Helsingborgissa autopommi

Helsingborgissa viikko lähdettiin polkemaan autopommilla. Tai tarkasti räjähdyspaikka oli Klippanin pikkukunta.

Audi lähti autojen taivaaseen klo 01.30. Tietojen mukaan auton alle oli laitettu kunnon pommi, joka teki autosta ajokelvottoman ja räjähdyksen voimasta lähialueen ikkunatkin lähtivät vaihtoon.

Mahdollisesti pommilla on jotain tekemistä vuoden alussa tapahtuneen jättimäisen joukkotappelun kanssa, jossa puolen sataa uusruotsalaista mätki toisiaan seipäillä ja kepeillä. Tuolloin kaksi joutui sairaalaan.

Nyt pommituksen tiimoilta asiaa tutkitaan vaaran aiheuttamisena, ketään ei vielä ole haettu betoniyksiöön kidutettavaksi.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
11.1.2021 11:23

Vankilaan laittaminen on epäinhimillistä ja loukkaa syvästi ihmisarvoa. Vankeustuomiot voisi välttää kokonaan laillistamalla tappelut, raiskaukset, puukotukset ja murhat.

Tämä puolittaisi uhrien määrän yhteiskunnassa. Silloin uhreiksi joutuisivat vain uhrit ja ’uhrit’ saisivat patsastella mainemiehinä yhteisöissään. Rasismikin vähentyisi, kun rikollisuus laskisi.

Kaikin tavoin tulevaisuuden yhteiskunnan arvojen soisi olevan syvästi kaikkien sen jäsenten kannalta oikeudenmukainen, eikä kenenkään luontaisia taipumuksia pitäisi yrittää väkisin hillitä. Sellainen vain lisää eriarvoisuutta ja intersektionaalisen feminismin nimissä tasa-arvoon pitää pyrkiä kaikin keinoin.

Jos nyt pommeja räjäytellään silloin tällöin, niin mitä se on keneltäkään pois? Räjähtäneen autonkin tilalle omistaja voi ostaa uuden. Peltiähän saa aina uutta. Jos nyt ei ole varaa ihan samanlaiseen, niin eihän kukaan oikeasti tarvitse Audia autoksi? Halvempikin on ihan ehtä menopeli.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
11.1.2021 12:51
Vastaa...  Suomi Finland

Tässä tätä vihervasemmiston vankilatonta ”unelmaa” ; https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4392008-sunnuntaivieras-onko-vankila-valttamaton-vankeuslaitoksen-kritiikki-on-osa-vasemmistolaista-ja-feministista-visiota Kyllä voi olla lapsenuskoinen ajatusmaailma. Kannattaisi kasvaa potkuhousuista ulos.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
11.1.2021 12:53

Enkä nyt tarkoita satiirista kommenttia a la SF , vaan ”unelma Tiinaa”😆

Dan Wesson
Dan Wesson
11.1.2021 15:14

Itse ymmärän vankilan olevan keino pitää ympäristölleen vaaralliset henkilöt pois kansalaisten joukosta. Vai millä Tiina aikoo pitää murhaajat, terroristit ja muuten väkivaltaiset yksilöt kurissa? Tiina ei varmaan hyväksy sitä, että tavallinen kansa kulkee kaduilla hampaisiin asti aseistettuna, jos em. mainittu yksilö sattuu kohdalle toteuttamaan itseään.

Big l
Big l
11.1.2021 15:16

Mitä vittua mä just luin

Valkoinen hetero
Valkoinen hetero
11.1.2021 16:24
Vastaa...  Big l

Sinä luit ”unelmaa”™.

Kilttimies
Kilttimies
12.1.2021 03:11

Kiitos maan mainiosta vinkistä, avartavaa luettavaa.

Muun muassa tätä en ollut tollo snajunnut: ”Kriminaalipolitiikassa tärkeintä pitäisi olla rikosten ehkäisy ja yhteiskunnan muuttaminen sellaiseksi, jossa vähemmistöjä ei sorreta, raiskauskulttuuria ei ole ja ihmisvihamieliseen äärioikeistolaisuuteen puututaan vakavissaan.”

Kommunistit taas ihmisrakkaudessaan järkkäävät kokonaisen kansanryhmän, eli porvarit saunan taakse, eivätkä riistäjät sieltä omin jaloin pois tule. Simppeliä.

Suomi Finland
Suomi Finland
12.1.2021 08:40
Vastaa...  Kilttimies

Tuo kansanuutisten juttu on kuin pahinkin aprillipila.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
13.1.2021 00:52

Voihan sitä olla Suomi, jossa on puolet kansalaisia ja puolet vartijoita. Jokaiselle joku, joka kyttää, ettet joukkoraiskaa. Kommunismi kyllä viitoittaa meille tien paratiisiin. Nyt tuli virhe, 1/3 tekee jotain ja 12h vuoroissa 2/3 valvoo niitä. Vapaa-aikaa ei muuten ole. Ehkäpä robotit juoksevat perässäsi? Tiina kertoo ratkaisun, muttei toteutustapaa. Joko rikoksia ei ole, tai sitten joku 100% estää tekemästä niitä.

Last edited 4 days ago by Fatwantarkistaja
Kysyn Vaan
Kysyn Vaan
11.1.2021 12:31

Ei niin pientä paikkakuntaa etteikö sitäkin ole saatu piloille.

Löytyykö Ruotsista enää kuntaa jossa ei kehitysmaarikollisuutta?

Valkoinen hetero
Valkoinen hetero
11.1.2021 16:25
Vastaa...  Kysyn Vaan

Ei

K J
K J
11.1.2021 13:59

Tästä onkin toitotettu Suomen lahjomattomassa valtamediassa kyllästymiseen asti.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
11.1.2021 15:47

Mahdollisesti pommilla on jotain tekemistä vuoden alussa tapahtuneen jättimäisen joukkotappelun kanssa, jossa puolen sataa uusruotsalaista mätki toisiaan seipäillä ja kepeillä. Tuolloin kaksi joutui sairaalaan.”

Tulkitsen tuon niin, että kyseessä oli kostoisku.

Voisiko joku vihervasemmisto asiantuntija selittää niin, että tällainen vajaa viisikymppinen naisimmeinenkin sen tajuaa, miksi maahanmuuttajat saavat maksaa potut pottuina, mutta jos suomalainen tirvaisee nyrkillä lapsenraiskaajaa, joutuu hän käräjille. Kyseessä ei edes ollut pahoinpitely, vaan autopommi a la Beirut tai Bagdad.

Puosuvaari
Puosuvaari
11.1.2021 18:07

Klippan on itse asiassa itsenäinen pikkukaupunki ja samalla koko Klippanin kunnan keskus eli se ei kuulu Helsingborgiin muuten kuin maakuntayhteydessään (Skoone). Vuosikymmenen välein Klippanin historiaan on kuulunut aimo annos erilaisia yhteenottoja ja murhiakin (myös äärioikeiston toimesta jos nyt skinheadejä voi ”oikeistona” pitää). Yhtä kaikki Klippanin kehitys seuraa hyvin niin Ruotsin kuin Skoonenkin yleistä kehitystä:
2014 ulkomaalaisten osuus kunnan asukkaista oli 14%
2019 lukema on jo 22,33% – eli hyvin menee.
Ulkomaalaisiksi on laskettu paitsi ulkomailla syntyneet myös Ruotsissa syntyneet mikäli molemmat vanhemmat ovat ulkomailla syntyneitä.
Isojen vokkien läheisyyden vuoksi nuo lukemat eivät tosiaankaan koostu aivotuonnista vaan lähinnä lukutaidottomien ja/tai vähän koulutettujen osuuden lisäämisestä. Ja vieraista kulttuureista.
Eli hyvin menee toisenkin kerran.

Jones
Jones
12.1.2021 10:51

Jaa. Taitaa oman maan kulttuuri jatkuta Ruotsissa. Miksei myös Suomessa.

Sami
Sami
12.1.2021 12:34
Vastaa...  Jones

Kehitysmaalaiset käytöstavat istuvat kehiksissä yhtä tiukassa kuin paska Junttilan tuvan seinässä.