HUOMIO!! Korona- ja rokotekeskustelu avattu taas

HUOMIO!! Koska korona- ja rokotekeskustelulle on ilmiselvää tarvetta, niin päätin, että vaikka aiemmin suljin tämän keskustelun, niin nyt pohdinnan jälkeen olen päättänyt, että Pt-media antaa alustan korona- ja rokotekeskustelulle.

Kaikki koronaan liittyvät mielipiteet tänne, sillä kaikista muista keskusteluista ne poistetaan. Muiden artikkelien alla artikkeliin liittyviä kommentteja, ja jos haluaa pohtia koronaa ja rokotteita, niin ne sitten tänne.

Tällä palstalla voi toistaiseksi keskustella koronasta ja rokotteista muutamin pikku ehdoin:

– Viestien pitää olla tiivistettyjä, eli ei mielellään mitään maratooniviestejä.

– Vain YKSI linkki kuhunkin viestiin äläkä spämmää mitään linkkiviestejä. Kerro asiasi omin sanoin, mutta ÄLÄ SPÄMMÄÄ. Spämmiviestit joutuvat roskakoriin enkä jaksa tarkastella onko sinne joutunut vahinkoja vai oikeita spämmejä. Spämmillä tarkoitetaan siis jotain sellaista, että joku henkilö tykittää sata viestiä tunnin sisällä, joka sisältää saman linkityksen jollekin toiselle sivulle. Pyri myöskin linkittämään suomen- tai ruotsinkielisille sivuille.

– Älä kiihota kansanryhmää vastaan, älä solvaa toisia ihmisiä äläkä nosta mitään kansanryhmää, etnisyyttä tms tikun nokkaan. Selaan viestit läpi säännöllisesti ja poistan kaikki solvaavat, kiihottavat ja etnisyyksiä loukkaavat viestit.

– Ja vielä kerran: tiivistä, älä spämmää, älä solvaa, älä kiihota vaan pysy asiassa!


 

HUOM!! Pt-media ei ota tähän keskusteluun mitään kantaa; ei puolesta, ei vastaan eikä mitään siltä väliltä. Sana on lukijoiden vapaa korona- ja rokotekeskustelupalsta. Joten käytä tämä vapaus hyväksesi sillä tavalla, että ei tarvi laitella estoja. Jos katson, että joku rikkoo Ruotsin lakia viestin sisällöllään, niin lätkäisen IP-osoitteen perusteella eston enkä neuvottele siitä jälkikäteen.

 

Joten käytä mielipiteesi harkitusti hyväksi, pidä pää kylmänä äläkä astu kaikkiin provoihin, mitä vastaan tulee. Kommentoi, perustele ja perustele lisää. Ja pidä pää kylmänä.

 

Ystävällisesti Pate