Ekerön mäen tarkistus

Tuntuuko joskus siltä, että hissi ei mene yläkerroksiin tai hissi nousee liian hitaasti? Tuntuuko joskus siltä, että ajelet puolivaloilla etkä löydä pitkien valojen katkaisijaa sitten millään?

Tuleeko joskus sellainen olo, että et sittenkään ihan täpöllä usko mikrosiruihin ja Bill Gatesin murhasuunnitelmiin vaan ajatuksesi muutenkin kiertävät kehää kuin Tyrvään seurakunnan kenttäsirkkelin laippa?

Jos vastasit edes johonkin kysymykseen kyllä, niin siihen auttaa jatkossa maan pinnalle palautuminen. Se tapahtuu parhaiten vaikkapa laskemalla mäkeä.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Gulermo

onneks meillä on paljon parempiakin huuhaajuttuja, kuten: ilmastonmuutos ja “kotona” 😂

Mehua

Selvä. Aamuksi onkin varattu ns tasoittavat. Kävelyllä olin tänään. Kyllä kävi kateeksi. siellä ne laskivat. Missä minäkin ennen. Kun pyllymäkeä laskettiin. Lasten kanssa. Teki mieli mennä mukaan. Mutta sivullinen sanoi, ehkä myöhemmin olisi parempi. Asia ok. Sain muuten uuden naapurin. Puolasta. Näyttää lupaavalta. Sillä on parvekkeella tynnyri, jossa lukee 84 litraa hanalla. se on jostain muualta kuin Suomesta. Tullaan hyvin juttuun. Ollaan samaa mieltä.

Omin silmin nähtynä

No. Minähän olen ns mukava jätkä. Aloin ihmetellä, miksi ei nimeä tule oveen. En kyttää tms. Mutta. Puhun kieliä. Ne on täällä tekemässä duunia. Kukaan ei välitä. Tossa ne vetää ihan pokkana kotimaan sekä Suomen väliä. Ihan prkl:n totta. Joulun viettivät kotimaassaan. Ja nyt takaisin. Ja töihin. Rekkarit parkissa sellaisesta maasta, että mitä v*Tua? Täytyy sanoa, että kun olen noita poliitikkojen juttuja lukenut, tai kuunnellut, niin älkää nyt viitsikö. Kusetus on menossa täyttä häkää.

Omin silmin nähtynä

Tossa ne pyörii. Ei mitään maskeja tai muuta sellaista. Ihan normi meno. Äijä töihin ja muija kotona. Eräs naapuri tiesi kertoa, että asuntosijoittaja, joka teetättää remppaa, ulkomaisella työvoimalla. Ja sopivasti nosti vuokria. Ei varmaan maksa veroja. Tms. No en tiedä. Pitäisikö puuttua?

Suomi Finland

Salaseura nimeltä vapaaälyköt on hiljattain paljastunut ja kauhea totuus on tulossa julki: seuran jäseniksi hyväksytään vain alle 90 IQ:n porukkaa, eikä porukalla ole mitään muuta tarkoitusta kuin maailmanvalta ja täysi dominanssi.

Esa

Tuttua jututin joka on töissä laskettelukeskuksessa. Sanoi, että karvan alta 700€ maksaa päivän tykittäminen. Pipen tykitykseen menee helposti 4 päivää ja työt päälle niin se on viikon operaatio. Pikku paikalle iso lasku.

Saa siihen pussihousut käydä laskemassa, että kouru tuottaa voittoa.

Juha