Ulricehamnin lasten seksuaalirikoksista kaksi afgaanoa vangittuna

Aiemmin kirjoitettiin Ulricehamnissa tapahtuneesta pitkään jatkuneesta ongelmasta, jossa nuoret miehet salakuvasivat nuoria koulutyttöjä ja sen jälkeen kiristivät tyttöjä erilaisiin seksuaalisiin tekoihin.

Nyt selvisi mikä koko kuvion juoni oli. Kyseessä oli ns. yksintulleiden sotalasten juonikuvio. Nuoria tyttöjä jollain tavalla ällytettiin ”kevyisiin” seksitekoihin, halipusutteluun ja etumuksen hierontaa. Nämä teot aina salakuvattiin.

Nyt kun miehillä oli ikään kuin kiristysaineistoa, niin tyttöjä alettiin kiristämään ”kovempiin” seksitekoihin. Myös nämä kuvattiin. Kaikki filmit jaettiin sitten isompiin ryhmiin, joissa oli mukana pelkästään yksintulleita lapsia.

Asiasta on vangittuna kaksi Afganistanin kansalaista, 1999 syntynyt Milad **** ja 2000 syntynyt Mahdi sekä Syyrian kansalainen 2000 syntynyt Beshr *****. Miekkoset ovat kaikki siis paperilla yli 20 vuotiaita. Afgaanit ovat vangittuna mutta syyrialainen vastaa hommaan vapaalta. Kaikki kuitenkin epäiltynä useista lapsiin kohdistuneista raiskauksista ja lapsiin kohdistuneista seksuaalisista ahdisteluista.

14 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ali Kessu
Ali Kessu
13.1.2021 00:37

Näkin tulokkaat ovat olleet pilkkeenä isän ja äidin kohdalla ja syntyneet tänne jatkamaan maailman pahoja tekoja. Veisivät sinne kehitysmaihin ehkäisyneuvontaa, pillereitä ja kortsuja, kun kerran rahaakin syydetään. Tämä ihmisen lisääntyminen on kai ainoa raamatussa toteutuneista käskyistä, joka on voimassa ja kaikki ja kaikkialla näköjään sen taidon osaavat.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
12.1.2021 18:45

Alan aavistaa, miksi suvaitsevaisto iloitsee jostain peruskoulun kahdessa vuodessa suorittaneesta karviksesta ja juttua pukkaa aina lehteen asti. Siksi, että pelkästään opiskeluun paneutuva afgaani on promillen sadasosan poikkeus. Loput 99.9999% paneutuvat koululaisiin

Kliffaa hei
Kliffaa hei
12.1.2021 18:32

Ton ne kyllä osaa ja hallitus haluaa niitä lisää tännekin.

Puukko är Kniv på svenska, kustannus 400 milj. kr
Puukko är Kniv på svenska, kustannus 400 milj. kr
12.1.2021 11:53

Kalliiksi tulivat/tulevat nämä niin ”yksintulevat” analfabeetit afgaan”lapset”!

Jos ei otetaan huomioon ”lasten” tekemien lukemattomien rikosten aiheuttamia kustannuksia jne on jo pelkästään ”lukiokouluttaminen” (analfabeetistä yo-lakkiin a la Swedestan- kautta ilotodistusten) tullut mielettömän kalliiksi kun jokaiselle ”lapselle” on annettu opintolainaa runsaskätisesti:

CSN on maksanut afgapojille melkein 400 miljoonaa kruunua opintolainaa ja tuskin koskaan tulevat saamaan takaisin näitä (veronmaksajien) rahoja, kertoo Ruotsin Radio:

https://sverigesradio.se/artikel/7634907

Sami
Sami
12.1.2021 12:41

Tuosta 40 miljoonan euron opintolainasta kulttuurimarxistit käyttävät nimitystä ”tulevaisuusinvestointi”.

Suomessa samanlaisia kehiksiin liittyviä ”tulevaisuusinvestointeja” on tehty vähintään yhteensä 76 miljardia euroa.

Yhteistä näille kulttuurimarxistisille ”tulevaisuusinvestoinneille” on se, etteivät nämä investoinnit tuota koskaan mitään.

Stefans stalledrängar
Stefans stalledrängar
12.1.2021 14:13
Vastaa...  Sami

No tuottavathan ”kehistulevaisuusinvestoinnit” toki paljonkin, nimittäin vahinkoa:

Mitä enemmän tähän porukkaan satsataan sitä enemmän heitä tunkee maahan, sitä enemmän he vaativat, tyrmistyvät jos eivät saa tahtoaan läpi ja sitä enemmän tekevät rikoksia.

Onkohan joku kartoittanut pelkästään afgaanien tekemät murhat, raiskaukset, huumerikokset jne? Ei varmaan haluta tutkia, tulos olisi niin tyrmistyttävä ainakin Ruotsissa.

Suomi Finland
Suomi Finland
11.1.2021 23:30

Ullatus, ullatus.

Lähi-itä ja muut lähistön alueet pukkaa oikeata laatuväkeä maailmalle haahuilemaan. Eivät toki kaikki ole ’laatuväkeä’, mutta meilläkin viiraa, kun emme pistä noita samoin tein pikapostilla takaisin lampaita paimentamaan.

Näyttelijänlahjoja vaaditaan 24/7
Näyttelijänlahjoja vaaditaan 24/7
11.1.2021 21:45

Expressenissä afgaani Mohammad 21 v. valittaa miten vaikeaa on elää Ruotsissa kun pitää ESITTÄÄ niin kilttiä ja kunnollista koko ajan…

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
11.1.2021 21:45

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Manna Sarin
Manna Sarin
11.1.2021 21:03

Ei voi kuin ihmetellä mitä liikkuu näiden tyttöjen päässä kun vapaaehtoisesti hakeutuvat partalasten seuraan. Jotain on todella menny kotikasvatuksessa pieleen. Nuo yksintulleet ovat niin vastenmielisen näköisiäkin, että niiden näkeminenkin saa aikaan oksennusreaktion.

Gulermo
Gulermo
11.1.2021 21:17
Vastaa...  Manna Sarin

koskaan ei voi liikaa painottaa lapsilleen näiden lähi-idän kusipäiden vaarallisuutta

Moonman
Moonman
11.1.2021 23:47
Vastaa...  Manna Sarin

Sen ikäisinä kuin uhrit olivat, ei kauheasti ole vielä kykyä kriittiseen ja itsenäiseen ajatteluun.
Jos käytännössä syntymästä asti joka puolelta on tullut monikulttuuri-aivopesua eivätkä nuoret ole koskaan nähneet sellaista maailmaa jossa ei ole rikastajia, he eivät varmaankaan vielä ymmärrä että heidät on tarkoituksella syötetty pedoille ja niiden joiden olisi pitänyt suojella heitä, ei kiinnosta. Kelatkaa itse jos koko elämän ajan jokainen sossutantta, virkailija ja opettaja olisi ollut maria ohisalo, niin silloin sitä varmaan pitäisi ihan normaalina.

Riku Rantala
Riku Rantala
11.1.2021 20:51

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!

MattiS
MattiS
12.1.2021 00:01
Vastaa...  Riku Rantala

Ruokakulttuuri on monelle jäänyt vähän epäselväksi, mutta mukavat (pip)pelihetket ovat riemastuttaneet jo useita nuoria tyttöjämme. Toki mukavista hetkistä ovat osansa saaneet myös useat pikkulapset ja mummotkin.