkien vihervasemmiston poliitikkojen kädet ole veressä?

Suomi Finland

Jos ainoa maassa vaikuttava klaani on MacAnkan klaani, niin maa ei silloin ole tarpeeksi monikulttuurinen.

Pale.evp

Joskus, joskus useinkin olen erimieltä PT-median asenteesta ja linjanvedoista mutta tiedonvälityksellisesti homma on hallussa ja ero ”kilpailijoihin” on merkittävä. Yritin itse koota tämän artikkelin veroista tietopakettia mutta yritykseksi se jäi 🙂 Tästä(kin) artikkelista kiitos ja asiaankuuluvat peukutukset!!!

Hommanmaksaja

Kirjoita ihmeessä Paavo. Suomestakin pitäisi löytyä joku asiantuntija vetämään samankaltaista mediaa. Onhan meillä toki Junes ja co, mutta joku joka ihan keskittyisi kansanvaihtoon ja siihen liittyviin ongelmiin. Tietäisi vähän enemmän missä meilläkin mennään.

K J

Kiitos. Erittäin mielenkiintoista. Pitää kai pikku hiljaa alkaa uskoa, että kyseessä ei ole yksintulleet pienet taaperot. Sekä Ohisalo voisi ottaa tästä kopin ja kertoa tietävänsä asiasta koska tämän tietää de facto KRP, SUPO ja POLPO!

Last edited 3 vuotta sitten by K J
Suomi Finland

Päivi Nerg taisi tarkoittaa, että ’yksittäisten maahantulijoiden taustoja ei ehkä kaikkia tarkalleen tiedetä, mutta kaikkien klaanien taustat nyt sentään’.

Sen voisi tällainen tavallinen rasisteeraajakin uskoa todeksi.

Hommanmaksaja

No ihan hyvältähän tuo näyttää ☹️☹️☹️

Jones

Poliisi tietää, muttei tee mitään. Suomessakin poliisit katsovat sormienläpi, kun siirtolaiset antavat huumeita pikkulapsille ja käyttävät heitä hyväkseen. Mentiin jopa niinpitkälle, että pedofiilia pyritään laillistamaan, alentamalla suojaikärajaa 12-vuoteen. Ei tämä ole pelkästään Oulun ongelma, vaan joka kaupungissa on sama meininki. Englannissakin tapahtui näin eikä kukaan uskaltanut tehdä mitään.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2014083118620216

Vitjaantunut Stadilainen

Hienoa työtä Pave! Erittäin mielenkiintoista luettavaa. Näitä saa olla!

Jatkokysymys kuuluukin: minkälaisia yhteyksiä näillä on Suomeen? On aika hankala kuvitella, että Suomi olisi jotenkin jäänyt näiden kansainvälisesti toimivien mafioiden vaikutuksen ulkopuolelle…

Vitjaantunut Stadilainen

Tuon jatkokysymyksen osalta asiaa voisi viedä eteenpäin katsomalla onko näillä suvuilla haarakonttoreita tai jotain bisneksiä täällä Suomen puolella.

Jos on, lienee aika taattua, että touhu on samaa kuin siellä Ruotsissa ja asiaan kannattaisi alkaa kiinnittää huomiota. Ovat nimittäin sitten myös melko varmasti mukana vasemmistopuolueiden toiminnassa!

Kenties joidenkin kuntien valtuustoissa..?

Jos tällaisen kuvion ja yhteistyön saa selville, kysymyksessä olisi aikamoinen journalistinen ja yhteiskunnallinen teko – katseiden kääntäminen tähän kehitykseen myös Suomessa! Se olisi herkkua vaalien alla!!!