Räppäri Einarin kidnappaus saa taas uusia piirteitä

Ruotsalaisen räppärin Einarin kidnappaus- ja ryöstöjuttu saa aina vain kummallisempia piirteitä. Mistähän ihmeestä oikein on kysymys.

Nyt selvisi, että oikeus on vanginnut tapahtuman johdosta 26 henkilöä. Kaikkien vangittujen nimet ovat hyvin ei-ruotsalaisia nimiä. Myös se yksi vangittu, jolla on ihan perisuomalainen nimi. Myös yksi nainen on vangittu.

Se mitä tiedetään on se, että räppäri Einar kidnapattiin joskus viime vuoden keväällä marras-huhtikuun vaihteessa. Tässä yhteydessä Einar oli pahoinpidelty ja ryöstetty. Myös jonkinlaista anaalista väkivaltaa oli tehty. Kidnappaajien toimesta kaikki kuvattiin.

Satuin saamaan käsiini kuvia, joita uusruotsalaiset kidnappaajat olivat räpsineet teon aikana. Einar oli mm. sidottu alastomana kädet selän taakse tuoliin ja kuvissa nenästä valui verta. Kuvat oli otettu ihan kuin ne olisivat joltain s/m-pornosivuilta. Einarille oli laitettu koiran panta kaulaan yms alistamiseen viittaavaa iluustraatiota. Yhdessä kuvassa Einarille oli puettu naisten peruukki ja joku naisten toppi tms. asuste.

Aikaisemmin on tullut esille, että teolla oli joku sen tapainen motiivi, että Einar valkoisena ruotsalaisena räppärinä ikään kuin omi vain mustille muka kuuluvaa räppimusiikkia. Einar itse oli tekoaikaan kuitenkin vain 17-vuotias ja lähes kaikki vangitut paljon vanhempia.

Alamaailmassa ei tiedetä mitään sellaista motiivia olevan olemassa, kuten velka tms. alamaailman touhuihin sotkeentuminen. Einar ei siis esimerkiksi ollut mukana huumekaupassa.

Kysymys tosiaankin kuuluu, että miksi bussilastillinen uusruotsalaisia otti osaa tuollaiseen kidnappaukseen ja nöyryytykseen. Kun tähän kysymykseen saadaan vastaus, niin tiedämme paljon enemmän mitä kehitysmaista tulleet ihmiset ajattelevat.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Finlandizierung on nykyään Zulunisering?

Ja suomalainen nimikin mukana, kaiken kukkuraksi. Ei kannata suomalaisten keharisoitua, ei se ole hienoa vaikka jotkut näköjään niin luulevat.

Hassanin ihmeelliset tarinat

No missäs on suvakkien ulina? Mussukkaa kidutetaan. Ai niin eikö siellä olekkaan asialla natsit. Ei. Siellä kirurgit näyttävät osaamistaan. Ihanaa unelma multikulttia.

Suomi Finland

17- vuotiasta kohdellaan tuolla tavalla. Petoja nuo 26 henkilöoletettua ovat, jos ovat tekoon syyllisiä kaikki. En sano, että 100% heistä ovat syyllisiä, jotta minun karmea kannanottoni ei johda elinkautiseen vankeuteen rasistisesta kommentista.

Hassanin ihmeelliset tarinat

Olet varmasti seurannassa. Kuten kaikki, jotka pahoittavat multikultti nettipoliisin mielen.

Rikollinen Räpeltäjä

Ruotsin Radiolta (SR) oli kysytty eivätkö he aio nyt lopettaa soittamasta syytetyn musiikkia mutta SR oli vastannut että se on TAIDETTA. (Exp)

Hassanin ihmeelliset tarinat

Tottakai se on taidetta. Kaikki mitä ne tekevätkin, on uskomatonta. Miten osaavatkin. Kidutusta jne paenneet. Maisterin yms paperit ovat viittä vaille tulossa.

Suomi-Kustu

Jep. Kidnappauskin oli hienoa taidetta, performanssiesitys. Taiteilija osallisti yleisönsä kuten sen suomalaisen taiteenystävän ja Einarin. Nyt kun on selvinnyt, että esitys on taltioitu, kannattaa Kiasman olla tarkkana, että saa videomateriaalia kokoelmiinsa.

Fatwantarkistaja

Nehän voivat heijastaa kidutusvideon Edarin seinään. Ei pitäisi vitsailla, koska ne kilipäät saattavat tehdäkin sen.

Valtsu

Lukitaankohan sama vastaus vaikka väkivaltaisen skinitaiteilijan kohdalla?

V*Tun ongelma

Ei.

White Chokklit

Tässä nyt katsokaas kostetaan entisaikojen mustien orjuuttamiset. Ihan sama ilmiö kuin etelä-afrikassa jossa valkoisia lahdataan koska ovat valkoisia ja kun valkoiset orjuuttivat ennen niin näin täytyy nyt tehdä. Mustien kaikki ongelmat ovat aina tietenkin valkoisten syytä. Tämän ilmiön oikea nimihän on rasismi, mutta sitä ei saa sanoa ääneen..

Kukavaan

”Tässä nyt katsokaas kostetaan entisaikojen mustien orjuuttamiset.”

Oikeassa olet. Näin varmaan ajattelevat Ruotsissa sekä tummapintaiset että oikeista ruotsalaisista ainakin suvakit ja muut aivopesun alistuvat.

Valtaosa länsimaiden asukkaista on omaksunut Hollywood-historian. Todellisuudessa Afrikan sisäinen orjakauppa siihen liittyvinen julmuuksineen oli pitkäkestoisempaa kuin transatlanttinen orjakauppa. Eräs esimerkki julmuuksista oli satojen orjien uhraaminen mestaamalla uuden kuninkaan valtaanastumisjuhlinnan yhteydessä. Olen nähnyt luvut 500 ja 4000.

https://en.wikipedia.org/wiki/Annual_Customs_of_Dahomey

Googlaamalla löytyy ainakin vielä orjakaupasta ja orjuudesta englanninkielellä tietoa, joka ei sovi nykyiseen länsimaissa vallalla olevaan tarinaan. Ehkä Googlet ja vastaavat sensuroivat tulevaisuudessa orjuuden historiasta kertovan ”sopimattoman” tiedon. Vielä toistaisesksi tätä median ja suvakkien ”unohtamaa” tietoa on saatavilla.

Välimeren meritaksitoiminta on nykyajan versio orjuudesta.

Whitey Chokklit

Ja vielä jännä vertailu: Kun valkoinen SANOO yhden sanan, tiedätte minkä, niin se on tuhat kertaa pahempi ultra-rasismin muoto verrattuna siihen kun musta JOUKKO sanoo tuhat sanaa ja samalla väkivaltaisesti pahoinpitelee valkoisia. Näillä epäoikeudenmukaisilla lähtökohdilla ei voi lähteä kisailemaan. Se mitä noi mustat tuolle jätkälle tekivät, ei paljon eroa siitä kun valkoiset jossain USA:n etelävaltioissa hirttivät mustia puihin tai sitoivat heitä köysillään autojensa perään raahattaviksi. Tasan samaa hommaa. Mutta se on katsokaas OKEI, ja jos olet eri mieltä niin sitten olet RASISTI ! ..taitaapi olla niin että syfilis, korona, ebola, aids, rutto, lepra ja kaikki semmoiset yhteenlaskettuna eivät edes ole läheskään yhtä kauhistuttavia kohtaloita kuin rasistiksi leimaaminen.

Riku Laine

Eikös nuo palefacet ja muut nyt vinguvongu kun ns. kollegaa kohdeltu tuolla tavoin ai niin ihonväri on väärä.

MattiS

Ei tietenkään vingu, koska tekijäkin on kollega, sellainen parempi musta kollega.

Hassanin ihmeelliset tarinat

Lueskelen historiaa ja jos kiinnostaa muslimien kohdalta toinen maailmansota, niin luku Jugoslavia. Siinäpä esimerkki miten käy. Ei siitä mitään tule. Ei tullut silloinkaan. Vai oletteko nyt siinä uskossa, jotta ne nyt ” kotoutuvat ” ? . No miltä näyttää?

Suomi-Kustu

Nehän on täällä kuin kotonaan.

”Parasta mitä Ruotsille on tapahtunut”
Anna-Maria Korhonen

Tuli mieleeni, että vangittuja vihollisia on ollut kautta aikojen tapana häpäistä, nöyryyttää ja raiskata, eikä raiskaaminen ole välttämättä rajoittunut naisten raiskaamiseen.

V*Tun ongelma

Niin. Olet asian ytimessä. Kuten historian kirjoissa todetaan, jopa niin läheltä kuin toinen maailmansota, on selvää, että ne eivät sopeudu, eikä. Se ole niiden tarkoituskaan. Pahoittelen kirjoitus virheitä. Tämä kone korjaa tekstiä. Mutta joka tapauksessa. Itse asuin esim Paris. Vuonna 94-98. Olin tiskaamassa. Kunnes pääsin paloittelemaan sipulia. Mutta tuli nähtyä jo silloin, mihin ollaan menossa. Itse olen sitä mieltä, että ok. Voitte tulla jos käyttäydytään. Niinkuin minä tein. Mutta tämä paskasakki, joita roudataan yltäkylläisyyden hinnalla, on liikaa. Tappoja, raiskauksia, joukkoraiskaajia, ryöstäjä, huumekauppiaita, ihmiskauppiaita yms. Niitähän me olemme saaneet. Ja kaikille näille vittupäille Suomen passi. Todella arvokas asiakirja. Vittu että vituttaa.

V*Tun ongelma

Vaikka pt media on ns käskyttänyt, niin sanon suoraan. Tuo kuva laittoi vituttamaan. Siinä yksi peräreikä kuvassa. Anusvisva. Noista on ollut niin paljon ongelmia, että syö paskaa matu. Saa sensuroida.

V*Tun ongelma

Kyllä. Ja tuo kuva alkoi vituttamaan, koska Kaivopuiston mussukat näytti samalta. Jne jne. On ne niin kovia. Vaimoni raiskasi tuollainen paskakasa. Jota ei koskaan saatu kiinni. Tuskin edes yrittivät. Nähty on.

V*Tun ongelma

Lisätään vielä. Olen uskomaton rasisti. Itseasiassa ajattelin lähteä kohta ulos ovesta. Potkimaan tolppia. Sytkäri on mukana. Bemarin liekkeihin. Jumalauta. Vai mitä Tapola.

Jaana

Kyllä panee miettimään näinkin järkyttävä uutisointi. Mutta tottahan tämä tietenkin on. Sitten vielä väitetään, että nämä gangsterit olisivat muka lähteneet sotaa, ja vainoa pakoon omasta kotimaasta. Joku on aikoinaan kirjoittanut sivustolla, että nämä sotaa ja vainoa paenneet ovat vain ja ainoastaa tuoneet mukanaan oman kulttuurinsa ja sotansa, kyllä tämä siltä selvästi näyttää.!

Nyt kun melkein bussilastillinen sotaa, ja vainoa paenneita on pidätettynä. Täytyy vain sanoa, että on siinä ollut rikospoliisilla työmaa kun on tarkastettu kaikkien puhelinliikenne, ja tietenkin kotietsinnät.

V*Tun ongelma

Joo. Kokemusta on. Ei tutkita. Tai tutkittiin, mutta kun tekijä pakeni ulkomaille. Yms. Varmaan tullut uudella nimellä Ruotsiin tms . Sillain. Nehän saa identiteettiä muutettua noin vain. Jospa minäkin saisin. Jumalauta. Hakisin kaikki tuet joka maasta. Mutta eihän se käy. Olen idiootti. Joka osallistuu siihen idioottimaiseen maksamiseen, jonka hyödyt korjaavat mulqvistit.

timo

Melko turhaa ja epäterveellistä miettiä mitä kehitysmaamuslimin tai jonkun muun kehitysvammaisen mielipuolen päässä liikkuu. Se voi olla mitä tahansa ja mitään rajaa ei ole.

V*Tun ongelma

Niiden päässä on ideologia. Eli alistaminen. Ja halveksunta länsimaailman järjestystä kohtaan. Herätkää nyt jo.

Jag heter Per och Olle

Ei niiden päässä liiku mikään muu kuin mistä saa ruokaa, rahaa ja pillua seuraavan 24 h aikana.

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Daavidin poika

Tämän gangsterin oikea nimi on:

Yasin Abdullah Mahamoud.
Synt: 11.01.1998
Osoite: Hindertorps Gränd 7
Se-16372 Spånga (Rinkeby)

Google maps näyttää talon.

Luusalmi

Ruotsin poliisi tuskin saa yhtään mihinkään minkään näköistä vastausta, ja niinkuin ennenkin ovat nämä rassukat parin viikon sisään vapautettuja eikä ketään syytetä mistään, jos vähääkään vanhat merkit paikkansa pitää..

Same same

#Yasin the fag. Varmaan oikea nimi. Tykkää pikkupojista naisten vaatteissa.

Kukavaan

Einarin kidnappaus oli kidnappaajien mielissä todennäköisesti jonkinlaista kunnian palautusta.

Ajatellaanpa asiaa huippuosaajan kannalta. Maahantullessaan hänellä ei ole osaamista, ei kielitaitoa, ei tietoa uuden asuinmaansa kulttuurista eikä perimänsä ansiosta edes edellytyksiä selvitä uudessa ympäristössä.

Ainoa asia joka hänellä on, on hänen kunniansa. Koska mitään muuta ei ole, hän puolustaa ainokaista aarrettaan eli kunniaansa raivokkaasti. Hän hiiltyy nanosekunnissa raivoon. Hän etsii ympäristöstä merkkejä hänen kunniaansa kohdistuvista loukkauksista. Hänen kulttuurissaan raivokohtaukset eivät tee hänestä hermoilijaa vaan päinvastoin ne ovat voiman merkki. Siispä kynnys raivoon on matalalla.