Norjassa 13 vanhuksen epäillään kuolleen koronarokotteen sivuvaikutusten takia

Norjan valtiollisen lääkeviraston Statens legemiddelverketin mukaan Norjassa epäillään 13 vanhuksen kuolleen koronarokotteen sivuvaikutuksena.

Eilen julkaistun tiedotteen mukaan käsittelyssä on 23 kuolemantapausta, joista 13 on arvioitu siten, että rokotteen sivuvaikutukset ovat saattaneet aiheuttaa kuoleman heikossa tilassa olleille vanhuksille.

– Tulokset voivat viitata siihen, että mRNA-rokotteen tavalliset sivuvaikutukset, kuten kuume ja pahoinvointi, ovat saattaneet johtaa joidenkin heikkokuntoisten potilaiden kuolemiin, kertoo Norjan lääkeviraston johtava ylilääkäri Sigurd Hortemo tiedotteessa.

Norjan lääkevirasto ja Kansanterveyslaitos ovat nyt arvioineet uudestaan mahdollisia haittavaikutuksia ja vanhusten rokottamiseen on annettu uusia ohjeita siten, että kaikkein heikoimmassa tilassa olevia vanhuksia ei rokoteta. Viraston mukaan heikossa tilassa olleiden sairaiden vanhusten tila voi rokotteen myötä heiketä edelleen.

Kuolemantapauksissa on kyse 80-90-vuotiaista vanhuksista, joista kaikki ovat asuneet vanhainkodeissa. Myös muita erilaisia sivuvaikutuksia kerrotaan olleen. Yhdeksällä on ollut vakavia ja seitsemällä vähemmän vakavia sivuoireita.

Norjassa on tällä hetkellä rokotettu noin 30 000 ihmistä.


Ruotsissa koronarokotteen ja kuoleman välillä epäillään tällä hetkellä 2-4 tapausta.

 

 

 

 

33 thoughts on “Norjassa 13 vanhuksen epäillään kuolleen koronarokotteen sivuvaikutusten takia

  1. Kummasti Keravalla saatiin keväällä viskottua juomamiehet junasta pihalle. Varmaan eri ministeriö asialla.

  2. Suomesta banaanivaltio vaikka väkisin tuumasi sosialistiministeriö. Eihän suomalaisen teknologian kehittäminen ja rahoitus tule kuuloonkaan.

 1. Näyttää siltä, että rokote toimii niinkuin pitää.

  1. Kummasti Facebook poistaa videot, joissa näytetään minkälaisia pahoja haittoja rokotteen ottaneet ovat saaneet otettuaan rokotteen.

   1. Ihan hyvä, että Facebook ei anna julkaista kaikkea harhaista soopaa mitä tänä päivänä tuutataan eetteriin joka puolelta.

 2. No Pate. Eikös se ollut salaliitto ja foliohattuilua jne.,että rokotuksista aiheutuu kuolemia???

  1. Kaikki rokotteet aiheuttavat kuolemia ja erilaisia oireita.
   Mutta itse tauti aiheuttaa kuolemia ja oireita satoja tai tuhansia kertoja enemmän joten hyötysuhde on valtava. Siksi rokotteita käytetään.

   Vanhuksilla korokuolleisuus on yli 10% joten 30 tuhannesta yli 3000 olisi kuollut. Rokote tappoi ehkä 13. Osaatko laskea hyötysuhteen itse?

   1. Ja liikenteessä kuolet tai vammaudut 1400% todennäkköisemmin kuin koronaan.

   2. Todella säälittävää jos ei ole muuta tekemistä kuin suoltaa nettiin tuollaista paskaa.

   3. Kuolit 70-luvulla, eikun sori, luin että 140%. No Thaimaassa tuo pitänee tuokin paikkansa, eihän mitään maata nimetty.

   4. No jos kuolet tai saat pahan haittavaikutuksen rokotteen otettuasi, niin tuskin olet samaa mieltä rokotteen hyödystä.

  2. Mää en usko mitään kotitekoisten hörhöjen juttuja vaan kuuntelen aina asiantuntijoita. Kirjoitin tämänkin jutun ihan siksi, että tollot salaliittotollot on oikeasti tolloja. Tollot on tolloja ja tolloja vastaan taistellaan asiantuntijafaktoilla.

   1. Huomenia Paavo,
    Voitko mainita pari- kolme asiantuntijaa ketkä ovat ns. “asiantuntijoita” joihin sinä luotat tässä Korona asiassa?

    Ja samalla kun “asiantuntijat” otettiin puheenaiheeksi, niin laitatko vielä pari- kolme asiantuntijaa joihin luotat maahanmuuttoon liittyvissä asioissa? Ja pidätkö itseäsi maahanmuuton “asiantuntijana”?

    Jos vielä viitsit, niin laitatko myös syyn miksi nämä mainitsemasi asiantuntijat ovat “asiantuntijoita” joihin tulee luottaa, eli ovat ns. “luotettavia” asiantuntijoita.

    Kiitos Paavo kun selvennät “asiantuntija” näkemyksiäsi meille kaikille. Osataan sitten kaikki luottaa “oikeisiin” “asiantuntijoihin” ja ei tarvitse sitten enää luottaa joihinkin mukamas asiantuntijoihin, jotka pyörittelevät “epämääräisiä” blogeja pitkin nettiä, sekä tekevät ihan huu-haa haastatteluja Bitchuteen ja muihin avoimiin portaaleihin. Ei sitten tarvitse näitä mukamas “asiantuntijoita” sitten enää seurailla, kun on oikeita “asiantuntijoita” joihin voi luottaa, ilman vastaväitteitä.

   2. Lääketieteeseen liittyvissä asioissa ja varsinkin koronaan liittyvissä asioissa jätän yksinkertaisesti lukematta ossitiihosten ja anoturtiaisten “mielipiteet” rokotteesta. Minua ei kiinnosta qanon-sössötys eikä mielipiteet tässä asiassa.

    Sen sijaan maahanmuutto ei ole tiedettä ja siinä voi olla mielipiteitä. Niitä voi sentään kuunnella.

   3. Terve taas Paavo,

    Eli mitä yrität vastauksellasi kertoa meille lukioille? En ymmärrä hölkäsen pöläystäkään sinun vastauksesta minun kysymykselle? Ja kysynkin nyt Paavo sinulta, että; osaatko lukea ja ymmärrätkö lukemaasi?

    Onko joku kysynyt Q_jostain_mikä_lie_kultista yhtään mitään? Itse en ainakaan löytänyt kysymyksestäni mitään “salaliittohörhöily” viittauksia, tai muuta “sössötystä. Sen sijaansinun vastauksesi on jotakin aivan muutakuin odotin.

    Eli toistan nyt Paavo sinulle esittämäni kysymyksen ja olisi ihan kiva, että vastaisit kysymyksiin, kuten hyvän tavan mukaista on… Vai mitä?

    Voitko mainita pari- kolme asiantuntijaa ketkä ovat ns. ”asiantuntijoita” joihin sinä luotat tässä Korona asiassa?Ja samalla kun ”asiantuntijat” otettiin puheenaiheeksi, niin laitatko vielä pari- kolme asiantuntijaa joihin luotat maahanmuuttoon liittyvissä asioissa? Ja pidätkö itseäsi maahanmuuton ”asiantuntijana”?

    Jos vielä viitsit, niin laitatko myös syyn miksi nämä mainitsemasi asiantuntijat ovat ”asiantuntijoita” joihin tulee luottaa, eli ovat ns. ”luotettavia” asiantuntijoita.

    Kiitos Paavo kun selvennät ”asiantuntija” näkemyksiäsi meille kaikille. Osataan sitten kaikki luottaa ”oikeisiin” ”asiantuntijoihin” ja ei tarvitse sitten enää luottaa joihinkin mukamas asiantuntijoihin, jotka pyörittelevät ”epämääräisiä” blogeja pitkin nettiä, sekä tekevät ihan huu-haa haastatteluja Bitchuteen ja muihin avoimiin portaaleihin. Ei sitten tarvitse näitä mukamas ”asiantuntijoita” sitten enää seurailla, kun on oikeita ”asiantuntijoita” joihin voi luottaa, ilman vastaväitteitä.

   4. Laitan tähänPaavo kolme Asiantuntijaa joiden ajattelumaailmaan minä samastun. Lista ei ole paremmuus järjestyksessä:

    Ensimmäinen on: Sucharit Bhakdi joka erittäin selkeällä ja asianmukaisilla selityksillä kertoo erittäin tarkasti ja hyvin mikä on Corona virus, sekä miten virukset oikeasti toimii. Hän mm. kirjoitti Merkelille julkisen kirjeen, mutta eipä saanut siihen(kään) vastausksia. Erittäin asiallisesti tuo milipiteensä julki myös TIETEELLISESTI todistettuna. Sucharit Bhakdi on: Pandemics ~ Data & Analytics (PANDA) yksi perustaja jäsenistä. Suosittelen käymään sivuilla ja tutustumaan muihinkin projekti asiantuntijoihin.
    Toinen on: (Nobel palkinnon voittaja) Luc Montagnier joka selkeästi haastatteluissa kertoo, että tämä “Covid-SrS” virus on aivan selkeästi ihmisen tekemä virus. Hän esittää raudan lujat todisteet väitteellensä. Erittäin ansioitunut, sekä maailmalla erittäin korkealle arvostettu virologi. Suosittelen kuuntelemaan hänen haastatteluja, joissa jokaisessa vetää haastattelijansa ns. maton alle pelkällä faktalla ja tieteellä. Arvosta miehen rehellisyyttä sekä, että sinnikkyyttä taistellessa tuulimyllyjä vastaan. Tarviiko tätä kaveria edes hehkuttaa?

    Kolmas on: (Nobel palkinnon voittaja) Kary Mullis joka on kehittänyt / keksinyt PCR testin, jota nyt käytetään tähän Covid-19 viruksen tunnistamiseen. PCR testillä ei voi mitenkään testata oletko saanut tautia tai onko sinulla virusta, vaan testiä käytetään aivan muihin asioihin (ota itse selvää). Tämä Kary Mullis joutui vänkäämään ja surrinarusta vääntämällä vääntämään haastatteluissa medioille kuinka HIV viruksen testaamista ja havainnointiin käytettyä PCR testiä ei voida mitenkään käyttää kyseisiin hommiin. Hän jokaisessa haastattelussa ja kirjoituksissaan tuo selkeästi esillesen, että PCR testiä ei voi nyt eikä milloinkaan käyttää esim. viruksien havainnoimiseen, tai vastaavaan. Arvosta Kary Mullis:ia, koska hän paljasti koko HIV / AIDS huijauksen ja osoitti huijjauksen TIETEELLÄ todeksi.

    Tuossa kolme jotka näin alkuun tulee munulla mieleen tässä Covid-19 jutussa. Kenen mielipiteitä sinä Paavo kunnioitat tässä Covid-19 asiassa. Eli kuka on auktoriteettisi?

   5. Mää en nyt jaksa pilata hyvin alkanutta päivääni kinastelemalla koronasta ja pohtimalla sitä, että mikä on kenenkin motiivi väittää koronasta sitä tai tätä. Kun puhutaan koronasta, niin aina ensimmäisenä pitää pohtia mikä on puhujan motiivi ja se on rasittavaa.

    Kun on selvittänyt puhujan motiivin, niin vasta sitten voi arvioida jonkun random “lääketieteen nobelistin” sanonnan painoarvoa.

    Koska fakta nyt on se, että korona voi olla joillekin hyvinkin vakava sairaus, joillekin ei. Asian voi ottaa vastaan pää kylmänä, tai sitten oma agenda edellä.

   6. Kary Mullis ei ole väittänyt mitään tuollaista, vaikka onkin tähdentänyt mm. että PCR testi ei havaitse virusta vaan viruksesta seuranneita aineksia, ja että AIDSin kehittymiseen liittyy muitakin tekijoitä kuin itse HI-virus, jota taasen elävänä ei useinkaan AIDSin kehityttyä edes löydy potilaan verestä, mutta hän ei ole missään vaiheessa väittänyt etteikö PCR-testi kertoisi koronaviruksesta varsin suurella varmuudella, ja etteikö HIV olisi lähtökohtainen tekijä AIDSin kehittymisessä.

    Mutta Kary Mullis on toden totta ansiokas, tehnyt niin mittavia tutkimuksia laajoine kattavine dokumentointeineen, että pitkistä dokumenteista on hörhöadvokaattien ollut helppo poimia monenmoista rusinaa pitkästä pitkosta, ja asiayhteyksistä irrottelemalla saada asiat käännettyä päälaelleen.

   7. Laitatko “hörhöjutuista” vaikkajotakin lihaa luun päälle? Odotan mielenkiinnolla, koska voin laittaalähes sanasta sanaan tieteellisen haastattelun Mullikselta, jonka tosin itsekkin löydät helposti hakemalla. Aletaan oikeasti yhdessä TUTKIMAAN mitä tämä hulluus oikeasti on, eikä tappelemaan.

    Nyt ihmiset opetelkaa vähäsen edes kyseen alaistamaan, sekä rationaalisesti ajattelemaan maailman menoa.

    Paavo, et sie minua näin helposti bannaan, heh.

   8. Korona-asiassa ei ole mitään tiettyä asiantuntijatahoa, johon luotan, vaan se arvioidaan erikseen jokaisen lausunnon yhteydessä aina. Esimerkiksi tässä tapauksessa en ensin innostunut asiasta, sillä en heti tunnistanut Norjan lääkeviraston nimeä, mutta kun googlasin sen, niin ymmärssin, että linkki kyseessä oli vakavasti otettava lähde.

    Korona-aika on tehnyt maailmasta sellaisen, että jokainen lähde pitää tarkastella hyvin tarkkaan, että mitkä motiivit siellä on taustalla. Lisäksi nykyajan ongelma on jatkuva valehtelu oman asian edistämiseksi. Tässä välissä pitää sitten itsekin kipristellä.

  3. Vanhukset voivat olla todella huonossa kunnossa. Kuolemaan voi riittää aivan mitätön asia, mikä normaalikuntoisella seniorilla ei aiheuta mitään oireita.
   Jos on monisairas, tai muuten heikossa kunnossa, kannattaisi kyllä miettiä ottaako rokotteen.
   Ihmisistä on tullut kermaperseitä, joiden vaatimustaso on niin korkealla, ettei mitään vastoinkäymisiä tai riskejä haluta ymmärtää. Itse kunkin kannattaisi tiedostaa, että kuolema voi korjata miljoonasta eri syystä kenet tahansa koska tahansa, eikä valitusoikeutta ole.

 3. Vähän sillai pakkoeutanasiarokotus sitten. Hei, joukkueen puolesta jonkun täytyy ottaa osumaa. Collateral damage. Turha tommosista itkee, että voi voi sentään kun nyt Birger 97vee ja Martta 174vee lähtivät, vaikka elivät TÄYTTÄ elämää sängyissään 24/7 ja heillä oli vielä KOKO ELÄMÄ, TULEVAISUUS JA UNELMIA edessään!!! Nämä tämmöiset tapauksevat ovat huolestuttavia ja oikeita uutisia sitten jos persuterveitä, lapsia, nuoria ja aikuisia rupeaa kuolemaan rokotuksien takia. Tai jos sivuvaikutukset ovat hurjia, oksentelua ja ripulia ei lasketa. Se kun voi olla vaan krapulaa.

  1. Kotonarokotteen lähetti-rna on paketoitu polyetyleeniglykoliin, jota pidetään vähätoksisena ja jota lääketiede muissakin jutuissa paljon käyttää. Mutta jos ihmisellä onkin ennestään vasta-aineita tätä ainetta kohtaan, niin onko mahdollista, että kuolettava reaktio syntyy tämän takia… No miksi joillakin sitten on vasta-aineita? Voisikohan syy olla, että polyeteeniglykolia käytetään ummetuslääkkeenä, tätä on noin jokatoisella vanhuksella. Mutta kuinka yleinen ongelma on vanhuksilla sitten ” vuotava suoli”, mistä johtuen suoliston pinta päästää verenkiertoon esim. polyeteeniglykolia, tämän takia ne vasta-aineetn. Tekniikanmaailmassa artikkeli polyeteeniglykolista koronarokotteessa ja vuotava suoli-syndroomaa on antioksidanttilääketiede jo kauan hoitanut.

 4. Kiitos Paavo kun julkaisit tämän Norjan uutisen.. valtamediasta Iltalehti ennätti ensimmäiseksi, mutta PT-media oli nopeampi.

  1. Mun mielestä juttu piti kirjoittaa niin tarkasti kuin sen pystyi norjasta suomentamaan, jotta qanon-hörhöt eivät vääristele asiaa.

 5. Eiköhän noi hauraat vanhukset ja monisairaat yleensäkin ole niitä jotka kuolee helpoiten saivat ne sitten koronan, kausi-influenssan tai rokotteen. Vaikka tää covid-19 onkin astetta vakavampi kaukotauti niin ihan flunssakausinakin näitä ihmishenkiä on aina ollut vaarassa ja kuollu kun ei ole ollu näitä rajotuksia ja tulee olemaan tulevaisuudessakin niin jännä nähdä kuinka pysyvää traditiota tästä maskeilusta sun muusta koitetaan tehdä vai koskeeko se nyt vaan tätä koromaa?

 6. Paavo. Puhutaanko Ruotsissa viime vuosien kokonaiskuolleisuudesta? Joidenkin lähteiden mukaan viime vuonna ei kuollut sen enempää kuin aikaisempina vuosina.

Comments are closed.