Solnan hautausmaakiduttajille pitkät vankeustuomiot

Solnan hautausmaakidutus sai ainakin toistaiseksi välipäätöksen kun Solnan käräjäoikeus tuomitsi kaksi uusruotsalaista kohtuullisiin vankeuksiin ottaen huomioon heidn nuoret iät.

21-vuotias Ali Jahani tuomittiin 9 vuoden vankeuteen ja 18-vuotias Mohammed El Hani 5 vuoden ja 6 kuukauden vankeuteen. Molemmissa syyksi luetut rikokset olivat törkeä ryöstö, laiton vangitseminen, törkeä pahoinpitely, törkeä raiskaus ja laiton uhkaaminen.

Oikeus katsoi, että näytöstä ei jäänyt mitään epäselvyyttä. Molemmille tuli maksettavaksi lisäksi korvauksia molemmille uhreille 144 000 kruunua.

Homma etenee seuraavaksi luultavasti hovioikeuteen. Mutta oletetaan, että tuomiot jäävät voimaan. Ali Jahani istuu yhdeksän vuoden tuomiosta 2/3 eli kuusi vuotta ja Mohammed El Hani istuu nuorena henkilönä 1/3 eli vuoden ja 10 kuukautta.

Oikeus ei kuitenkaan antanut täyttä maksimirangaistusta, joka olisi lausuman mukaan ollut noin 13 vuotta.

Jahani tuli Ruotsiin joskus 10-luvulla ja sai Ruotsin kansalaisuuden 2014. El Hani taas on syntynyt Ruotsissa ja sitä myöten ollut aina Ruotsin kansalainen. Kumpiakaan ei näin ollen voida karkoittaa Ruotsista.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juha II

Ihan kelpo miehia kaikilla sivuilla, sanottuna!

Sosiologi

Täytyy kuitenkin jälleen kerran muistaa, että tuomitut tekijät ovat itsekin uhreja. Rasismi, syrjäytyminen, ilmastonmuutos ja korona aiheuttavat nuorisossa ahdistusta, joka saa nuorison oirehtimaan ja kipuilemaan. Kitkemällä yhteiskunnasta rasismin ja rakentamalla suvaitsevampaa yhteiskuntaa voimme kaikki yhdessä vaikuttaa siihen, että tämän kaltaisia valitettavia yksittäistapauksia ei enää tapahtuisi.

sellaista saa

Toinen syytettyhän oli saanut vangeustuomion jo muista rikoksista.
Hän odotti vankilaan pääsyä.
Nyt ihmeteellän miksi häntä ei heti tuomion saannin jälkeen vaan pidetty pidätettynä,kun rikos oli vankilatuomioon oikeuttava.

Ruotsissa on 700 henkilöä jotka ovat vapaalla jalalla koska viranomaiset eivät tiedä mistä heitä etsiä ja poimia lusimaan tuomiotaan.

Ali Kessu

Ja kaikki nuo asiat saavat naamalle sen tyhmimmän ilmeen, mitä voi kuvitella.

Qroquius Kad

Onko noilla juurikaan muunlaisia, paitsi se pahantekemisen kiiman ja riemuissaan kirkumisen tuottama?

Ihanat mussukat

Siinäpä vaikkapa tinderiin tms esittely kuvat. Vientiä riittäisi.

Hommanmaksaja

Iso vitsi. Aina kun ilmoitetaan, että on määrätty isot korvaukset niin miettikääpä kuka ne loppujen lopuksi maksaa. Ihan sama juttu Suomessa, rötöstellään ja vieläpä veronmaksajien piikkiin. Suvakkioikeuslaitoksella ei mitään pelotusvaikutusta paitsi uhrille, saa pelätä milloin tulee ”uusinnat”.

Pirtsakka

Kunpa tulisi päivä, jolloin noiden kahden tapaiset rikolliset passitettaisiin suorittamaan rangaistustaan siihen keskellä-ei-mitään sijaitsevaan vankilaan Venäjänmaalla, josta taannoin näytettiin varsin suorasukainen dokumentti teeveessä. Olisivat sinne tullessaan hierarkian alimmalla portaalla, enkä nyt käy kertomaan mitä niille pahnanpohjimmaisille tapahtuu.
Tuohon nimenomaiseen vankilaan viedään Venäjän vaarallisimmat vangit, eikä yksikään haastatelluista elätellyt minkäänlaisia toiveita poispääsystään – ikinä. Karkaamaan sieltä ei pääse mitenkään.
Ruotsalaiset ja suomalaiset vankilat ovat hotellitasoa venäläisiin vankiloihin verrattuna, joita ihan aidosti voi sanoa rangaistuslaitoksiksi. Sielläkin omaiset ja läheiset saavat käydä, mutta matka on pitkä ja hankala, ja viimeinen etappi tehdään bussilla sankan metsän ympäröimällä tiellä. En enää muista tekikö se yksikin äiti matkaa jopa toista vuorokautta päästäkseen lurjuksensa luo. Äidinrakkaus se voittaa kaiken.
Noilla kahdella kuvan tyypillä ei pitäisi olla enää mitään asiaa ihmisten ilmoille vankilasta vapauduttuaan, vaan heidät pitäisi sulkea johonkin laitokseen – lähinnä nyt psykiatrinen sairaala tulee mieleen.

Hommanmaksaja

Olen nähnyt dokumentin, samaa mieltä, ainoa ratkaisu on tuollainen vankila, ehkä vielä giljotiini pihalle kuin Pirunsaarella konsanaan.

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa! Ja perseet märkänä! Sielläkin on tilaa! Wink vink.

Syvä Joki in Sweden

En tiedä, mutta miksi minulle tulee flashback:nä mieleen syvä joki – elokuva, kun katson noita rikollisten naamakuvia 🤔

T

Täytyy välillä pyrkiä ajattelemaan positiivisesti eli jos tuo 6v on oikeasti 6v, niin se on jo jonkin tasoinen rangaistus vaikka ei riittävä olekaan. Mutta koska kyseessä on Ruotsi, pelkäsin että saavat jotain 2 kuukautta.

Sakari Rajamäki

Miksi tälläisille henkilöille voisi antaa kuolemanrangaistusta? Henkilö joka tekee tälläistä ei voi olla ihan terve päästään, kun he pääsevät vapaaksi tulevat todennäköisesti aiheuttamaan ongelmia jollekin täysin viattomille ihmisille. Jos taas näille antaisi elinkautisen se maksaisi ihan älyttömästi.

Muistan kun joku hesarin toimittaja ilkkui vanhusten kuolemalla ”En usko et leviämistä koko suomeen on enää mahdollista estää. Mieluummin lopetetaan humaanisti vanhukset.” Nämä ovat niitä samoja ihmisiä, jotka aloittavat hirveän vinkumisen jos joku edes ehdottaa kuoleman tuomion käyttöönottoa Suomessa. ”ihmisoikeudet sitäsuntätä epäinhimmillisyys sitäsuntätä jne.”

Pieniä vangeusrangaistuksia perustellaan sillä, että ne maksavat yhteiskunnalle niin paljon, mutta olen ihmetellyt miksei vangeille voi teettää jotain pakkotyötä jolla maksaisivat kustantaisivat edes osan heistä kohdistuneista kustannuksista? Tähän on saadaa todennäköisesti vastus tyyliin. ”Orjuus sitäsuntätä kansaenvälisten sopimuksen sitäsunttätä”

Sakari Rajamäki

En voi kuin ihmetellä miten kukaan kunnon ihminen voi vastustaa kunnollisia työkaluja, jolla roskasakki saadaan kuriin. Kunnollisten rangaistuksien saaminen Suomeen olisi varsinkin nyt tärkeää kun Suomeen muuttaa ihmisiä barbaasista kulttureista, joihin ei tehoa mikään muu kuin kova kuri

Pah

Jos ottaa huomioon mitä näiden otusten vankiloissa tarhaaminen maksaa niin ehkä kannattaisi käyttää jotain hieman konkreettisempia työkaluja jotta tuo kallis ja lopputuloksen kannalta usein aivan turha tarhaamisvaihe jäisi pois.

Daavidin poika

Hyi saatana minkä näköisiä olentoja. Jopa Tukholman viemärirotat lyövät kauneudellaan nämä kaksi epäsikiötä, mennen tullen, ja vielä palatessaan.

Minulla on sellainen käsitys, että valtiokonttori maksaa uhreille nuo käräjäoikeuden määräämät rahakorvaukset.?

sellaista saa

Kukaan ei maksa mitään,eli uhri jää korvauksetta!

unto

Älykkään näköisiä.

Frogface

Pakko sanoa: tuo vasemmanpuoleinen ruotsalainen.. MIKÄ HELVETTI TUO ON!!????

Qroquius Kad

Afrikan kädellinen.

murre riepunen

Tämä El Hani voidaan tuomita tupla rangaistukseen yksistään huulien provosoivan muodon vuoksi, ovat kuin matkalaukun kahvat.

Lukioamnestin hedelmiä tämäkin

Juhani Jaahaniin tuskin saa mitään alennusta koska rikosrekisteriä löytyy mm törkeä murhapoltto. Ja kaipa tuolla toisellakin kissmehanihani- örvelöllä saattaa alennukset jäädä pois jos on huono CV.

Nuorisoalennukset otetaan pois tammikuusta 2022 mutta voidaanhan tuomioita tiukentaa siihen saakka kunnes laki tulee voimaan:

https://www.regeringen.se/rattsliga-dokument/departementsserien-och-promemorior/2020/07/slopad-straffrabatt-for-unga-myndiga-vid-allvarlig-brottslighet-utkast-till-lagradsremiss/

Rissnen afgaanipuukottaja on tunnustanut ja pyytää nyt anteeksi uhrin omaisilta. Dåså. No- nyt saa jäädä loppuiäkseen Ruotsiin koska on tuplamurhaaja jne ja päästäänkin ehkä pipi ja sehän se oli alunperinen tarkoituskin että jäädään, Afghan Lives Matters.

Långholmenin giljotiini

Långholmenin vankilassa keskellä Tukholmaa oli muinoin giljotiini kellarissa. Sitä käytettiin vain kerran. Oiskohan se vielä tallella ja terävä?

Hommanmaksaja

❤️❤️❤️❤️❤️

Qroquius Kad
Qroquius Kad

Nyt olisi parempaa käyttöä…Vaikka pelkäänpä pahoin, että jos giljotiini otettaisiin uudestaan käyttöön, terän alle lähetettäisiin sverigedemokraatteja ja muita persuja.

Noitavainot kun jylläävät kautta mannerten, poislukien Itä- ja Kaakkois-Aasia.
Mutta sikäläinen keskimääräinen ÄO onkin länsimaista korkeampi.

Qroquius Kad

Kieltämättä vaino on tarpeettoman voimakas ilmaisu määrätietoiselle syrjinnälle, jonka tavoitteena ei ole pyrkiä tuhoamaan kohdetta suoranaisesti, vaan vain sulkemaan ulos osallistumisesta.

noname

Sairasta päästää tuollaisia vapaaksi.

Suomi Finland

Tuo vasemmanpuoleinen on ilmiselvä mr Sweden. Muunlainen spekulointi on rasismia.

Sirpa-Tuula tykkää varmasti 😉

Huuli Pyöreänä

Kyllä siinä naama venähtää pitkäksi kun Påliisi yllättää ja ottaa kiinni! Ei siinä niin pitänyt käydä.

”Hymyhuulet suukon saavat, hymyhuulet huomataan” (laulaa SuvakkoEmakko)

Sirpa-Tuula

RASISTI!!!!!!! Itsekin haluaisit istahtaa tuon miehekkään seksikkään nenän päälle ja ratsastaa kohti ylivoimaista muslimihekumaa!!! Siihen ei RASISTIEN NENÄT PYSTY!!!!!!!

Matkahuuli

Mukavat lepotuomiot, noin niinkuin paperilla. Pottunokat maksavat ylläpidon ja korvaukset, ja sen jälkeen pottunokat maksavat lisää avaruusmåniåsaajien åsaamisen kustannuksia. Tai nussimisia.

sellaista saa

Erityishuomiota herättää myös tämä valikoiva tiedottaminen!

Samana päivänä sai myös tuomionsa kaksi ”aitoa” ruotsalaista ryöstömurhasta.
Tosin siinäkin hempeiltiin.
Nainen tukehtui muoviin joka kääritty hänen päänsä ympärille,josta tuomio,mutta mies joka kuoli väkivaltaisesti,siitä molemmat tekijät vapautettiin.
Ei näet tiedetä kumpi oli tekijä.

Iltapäivälehdet julkaisi kuvat ”sveduista”,mutta kieltäytyi julkaisemasta kuvia näistä ”lapsukaisista.
Lehtien päätoimittajat vetosi tekojen lievyyteen,jolloin kuvajulkaisua ei näytetä.
Kuinka lievä rikos on jos yhdeksän tuntia kidutetaan,hakataan,viillellään veitsellä,poltetaan tupakalla ihoa,uhataan useasti tappaa,kaivatetaan hauta ja survotaan puunoksa anukseen.

se on sitä ”hyvien ihmisten”logiikkaa.

Anna-Maria Korhonen

Nuo tuomiot tarkoittavat vain sitä, että El Hani ja Jahani viettävät seuraavat 5 v 6 kk ja 9 v Ruotsissa. Ja jäänevät rikastuttamaan maata senkin jälkeen. Kun teko tuomitaan Ruotsin lain mukaan ja tuomio suoritetaan Ruotsissa, annetaan ymmärtää, että se on osa ruotsalaista rikos kulttuuria. Näin ollen ihmisten käsityksiä ja kulttuurista ymmärrystä vähin erin muokataan, kunnes uudet sukupolvet pitävät ihmisten kiduttamista, raiskaamista ja elävältä hautaamista normaalina.

Kivenkiertäjät ja kuunpalvojat

Mitä ? 21 ja 18 vuotiaita ? Suomalaiset 50 vuotiaatkin näyttää nuoremmilta.