Kolme miestä ryösti lapsen koulun pihalla

Boråsista on syksyn mittaan kehittynyt kunnon lapsiryöstöjen kaupunki. Ryöstäjät ryöstävät siis lapsia.

Viimeisin tällainen tapaus tulee kuluvan sunnuntain päivältä. Klo 15.00 aikaan 3-4 noin 20-vuotiasta tummiin vaatteisiin pukeutunutta miestä ryösti 11-vuotiaan tytön Almåsin koulun läheisyydessä Boråsin kaupungissa.

Ryöstön yhteydessä yksi miehistä väläytteli tytölle puukkoa. Tytöltä vietiin puhelin ja satakunta kruunua rahaa (noin 10 euroa).

Ryöstön jälkeen tyttö palasi kotiin omin voimin ja vanhemmat soittivat sitten poliisille.


 

Kannattaa opetella tällaisia tapauksia varten, ja yleisesti muutenkin puhelimen katoamisen varalta, etälukitsemaan puhelin. Androidilla ja iPhonella on molemmilla omat versionsa tästä. Esimerkiksi android-puhelinta pystyy seuraamaan Googlen kartalta muutaman metrin tarkkuudella, jos puhelimen paikannin on päällä ja yhdistetty johonkin Google-tiliin (Gmail-sähköpostiosoitteeseen).

Puhelimen näytölle pystyy myös lähettämään viestin ja puhelimen voi sulkea etänä käyttökelvottomaksi. Vähänkin arvokas puhelin kannattaa laittaa tähän valmiuteen.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pseudokomissaari Matubluff
pseudokomissaari Matubluff
3.1.2021 22:17

Olivatkos klaanihiippareita vai muita käytösrajoitteisia ?

Siankikkeli
Siankikkeli
3.1.2021 23:14

Taisivat olla homppeleita kun tyttöä noin kohtelivat

Qleva
Qleva
3.1.2021 23:04

Ruotsalaisilla on näinä päivinä nieleskeltävää.
Lapsia ryöstetään ja kaiken kukkuraksi isommat lapset häviävät jääkiekossa mongoleille. Voi surun päiviä!

Suomi Finland
Suomi Finland
3.1.2021 23:15

Tyttö järkyttyi varmasti hyvin pahasti. Kuinkakohan kauan tuollaisesta kestää toipua?

Tyttö aikuisena ja tytön vanhemmat jo nyt lienevät myös jatkossa enemmän kallellaan sellaista tahoa kohti, joka pyrkii tekemään näille asioille jotain.

Se vaan ei taida enää tehota, kun asiat ovat päässeet vapaaseen pudotukseen.

Sami
Sami
4.1.2021 09:32
Vastaa...  Suomi Finland

Tapauksella tuskin on suurta vaikutusta rikoksen uhrien nykyisiin tai tuleviin äänestysvalintoihin.

Keskimääräiset äänestäjät ovat liian yksinkertaisia ymmärtäkseen poliittisilla päätöksillä tuotettua lakitekstiä, tai ymmärtääkseen uusien lakien vaikutusta omaan elämäänsä.

Vaaleihin ehdolle asettuvalle kansanedustajaehdokkaalle ei ole pätevyysvaatimusta, eikä äänioikeuden saamiseksi ole pätevyysvaatimusta. Kuka tahansa kaupankassa saa asettua vaaleihin ehdolle, ja kuka tahansa kaupankassa saa tätä äänestää.

Sossut lupaavat laulua, leikkiä ja tanssia, ja valitettavasti se riittää vaalivoittoon.

Vaalivoiton teemoiksi riittää aivan käsittämättömän lapselliset yksinkertaisuudet, ja juuri sellaisia ne aina ovatkin.

Paavokin on usein kirjoittanut Ruotsin tilanteesta, ettei mitään muutosta ole Ruotsiin tulossa.

Suomi Finland
Suomi Finland
4.1.2021 10:26
Vastaa...  Sami

Olen kyllä aika varma siitä, että rikoksen uhrit saattavat hyvinkin siirtyä äänestämään tahoja, jotka uskottavasti lupaavat kitkeä rikolliset joukosta. Jos sellaista tahoa ei lainkaan olisi, niin se olisi aivan totaalisen merkillinen piirre yhteiskunnassa.

Sen sijaan rikosten uhreiksi on joutunut toistaiseksi sen verran vähän väkeä, että se ei riitä kääntämään puolueiden voimasuhteita. Muut äänestäjät ovat vielä valmiita hyveelliseen signalointiin ajatuksena, että ne on ne muut vaan, en minä. Sitten kun kapsahtaa omalle kohdalle ripaus aitoa rikkautta, niin ajatukset muuttunevat muilta kuin kaikkein fanaattisimmilta suvakeilta.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
5.1.2021 01:20
Vastaa...  Suomi Finland

Milläs raiskaat esim 2 000 000 ruotsalaista. Ei kaikki, eli pitäisi olla 10000000 pakolaista, ainakin. Vaikka ruottalaisia raiskattaisiin tuo määrä, pakolaisilla on jo enemmistö. Tätä taistelua ei voi voittaa, ei mitenkään. Jos liityt heihin, olet edelleen paskasakkia. Sama tulee tapahtumaan Suomessa, ei sille voi mitään.

Vesa
Vesa
3.1.2021 23:26

Olikohan nykyruotsalainen versio tästä Kolme miestä ja pikkuneiti -komediasta, joka oli jatkoa Kolme miestä ja babe -elokuvalle joskus kasarmin ja ysärin taitteessa? Niin, taitaa kuitenkin olla niin että pohjoismaisissa oloissa komediasta tulee väkisinkin tragedia tai vähintään filmi noir.

Kukavaan
Kukavaan
4.1.2021 00:33

Otsikko sai ensiksi luulemaan, että olivat ryöstäneet eli kaapanneet pikkutytön omiin huvituksiinsa ja groomattavaksi. Onneksi kyse oli vain omaisuuden ryöstämisestä. Tyttö ja hänen vanhempansa pääsivät säikähdyksellä.

Anyway… luvassa on myös kidnappauksia tulevaisuudessa. Rikastajien esi-isät ryöstivät eli kaappasivat eurooppalaisia orjiksi,

”European slaves were acquired by Barbary pirates in slave raids on ships and by raids on coastal towns from Italy to the Netherlands, Ireland and the southwest of Britain, as far north as Iceland and into the eastern Mediterranean. ”
https://en.wikipedia.org/wiki/Barbary_slave_trade

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
5.1.2021 01:31
Vastaa...  Kukavaan

No just näin. Moniko ruattalainen isä nousisi kapinaan kuullessaan 11-vuotiaan tyttärensä joutuneen pakkonaitetuksi 53-vuotiaalle Muhammadille? Ehkä jokunen löytyy, mutten laskisi sen varaan.

jupi
jupi
4.1.2021 00:55

Androidille saa AndroidLost niminen softa, jonka verkkopalvelimen kautta pystyy ottamaan kuvia etu- ja takakameralla, nauhoittaa ääntä ym kaikkea kivaa. toimii googlen kautta eli niin kauan kun softa on puhalimessa pystyy seurata, vaikka simkortti olisi vaihdettu. Softan saa myös napin painalluksella piiloitettua puhelimessa. kannattaa kokeilla

Antti Nyysijä
Antti Nyysijä
4.1.2021 02:47
Vastaa...  jupi

Kätevämpi olisi Destroy My Droid-sovellus, jolla puhelimen kadottua sen pystyy etänä räjäyttämään. Pieni, tehokas nalli vaan. Jos varas juuri sillä hetkellä pitää luuria kädessään tai korvassaan kiinni niin joko irtoaa käsi tai pää. Win-Win molemmissa tapauksissa.

jupi
jupi
4.1.2021 01:00

yhteistä näillä miehille on demareiden kanssa, nimittäin erilainen käsitys kuka omistaa mitäkin

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
4.1.2021 02:02

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
4.1.2021 02:44

Olen 100% varma että pikkutyttö SOLVASI RASISTISESTI näitä aikuisia, seksikkäitä UHREJA, jotka sitten olivat hädissään pakotettuja toimimaan näin. Nyt on kyllä tytöllä ja vanhemmillaan peiliin katsomisen paikka! Pikkunatsihuoran sietäisi HÄVETÄ!!!

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
4.1.2021 09:43
Vastaa...  Sirpa-Tuula

Lisäksi natsi varmasti vihakuvasi uhreja kännykällään. Itsepuolustukseksi ottivat rikoksentekovälineen pois.

Blatte
Blatte
4.1.2021 06:58

Homma toimii niin kauan kuin tällainen on harvinaista. Kun se yleistyy, onko normaaleilla ihmisillä enää motivaatiota asua ja työskennellä Ruotsissa.

seant
seant
4.1.2021 07:56

Kyllä käy lapsia sääliksi, mitä poliitikot ovat tehneet, sillä 10–14-vuotiaiden lasten kohderyhmätutkimukset todistavat radikaalisti muuttuneesta tilanteesta monille nuorille, etenkin pojille, jotka pelkäävät ryöstämistä
mm. Monien lasten todellisuus on nykyään se, että heidän on tehtävä riskiarviointeja jokapäiväisessä elämässä, jotta he eivät voi joutua vaikeuksiin.
Saamme kuulla nuorten tarinoita siitä, kuinka tämä epävarmuus rajoittaa heidän elämäänsä. Kuinka he pysyvät kotona, vaikka haluaisitkin mennä ulos viettämään aikaa ystävien kanssa.”
Puhumme nuorten kanssa, jotka vaihtavat takit kuluneempaan ja vaihtavat vanhimman matkapuhelimen voidakseen mennä ulos lähialueelleen.”
jne.
Ps. ei se paljon auta jos puhelin on lukittu jne, jos puukkoa näytetään salasanojen saamiseksi ja seurannan poistamiseksi.

Puolueeton
Puolueeton
4.1.2021 09:29

Ehkä Ruotsissakin ja miksei Suomessakin tulisi antaa kaupungissa liikkujille tapa pitää kaksi-viisikymppinen helposti taskusta otettavaksi ja annettavaksi roistolle, joka tulee puukon kanssa uhkailemaan. Näin muistan parikymmentävuotta sitten ohjeen New Yorkiin tutustuvile.

Soluutio
Soluutio
4.1.2021 10:13
Vastaa...  Puolueeton

Ehkä valtio voisi kustantaa jokaiselle muutama satanen käteistä joka kuukausi, ns ryöstö-myötäjäisrahaa. Näin ryöstäjät saavat aina takuuvarmasti käteistä joka ryöstön yhteydessä eikä ryöstetty menetä ”omia” rahojaan! WIN-WIN!

”Onko mun ryöstösatanen tullut jo tilille?”
”Onko mun ryöstösatanen tullut jo tilille?”
4.1.2021 12:42
Vastaa...  Soluutio

Ja koska ryöstäjä käyttää rahansa kulutukseen nousee valtion BKT eli BNP.
WIN-WIN-WIN!

h44
h44
4.1.2021 11:49

Aika epätoivoisia ryöstäjiä, ehkä narkkareita?

Yllättävän usein on myös käynyt ilmi että vähän toisella kymmenellä oleva lapsi onkin itse hukannut puhelimensa ja keksii hätäpäissään tarinan tuntemattomista ryöväreistä.

Voi toki olla myös niin että tuntee ryöstäjät esim koulusta, muttei uskalla kertoa oikeita tuntomerkkejä saati sitten nimiä koston pelossa.

Kannattaa seurata mihin tämä kääntyy.

Pohjalla ollaan, Swedestan
Pohjalla ollaan, Swedestan
4.1.2021 12:33

Minkäs teet kun sossuhallitus tykkää rikollisista ja varsinkin ulkomaalaisista rikollisista. Niitä pitää saada lisää!!! Onneksi niitä tulee koko ajan lisää! Ja vaikka olisivat tappaneet tytön ovat HE silti aina niitä UHREJA.

Jos/kun esim. pankkiautomaattimurhaaja saadaan kiinni alkaa selittäminen:
”ei ollut tarkoitus, jääkaappi tyhjä, itsepuolustus, vahinko, rasismi, ahtaastiasuminen, coronatartunta, kuulin ääniä ja äänet pakottivat minut tekemään sen jne jne jne”

Juike
Juike
4.1.2021 13:02

Ruotsi ja Suomi ovat oikeusvaltioita ja tämä oli nyt vaan heidän tapansa osoittaa tarpeensa. Terveisin joku ministeri.

juha II
juha II
4.1.2021 18:35

Miehet varmistivat kolminkertaisesti, että ”kunnia” säilyy. Olihan vastassa sentään tyttö! Täytyy ottaa lisäksi huomioon vielä sekin, että ruotsalainen ”oikeuden jumalatar” posket pullollaan huomio myös samaisen seikan, joka lieventää tuomiota niin, että siitä tuomitaan vapaus kaikilla eduilla, johon kuuluu hotellimajoitus ja sen sellaista!

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
4.1.2021 18:54

Pari vuosikymmentä niin lasten ryöstäminen loppuu. Ei siksi, että ruotsalaiset olisivat nousseet vastarintaan, vaan siksi, ettei dhimmeillä ole mitään ryöstettävää.