Rissnessä henkirikos pankkiautomaatilla

Poliisin kuva tapahtumapaikalta.
Tukholman kupeessa Sundbybergissä tehtiin illalla 20.30 aikaan verityö, jossa täysin sivullinen menetti henkensä puukoniskuihin.

Tietojen mukaan noin 45-vuotias mies oli menossa pankkiautomaatille nostamaan rahaa kun hänen kimppuunsa hyökättiin. Lyhyen taistelun jälkeen mies hävisi ja sai kuolettavia puukonpistoja.

Vaikka paikalla oli paljon sivullisia, kukaan ei puuttunut tapahtumiin. Tapahtumapaikka on vilkkaan Rissnen metroaseman kupeessa olevan Ica-ruokakaupan ulkopuolella oleva pankkiautomaatti.

Tekijä poistui paikalta jalan, asiaa tutkitaan ryöstömurhana, mutta toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.


 

Olen usein sanonut, että ilta-aikaan, eikä välttämättä päiväsaikaankaan, ole mitään järkeä mennä tietyillä alueilla pankkiautomaateille. Se on puhdasta itsesuojeluvaiston puutetta. Vaikka olisi miten kova jätkä, niin yhtäkkiä takaapäin tullut puukon pisto tai pistoolin luoti lopettaa kovan jätkän leikin ja rahat lähtevät ryöstäjien mukaan.

Laitoin tarkan tapahtumapaikan huvikseni Googlen Street Viewiin ja tulos näyttää tältä: Menisitkö illalla yksin pankkiautomaatille näillä nurkilla?

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan

Googlen katunäkymäkuvassa hengailee paljon huippuosaajia. En pysähtyisi tuolla edes päivällä.

Äänestäkää sosiaalidemokraatteja

Puukon ja luodinkestävien vaatteiden tarve ruotsissa alkaa olla niin tätä päivää.

Jurtsi

Okierrärts nykyään päivänsana eli nirripois kuten juice laulou jos omalle omaiselle käy tääl suomes…

KKi

No sen verran kultturellia, etten uskaltaisi mennä lähellekään.

Tulee mieleen. Olikohan uhrikin kulttuuripersoona?
Meinaan, ei kai kukaan täysjärkinen pottunokka tuolla mene rahaa nostamaan?

Qroquius Kad

Itsekin ajattelen, ettei uhri liene ollut svenne koska ainakin yritti taistella.

Huru-ukko

Uusi otsikko: Rispektin puutetta Risnessä. Henki henki pois turvallisesti turvapaikan hakijalta.

Battra

Joku punakenkäinen stackars ensamkommande afghanbaaaarn varmaankin asialla.

Pitkä Roisto

Voi olla, ne harrastaa punaisia tennareita. Mutta pituus 180-190? Eivät EKAt (EnsamKommande Afgan) ole yleensä niin pitkiä. Joku Afrikan ruipelo taas joskus saattaa olla.

Pankkiautomaatti on nykyään vaarallinen 24/7

Ryöstömurhaajan Poliisin julkiantamat tuntomerkit eivät kuullosta tyyppimatulta. Punaiset kengät ja sininen jakku (jossa joku painatus) vie ajatukset joko Balkaniin tai sitten nekkuun joka ei jostakin syystä käytä mustaa Adidas- univormua. Nassunväristä ei kerrottu mitään.

Normigangsta ei pukeudu kuin romppu vaan musta sen univormun olla pitää ja vain tietyt brändit kelpaavat, ei mikään Ö&B tai Rusta.

Ja mitä sanoo Stjärnurmakare- asiakas?

Miehen vaimo ja lapset joutuvat kuvasta katsomaan miten rakkaan isin veri valuu pitkin seinää.

Se on viidakon laki Ruotsissa nykyään, viidakko+sharia. Ei kannata palloilla samoilla pakoilla missä roskaväki kokoontuu.

Petoporukka odottelee sopivaa uhria

Juuri näin kuten kuvassa väijyvät matusaalistajat eläkeläisiä ja nuorisoa ja lähtevät seuraamaan kun näkevät uhrin joka vaikuttaa helpolta ja avuttomalta.

Ei onnistu meillä?

Palautuksia järjestelee Libyan laittoman maahanmuuton virasto yhteistyössä Kansainvälisen siirtolaisuusjärjestön (IOM) ja Yhdistyneiden Kansakuntien pakolaisasiain päävaltuutetun (UNHCR) kanssa.

Antti Tifa

Nyt on sosioekonomiset tekijät jälleen avainasemassa.
Sossurahat käytetty ja huimeita on pakko saada.
Vika on yhteiskunnassa kun se ei anna riittävästi taloudellista apua.
Näin ajattelee jokainen kunnon ruotsalainen joka äänesti viimevaaleissa muita kuin ruotsidemokraatteja tai AfS puoluetta.

Omavastuu nolla ja ainahan voi heiluttaa puukkoa

Koko Ruotsin systeemi on rakennettu ihan väärällä periaatteella eli sillä että valtio hoitaa ja huoltaa ja oma vastuu on nolla, varsinkin mitä kehitysmaalaisiin tulee.

Saadaan vuokra-asunto ja jos ei rahat riitä niin mennään sossuun, kyllä sossu maksaa. Jos ei ole ruokaa/vaatteita niin sossuun, telkkari puuttuu, sama juttu. Luotetaan siihen että aina löytyy joku instanssi joka maksaa ettei minun tarvitse itse rasittua. Maahantunkeutujat osaavat kaavan jo tullessaan.

Ensinnäkin pitäisi koko asuntosysteemi muuttaa, pitäisi siirtyä pois vuokra-asunnoista a la Rinkeby omistusasuntoihin. Töissäkäyminen ja oma säästäminen saatava ehdoksi sille että saa kämpän, siitä voi sitten jatkaa eteenpäin.

Kunnan vuokrataloissa Suomessa muinoin asuivat vain kaikkein köyhimmät ja saamattomimmat. Ruotsissa vuokratalot asutetaan matuilla ja tulos on mitä on eli ghetto korotettuna potenssiin kymmenen.

sellaista saa

Södertäljesssä sosiaalitoimiston työntekjä hämmästyi suuresti kun paikallinen asiakas tuli hakemaan rahaa ja kuin näyttääkseen,heitti Ferrarin avaimet pöydälle.

Auto oli rekisteröity perheen pienimmän nimiin,mutta saihan osoittaa kuinka he vähät välittävät säännöistä.

Fatwantarkistaja

Ferrarin avaimenperän heitti. Onhan huumekauppiaalla ja ihmiskauppiaalla rahaa tosin.

sellaista saa

Et tunnu uskovan todeksi.
Autohan oli ikkunan alla parkissa.

Kuule,vielä ihmeellisempiäkin tarinoita on.

Täälläpäin on röyhkeys muotia,jolle maahanmuuttajat nauravat kun ruotsalainen on H Moilasena ja kumartelee.

PastoriNikulainen

Ällähy ägpäär.
Magnum 357 jokaiselle orkkis-svennulle nyt ja heti!
Aaamen…

Anna-Maria Korhonen

Varjojen perusteella aurinko on vielä aika korkealla. Sattuuko aivokirurgeilla, raketti-insinööreillä, ydinfyysikoita ja avaruuskirurgeilla olemaan vapaapäivä.

Tabu

Pankkiautomaatillahan on useampikin kamera.
Joten kiinni jääminen pitäisi olla satavarmaa…

Suomi Finland

Ei kyllä kiinnosta enää käväistä Ruotsissa. Se paikka onneksi on nähty ja silloin oli vielä kaikki hyvin. Jääköön se loppuelämän mittaiseksi muistoksi Ruotsista.

Tissi-Pasi

Tarvittais Jerry Cottonia ja Phil Deckeriä

Rattiksen minimuna, pori

Ruotsalaiset pilanneet maansa, vitun hönöt.

Edwin

Eikö siellä swedulandiassa ole lainkaan julkisten alueiden puhtaanapitoa, kun jokapaikassa lojuu miehenkorkuisia paskaläjiä?

juha II

Jantterit ovat ilmiselvästi ruokatunnilla ja ja jaloittelevat hieman raikkaassa ulkoilmassa ennen kuin taas menevät sorvin ääreen, Niin ainakin veljeni teki ja niin varmasti tekevät nämäkin. Joka muuta väittää on RASISTI!!!

Kukavaan

Katunäkymäkuva auttaa virittäytymään Rissnen tunnelmaan.

Kuvassa on paljon nuoria miehiä kokoontunut istumaan. Etäällä näkyy kaupan seinässä pankkiautomaatti. Kaupan edessä on kaksi punaista pakettiautoa ja niiden vieressä valkoinen pakettiauto. Jonkin matkaa valkoisesta autosta poispäin on pysähtymiskieltomerkki. Sen luona on automaatti. Merkin edessä kävelee tummatukkainen nuorukainen valkoiset lenkkitossut jalassa.

Samanlainen asetelma oli nähtävissä Vantaan Jumbon pohjakerroksessa invaasion jälkeen ainakin pari vuotta. Prisman ja K-Citymarketin välinen alue oli mustanaan irakiaanoja ja afrgaaneja. Niitä oli paljon. Ja aivan lähellä oli ja on pankkiautomaatteja. Nytkin päivystäviä irakiaanoja on, mutta vähemmän.

pöh

Kehitysmaassa on kehitysmaan meininki.
Harmi vaan että samaa on tiedossa ihan koko eurooppaan enemmän ja enemmän.

Itsepä päätinkin alottaa vuoden muuttamalla täältä lähi-idästä korpeen.

Jones

Näin siirtolaiset ovat vallanneet Ruotsin ja kukaan ei tee mitään. Sama meininki Suomessa. He haukkuvat suomalaisia aivan miten tahansa julkisesti, mutta jos suomalainen sanoo sanaakaan, niin saa tuomion.

Fatwantarkistaja

Kaikki SDP:n jäsenet, poliitikot ja äänestäjät ovat pedofiileja. Kas kummaa, mullakin on sananvapaus! Tulkaahan tuomitsemaan, eipä onnistu.

farbror Trollvägg

Tällainenkin juttu vaikuttaa miltei rikolliselta (ainakin nettoveronmaksajia kohtaan).
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007715567.html
Nyt sitten vaan odottelemme eläköityneiden tukikäsittelijöiden anonyymiä avautumista ilmiön ympäriltä.

Tappajalla jalassa Adidas 3 stripes?

”Man har även gått ut med signalement på en misstänkt gärningsman. Denne ska vara mellan 180 och 190 centimeter lång. Han bar på en blå midjelång jacka med vitt tryck på ryggen och uppdragen luva. Därtill ska han ha haft röda skor och svarta byxor med vita detaljer.”

Peter

Uhri 45-vuotias ruotsalainen Joakim jolla kaksi lasta tunisialaisen vaimon kanssa – vaimo odotti lähettyvillä ja koska miehestä ei kuullunut niin lähti katsomaan. Poliisit jo silloin paikallla antamassa tekohengitystä…..

Lööperin LUKIOAFGAANI Rissnen murhaaja

Jo kuteista näki että kyseessä on afgaani, mikäpäs muu. Sama joka tappoi maanmiehensä Enskede Gårdin lukiossa ja äskettäin karkasi rättsspykeltä (”vankimielisairaala”) koska Ruotsissa ei ole minkäänlaista kuria ja järjestystä missään vankilassa tai pimpolassa:

”Mannen är tidigare dömd för att ha mördat den 17-åriga eleven Mahmoud Alizade med en kökskniv. Dådet skedde i ett bibliotek på Enskede gårds gymnasium på luciadagen 2017. Enligt domen finns risk att han begår nya allvarliga brott.
19-åringen utreds för ytterligare ett knivdåd. På måndagskvällen runt 22.20 ringde en person 112 efter att ha sett en knivbeväpnad man utanför Willys i centrala Sundbyberg. Han ska ha setts gå mot en person vid en bankomat med sedan sprungit från platsen.”
(Aftonbladet)