HUOMIO!! Korona- ja rokotekeskustelu avattu taas

HUOMIO!! Koska korona- ja rokotekeskustelulle on ilmiselvää tarvetta, niin päätin, että vaikka aiemmin suljin tämän keskustelun, niin nyt pohdinnan jälkeen olen päättänyt, että Pt-media antaa alustan korona- ja rokotekeskustelulle.

Kaikki koronaan liittyvät mielipiteet tänne, sillä kaikista muista keskusteluista ne poistetaan. Muiden artikkelien alla artikkeliin liittyviä kommentteja, ja jos haluaa pohtia koronaa ja rokotteita, niin ne sitten tänne.

Tällä palstalla voi toistaiseksi keskustella koronasta ja rokotteista muutamin pikku ehdoin:

– Viestien pitää olla tiivistettyjä, eli ei mielellään mitään maratooniviestejä.

– Vain YKSI linkki kuhunkin viestiin äläkä spämmää mitään linkkiviestejä. Kerro asiasi omin sanoin, mutta ÄLÄ SPÄMMÄÄ. Spämmiviestit joutuvat roskakoriin enkä jaksa tarkastella onko sinne joutunut vahinkoja vai oikeita spämmejä. Spämmillä tarkoitetaan siis jotain sellaista, että joku henkilö tykittää sata viestiä tunnin sisällä, joka sisältää saman linkityksen jollekin toiselle sivulle. Pyri myöskin linkittämään suomen- tai ruotsinkielisille sivuille.

– Älä kiihota kansanryhmää vastaan, älä solvaa toisia ihmisiä äläkä nosta mitään kansanryhmää, etnisyyttä tms tikun nokkaan. Selaan viestit läpi säännöllisesti ja poistan kaikki solvaavat, kiihottavat ja etnisyyksiä loukkaavat viestit.

– Ja vielä kerran: tiivistä, älä spämmää, älä solvaa, älä kiihota vaan pysy asiassa!


 

HUOM!! Pt-media ei ota tähän keskusteluun mitään kantaa; ei puolesta, ei vastaan eikä mitään siltä väliltä. Sana on lukijoiden vapaa korona- ja rokotekeskustelupalsta. Joten käytä tämä vapaus hyväksesi sillä tavalla, että ei tarvi laitella estoja. Jos katson, että joku rikkoo Ruotsin lakia viestin sisällöllään, niin lätkäisen IP-osoitteen perusteella eston enkä neuvottele siitä jälkikäteen.

 

Joten käytä mielipiteesi harkitusti hyväksi, pidä pää kylmänä äläkä astu kaikkiin provoihin, mitä vastaan tulee. Kommentoi, perustele ja perustele lisää. Ja pidä pää kylmänä.

 

Ystävällisesti Pate

202 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Outoa
Outoa
22.3.2021 01:48

Minne se ”muutama sana korinasta ja mielensä pahoituksesta”, sekä tämä ”lauantain rasismi pohdintaa”, artikkelit taas katosivat.

jurtsi
jurtsi
20.2.2021 00:20

no en ole ottanut aidsia enkä mitään muutakaan mutta nyt pitäs ottaa pikkii ihonalle?mitä on testasttu puolvuot.. juuu pelastustulee kun ei ajatteke… varokaa polkypyörääää…..

Hyvin menee
Hyvin menee
31.1.2021 18:48

Tämähän on mennyt jo IL-tasolle, kommentien poistoineen koko PT-media👎🤡😂 .

Näköjään tuoltakin koronarokotus uutisesta lähti kommentit nopeasti.

Hyvin menee
Hyvin menee
31.1.2021 19:57
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Minusta siellä oli osa aivan asiallisia, ilman mitään salaliittoja monikin kommentti. Siksi tuo toiminta hieman pistää silmään.

Aivan samanlaista toimintaa, mitä tehdää valtamedian kommenttikentissä. Ne saattavat olla ensin auki, no kas kummaa tunnin päästä suljetaan kommentit. Koska eivät miellytä. Tai sitten poistetaan ne epämiellyttävät kommentit.

Lisäksi siellä on trolleja paljon kirjoittelemassa, joka yö. Ihan aamuun asti. Katsokaa itse niitä kommenttikenttiä, niin asian huomaa. Epäilen että taitaa olla noiden omat toimittajat provoamassa siellä tahallaan. Tuonkin takia noita kommenttiosiota ei kiinnosta paskan vertaa lukea. 99%, täyttä roskaa noiden sisältö. Vain muutama asiallinen kommentti.

Noista rokotteista löytyy faktatietoja, ihan googlella etsimällä myös. Sekä eri lääkäreiden lausuntoja.

jurtsi
jurtsi
20.2.2021 00:27
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

ns harhaisuus ehkä on totuus mikä saa ihmiset huonolletuulelle.”Tämä on tietenkin sääli niitä kohtaan, joilla ei ole harhavaihde päällä. Arvokkaat ja hyvät kommentit jäävät näkymättömiin.”….. joooo

vat
vat
24.1.2021 12:43

”Kesällä uutisoitiin, kuinka iäkkäille koronapotilaille määrättiin saattohoitopotilaalle tyypillistä, hengitystä lamaannuttavaa morfiinia sen sijaan, että itse viruksen oireita olisi helpotettu sekä hoidettu. Tilanteessa on Aspisen mukaan nyt otettu edistysaskelia.
– Kevät oli varsinainen kauhujen kamari, koronapositiivisia vanhuksia lähes vietiin krematoriojonoon. Nyt hoidon taso on parantunut. Vaikka potilaita kuolee edelleen paljon, lääkärit valvovat hoitoa ja myös vanhukset saavat asianmukaista hoitoa oikeilla välineillä, Aspinen sanoo.
Tilanne kärjistyi kesällä jopa siihen, etteivät omaiset enää uskaltaneet laittaa vanhuksia hoivakoteihin. Pelkona oli, että positiivisen koronatestin saaneet vanhukset eivät saisi hoitoa sairauteen, vaan edessä olisi väistämätön kuolema.”

yle.fi/uutiset/3-11433976
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/16fd14fa-9a7c-4bc2-bb96-3123edb53b08

vat
vat
24.1.2021 12:45
Vastaa...  vat

Eli ruotsalaisten vanhusten kuolemaksi koitui harmittoman sairauden hoito, eikä suinkaan ”korona”-sairaus.

Kenellä Anniskeluoikeudet?
Kenellä Anniskeluoikeudet?
19.1.2021 14:23

Kukahan näitä koronakuolleitten määrää annostelee?
FHM osastopäällikkö KTW sanoi jo ajat sitten että kuolleita tulee 60-70 vuorokaudessa ja se pitää paikkansa, esim perjantai 15.1- tiistai 19.1 = 4 vrk on tullut 268 uutta kuollutta.
Tämähän on aivan samanlainen juttu kuin matujen kanssa ennen koronaa: matuja tuli tasaisesti noin 2000/kuukausi riippumatta siitä tulivatko yksin, kaksin, Mongoliasta vai Somaliasta. Kuka paketoi kuukauden matupaketin? Entä koronapaketin? Huijataanko meitä? Ei tunnu sattumalta.

Lukija
Lukija
18.1.2021 19:00
Lukija
Lukija
18.1.2021 19:02
Vastaa...  Lukija

Antaa ruiskahtaa vaan

HenkkaR
HenkkaR
16.1.2021 14:15

Nimimerkki ”MunNimi” hörhöili toisen artikkelin kommenttiosiossa (josta linkattiin kommentointi tänne ja vastaus siellä disabloitu) näin:

”On mielenkiintoista seurata statistiikan kannalta ja havaita se, että kuolleita tulee roppakaupalla lisää aina kun kiristetään liikumista ”lockdown”.
Täällä: https://pandata.org/ voi seurata tuota ”pandemian” kehitystä ja miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kannattaa tutustua.”

No tähän vastaan, että siinä en näe kerrassaan mitään mielenkiintoista. On nimittäin itsestäänselvyys, että kun lockdowneja lisätään sen mukaan kun tartuntamäärät lisääntyvät, tai ennusmerkit antavat aihetta odottaa niin. Ja kun tartunnat lisääntyvät niin lisääntyvät myös todelliset koronakuolemat, koska se lockdown ei valitettavasti paranna jo sairastuneita.

Tällaisista hörhöargumentointien kumoamisista asiaperustein olisi hyvä joskus Patenkin heittää lyhykäistä vastausta hörhöljen kommentteihin, tahi tehdä vaikka vittuiluvapaita artikkeleita, jottei kaikki horhöjen argumentaatio – pahimmillaan juuri tuollaiset äkkinäiselle uskottavankuuloiset – jäisi vaille vastauksia tai pelkillä vittuiluvastauksilla vastatuiksi. Kyseisissä tilanteissa nimittäin hörhö on voittanut argumentaation, jos ei pätevämpää asia-argumentaatiota ole esitetty eikä hörhön oma argumentaatio satu olemaan täysin läpinäkyvää mikropiirihörhöilyä.

Karvaranne
Karvaranne
15.1.2021 14:28

Väite. Ei ruotsalaisten päättäjät tehneet tiukkoja rajoituspäätöksiä koska niitä ei olisi noudatettu eikä varsinkaan mamut. Väite. EI kannata laittaa arvovaltaa peliin jos sitä ei ole. Silloin menettää sen rippeetkin.

Pandemialaki 10.1
Pandemialaki 10.1
19.1.2021 14:27
Vastaa...  Karvaranne

Ei ollut lakia jonka perusteella olisi voitu tehdä tiukkoja rajoituksia, voitiin ainoastaan käyttää anniskelulakia ja järjestyslakia.

Nyt on Pandemialaki, tuli voimaan 10.1.2021.

Juuli
Juuli
15.1.2021 14:22

Totuus koronakuolemista nähdään kun jälkeenpäin tutkitaan kokonais kuolleisuutta vuositasolla. Alussa on tehty oikeita rajoitustoimia kun ei tietoa ole ollut niin paljon. eli nyt pitäis rueta miettiin että mitäs sitte. Olikos tämä vain normi lunssa ja onko tämä sen arvoista että kauanko tätä lukitusta kannattaa jatkaa. Ihmiset on ihan saappaan sekaisin saattavat toisilleen räyhätä maskin käytöstä ja jopa lasten ei anneta leikkiä keskenään. Taloudellinen ongelma yms…rokote kriittisyyttä on jonkunverran havaittavissa mielenkiintoista nähdä onko sitä miten paljon…

Melkein jääkäri
Melkein jääkäri
15.1.2021 17:30
Vastaa...  Juuli

Viimeisin tilasto Ruotsin kokonaiskuolleisuudesta vuosittain kertoo taudin vaarallisuuden jotain muuta mitä annetaan ymmärtää. Viimeisen kymmenen vuoden jaksolla vuosi 2020 pääsi vasta neljännelle sijalle. Voisiko tästä päätellä, että sitten tämän mukaan aikaisimpana vuosia on ollut jokin paljon vaarallisempi viirus liikkellä, koska kuolleita on ollut enemmän. Vai voisiko ajatella, että tämä olisikin se paljon puhuttu korona kusetus.

Ruotsi yritti saada Suomea tekemään saman virheen
Ruotsi yritti saada Suomea tekemään saman virheen
15.1.2021 09:07

Ruotsi yritti PAINOSTAA Suomea useaan otteeseen tekemään samoin kuin Ruotsi eli lepsuttelemaan, kertoo Expressen. Painostaminen ei kuitenkaan onnistunut, Suomi piti päänsä.

Nyt Ruotsi/FHM jankuttaa ettei Ruotsin kuolinlukuja voi verrata Suomeen ja Norjaan. Ja miksei muka? Inkompetentti FHM valitsi huonon strategian ja Löhveenin hallitus, joka koostuu musiikinopettajista, hitsareista ja lukiokoulutuksen saaneista, seuraa kuin pässi narussa eikä osaa kyseenalaistaa yhtikään mitään.

Ruotsissa on 20.000 kuollutta ennen juhannusta jos sama tempo jatkuu.

https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/ny-rapport-sverige-tryckte-pa-finland-att-inte-stanga/

Sam Colt
Sam Colt
14.1.2021 17:44

Pyytäisin vähän suhteellisuutta asian käsittelyyn.
Nyt on ruotsalaisia ja ”ruotsalaisia” sortunut vuodessa 10.000 henkeä.
Verrataan meidän talvisotaan, jossa 105 päivässä meni vielä enemmän.
Ja kansamme oli silloin kolmasosa Ruotsissa nykyään asuvista ihmisistä ja ”ihmisistä”.
Ei tuollaisten tappioiden takia kannata löveenien ihmeemmin huolestua.

Omenia ja päärynöitä ei voi verrata
Omenia ja päärynöitä ei voi verrata
15.1.2021 09:17
Vastaa...  Sam Colt

No ei näitä asioita voi verrata mitenkään keskenään. Vai pitäisikö kaikki maanjäristykset ja tsunamitkin verrata covidiin?

Kysymys ei ole siitä missä ihmisiä on eniten kuollut vaan siitä että meillä on uusi tauti joka saattaa levitä vuosikausia ja meidän on keksittävä siihen stoppi etteivät yhteiskuntamme siirry takaisin 50- luvulle taloudellisesti ja 30-40- luvulle henkisesti.

vat
vat
24.1.2021 12:41
Vastaa...  Sam Colt

Luetaanpa nyt miksi näin kävi? Koska Ruotsissa oli lääkärien järjestämä vanhusten joukkomurha.

”Kesällä uutisoitiin, kuinka iäkkäille koronapotilaille määrättiin saattohoitopotilaalle tyypillistä, hengitystä lamaannuttavaa morfiinia sen sijaan, että itse viruksen oireita olisi helpotettu sekä hoidettu. Tilanteessa on Aspisen mukaan nyt otettu edistysaskelia.
– Kevät oli varsinainen kauhujen kamari, koronapositiivisia vanhuksia lähes vietiin krematoriojonoon. Nyt hoidon taso on parantunut. Vaikka potilaita kuolee edelleen paljon, lääkärit valvovat hoitoa ja myös vanhukset saavat asianmukaista hoitoa oikeilla välineillä, Aspinen sanoo.
Tilanne kärjistyi kesällä jopa siihen, etteivät omaiset enää uskaltaneet laittaa vanhuksia hoivakoteihin. Pelkona oli, että positiivisen koronatestin saaneet vanhukset eivät saisi hoitoa sairauteen, vaan edessä olisi väistämätön kuolema.” – Iltalehti

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/16fd14fa-9a7c-4bc2-bb96-3123edb53b08
https://yle.fi/uutiset/3-11433976

Suomi Finland
Suomi Finland
14.1.2021 15:34

Vaikka korona ei olisi sen tappavampi kuin influenssa, ei näitä tauteja voi oikein kansanterveydellisesti vertailla, koska korona leviää huomattavasti laajemmalle väestöön kuin influenssa. Tämäkään ei olisi muuten katastrofi, mutta koska tauti saattaa vaatia sairaalahoitoa, on juuri terveydenhuoltojärjestelmän ylikuormittuminen se varsinainen suuri ongelma.

Jos sairaalapaikat/tehohoitopaikat täyttyvät koronapotilaista ja hoitohenkilökunta uupuu, niin seuraukset ovat paljon pahemmat kuin kausi-influenssan tapauksessa. Sitten kuolee sellainenkin väki, jolla ei ole edes koronaa, mutta koska ei mahdu sairaalaan, on hoitaminen melko mahdotonta.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
14.1.2021 22:38
Vastaa...  Suomi Finland

Hoitopaikkoja (ei tehohoito) helppo lisätä hoitajia ei.

Hongkongilainen oli kausi-influenssaa 2-4 kertaa tappavampi. Jopa miljoona meni siihen väkiluvun ollessa noin puolet nykyisestä, eli tasoissa ollaan. Tähän nykyiseen on tätä kirjoittaessa kuollut lähes kaksi miljoonaa ihmistä. Eikä loppua ole näkyvissä, kerta rokotuksia suunnitellaan jatkettavan lopun vuotta. Jos se suojaa vain muutaman kuukauden, voi mennä ensi vuodelle. Mikäli kuolleita tulee vielä pari miljoonaa, se on päässä laskettuna tuplat pahempi tauti.

Ei tämä mikään maailmanloppu ole, mutta ilmastouhkaa todellisempi.

Naapuri ajoi muuten kännissä kallioleikkaukseen, merkittiin kuolleen koronaan paikanpäällä elvytysyrityksistä huolimatta. Tuommoista vaihtoehtofaktaa moni tuntuu levittävän. Olisi kiva tietää alkuperäinen lähde.. varmaan joku quano saanut arcturuslaisilta valohoitoa.

10185 koronakuollutta 14.1
10185 koronakuollutta 14.1
14.1.2021 14:11

6580 UUTTA KORONATAPAUSTA EILISESTÄ, 518783 KAIKENKAIKKIAAN

351 KUOLLUTTA EILISESTÄ, 10185 KUOLLUTTA KAIKENKAIKKIAAN

pena
pena
12.1.2021 09:59

Koronarokote kylvää kuolemaa vanhainkodissa. Rokotusten aloitusten jälkeen vanhainkodissa on ensimmäinen korona-epidemia ja useita kuolemia.

https://www.syracuse.com/coronavirus/2021/01/covid-19-outbreak-at-auburn-nursing-home-infects-137-residents-kills-24.html

Pilin Puulaaki
Pilin Puulaaki
11.1.2021 21:52

EU haluaa nyt ostaa lisää Modernan rokotetta mutta Moderna, joka muutenkin on kallein vaihtoehto, onkin yhtäkkiä nostanut hintaaa 100%. Moderna on se Keitsin Pilin puulaaki…

Onko kukaan kuullut miten menee Unkarissa? Unkarihan osti/ostaa Puten Sputnikkia.

R. Okote
R. Okote
9.1.2021 12:37

Luultavasti otan rokotteen MUTTA hieman pistää fundeeraamaan se että sillä on vain niin lyhyt suoja-aika. Rokotetutkija, prof. Matti Sällström, KI, sanoi TVssä että rokotteen antama suoja on 3-4 kk, PARHAASSA tapauksessa 9-12 kk.

Eikä suoja ole 100% missään rokotteessa vaan 60-95% brändistä riippuen. Taudin voi silti saada vaikka lievänä ja myös tartuttaa muita ihmisiä.

Herää väkisinkin kysymys kannattaako mennä sellaiseen tautipesään kuin terveyskeskus kaksi kertaa saadakseen rokotteen joka suojaa 60-70%sesti vain 3 kk jos huono tuuri käy?

Ja entäs jatkossa? Pitääkö siellä juosta 4-8 kertaa vuodessa? Annoksiahan täytyy antaa kaksi ainakin alussa (PfizerBiontech ja Moderna).

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
10.1.2021 21:28
Vastaa...  R. Okote

Jep. Itsekin otan rokotteen, mutta en usko, että maskeista ja turvaväleitä sillä päästään. Olen jo tottunut näihin turvajärjestelyihin, enkä vaihtaisi niitä ”entiseen normaaliin”, jos hintana on (sähköinen) korona/rokotustodistus ja 4 piikkiä vuodessa.. Nyt täytyisi pitää rajat kiinni ja kotiuttaa tietyt riskiryhmät.

Voitto
Voitto
9.1.2021 10:23

Tässä THL:n sivulta:
Onko mRNA-rokotteita käytetty aiemmin?Ei ole. RNA:han perustuvia rokotteita alettiin kehittää ebolaepidemioiden siivittämänä. mRNA-rokotetta on tätä ennen tutkittu ja kehitetty vesikauhua eli rabiesta vastaan.

Kysymys on rokotteesta, jota ei ole koskaan käytetty laajassa mittakaavassa eikä sitä ole saatu toimimaan minkään taudin ehkäisysssä tai hoidossa.
Tämä ei tarkoita sitä, ettei se voisi toimia nyt. Rokotteen valmistustapa vain eroaa kaikista rokotteista, mitä tähän mennessä on käytetty.

Aikaisemmat rokotteet ovat perustuneet heikennettyihin viruksiin ja elimistö on tunnistanut sen ja elimistön oma immuunipuolustus on muodostanut vasta-aineita sairautta vastaan.

Nyt ihmisen RNA (joka on osa DNA:ta), ohjelmoidaan tuottamaan vasta-ainetta.

Otan koronarokotteen sitten (jos yleensä otan), kun tulee perinteisillä menetelmillä valmistettuja tarjolle.

Jaaha
Jaaha
9.1.2021 11:04
Vastaa...  Voitto

Joo, ne on täytynyt kaikki hylätä, koska eläinkokeissa on pitkässä seurannassa saatu vakavia, kuolettavia haittavaikutuksia esiin liian laajalti. Erityisesti juuri silloin, kun rokotteen kouluttama immuunijärjestelmä on kohdannut ”villi-virus” haasteen, eli rokotettu on saanut varsinaisen luonnontauti-tartunnan.

Jaaha
Jaaha
9.1.2021 11:05
Vastaa...  Voitto

Mutta ei hätää, pitkä seuranta kyllä valmistuu sitten aikanaan tälle uudellekin rokotteelle, kunhan sillä rokotetut ovat parisen vuotta selvinneet hengissä ja useampi saanut villin tartunnan. Sillä välin, en itse lähtisi mukaan ihmiskoekaniinien ryhmään.

Jaaha
Jaaha
9.1.2021 11:23
Vastaa...  Voitto

”Nyt ihmisen RNA (joka on osa DNA:ta), ohjelmoidaan tuottamaan vasta-ainetta”
Tämä ei pidä paikkaansa. Rokotteen mRNA ei ole kosketuksissa ihmisen perimän DNA:han. Rokotteen mRNA toimii geenihoitona soluliman ulko osissa ja se ohjelmoi solua muodostamaan siellä proteiineja joiden on tarkoitus muistuttaa viruksen spike-proteiinia, ja tämän on tarkoitus saada ihmistä tuottamaan vasta-aine-perusteista suojaa pohjautuen tähän yhteen viruksen kriittiseen proteiiniin.

Totuus on kuollut
Totuus on kuollut
9.1.2021 09:30

Koronan diagnosointi on perustunut virheisiin ja vääriin tuloksiin /1/. Tämä vääristää tilastoja rankasti. Kuolleita ei ole sen enempää kuin normaalisti. Influenssat ovat talvella hävinneet kokonaan. Flunssat on vain väärin diagnosoitu Coronaksi.

Corona-rokotteesta aiheutuneisiin komplikaatioihin kuolleita raportoidaan koko ajan lisää.

Kysymys kuuluu, miksi näin on tehty vaikka testaukseen liittyvä asia on ollut pitkään tiedossa? Miksi ottaa testaamaton rokote joka ei edes välttämättä toimi mutatoitunutta virusta vastaan? Miksi lockdowneja jatekataan vaikka tiede on todistanut, että niistä ei ole hyötyä?

Tällä tavalla vain tuhotaan keskiluokka ja pienet ja keskisuuret yritykset.

/1/ https://off-guardian.org/2020/12/18/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives/

Jaaha
Jaaha
9.1.2021 11:01

Lisää haittavaikutustietoja tulee karttumaan sitten kun rokotetut saavat koronatartuntoja, koska rokote opettaa epätäydellisen vasta-reaktion yhtä proteiinia vastaan, joka yrittää muistuttaa mahdollisimman paljon viruksen soluihin tunkeutumiseen tarvittavaa proteiinia.
Kun virus siitä huolimatta pääsee sitten tunkeutumaan se tuottaa kyllä muitakin vasta-reaktioita, joihin rokote ei valmista ottajaansa, eikä se tunkeutumisproteiinikaan, kuten jo mainitsit, pysy muuttuvassa viruksessa samanlaisena kuin jota vastaan rokote on immuunijärjestelmän opettanut toimimaan. Ei ole mikään ihme, jos tästä seuraa se, että nähdään immuunijärjestelmän osien, kuten T-Solujen, autoimmuuni ja allergis tyyppistä vastakäyttäytymistä ihmisen omaa elimistöä vastaan, kuten on tapahtunut lukuisissa eläinkokeissa testatessa mRNA rokotteita SARS1 ja MERS tauteja vastaan.

Kilttimies
Kilttimies
10.1.2021 19:10

”Tällä tavalla vain tuhotaan keskiluokka ja pienet ja keskisuuret yritykset.”

Kiinailmiö on jo suuryrityksiä merkittävästi tuhonnut, joten tällä pannaan nurin pienemmät. Kiinalainen virus, jonka syntymä ja leviäminen eivät ole sattumaa.

Yksi yksinkertainen torjuntatoimenpide on unohtunut kaiken kurjuuden keskellä. Potentiaalisessa altistumisympäristössä ollessasi ja viimeistään siitä poistuttuasi niistä nenäsi oikeen helvetin huolella, jolloin virus/virukset joko ilmavirran tai räkäklimpin mukana tulee nenäontelosta vex. Aivastusrefleksi olisi oikea superase virusta vastaan, mutta sen laukaiseminen on työläämpää kuin nokan niisto. Älä viivyttele ettei virus ehdi KAIVAUTUA nenäonteloepiteeliin!

Ps. Kylmän sodan aikana suomalaisia varusmiehiä opetettiin suojautumaan atomilaskeumalta sadeviitan avulla. Näyttöä toimimattomuudesta ei ole, kuten ei tämänkään menetelmän osalta😷

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
15.1.2021 01:44

Influenssaa ei enää ole, mutta flunssaan kuollaan massoittain. Eli nimitys on väärä, mutta rajoittamistoimet liian lieviä. Mitä väliä sillä nimellä oikeastaan on?

Rami
Rami
31.12.2020 04:30

MIKSI? Oi miksi se ainut vaihtoehto on pakko rokottaa koko kansakunta, kun on olemassa kaksi tehokasta ja turvallista lääkettä. Lisäksi vitamiinit ja hivenaineet on mainittu oleellisena osana. Mm. Lehdessä sanottiin sairaala hoitoon joutuneiden saavan ensimmäiseksi D-vitamiini piikin, sitten asiasta taas vaijetaan. Lääketeollisuus on bisnes, joka tuottaa voittoa osakkaille. Ei mikään ihmiskunnan hyväntekijä. Todisteita aiheesta paljon. Taloudellinen voitto ennen ihmisten henkeä tai terveyttä. USA:ssa lapset rokotetaan noin 70:llä rokotteella,
yksi ensimmäinen on hepatiitti B rokote. Siellä ei myöskään testata rokotteita yhtä tehokkaasti, kuin resepti lääkkeitä. Mutta huomattavinta on se, ettei lääkefirmoja voida syyttää rokotteiden haitoista, koska laki säädetty suojaamaan firmoja. Rokottamaton lapsi ei voi mennä julkiseen tai yksityiseen kouluun mm. Kaliforniassa, koska säädettiin laki.
Lääketeollisuuden haitoista puhutaan aivan liian vähän. Ja puhujat yleensä vaiennetaan tiede vastaisina. Olet talidomini, jos vastustat rokotteita.

timo
timo
30.12.2020 20:10

Kaikki rokotteet aiheuttavat kuolemia ja erilaisia oireita.
Mutta itse tauti aiheuttaa kuolemia ja oireita satoja tai tuhansia kertoja enemmän joten hyötysuhde on valtava. Siksi rokotteita käytetään.

timo
timo
30.12.2020 19:59

Pandemia loppuu vasta kun laumasuoja on saavutettu.
Laumasuoja saavutetaan sairastamalla tai rokotteella.
Jos jatketaan ilman rokotusta siten että Suomessa 1000 ihmistä päivässä saa tartunnan tämä tilanne jatkuu 14 vuotta. Haluatteko että 14 seuraavaa vuotta ovat samanlaisia kuin 2020? Ainoa tolkullinen vaihtoehto on ottaa rokote ja pandemia on ohi alle vuodessa.
Lisäksi mitä pidempään tämä jatkuu sen todennäköisempää on että virus mutatoituu supertappavaksi. Ihmiset eivät ymmärrä mitä pandemia tarkoittaa ja mitkä potentiaaliset riskit ovat pahimmillaan. Pahimmassa tapauksessa koko ihmiskunta tuhoutuu.

Suomi FInland
Suomi FInland
30.12.2020 18:36

”Israelin reipasta rokotustahtia hän pitää poikkeuksena:
– Israel onnistui jotenkin pitämään puolensa erityisen hyvin. Ehkä heillä on ollut suorat yhteydet rokotusvalmistajiin.”

No niin. Tässä se nähdään. Keitäs tuolla Israelissa asuukaan 😀

noname
noname
10.1.2021 05:27
Vastaa...  Suomi FInland

Äläs nyt. Sattumaa se vain on.

Jaaha
Jaaha
30.12.2020 15:41

Tiedeyhteistö virustautien alalla on ilmeisesti kokonaisuudessaan pelkkiä harhaatikkoja, ja yksinomaan poliitikot ja media ovat järki päässään.

https://academic.oup.com/jid/article/222/12/1946/5891764

seant
seant
30.12.2020 14:48

Nyt on tullut useamman kerran TV:stä elokuva I Am Legend on vuonna 2007 
Vuonna 2009 tohtori Alice Krippin on kehittänyt syöpää vastaan lääkkeen, joka kohtalokkain seurauksin muuntautuu tappavaksi virukseksi. Vuonna 2012 virus on pyyhkinyt melkein koko ihmisrodun maapallolta. 90 prosenttia ihmisistä on kuollut, 9 prosenttia on sairastunut virukseen ja alle prosentti maapallon väestöstä on immuuni virukselle.”
Onko tarkoituksella vai miksi elokuva on esillä näin usein, sillä käsittääkseni nRA rokote periaate on sama kuin elokuvan alussa esitelty syöpälääke rokote eli rokote etsii syöpägeenin tuhoten sen, kuten korona rokotteessa. 
Taitaa olla venäläisten sputnik rokote olla turvallisempi, joka perustuu normaaliin rokote periaatteeseen, jos varsinkin Putin ottaa, tytär taisi olla jo testiryhmässä. He ovat selittäneet rokotteen nopeaa valmistusta, sillä suurin osa rokotteen aineosia on vanhoista rokotteista, jokin osa 10 v vanha, joilla aineosilla rokotettu valtavasti ihmisiä.

Senkku
Senkku
30.12.2020 14:07

Paavo voi sitten itse keskenään vetää omat johtopäätökset siitä että juuri kuten olen alusta asti lukujen ja todellisuudessa tehtävien havaintojen pohjalta väittänyt, nämä saavat täyden vahvistuksen vuoden 2020 osalta julkaistusta kuolleisuustilastosta.

Kuolleiden määrä ja keski-ikä vuonna 2020 Suomessa oli TÄYSIN NORMAALI eikä poikkea normaalista vuosittaisvaihtelusta LAINKAAN.

Normaalilla älynlahjoilla varustettu ihminen ymmärtää tämän pohjalta viimeistään nyt, että kyse on vain ja ainoastaan kausi-influenssaa vastaavasta hieman muuttuneesta influenssa viruksesta (joka kuuluu koronavirusten sukuun kuten muutkin kausi-influenssat).

Eli kyseessä on vain ja ainoastaan massiivinen globaali mediaoperaatio, jonka tavoitteita voi analysoida sen varjolla tehtyjen toimien ja pakotettavien agendojen perusteella.

Tosikuinvesi
Tosikuinvesi
30.12.2020 13:45

Ruotsissa on noin 2000 ihmistä kuollut covid-19 kuolinsyynä viimeisten 30 päivän aikana. Tuoreimmat luvut julkistetaan tänään ihan kohta, kl. 14.00 jälkeen:

https://www.svt.se/datajournalistik/har-sprider-sig-coronaviruset/

Retu Kivinen senkun shoppailee
Retu Kivinen senkun shoppailee
30.12.2020 14:13
Vastaa...  Tosikuinvesi

243 uutta koronakuollutta tullut lisää niistä luvuista mitkä eilen ilmoitettiin.

Täytyy taudin olla kovassa nousussa kun melkein 25% kuolleitten kokonaismäärästä (8725) on kuollut viimeisten 30 päivän aikana.

30 dec
243 nya rapporterade dödsfall
8 846 nya rapporterade fall

Totalt
8 727
döda

Totalt
437 379
konstaterade fall
(SVT)

Suomi Finland
Suomi Finland
30.12.2020 12:25

ei puolesta, ei vastaan eikä mitään siltä väliltä.”

Tämä on huolestuttavaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
30.12.2020 14:27
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Tuosta asian ilmaisutavasta tulee negatiivisia assosiaatioita.

Tosin en jaksa itsekään vaivata päätäni tällä rokotustasialla. Ihan sama.

Last edited 10 months ago by Suomi Finland
Ilmari
Ilmari
29.12.2020 16:15

Suurin osa tänne kirjoittavista on lapsena saanut silloiset rokotteet. Muuten kaikki eivät olisi tänne enää kirjoittamassa.

Rullattu
Rullattu
29.12.2020 18:09
Vastaa...  Ilmari

Kyllä.
Olen aika monesti kertonut että en ole mikään rokotevastainen.
Siinäkin huti.
Minä en vain ota rokotteita joissa on vielä pahempi uhka kun viruksessa mihin ne on hutiloiden kehitetty.
Et voi verrata mitenkään koronarokotetta mihinkään muuhun tärkeää rokotteesen.
Sama kun alkaisit vertaamaan suomeen rynniviä islamisteja sodain aikaisiin naisiin, lapsiin ja vanhuksiin jotka joutuivat jättäämään kotinsa ja menemään ruotsiin sodan alka.
Valtamedia tuota jo tekee, entäpä te?

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
29.12.2020 19:46
Vastaa...  Rullattu

Elikkäs Astra-Zenecan vanhan liiton koronapiikin voit ottaa, mutta et näitä uusia RNA-rokotteita. Ymmärsinkö nyt oikein?

Rullattu
Rullattu
29.12.2020 22:22
Vastaa...  Suomi-Kustu

No et ymmärtänyt.
Enkö tosiaan enää halua mitään kokeillakkaan selittää koronapiikkikiimaisille.

Ilmari
Ilmari
29.12.2020 22:54
Vastaa...  Rullattu

Jos Suomi-Kustu ei ymmärtänyt, kyse ei ole hänen ymmärryksensä puutteesta, vaan sinun kyvyssäsi selittää asioita.

Rullattu
Rullattu
30.12.2020 09:54
Vastaa...  Ilmari

Aika selvästi selitin kyllä mutta kun ei koronapiihulluilla mennyt perille niin ei jaksa enempää koittaa selitellä, mädätkää te piikkinne kanssa minulle se on ihan sama.

Ilmari
Ilmari
29.12.2020 22:51
Vastaa...  Rullattu

Et ole rokotevastainen? Kirjoita rokotteista sitten niin että tyhmempikin ymmärtää.

On aivan hatusta vedetty väite, että koronarikote olisi suurempi uhka kuin itse korona.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
30.12.2020 15:56
Vastaa...  Ilmari

Nyt on jo rokotettu miljoonia ihmisiä, joten eiköhän tämä ole jo ihan selvä tapaus. Turha miettiä kumpi on pahempi uhka.

antipantti
antipantti
28.12.2020 14:53

Näyttää hoitajakin, joka pyörtyi live-lähetyksessä kuolleen. Tais valtamedia ja PT julistaa salaliittoa tämän asian tiimoilta. Tautiin mihin viitattiin valtamediassa pyörtyy välittömästi triggerin saatua, ei 10 minuuttia sen jälkeen. Eli todennäköisesti kyseessä on juuri corona-rokote joka tappoi hoitajan.

Eli valtamedia levittää salaliittoteorioita ja valeita tuttuun tapaan. Jos valtamedia ja viranomaiset valehtelevat matuista, miksi nämä tahot ei valehtelisi kaikesta muustakin?

https://mvlehti.net/2020/12/28/suorassa-tv-haastattelussa-pyortynyt-sairaanhoitaja-kuoli-covid-rokotteen-saatuaan-video/

Ilmari
Ilmari
28.12.2020 20:43
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ei tosiaan ole kuollut eikä edes pyörtynyt rokotuksesta.

Rullattu
Rullattu
28.12.2020 22:33
Vastaa...  Ilmari

Kaikki on taltioitunut videolle, että on se mukava väittää kaikkea valheeksi vaikka tapauksesta on taltiointi kun se tuli suorana lähetyksenä.

Hiphurraa, tämä alusta on kohta pahempi kun kaikki valtamedian alustat yhteensä.

Ilmari
Ilmari
28.12.2020 23:13
Vastaa...  Rullattu

Ai että oikein taltiointi? No jos se kerran suomesta löytyy niin täytyyhän sen olla totta.

Ilmari
Ilmari
28.12.2020 23:15
Vastaa...  Ilmari

Siis piti olla somesta

Rullattu
Rullattu
29.12.2020 14:04
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Teet just ite vielä pahempaa, suoraan jauhat valtamedian sanomaa.

Ilmari
Ilmari
29.12.2020 18:10
Vastaa...  Rullattu

Sinä otat paskamediasta jutun joka ei pidä paikkaansa.

Rullattu
Rullattu
29.12.2020 18:35
Vastaa...  Ilmari

Olette kuin suvakit, vaikka teille kerrotaan totuus asioista, niin aina on sama juttu, ei, ei ja ei mene jakeluun.

Elikkä väität videota valeeksi, vaikka se on valamedian uutisointi joka on taltioitu talteen siitä kohti kun tapus siinä tuli esille.

No, minulle kyllä on ihan sama mitä myrkkyjä suoniinne mätätte, mutta turha alkaa ko paskaa muille markkinoimaan.

Johan
Johan
28.12.2020 21:07
Vastaa...  antipantti

TIFFANY PONTES DOVER FAINTS IN 17 MINS, DEAD IN 10 HOURS 20
https://www.youtube.com/watch?v=4g77fcyvBzw

Johan
Johan
31.12.2020 07:38
Vastaa...  Johan
10.000/ 500.000 Ruotsissa v. 53
10.000/ 500.000 Ruotsissa v. 53
26.12.2020 06:57

Alkavalla Uudenvuodenviikolla menee Ruotsi 10,000 covid-kuolleen rajan yli ja noteraa 500.000 tartunnansaanutta.

Eikä tähän auta vainka kuinka sitä foliohattua päässään vääntelisi, kuolleet eivät muutu valekuolleiksi eikä tauti sesonkiflunssaksi.

Rullattu
Rullattu
27.12.2020 11:37

Tunnen yhden vanhanparin josta mies sairasti haimasyöpää ja elinaikaa oli enää viikko pari.
Sairastui sairaalassa koronaan, ja kuolinsyypaperissa ainoa syy kuolemaan oli korona.

Selitäppä tuo, jos tuo ei ole koronasumeilutusta niin mikä sitten?

Kun tuon olen ominsilmin nähnyt, en enää usko mihinkään ”tilastoihin” koronakuolleista.

Ilmari
Ilmari
27.12.2020 19:19
Vastaa...  Rullattu

Käsittääkseni se on ihan normaali tapa merkitä. Jos olet menossa vaikka juuri syöpäleikkaukseen ja joudut matkalla kuolonkolariin, sinut tappoi kolarivammat eikä syöpä.

Rullattu
Rullattu
27.12.2020 19:50
Vastaa...  Ilmari

Montako kuolintodistusta olet nähnyt, minä olen niitä nähnyt enemmän kun tarpeeksi ja niissä on kaikki kuolemaanjohtaneet syyt merkitty, ei näin että haimasyöpä on hävitetty ja tilalle pistetty korona joka ei johtanut kuolemaan vaan haimasyöpä.

Last edited 11 months ago by Rullattu
Ilmari
Ilmari
28.12.2020 09:38
Vastaa...  Rullattu

Mistä sinä tiedät että se kuolinsyy oli haimasyöpä?

Rullattu
Rullattu
28.12.2020 11:53
Vastaa...  Ilmari

Tiedätkö edes mikä on haimasyöpä, no, et.
Kuolema johtui syövästä sillä lääkäri totesi tuon heti kun mies kuoli.
On se ihme tuo korona kun se parantaa pahimman parantumattoman syövänkin, on se niin ihanan että.
Kerrottakoon että olen ollut todistamassa monen tutun kuolemaa mikä on johtunut haimasyövästä, valitettavasti.

Ilmari
Ilmari
28.12.2020 12:24
Vastaa...  Rullattu

Siis lääkäri totesi kuolinsyyksi syövän mutta kuolintodistukseen merkittiin korona? Just joo. Siinä täytyy olla joku salaliitto takana.

Rullattu
Rullattu
28.12.2020 20:36
Vastaa...  Ilmari

Voi hellkkari.
Lääkäri on tuttu monien vuosien ajalta kun lääkäriaseemaa olen käyttänyt.
Ei ko lääkäri kirjoita sitä kuolemansyypaperia vaan ihan toinen henkilö.
Sinä helvetti iniset oikeasta tapahtuneesta asiasta täyttä paskaa.

Tuntuu varmaan erittäin hyvältä?

Voin kyllä onkia sinun tiedot netistä ja tulla vanhan naisen kanssa näyttäänmää kuolintodistusta ja saat hänelle selittää kasvotusten omaa saastaasi,

Ilmari
Ilmari
28.12.2020 23:11
Vastaa...  Rullattu

Kiitos, ei tarvitse. Tiedän jvettä hän kuoli koronaan, koska kuolintodistuksessa luki niin.

Kuka kirjoittaa kuolintodistuksen ellei lääkäri? Vahtimestari?

Rullattu
Rullattu
29.12.2020 14:03
Vastaa...  Ilmari

Aivopesty, sokea kun on niin mitäs sille sitten voi.
Eli jos joku vaikka saa positiivisen näyteen koronatestissä, ei ole mitään oireita tuosta ja ampuu ittensä, kuolinsyy on korona.

Mitä tarkoittaa sinun mielestä kun kirjoitin ”Ko lääkäri ei kirjoittanut sitä kuolintodistusta” Tarkoittiko se muka että mikään lääkäri ei sitä kirjoittanut.

Opettelisiko tiedostamaan lukemasi.

Ilmari
Ilmari
29.12.2020 18:14
Vastaa...  Rullattu

Jos ampuu itsensä niin se on tietenkin se kuolinsyy. Mikä muu se voisi olla?

Et kertonut että kyseessä oli toinen lääkäri. Kannattaa opetella kirjoittamaan niin että lukija ymmärtää sen oikein.

Rullattu
Rullattu
29.12.2020 22:20
Vastaa...  Ilmari

”ei ko lääkäri” tarkoittaa toista lääkäriä, missä suossa oikein elät.
”ko” tarkoittaa että ei henkilökohtaisesti se lääkäri, vaan nimenomaan toinen lääkäri.
Mene sinä lääkäriin se tuli jo selväksi.

Pah
Pah
25.12.2020 22:25

Kuten tutkittu tieto osoittaa.. Rokotteet tekee hirveän paljon hyvää, jos ei muille niin ainakin lääkäreille ja koko terveydenhoito-elinkeinolle itselleen.

https://childrenshealthdefense.org/wp-content/uploads/0.jpg

https://childrenshealthdefense.org/defender/support-dr-paul-thomas/

timo
timo
31.12.2020 06:00
Vastaa...  Pah

Rokotettu voi saada ihottuman tms. Rokottomaton menettää henkensä kun saa taudin. Siitä sitten valitsemaan kumman haluat lapsillesi tai itsellesi. Toisekseen kaikkea mitä netistä löytää ei kannata uskoa. Tuo kuva ei ole uskottava.

Johan
Johan
24.12.2020 21:23

Fler än 3 000 personer som fått Pfizers vaccin mot covid-19 har drabbats av så allvarliga biverkningar att de blivit oförmögna att arbeta, utföra dagliga sysslor eller tvingats söka läkarvård.

https://www.friatider.se/tusentals-sjuka-av-nya-covid-vaccinet

https://samnytt.se/tusentals-sjuka-efter-att-ha-fatt-nya-vaccinet/

Ilmari
Ilmari
24.12.2020 13:33

Joka päivä Suomessa ja muualla raportoidaan kotonatartuntoja ja -kuolemia. Täällä silti jauhetaan sontaa rokotteiden vaarallisuudesta. Linkataan huuhaa-artikkeleita mitä erilaisimmista lähteistä.

Kai se on sitten niin kuin evoluutiossa aina käy. Vahvemmat selviävät ja heikommat ei. Vahvemmat ovat niitä jotka ottavat rokotteen.

Joskus muinoin oli varmaan luolamiehiä jotka sanoivat että paskaakos sitä luolan suuta tukkimaan. Eihän se vesi sinne voi virrata vaikka sataisikin! Tai paskaakos sitä hiiviskelemään. Eihän se saalis karkuun lähde kun minä kerta tartten ruokaa!

Ukuukumies
Ukuukumies
24.12.2020 22:02
Vastaa...  Ilmari

Vahvinta sukulinjaa ovat ne jotka selviävät luonnostaan ilman jeesusta leikkiviä rokotebisnesmiehiä.
Tosiaankin evoluutio karsii lopulta aina heikoimmat jotka eivät pärjää ilman luonnottomia apukeinoja. Sillä niistä tulee heikentyvä sukulinja joka on riippuvainen esim rokotteista. Tulee aika jolloin aineita ei ole saatavilla. Silloin tosiaankin luonto hoitaa homman. Jäljelle jää vahvan luontaisen immuniteetin omaavat.

Ilmari
Ilmari
25.12.2020 10:14
Vastaa...  Ukuukumies

Riippuvainen rokotteista? Voi hyvänen aika!

Rullattu
Rullattu
25.12.2020 16:15
Vastaa...  Ilmari

Kas kummaa, keksippä selitys vaikka kusetus lenssupiikille.
Minulla on kaksoisveli joka ottaa aina lenssupiikin, minä en.
Silti hän on se joka saa aina lenssun, asutaan samassa kaupungissa eikä kummallakaan ole perussairauksia.

noname
noname
23.12.2020 21:55

Wiikki alkaa tulemaan järkiinsä ja puhuu juuri lähetyksessä, miten rokote vaikuttaa vaarallisemmalta, kuin itse virus. Jo 3 prosenttia rokotetuista on saanut oireita.

Pii Kille
Pii Kille
22.12.2020 14:51

Tässä on nyt pikaisesti keitelty rokotesoppa, jolle nyt paineen alla annetaan myyntilupia. Annanpa muiden tehdä tuskalliset eläinkokeet ja otan rokotteen aikaisintaan vuoden päästä.

KusiTupsu
KusiTupsu
22.12.2020 08:46

Täytyy kyllä ihmetellä tätä luottoa nopeasti kyhättyyn Covid-19 rokotteeseen firmoilta, joiden ainoa tarkoitus on tehdä voittoa osakkeenomistajille. Toinen asia ihmetyttää ettei ole minkäänlaista kritiikkiä sille, että lääkefirmoilta on otettu vastuu rokotteiden turvallisuudesta kokonaan pois. Lisäksi on 40 sivun vaatimus rokotteen lisätutkimuksiin lääkäriyhteisoltä, jonka mielestä se on keskeneräinen.

Ilmari
Ilmari
23.12.2020 09:55
Vastaa...  KusiTupsu

Vai että oikein kyhättyyn. Maailman parhaat tutkijat ovat sen kehittäneet.

Tottakai firmat tekevät sillä voittoa. Ei kai kukaan niitä ilmaiseksi anna ja tottakai ne pyrkivät parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Muuten asiakkaat kaikkoavat.

Rullattu
Rullattu
25.12.2020 09:51
Vastaa...  Ilmari

Vai parhaat tutkijat, älä naurata.
Ko rokote piti suomen allkekirjoitaa vasttuvapaus kehittäjille joka päästää nuo kaikesta vastuusta koskien koronarokotteen tulevia haittoja vastaan.
Rokote voisi sisältää vaikka mitä myrkkyjä, tekijät kun on päästetty kaikesta vastuusta.

Pamela Possu
Pamela Possu
21.12.2020 23:44

En aio ensimmäisten joukossa rokotetta ottaa.Jos ei väkipakolla viedä rokotettavaksi,niin katson ensin mieluummin kuin kadun,mitä seurauksia tulee rokotetuille.

On tuossa jokin agenda oltava
On tuossa jokin agenda oltava
21.12.2020 21:37

Ilmeisesti koronatoimiin liittyy kaikenlaista älyttömyyttä, syystä tai toisesta. Juuri oli amerikkalaisessa mediassa esillä coloradolainen kuolemansyyntutkija, joka sanoi, että kuolleisuusluvuissa on paljon ilmaa. Hänen mukaansa ohjeistus on tilastoida kaikki kuolleet, joilla on testattu korona 30 päivän sisällä, koronakuolleiksi oli kuoleman välitön syy mikä tahansa kuten ampumavammat, liikenneonnettomuus jne.

Aappa
Aappa
21.12.2020 23:28

Tätä voi verrata esim. ”ihmisen aiheuttamaan” ilmastonmuutokseen, millä valtapolitiikka-agendalla määräillään mitä nyt määräilläänkin – ja jonka arvostelua ei siedetä, ja jonka keulakuvaksi kelpaa vaikka autistisen kirjon pikkutyttö.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
22.12.2020 02:49

Tässä täysin fiktiivinen, mutta 100% faktoihin nojautuva tarina tuntemattomasta jenkistä.

Joo just. Vaimolla oli korona, joten saan pistää sen tehosekoittimen kautta viemäriin. Pään naulaan siihen lipun viereen ulkoseinään ja se lasketaan koronaksi. Täysin riskitön tapa päästä siitä horosta, saa kertoa naapureillekin etukäteen, jopa poliiseille. Kyllä tää Ameriikka on ihmeitä täynnä.

En itse osta tuota, muut varmaan? En vaan pysty tällä hetkellä, tilanne voi muuttua.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
22.12.2020 03:00
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Joku potilastietoihin pääsevä kutsuu kaikki parantuneet grillaamaan. 7000 onnekasta saapuu paikalle. Se kutsun esittänyt lahtaa niistä 6000 siihen pellolle konekivääritulella apureidensa voimin. kenellekään ei tule seuraamuksia, koska ne kuolivat koronaan. Aika hurjaa. Colorado on kiva paikka.

Ainainen harhautus
Ainainen harhautus
24.12.2020 14:10
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Ei terveydenhoidon viranomaisten tilastointiohjeilla ole mitään tekemistä rikoslain, sen noudattamisen ja seuraamusten kanssa.

Murder-suicide
Murder-suicide
22.12.2020 05:23
Vastaa...  Fatwantarkistaja
noname
noname
21.12.2020 21:34

Kiina selvisi koronasta ilman mitään rokotteita. Nyt länsimaalaiset on peloteltu kuitenkin vaatimaan piikkejä perseeseen, mistä saa ties mitä myrkkyjä elimistöönsä.

Juha
Juha
22.12.2020 08:26
Vastaa...  noname

Kiinalainen lääketiede on harhaoppia.. toisinajattelijoita ei lääketiede suvaitse. On vain yksi totuus.. ja se on rokote. Jos olet erimieltä sinut suljetaan tämän ääriuskonnollisen liikkeen ulkopuolelle. THLn ja STMn ylipapit saarnaavat ainoaa totuutta. Tyytykää siihen lampaat.. saatte lammaslaumasuojaa..

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
22.12.2020 09:51
Vastaa...  noname

Noin niinku karkeesti ajattelisin, että naamarillinen piikkilahtari eräänä päivänä seisoo oven takana Ding Tong on nimensä hänen, hitto pitää vaihtaa soittoääni ovikelloon.
Tää ei oo pelkoo, vaan tuollainen mielikuva tulee tälläisestä pakote touhusta.

Aappa
Aappa
21.12.2020 20:37

Eli tämänkertaisen rokote-ihmiskokeen etulinjassa on pelokkain riskiryhmä, jonka kuolinkeski-ikä Suomessa on 84 v., kun normaali keski-ikä on 81 v. Tämän erittäin tappavan kauhupandemian kuolinuhreista Suomessa on ollut alle 50-vuotiaita n. 10 ja alle 20-vuotiaita pyöreät 0 (nolla) kpl tähän mennessä. Muuten kuolintilastoissa ei ole ollut mitään poikkeavaa aiempiin vuosiin verrattuna, paitsi että mm. kausiflunssien määrä on pudonnut olemattomiin.

Kannattaa ehkä kysyä, että kannattaako tämän perusteella aiheuttaa ihmisille ja yhteiskunnalle moninkertaiset psyykkiset, fyysiset ja taloudelliset vahingot sulkutoimenpiteillä.

Suosittelen edelleen esim. kansalaisaktivisti Ossi Tiihosen haastattelua: Varsinainen lätinä alkaa 4 minuutin kohdilla, jos ei halua ’introa’ kuunnella:
https://www.youtube.com/watch?v=UIL47FjLstc (löytyy myös Dlivestä ja Tokentubesta)

Rullattu
Rullattu
21.12.2020 21:24
Vastaa...  Aappa

Näin se on.
Kun ei vanhukset kuole tarpeeksi nopeasti laitoksissa koronavirukseen niin loppu hoidellaan suomeen saapuvalla myrkyllä josta varoitellaan jo maista mitä rokotteen antamiset alkoivat.
Vahuksilta eikä omaisilta kysytä kun laitoksissa tuota myrkkyä vanhuksiin tökitään.
Oma vanha äitini on laitoksessa ja ilmoitin että jos hänelle rokotteen annatte, tulette vastaamaan minulle, ja seuraukset ei tule olemaan mieluiset.

Ilmari
Ilmari
29.12.2020 12:16
Vastaa...  Rullattu

Lapsellista uhoamista. Sinä et päätä äitisi rokotuksista. Luuletko että hoitohenkilökunta on nyt peloissaan?

Ilmari
Ilmari
27.12.2020 19:22
Vastaa...  Aappa

Varmaan tiedät, että Tiihosella ei ole minkään tason asiantuntemusta tässä asiassa. Sen kyllä huomaa hyvin kun lukee hänen tuotoksiaqn

Ukuukumies
Ukuukumies
21.12.2020 20:33

Rokote muuttaa dna:ta ja on aivan eri juttu, kuin vahat rokotteet.
https://tokentube.net/v/1385257691/Lusiferaasi-entsyymi

Ukuukumies
Ukuukumies
21.12.2020 20:35
Vastaa...  Ukuukumies

Tällä videolla WHO:n päärahoittaja ja useiden firmojen koronarokotekehityksen rahoittaja Bill Gates kertoo tulevasta koronarokotteeesta sekä tavoitteesta ruiskuttaa tämä täysin uudenlainen DNA:ta muokkaava rokote koko maailman väestöön. Videolla esitellään myös Gatesin ja MIT:n (USA:n puolustusviraston) kehitteillä olevaa Quantum Dot -mikroneulaus-rokotejärjestelmää, jonka myötä jokainen rokotteen vastaanottaja saisi itseensä valoa loistavan implantin, jota voitaisiin sitten hyödyntää myöhemmin mm. rokotetodistuksena.

Wikipedian määritelmä LUSIFERAASILLE:
”…on geneettinen termi tietyn tyyppiseen luokkaan kuuluville hapettaville entsyymeille, jotka saavat aikaan bioluminesenssin ja poikkeavat yleensä valoproteiineista. Termiä käytti ensimmäisen kerran Raphaël Dubois, joka kehitti sanat luciferin ja luciferase kuvaamaan kutakin substraattia ja entsyymiä. Molempien sanojen alkuperä on latinan kielisessä sanassa lucifer, joka tarkoittaa valontuojaa.”

tarkkailija
tarkkailija
25.12.2020 08:09
Vastaa...  Ukuukumies

mistä gates on saanut valtuudet KOKO MAAILMAN rokottamiseen? kun katsoo videota tarkemmin……voi miettiä tarkemmin vanhaa rikosnimikettä kuka /hyotyy…,,,gatesin lisäksi?

Kilttimies
Kilttimies
21.12.2020 20:28

Otaksun, että korona on Kiinan kansantasavallan tarkoituksellinen luomus, ei mikään märkätorin random zoonoosi. Trumppi rupesi ryppyilemään ja CPC päätti panna toimeksi.

Nyt Kiina kehuskelee olevansa ainoa suuri kansantalous, joka kasvaa koronasta huolimatta merkittävästi.

Ps. Kiinalaiset ovat onneksi patamustia rassisteja, sinne ei ole perseaukisella mitään asiaa hengailemaan muiden piikkiin. http://appen.media.gov.cn/engovdata/html/greencard/

makneettimedia
makneettimedia
21.12.2020 19:58

Epäilemme koronatautia koronapelinvalmistajan mainoskampanjaksi.

Ukuukumies
Ukuukumies
21.12.2020 18:56

En ole ottanut aikaisempiakaan ”flunssarokotteita” ja hyvinkin terve olen ollut. (80-90 luvulla viimeksi kuumeessa muistaakseni). Näen rokotteen haitat itse tautia suurempana. Miksi ottaa rokote mukavuuden halusta vailla tietoa loppuelämän haittavaikutuksista. Mielummin sairastan rehellisesti. Olen alle 80v ja mulla alle 2,5 muuta vakavaa sairautta. Eli ei siis panikkia. oikeasti reilu viisikymppinen ja ei keuhkosairauksia.

Juha
Juha
21.12.2020 18:39

Minä uskon vain faktoihin.. FDA julkaisi mahdolliset sivuvaikutukset Covid19 rokotteesta

Guillain-Barré syndrome 
 Acute disseminated encephalomyelitis
 Transverse myelitis
 Encephalitis/myelitis/encephalomyelitis/ 
meningoencephalitis/meningitis/ 
encepholapathy
 Convulsions/seizures
 Stroke
 Narcolepsy and cataplexy
 Anaphylaxis
 Acute myocardial infarction
 Myocarditis/pericarditis
 Autoimmune disease
 Deaths
 Pregnancy and birth outcomes
 Other acute demyelinating diseases
 Non-anaphylactic allergic reactions
 Thrombocytopenia
 Disseminated intravascular coagulation
 Venous thromboembolism
 Arthritis and arthralgia/joint pain
 Kawasaki disease
 Multisystem Inflammatory Syndrome 
in Children
 Vaccine enhanced disease

Eli jos oikein englantia ymmärsin niin ei tuollaiset syndroomat haittaa jos se ehkä kenties saattaa (Pfizer käyttää fraasia ”may prevent”) ehkäistä tartuntaa pelottavalta covid virukselta. Onhan tuollainen tauti vaarallinen josta ei tiedä onko saanut tartunnan ennen kuin on testattu.. hmm loogista eikö totta

https://www.fda.gov/media/143557/download

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
21.12.2020 19:08
Vastaa...  Juha

Tuossa oli listattu on niitä riskejä joita rokotteilla on. Siksi noita tuon rokotteen mahdollisia sivuvaikutuksia nyt tarkkaillaan. Riskit on kaikesta huolimatta pieniä, mutta kyllähän tapauksia ilmenee kun miljoonat rokotetaan.

Juha
Juha
21.12.2020 20:29
Vastaa...  Suomi-Kustu

Jep.. näin on.. riskit on pieniä. Voihan autolla ajaessakin törmätä hirveen..

Tuosta testistä vielä, että who juuri ilmoitti, ettei covid testituloksiin kannata luottaa.

https://www.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users

Antaa virhetuloksia.. mutta näissäkin mahdollisuus on pieni..

Molemmissa tapauksissa taitaa todennäköisyys olla niin pieni ettei niitä ilmoiteta. Se jääköön arvailujen varaan.. riskit on pieniä.. vähän niin kuin venäläisessä ruletissa.. riskihän siinä on suhteellisen pieni hävitä ko. peli..

Rullattu
Rullattu
21.12.2020 20:59
Vastaa...  Juha

Jos suomessa vaikkapa rokotetaan 2,5 miljoonaa suomalaista tuolla RNA COVID-19 niin jopa yli 75.000 saa siitä vakavia oireita.
Näin suomea varoitetaan usan suunnalta ja johtavien terveyvirnomaisten toimesta.

https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-12/slides-12-19/05-COVID-CLARK.pdf

Mutta ottakaa te lampaat vaikka suoniinne bensiiniä.

Pah
Pah
21.12.2020 21:38
Vastaa...  Rullattu

”Mutta ottakaa te lampaat vaikka suoniinne bensiiniä.”

Juurikin noin. Minua kylläkin askarruttaa ja suorastaan pelottaa se että jos esim. hölmölän väestä noinkin moni puupää rokotetaan noin epämääräisellä mömmöllä niin minkälaisia biologisia tautitehtaita niistä heidän näillä erikoismömmöillä sotketuilla elimistöistään tulee. Eli minkälaisen tartuntatautiriskin nuo biologisiksi sekasikiöiksi muuttuneet otukset meille rokottamattomille kanssa-ihmisille muodostaa.

Juha
Juha
22.12.2020 08:18
Vastaa...  Rullattu

Heh, Rullattu.. et ehkä huomannut sarkasmia kirjoituksessani..

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
21.12.2020 21:52
Vastaa...  Juha

Riskit ovat pieniä, kuten influessarokotteissa ja muissa vastaavissa.

Jaaha
Jaaha
21.12.2020 22:39
Vastaa...  Suomi-Kustu

Hirmu pienet riskit niissä… kun koronankin vakavat oireet korreloi aiempien rokotteiden ottamisen kanssa. Ja Rokotemyönteiset kansat jännästi yliedustettuja autoimmuunisairauksissa.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
21.12.2020 22:58
Vastaa...  Jaaha

Tottakai rokotuksissa on riskejä, ja tuossa ylempänä niitä lueteltiin. Itse olen ottanut useamman kerran influenssapiikin, eikä ole mitään allergioita tai muutakaan ilmaantunut. Joten mitättömällä riskillä mennään.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
22.12.2020 09:38
Vastaa...  Suomi-Kustu

Exäni on hoitoalalla ja sen vuoksi myös joutunut ottamaan useita infulessapiikkejä. Epäilee nyt kun ollu krooninen nuha, et johtuu niistä piikeistä. Hänellä on allergioita, mutta talvellahan ei mikään kuki (ulkona siis, vai kukkiiko?). Siis tuntuu uskottavalta, että johtuis piikeistä tuo.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
22.12.2020 16:12

No aivan ehdottomasti jokainen tekee riskiavion oman parhaan tietonsa ja kokemuksiensa perusteella. Niin minäkin, kuten jo sanoin.

Pamela Possu
Pamela Possu
23.12.2020 01:21

No krooninen nuha voi johtua pölystä,kissoista,koirista,hevosista,hajusteista ,homeesta jne.Siitepölyaika alkaa Suomessa yleensä maaliskuussa.alkuvuonna tunsin allergiaoireiden alkavan jo helmikuussa(lähinnä kirkas nuha ja silmien kutina)Jossei sitten ollutkin koronaa..?!

Rullattu
Rullattu
22.12.2020 13:30
Vastaa...  Suomi-Kustu

Eiköhän se olisi parempi alkaa syömään hedelmiä sillä ne suojaa kehoa paljon paremmin eikä niistä tule sivuoireita, flunssapiikki on täysin maapallon pahin turhuus.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
22.12.2020 16:10
Vastaa...  Rullattu

Syön kyllä marjoja ja hedelmiä vaikka tiedänkin ihmisiä, jotka saavat niistä allergiaoireita.

Rullattu
Rullattu
22.12.2020 17:06
Vastaa...  Suomi-Kustu

Jiisus.. siis vertaat oikesti hedelmien syöntiä koronarokotteen vaaroihin, ei helvetti.
Esim, jos 2.5 miljoonaa suomalaista syö yhden appelsiinin, ehkä muutama voi saada oireita, mutta nuokin tyhmyyttään sillä jos lapsuudessa ilmaantuu oireita joistan ruoka-aineista, se on lääkärissä selvitetty ja lääkitys hoidettu.
Koronana rokotteeseen ei voi mitenkään varautua eikä olla lääkitystä ja 2,5 miljoonasta rokotetusta jopa yli 75.000 tulee saamaan vakaviakin oireita.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
22.12.2020 17:49
Vastaa...  Rullattu

Itse vertasit hedelmiin. Vastasin sitten samalla mitalla. Tiedät hyvin, että ne oireet melkein kaikki on luokkaa ”pistoskohdan kipeytyminen”. Se, että en ole saaanut rokotuksista edes edes tuota ”oiretta” vaikuttaa tietysti mielipiteeseeni. Nämä teidän kanssa keskustelemiset päättyy aina tähän samaan riitelyyn. Ihan täällä turhaan roikuin.

Rullattu
Rullattu
22.12.2020 22:27
Vastaa...  Suomi-Kustu

Lue tämä PDF: https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-12/slides-12-19/05-COVID-CLARK.pdf

Tule sen jälkeen selittelemään että koronarokoteesta ei tule kun korkeintaan jotain punoitusta pistokohtaan.
Osoitit kyllä jo olevasi seniili joka ei ole oikein maailmankartalla.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
22.12.2020 23:42
Vastaa...  Rullattu

Että rokote aiheuttaa allergisia reaktioita vai? Niinhän ne joillekin aiheuttaa. Siksi influenssarokotuksen jälkeen pitää odottaa se vartti. En sanonut että tulee vain punotusta, eikä mitään muuta voi tulla. Mutta sanoin, että minulle ei flunssapiikistä ole tullut edes punotusta. Mainitsin myös ottavani piikin, koska lähipiirissäni on riskiryhmiin kuuluvia ja että pidän minulle aikanaan tarjottavan rokotteen riskejä mitättöminä. Mutta tämähän ei käy jos aikoo olla kansallismielinen.

Jos tämä kyseinen rokote on niin vaarallinen kuin väitätte, niin sairaalat kai sitten täyttyvät nopeasti ja rokotteet vedetään pois markkinoilta? Systeemi kun ei kestä jos 3% sairastuu vakavasti. Katsotaan muutaman viikon päästä olitko oikeassa.

Rullattu
Rullattu
23.12.2020 08:38
Vastaa...  Suomi-Kustu

Vain höhö voi vetää johtopäätöksen että vain kansallimieliset karttaa tulevaa koronarokotusta.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
23.12.2020 15:19
Vastaa...  Rullattu

Ja kuka semmoista on väittänyt?

Rullattu
Rullattu
25.12.2020 11:27
Vastaa...  Suomi-Kustu

No, sinähän kirjoitit: ”Mutta tämähän ei käy jos aikoo olla kansallismielinen.” Tuo nimenomaan tarkoittaa että liitit kaikki isänmaalliset koronarokotevastaiseksi, mikä pahinta, jokaista rokotusta vastustaviksi.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
25.12.2020 15:33
Vastaa...  Rullattu

Jaahas taas. Ei noin väärin voi ymmärtää muuta kuin tahallaan. Mistähän se johtuu, että tässäkin ketjussa jo joku joutuu vakuutteleemaan, että on kivikova natsi, vaikka ottaakin tuon rokotteen?

Yhtä hyvin minä voin nyt sanoa, että sinä väität tuossa minua suvakiksi.
Periaatteessa ihan sama. Olen kuullut ja lukenut tuon syytöksen aikaisemminkin tämän rokotekeskustelun aikana.

Itse ajattelin syksyyn asti, että riittää kun ollaan yhtä mieltä kahdesta jutusta, eli EU:sta ja maahanmuutosta. Mutta näin ei kai sitten ole.

Sämpylä
Sämpylä
21.12.2020 23:57
Vastaa...  Juha

Mitä Suomi-Kustu sanoikin, niin nuo ihan tavallisia rokotteen haittavaikutuksia. Katoppa vaikka joku MPR-rokote ja vertaa listaa, kuuluu yleiseen rokotusohjelmaan ja toivottavasti jokainen meistä sen saanut.

Tuossa on itse injektioon liittyviä mahd. oireita, allergisia reaktioita ja sitten immuunivasteen reaktioita: tavanomaiset immuunireaktiot ja sitten noita autoimmuunireaktioita. Nuo syndroomat esim on autoimmuunisairauksia.

Virukset itsessään aiheuttaa, käynnistää tai aktivoi autoimmuunisairauksia. Esim nykyisin yleinen 1 tyypin (lapsuusiän) diabetes on liitetty enterovirukseen, joka tautina ihan perus flunssa. Eli myös Sairastettu virustauti voi aktivoida reuman tai aiheuttaa syndroomia. Ne vaan on todella harvinaisia seuraamuksia, niin rokotetuilla kuin rokottamattomillakin. Samoin sydänlihastulehdus on ihan tavallinen komplikaatiomahdollisuus virusinfektioissa. Siinä mielessä tuossa listassa ei mitään erityisen dramaattista. Kaikkia noitahan ei siis välttämättä edes tästä rokotteesta ole aiheutunut, vaan ne mahdollisia olettamuksia.

Ymmärtää kyllä epäluuloakin ja tottahan se, että tieto tästä rokotteesta vielä vajaata. Siks tässä varmasti tilannetta seurataan, silmämunat jäykkänä. Mutta ihan sattumanvaraista tuo touhu nyt ei kuitenkaan ole. Yleinen saatanallinen pahantahtoisuus sitten vielä teema ihan erikseen.

Sämpylä
Sämpylä
22.12.2020 00:15
Vastaa...  Juha

Jos oikeasti haluaisi tuoda hyödyllisiä faktoja pöytään, niin tärkeintä ois suhteuttaa asioita. Mitkä riskit verrattuna johonkin. Mutta se vaatii jo aika paljon enemmän perehtymistä. Tästä syystä meillä ihmisiä työkseen tätä dataa tuottamassa ja analysoimassa ja tiede sääntöineen ja yhteisöineen, sekä myös monet erilliset viranomaiset ja mediat sitä maineineen, taloudellisine intresseineen, ja myös inhimillisine tavallisina ihmisineen sitä valvomassa. Siksi mun vaikea uskoa mihinkään läpikattavaan pahantahtoisuuteen tässä rokoteasiassa. Muuten tietty virheitä ja virhearvioita voi tapahtua, mutta harva meistä hirveän valistunutta näkemystä pystyy muodostamaan ihan omillaankaan. Joten vaikea ajatella, että hämärät sivut tai yksittäiset tyypit ja faktat olisivat se varmin ymmärryksen lähde. Pakko siis myös luottaakin ja seurailla tilannetta. Silti tietty hyvä myös ilmaista näkemyksiä ja spekuloida, sitä en pistä pahaks. Enkä sinänsä epäluuloa ja harkintaakaan, mikä asia ikinä kyseessä onkin.

Rullattu
Rullattu
21.12.2020 18:30

Minulle on ihan sama ottaako vai eikö ota jotkut tuota paskarokotetta, minun perhe ei ota.
Mutta ei hätää, tässä vinkki suomen isishallitukselle.

Jokainen suomalainen ottaa vaikka myrkkyruiskeen jos saavat ilmaisen ämpärin.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
21.12.2020 18:22

Aah, siis tilaisuus puhua suunsa puhtaaksi.

Koronavirus ON olemassa kahdestakin syystä. Ensinnäkin koronavirus et ovat yksi virustyyppi. Koronavirusten aiheuttamia tauteja ovat mm. tuhkarokko, vihurirokko sekä sikotauti. Myös uusi leviävä korona viruksen aiheuttama tauti, COVID-19, on olemassa koska sairastin sen viime keväänä. Ainakin sairastin oirekuvaan kuuluvan taudin, johon liittyi hirveä päänsärky, nivelkipu, hengenahdistus ja painon tunne rintakehällä puoli vuotta kestä eine jälkioireineen. Selvisin taudista ilman lääkärin käyntiä tai sairaalareissua. Voidaan kiistellä siitä pääsinkö näin vähällä, koska minulla on aiempaa immuniteettia mm. lapsena sairastamastani sikotaudista, myöhemmin sairastamistani influenssoista sekä saamistani tuhkarokko- ja Calmetterokotteista. Vai sattuuko minulla olemaan vähemmän Neandertal-ihmisen geeniperimää, vaikka punertavatukkainen ja vanttera olenkin. Voidaan kiistellä siitäkin, onko COVID-19 sitten niin tappava kuin on pelätty, lopulliset laskelmat saadaan jälkikäteen.

Toiseksi rokotteet eivät ole negatiivisen eliitin pirullinen salajuoni. Itse idea niihin on kylläkin hyvää tarkoittavien humaanin lääkäreiden: luodaan ihmisille vastustuskyky tappaviin tauteihin käyttämällä heikennettyjä taudinaiheuttajia, niiden osia tai perimän osia. Toisaalta pidän täysin mahdollisena sitä, etteikö joku voisi käyttää hyväkseen rokotusten massa luonnetta ja sen tarjoamaa mahdollisuutta kajota ihmisten elimistöön ja manipuloida sitä biokemiallisesti. Ihmiset ovat kuitenkin erilaisia ja reagoivat eri tavoin jopa arkisiin ruoka-aineisiin tai käsikauppasärkylääkkeisiin, mikseivät siis rokotteisiin.

Mitä tulee mikrosiruihin, niin negatiivinen eliitti ei enää tarvitse niitä ihmismielen ohjailuun. Mikä olette nostaneet katseenne älypuhelimesta ja vilkaisseet ympärillenne, kaikilla on kärsä kiinni tärkeimmässä mielenhallintalaitteessa tai he parhaillaan kailottavat ympärilleen todisteen omasta ÄO:staan.

Lähinnä rokotusmyönteisyys tai – vastaisuus toimivat ihmismielen tasolla kahteen suuntaan. Kun ihmismieltä revitään kahtaalle, sen voima heikkenee. Heikkojs on helppo hallita.

Itse uskon, että valta ja raha kulkevat käsi kädessä ja ovat maailmanpolitiikassa motivoiva voima. Rahalla voi ostaa poliitikoita, raha omistaa mediapooleja, rahalla hallitaan puolueita, järjestöjä ja kansanliikkeitä. Raha työskentelee näkymättömissä ja taka-alalla. Demokratia ja kansanvalta ovat lähinnä ooppiumia, joilla ihmiset huumaavat itsensä. Mutta sitä ovat myös monet ns. salaliittoteoriat. Niiden vaarana on tuudittaa ihmiset joko kuvittelemaan, että kaiken takana on niin suuri pahuus, että ihmiset ovat sen edessä voimattomia taikka tarvitaan niin suuri sotilasmahti kuin USA tai Venäjä-Kiina voittamaan tämä pahuus. Ja minkähän maan propagandalle haiskahtaa?

Pamela Possu
Pamela Possu
21.12.2020 23:03

Tiedätkö muuten veriryhmäsi? Mulle sanoi yksi sairaanhoitaja noista veriryhmistä,että esim.A-tyypin veriryhmä olisi vastustuskykyisempi kuin O.En tiedä enempää näistä,mutta itelläni on A-,enkä oo vielä sairastunut covidiin.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
22.12.2020 06:11
Vastaa...  Pamela Possu

Mulla kans A. Mutta jossain oli juuri toisin päin, että tuo O suojaisi koronalta, tosin prosentuaalinen osuus ei ollut kovin suuri.

Pamela Possu o.s.Sika
Pamela Possu o.s.Sika
22.12.2020 06:58

Joo se voi olla just päinvastoin mitä sanoin,menee sekaisin nuo veriryhmät.Ja O on harvinaisempi eli tosiaan prosentuaalinen osuus paljon pienempi kun A taitaa meillä suomalaisilla olla yleisin tyyppi.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
22.12.2020 07:00
Vastaa...  Pamela Possu

Tosin esim. äitini oli A. Hän sairasti v. 1971 hongkongilaisen, eikä sen jälkeen juuri koskaan ollut edes flunssassa. Sitten yksi O-ryhmään kuulunut työkaveri sairasti lähes joka vuosi kausi-influenssa rajuna.

Pamela Possu
Pamela Possu
23.12.2020 00:55

En tosiaan ole lääkäri,ehkäpä siinä tietysti on veriryhmästä huolimatta suuri osuus myös geneettisellä perimällä,että arpapeliä taitaa olla.Yksi iäkäs tuttava sairasti keväällä koronan,ilman mitään kovin suuria oireita ja selvisi ilman tehohoitoa.Oli eristyksissä sairaalassa pari viikkoa ja pääsi sitten kotiin,eikä tullut jälkiseuraamuksia.

Pohdintaa
Pohdintaa
22.12.2020 03:42

Pitäää käyttäää aivoja. Se tosiasia että mielenosoitukset on nyt vastoin perustuslakia kielletty antaa tiedoksi että väärintekijä-valtaklikki pelkää juuri sitä että ihmiset kokoontuvat laittamaan hanttiin nyt meneillään olevan keskiluokan suomesta hävittämisen toimeenpano-ohjelmalle.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
22.12.2020 06:46
Vastaa...  Pohdintaa

On mahdollista, että tautia käytetään hyväksi kuvailemallasi tavalla. Esim. taudin ollessa itselläni päällä, kukaan lähipiiristäni ei sairastunut, joten kovin helposti tarttuva se ei ole. Kokoontumisrajoituksilla taudin leviämistä ei estetä. Myös makeista ei ole juuri muuta kuin haittaa. Kirurgit ja hammashoitajat käyttävät niitä toimenpiteen ajan estääkseen pisaratartunnat ysköksestä haavalle. Muutoin hiilidioksidin hengittäminen on lähinnä terveysriski.

Minusta kuitenkin ongelman ydin, jota yritin tuoda esille on se, että myös ns. salaliittoteoriat voivat halvaannuttaa vastarintaa ja estää ihmisten itsevoimaistumisen ja omavaltaistumisen. On mahdollista, että niitä luodaan ja levitetään juuri siksi. Synnytetään teesi, jolle syntyy vasta- eli antiteesi ja kun ihmiset ovat riidelleet tarpeeksi, tarjotaan synteesi.

Yksi esimerkki on rokotteet. Itse rokotuksen idea on hyvä. On tietysti mahdollista, että niiden massa luonnetta ja sitä, että päästään kajoamaan elimistöön käytetään väärin. On tieteellisestikin todettu, että positiivinen ajattelu vahvistaa immuniteettia, mutta kuinka moni ihmiskunnasta kykenee kohottamaan värähtelynsä niin korkealle, ettei sairastu? Kuinka moni kykenee hillitsemään tunteensa, olemaan suuttumatta tai masentumatta tai tuntematta vihaa ja surua. Nuo tunteet itse asiassa kertovat vain, että meitä on kohdeltu väärin ja ovat avain muutokseen. Me olisimme jo aikapäiviä sitten kadonneet maan päältä, jos vastustuskykymme olisi ollut meditaation varassa. Rokotevastaisuus palvelee täsmälleen samaa agendaa kuin rokotteiden väärin käyttö.

On tosiasia että jotkut saavat vakavia haittoja rokotteista, mutta asia pitäisi ratkaista kehittämällä sopivia testejä ja testaamalla lapset ja uusien rokotteiden tullessa käyttöön myös aikuiset sekä vaatimalla turvallisia rokotteita.

Pamela Possu o.s.Sika
Pamela Possu o.s.Sika
22.12.2020 07:13

Tohon meditaatioon ja mielenhallintaan liittyen,omasta puolestani voin sanoa,etten ole antanut covid-pelolle valtaa,lähinnä käsittelen sitä mielessäni neutraalisti ja unohdan sen,hygieniaohjeita kuitenkaan unohtamatta.Mielenhallintaa voi tietty jokainen kehittää ja minulla tuo paras ”lumelääke” on Jeesus 🙂

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
22.12.2020 06:56
Vastaa...  Pohdintaa

Pikemminkin minusta näyttää siltä, että sen sijaan, että heräämistä olisi tapahtunut, vallankumouksellisemme roikkuvat kiinni toistensa kurkussa tuhlaamassa energiansa juupas – eipäs väittelyyn: korona tulee ja tappaa – koronaa ei ole olemassa jne.

Korona ON olemassa.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
22.12.2020 09:25

Hetken aikaa epäilin, että olet Paavo tai väh. Paavo 2.0, mutta sullahan on paljon asiaa. Tosin paljosta sanomisestasi ei jääny yhtään mitään käteen. Tyhjät tynnyrit kolisee eniten. Varovaisuus on viisautta, oli miten oli.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
22.12.2020 10:01

Öö paljon asiaa – tyhjä tynnyri, tyhjä tynnyri – viisautta… öö

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
22.12.2020 15:56

Nii, en ymmärrä mikä on sun mielipiteesi, diipadaapaa ja jotai sinnepäin. Mun kanta Covid 19 ssa on: Ei piikkiä persiiseen, ei piikkiä minnekkään.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
22.12.2020 16:59

Jaa, et tuota piikkijuttua kyllä tuossa maininnut. Tungit minun ja toisen kommentointiin ja kun näkemykseni ei miellyttänyt tai siinä ei ollut sitä mitä odotit aloit vittuilla kuvailemallani tavalla kahteen suuntaan. Tuskin edes olet lukenut kommenttejani ajatuksen kanssa. Tuosta piikistä olen sanonut toisen jutun yhteydessä, että koska olen sairastanut Covidin niin katson ennen kuin otan piikin. Mitä sinun ottamisiisi ja ottamatta jättämisiisi tulee, niin oma on asiasi.

Petteri
Petteri
22.12.2020 11:44

Rokotteet on ihan hirvittävää taikauskoa. Miten joku lihakseen pistetty taikaliemi voisi antaa suojan jotain sairautta vastaan ? Taikauskoa mokoma puoskarointi.
Sairauden oire ei koskaan ole se sairauden syy. Rokote perustuu siis täysin idiottimaiseen tieteeseen.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
22.12.2020 12:29
Vastaa...  Petteri

Eivät rokotteet hoida taudin oiretta, vaan aktivoivat ihmisen oman puolustuskyvyn tunnistamaan taudinaiheuttajat.

Pamela Possu
Pamela Possu
23.12.2020 01:01

Nimenomaan näin.

Ilmari
Ilmari
22.12.2020 19:32
Vastaa...  Petteri

Nyt löytyi kaikkien alojen asiantuntija joka paljastaa meille että rokote on vain taikalientä.

Pamela Possu
Pamela Possu
23.12.2020 00:59

Korona on olemassa ja varsinkin nyt tämä nimenomainen Covid-19.Ja Briteissä sen uusi muunnos.

Prozac
Prozac
21.12.2020 18:10

Työkavereista en ole kenenkään kuullut haluavan rokotetta ensimmäisten joukossa. Periaattellisia rokotevastaisia ei ole, mutta rokotteen nopea kehitystyö epäilyttää. Ja kun työpaikalla, jossa on satoja ihmisiä, eikä yhtään tartuntaa, ei korona aiheuta pelkoa. Koputan puuta.

Rokottaja
Rokottaja
22.12.2020 10:53
Vastaa...  Prozac

Koronaan kuolee noin 1-3 ihmistä tuhannesta. Sellaiseen tautiin ei tarvita rokotetta. Katsokaa Infowars nurse Erin.

Salk
Salk
30.12.2020 14:02
Vastaa...  Prozac

Ilmeisesti miltei kaikkien tähänastisten rokotteiden (polio, tuhkarokko, sikotauti, jäykkäkouristus, vesikauhu, aivokalvontulehdus jne.) hyödyt ovat olleet huomattavasti suuremmat kuin niiden riskit ja haitat.
Näistä taudeista on kokemusta yhä harvemmalla, joten rokotusten todellinen merkitys on hämärtynyt.
Koronarokotteiden kehityksen nopeutta on pidetty epäilyttävänä, mutta sitä on kuitenkin tehty yötä päivää monta kuukautta, koska ollaan oltu selkä seinää vasten.
Globaalien taloudellisten menetysten uhka on pistänyt vauhtia rattaisiin.

Salk
Salk
30.12.2020 20:45
Vastaa...  Prozac

Koronarokotteen ennätysnopea kehitys paljastaa itse asiassa sen, että suurten ja monivaiheisten asioiden tekeminen haukkaa kaiken sille tarjolla olevan ajan.

Ihminen ei olisi luultavasti vieläkään käynyt kuussa, elleivät USA ja CCCP olisi tosissaan kilpailleet sotilaallisesta maailmanherruudesta.

george
george
21.12.2020 18:06

Monikerrosrakenne (nk.SMS-rakenne)

1. Sisäkerros kosteutta hylkivää synteettistä polymeerikuitua ..
2. Staattisella sähköllä varautunut kuitukerros ..
3. Ulkokerros vettä imemätöntä polypropeenikuidusta valmistettua kangasta.

Kysymys kuuluu, että mitä se sitten suodattaa – ja se ”staattinen varaus” – se menee näin sähkötekniikkaan perehtyneen älyn yli? 🙂

Pah
Pah
21.12.2020 17:58

Itse luotan tärkeissä asioissa vain totuusmediaan HS ja YLE:n juttuihin ja tietenkin Pravdaan! https://fi.wikipedia.org/wiki/Pravda

Totuutta on turha kyseenalaistaa! Epäilijät ovat naurettavia pölhöpopulisteja!

Väittävät Persuhenkiset natsit mitä väittävät, kaikki tietävät että meille kaikille pian puolipakolla tyrkytettävät koronarokotteet ovat pienistä pyörtyilyhaavereista riippumatta äärimmäisen turvallisia.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9067979/Tennessee-nurse-faints-live-air-minutes-getting-Pfizers-COVID-19-vaccine.html

https://youtu.be/bWWl2FXVpNs?t=1211

Naurettavaa kuvitella että nykyaikaisten alumiinilla ja vastaavilla myrkyillä terästettyjen influenssarokotteiden seurauksena, pöpöillä olisi yhtään sen suorempi reitti rokotettujen ihmisten keskushermostoa suojaavan veri-aivoesteen läpi, ja että se reitti olisi muka aikaisempien rokotteiden jäljiltä muka valmiiksi avoimeksi korkattu. Ja että tie vaarallisille tartuntataudeille olisi muka jo valmiiksi vapaaksi raivattu!

https://tekniikanmaailma.fi/tutkijat-saivat-vahvistusta-teorialle-etta-koronavirus-kulkeutuu-aivoihimme/?shared=1124981-4d4d4856-500

https://youtu.be/RN_yvDBe3XY?t=1132

Ilmari
Ilmari
22.12.2020 19:28
Vastaa...  Pah

Lue tarkemmin. Jutussa puhutaan viruksen kulkeutumisesta, ei rokotteen