Rissnessä henkirikos pankkiautomaatilla

Poliisin kuva tapahtumapaikalta.
Tukholman kupeessa Sundbybergissä tehtiin illalla 20.30 aikaan verityö, jossa täysin sivullinen menetti henkensä puukoniskuihin.

Tietojen mukaan noin 45-vuotias mies oli menossa pankkiautomaatille nostamaan rahaa kun hänen kimppuunsa hyökättiin. Lyhyen taistelun jälkeen mies hävisi ja sai kuolettavia puukonpistoja.

Vaikka paikalla oli paljon sivullisia, kukaan ei puuttunut tapahtumiin. Tapahtumapaikka on vilkkaan Rissnen metroaseman kupeessa olevan Ica-ruokakaupan ulkopuolella oleva pankkiautomaatti.

Tekijä poistui paikalta jalan, asiaa tutkitaan ryöstömurhana, mutta toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.


 

Olen usein sanonut, että ilta-aikaan, eikä välttämättä päiväsaikaankaan, ole mitään järkeä mennä tietyillä alueilla pankkiautomaateille. Se on puhdasta itsesuojeluvaiston puutetta. Vaikka olisi miten kova jätkä, niin yhtäkkiä takaapäin tullut puukon pisto tai pistoolin luoti lopettaa kovan jätkän leikin ja rahat lähtevät ryöstäjien mukaan.

Laitoin tarkan tapahtumapaikan huvikseni Googlen Street Viewiin ja tulos näyttää tältä: Menisitkö illalla yksin pankkiautomaatille näillä nurkilla?