Ulricehamnin lasten seksuaalirikoksista kaksi afgaanoa vangittuna

Aiemmin kirjoitettiin Ulricehamnissa tapahtuneesta pitkään jatkuneesta ongelmasta, jossa nuoret miehet salakuvasivat nuoria koulutyttöjä ja sen jälkeen kiristivät tyttöjä erilaisiin seksuaalisiin tekoihin.

Nyt selvisi mikä koko kuvion juoni oli. Kyseessä oli ns. yksintulleiden sotalasten juonikuvio. Nuoria tyttöjä jollain tavalla ällytettiin “kevyisiin” seksitekoihin, halipusutteluun ja etumuksen hierontaa. Nämä teot aina salakuvattiin.

Nyt kun miehillä oli ikään kuin kiristysaineistoa, niin tyttöjä alettiin kiristämään “kovempiin” seksitekoihin. Myös nämä kuvattiin. Kaikki filmit jaettiin sitten isompiin ryhmiin, joissa oli mukana pelkästään yksintulleita lapsia.

Asiasta on vangittuna kaksi Afganistanin kansalaista, 1999 syntynyt Milad **** ja 2000 syntynyt Mahdi sekä Syyrian kansalainen 2000 syntynyt Beshr *****. Miekkoset ovat kaikki siis paperilla yli 20 vuotiaita. Afgaanit ovat vangittuna mutta syyrialainen vastaa hommaan vapaalta. Kaikki kuitenkin epäiltynä useista lapsiin kohdistuneista raiskauksista ja lapsiin kohdistuneista seksuaalisista ahdisteluista.