Ulricehamnissa ilmi suurenpuoleinen lasten hyväksikäyttörinki

Ulricehamnissa on paljastunut suurenpuoleinen nuorten tyttöjen seksuaalinen hyväksikäyttö, johon liittyy aktien filmaaminen, joita nuoret miehet ovat edelleen jakaneet keskenään sosiaalisisisa medioissa.

Poliisi sai syksyllä tietoon, että sosiaalisissa medioissa levitetään filminpätkiä ja kuvia, joissa uhreina oli nuoria yleensä alle 15-vuotiaita tyttöjä. Kun poliisi sai ensimmäiset filmit käsiinsä, niin iso pyörä laitettiin pyörimään.

Selvisi, että nuoria tyttöjä saatiin eri tavoilla ikään kuin ansaan. Akti, tai usein koulun vessassa tapahtunut suihin otto kuvattiin salaa ja tällä sitten kiristettiin tyttöjä uusiin tekoihin. Filmejä ja kuvia nuoret miehet jakoivat edelleen keskenään omissa ryhmissään.

Syksyn mittaan poliisi otti kiinni ja oikeus vangitsi ainakin kaksi 20-vuotiasta miestä epäiltynä lapsiin kohdistuneista raiskauksista. Molempia vastaan nostetaan lähiaikoina syytteet ainakin kolmesta lapsen raiskauksesta ja useista lapsiin kohdistuneista seksuaalisista häirinnöistä. Lisäksi syytettyinä on useita muitakin parikymppisiä miehiä.

Koko tapahtumaketju on tapahtunut melko pitkän ajan kuluessa, sillä epäillyt teot alkoivat syksyllä 2019 ja jatkuivat ainakin kevääseen 2020. Rikokset alkoivat selvitä vastaa viime syksyn aikana.

Asiasta kertoo mm. paikallislehti Ulricehamns Tidning.


 

Kyseinen koulu, joka on tapahtuman keskiössä, on kirjaimellisesti monikulttuurisuuden kehto. Samassa koulurakennuskompleksissa opetetaan varhaisteinien luokkia 7-9, eli lapsia i´iltään 13-16-vuotta.

Mutta samohin tiloihin on pitänyt liittää myös aikuisten miesten SFI-aikuiskoulutusyksikkö, jossa opiskelee aikuisia kehitysmaista tulleita miehiä. Lisäksi koulun yhteydessä on joku avustava luokka tuollaisille parikymppisille jorkeille, jotka opettelevat kieltä.

 

13 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
11.1.2021 02:44

Suvaitsevaisten hankkima myrkky ruotsalaislapsille. Tulee Suomeenkin, kunhan ehtii, ellei jo ehtinyt.

Pirtsakka
Pirtsakka
11.1.2021 09:27
Vastaa...  Minä

Eikös Oulussa ole jo aloitettu samanlainen toiminta? Ja varmaan muuallakin, niistä vain ei hiiskuta. Luulen, en tiedä, mutta vahva epäily on.
Ja niinkuin meille vakuuteltiin kunnian ja omantunnon kautta, että Suomessa ei tulla tekemään samanlaisia virheitä kuin Ruotsissa on tehty.
Missä kunnia ja omatunto…?

K J
K J
10.1.2021 20:39

Alhaisempia olentoja ei ole! Raiskaajat, pedofiilit ja insestiä harrsatavat. Kaikki, vaikka kohta nämäkin iljettävät rikokset hiljakseen hyväksytään. Olkoonkin vaikka mistä kulttuurista hyvänsä! En viitsi kirjoittaa muuta, koska se menisi vihapuheen puolelle ja seksuaalisuvakit jotenkin närkästyisivät!

Jones
Jones
10.1.2021 19:48

No eihän tässä mitään uutta ole. Milloin aletaan paljastamaan, että kyllä ne pikkupojistakin tykkäävät. Suomessakin korkein oikeus ei tuominnut pikkupoikein hinkkaajaa, koska se kuulemma kuului korkeimman oikeuden mukaan hänen kulttuuriinsa.

Pirtsakka
Pirtsakka
11.1.2021 09:24
Vastaa...  Jones

Tuo omaan kulttuuriin vetoaminen pitää kieltää. Jos ja kun ihminen tuo oman kulttuurinsa iljettävyydet esimerkiksi Suomeen, hänet pitää palauttaa sinne mistä tulikin. Taas kerran: maassa maan tavalla, ja jos ei kelpaa, kotiin vain. KOn päätöstä on todella vaikea niellä. Onko niin, että sinnekin on tarttunut nykyajan järjetön paapomissairaus tiettyjen ihmisryhmien kohdalla?
Jossain ruotsalaisessa lehdessä oli taannoin artikkeli ja taisi olla videokin tyypistä, joka oli myös tuonut oman kulttuurinsa mukanaan: seisoi keskellä kaupunkia ja tyydytti itseään siinä, elin paljaana kaiken kansan nähden. Mitä jos tavallinen suomalainen mies alkaisi tehdä samaa vaikkapa Tukholmassa Sergelin torilla ja väittäisi pokkana että se kuuluu meidän
kulttuuriimme. Saman tien rapsahtaisi sakko ja rangaistus. Oikeasti, tuollaisten tyyppien paikka on jossain muualla kuin ihmisten joukossa.

Valtsu
Valtsu
10.1.2021 19:38

Lienee täysin sattumaa, ettei Bouanane tehnyt iskuaan koulussa, jossa kävi olemassa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.1.2021 10:26
Vastaa...  Valtsu

Pidän hyvin mahdollisena, että suunnittelikin tekopaikaksi koulua saadakseen mahdollisimman paljon helppoja uhreja.
Joku sitten vinkkasi hänelle, ettei kannata näkyvyyden kannalta;
hänen Kunniakas Jihadistitaistelunsa vain mitätöitäisiin rinnastamalla hänet kantasuomalaisiin kouluampujiin.

Torilla se tehdä pitää.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
10.1.2021 19:33

Veikkaan, ettei tämän hyväksikäyttöringin paljastuminen johda aikuisten miesten yksikön siirtämiseen muualle. Luulen, ettei se johda mihinkään. Tekijät saavat ehkä muutaman kuukauden täysihoitoa ja veronmaksajat joutuvat pulittamaan lapsille kipurahat.

Herää kysymys, onko maahanmuuttajakoulujen pitämisellä peruskoulujen yhteydessä sitten tarkoitus kasvattaa uusia aiempaa suvaitsevampia ja monikulttuurisempia sukupolvia vai normalisoida pedofilia. Toisaalta, jos Maahanmuutto painottuu pedofiilikulttuureihin ovat nämä yksi ja sama asia.

Jorma Melkonen
Jorma Melkonen
10.1.2021 23:30

Aikuisyksikkö pitäisi siirtää vuohitarhan naapuriin. Tai ehkä ei… eläintensuojelijat taitaisivat panna vastaan. Viherliiton puoluetoimiston naapuriin sitten.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
10.1.2021 18:47

Punavihernatsit tekevät tuota tahallaan. Vievät noita pedouskonnon omaavia kehitysmaamuslimeja lasten pariin kouluihin ja jopa päiväkoteihin lääppimään lapsia. Sitten nämä ottavat selfieitä tilanteista ja levittävät niitä ympäri muslimimaailmaa.

Juha Sipilä
Juha Sipilä
10.1.2021 18:05

Olen shokissa.

Kempeleen matumagneetti
Kempeleen matumagneetti
10.1.2021 21:46
Vastaa...  Juha Sipilä

Sama täällä.

Sosiologi
Sosiologi
11.1.2021 09:33
Vastaa...  Juha Sipilä

Yksittäistapaus. Muutoin väkivalta on vähentynyt pohjoismaissa huomattavasti viimeisen kuuden vuoden aikana. Suomessa ei vastaavaa ilmene. Syy tähän yksittäistapaukseen on nuorison turhautuminen.