Ulricehamnin lasten seksuaalirikoksista kaksi afgaanoa vangittuna

Aiemmin kirjoitettiin Ulricehamnissa tapahtuneesta pitkään jatkuneesta ongelmasta, jossa nuoret miehet salakuvasivat nuoria koulutyttöjä ja sen jälkeen kiristivät tyttöjä erilaisiin seksuaalisiin tekoihin.

Nyt selvisi mikä koko kuvion juoni oli. Kyseessä oli ns. yksintulleiden sotalasten juonikuvio. Nuoria tyttöjä jollain tavalla ällytettiin “kevyisiin” seksitekoihin, halipusutteluun ja etumuksen hierontaa. Nämä teot aina salakuvattiin.

Nyt kun miehillä oli ikään kuin kiristysaineistoa, niin tyttöjä alettiin kiristämään “kovempiin” seksitekoihin. Myös nämä kuvattiin. Kaikki filmit jaettiin sitten isompiin ryhmiin, joissa oli mukana pelkästään yksintulleita lapsia.

Asiasta on vangittuna kaksi Afganistanin kansalaista, 1999 syntynyt Milad **** ja 2000 syntynyt Mahdi sekä Syyrian kansalainen 2000 syntynyt Beshr *****. Miekkoset ovat kaikki siis paperilla yli 20 vuotiaita. Afgaanit ovat vangittuna mutta syyrialainen vastaa hommaan vapaalta. Kaikki kuitenkin epäiltynä useista lapsiin kohdistuneista raiskauksista ja lapsiin kohdistuneista seksuaalisista ahdisteluista.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!

MattiS

Ruokakulttuuri on monelle jäänyt vähän epäselväksi, mutta mukavat (pip)pelihetket ovat riemastuttaneet jo useita nuoria tyttöjämme. Toki mukavista hetkistä ovat osansa saaneet myös useat pikkulapset ja mummotkin.

Manna Sarin

Ei voi kuin ihmetellä mitä liikkuu näiden tyttöjen päässä kun vapaaehtoisesti hakeutuvat partalasten seuraan. Jotain on todella menny kotikasvatuksessa pieleen. Nuo yksintulleet ovat niin vastenmielisen näköisiäkin, että niiden näkeminenkin saa aikaan oksennusreaktion.

Gulermo

koskaan ei voi liikaa painottaa lapsilleen näiden lähi-idän kusipäiden vaarallisuutta

Moonman

Sen ikäisinä kuin uhrit olivat, ei kauheasti ole vielä kykyä kriittiseen ja itsenäiseen ajatteluun.
Jos käytännössä syntymästä asti joka puolelta on tullut monikulttuuri-aivopesua eivätkä nuoret ole koskaan nähneet sellaista maailmaa jossa ei ole rikastajia, he eivät varmaankaan vielä ymmärrä että heidät on tarkoituksella syötetty pedoille ja niiden joiden olisi pitänyt suojella heitä, ei kiinnosta. Kelatkaa itse jos koko elämän ajan jokainen sossutantta, virkailija ja opettaja olisi ollut maria ohisalo, niin silloin sitä varmaan pitäisi ihan normaalina.

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Näyttelijänlahjoja vaaditaan 24/7

Expressenissä afgaani Mohammad 21 v. valittaa miten vaikeaa on elää Ruotsissa kun pitää ESITTÄÄ niin kilttiä ja kunnollista koko ajan…

Suomi Finland

Ullatus, ullatus.

Lähi-itä ja muut lähistön alueet pukkaa oikeata laatuväkeä maailmalle haahuilemaan. Eivät toki kaikki ole ‘laatuväkeä’, mutta meilläkin viiraa, kun emme pistä noita samoin tein pikapostilla takaisin lampaita paimentamaan.

Puukko är Kniv på svenska, kustannus 400 milj. kr

Kalliiksi tulivat/tulevat nämä niin ”yksintulevat” analfabeetit afgaan”lapset”!

Jos ei otetaan huomioon ”lasten” tekemien lukemattomien rikosten aiheuttamia kustannuksia jne on jo pelkästään ”lukiokouluttaminen” (analfabeetistä yo-lakkiin a la Swedestan- kautta ilotodistusten) tullut mielettömän kalliiksi kun jokaiselle ”lapselle” on annettu opintolainaa runsaskätisesti:

CSN on maksanut afgapojille melkein 400 miljoonaa kruunua opintolainaa ja tuskin koskaan tulevat saamaan takaisin näitä (veronmaksajien) rahoja, kertoo Ruotsin Radio:

https://sverigesradio.se/artikel/7634907

Tuosta 40 miljoonan euron opintolainasta kulttuurimarxistit käyttävät nimitystä “tulevaisuusinvestointi”.

Suomessa samanlaisia kehiksiin liittyviä “tulevaisuusinvestointeja” on tehty vähintään yhteensä 76 miljardia euroa.

Yhteistä näille kulttuurimarxistisille “tulevaisuusinvestoinneille” on se, etteivät nämä investoinnit tuota koskaan mitään.

Stefans stalledrängar

No tuottavathan ”kehistulevaisuusinvestoinnit” toki paljonkin, nimittäin vahinkoa:

Mitä enemmän tähän porukkaan satsataan sitä enemmän heitä tunkee maahan, sitä enemmän he vaativat, tyrmistyvät jos eivät saa tahtoaan läpi ja sitä enemmän tekevät rikoksia.

Onkohan joku kartoittanut pelkästään afgaanien tekemät murhat, raiskaukset, huumerikokset jne? Ei varmaan haluta tutkia, tulos olisi niin tyrmistyttävä ainakin Ruotsissa.

Kliffaa hei

Ton ne kyllä osaa ja hallitus haluaa niitä lisää tännekin.

Anna-Maria Korhonen

Alan aavistaa, miksi suvaitsevaisto iloitsee jostain peruskoulun kahdessa vuodessa suorittaneesta karviksesta ja juttua pukkaa aina lehteen asti. Siksi, että pelkästään opiskeluun paneutuva afgaani on promillen sadasosan poikkeus. Loput 99.9999% paneutuvat koululaisiin

Ali Kessu

Näkin tulokkaat ovat olleet pilkkeenä isän ja äidin kohdalla ja syntyneet tänne jatkamaan maailman pahoja tekoja. Veisivät sinne kehitysmaihin ehkäisyneuvontaa, pillereitä ja kortsuja, kun kerran rahaakin syydetään. Tämä ihmisen lisääntyminen on kai ainoa raamatussa toteutuneista käskyistä, joka on voimassa ja kaikki ja kaikkialla näköjään sen taidon osaavat.