Kun kaikki on rasismia: rasisminvastutelyryhmä Rasmus vainoaa toimittajia

Berliinissä asuva vapaa toimittaja Pertti Rönkkö kertoo, että hän joutui Berliinin terrori-iskun jälkeen 2016 rasisminvastusteluryhmä Rasmuksen maalituksen kohteeksi.

 

Pertti Rönkkö pitää mm. Facebookissa suosittua sivuaan Havaintoja Saksanmaalta, jossa Rönkkö kertoo yhteiskunnallisista asioista siitä näkökulmasta, mitä saksalaiset mediat siitä kirjoittavat. Kirjoituksissaan Rönkkö äärimäisen harvoin tuo esille mitään omaa mielipidetään, kuten sanoin hän lähinnä siteeraa ja tulkitsee mitä saksalaiset ja keski-eurooppalaiset saksankieliset mediat kirjoittavat.

Rönkkö tuottaa artikkeleita ja raportteja myös Suomen Yleisradiolle. Tai tuotti.

 

Rönkkö kertoo, että joutui rasisminvastusteluryhmä Rasmuksen maalituksen kohteeksi Berliinissä joulukuussa 2016 tapahtuneen islamilaisen terrori-iskun jälkeen. Syy: Rönkkö kertoi sen, mitä saksalaiset mediat kertoivat.

Rönkön mukaan saksalaiset mediat käsittelivät terrori-iskua sen oikealla nimellä; islamilainen terrorismi. Saksalaisten medioiden käsittelytapa voi Rönkön mukaan poiketa aika paljon siitä, miten esimerkiksi Yleisradio kertoi asiasta.

Rasisminvastustelijoiden mielestä Rönkkö oli kuitenkin pahimman luokan rasisti, koska kehtasi siteerata saksalaisia medioita ja kertoa, että terrori-iskun takana oli muslimeja.

 

Tästä seurasi, että monet tunnetut rasisminvastustelijat aloittivat maalituskampanjan, jonka tarkoituksena oli tuhota Rönkön ura siten, että Yleisradio lopettaisi Rönköltä artikkelien tilaamisen. Tästä onnistuttiin hyvin. Rönkkö kertoo, että ensin tilaukset vähenivät, ja sitten loppuivat.

Lisäksi rasisminvastustelijoiden kampanjan tarkoitus oli aiheuttaa Rönkön maineelle sellaista haittaa, että mikään muukaan taho ei enää tilaa Rönkön artikkeleita. Tarkoitus oli yksinkertaisesti mustamaalata Rönkkö siten, että ura toimittajana oli ohi.

 

Rönkkö arvelee aivan oikein, että rasismivastusteluryhmässä on mukana monia toimittajia ja muita medioissa toimivia toimijoita. Nämä ovat omalta osaltaan tehneet sellaista näkymätöntä työtä, jossa Rönkköä on mustamaalattu uutispäälliköille. Voi vain kuvitella mitä mahtaa fanaattinen turvapaikka-aktivisti Outi Popp hääränneen taustalla Rönkön uran tuhoamisen eteen.


 

Kun valtamedioissa puhutaan toimittajien ja journalistien vainosta, niin Rönkköön kohdistunut maalituskampanja ja suoranainen vaino on kouluesimerkki siitä, miten toimittajia vainotaan.

Ketään ei kiinnosta vainota jotakin vitun maakuntalehden keskivertotoimittajaa, koska heillä ei ole mitään sanomista. Valtamedia yrittää toisin sanoen antaa ymmärtää, että jotkut tollot rivitoimittajat olisivat ”äärioikeiston” maalituksen kohteena.

Mutta, se taho, joka toimittajia oikeasti vainoaa, niin se on äärivasemmisto ja erilaiset rasismivastustelijat ja ns. suvakit.

Subscribe
Notify of
guest
62 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Me tulimme nussimaan. Terv hassan
Me tulimme nussimaan. Terv hassan
16.1.2021 20:51

No niinpä. Kun itse olen kriittinen, niin olen hullu. On tullut koettua kaikkea. Sekä omien läheisten kautta, että sukulaisten, että kavereiden tykö. Mutta paskamedian totuus vain menee läpi kun vettä. Itse olen niin vittuuntunut, johtuen omista kokemuksista, että auon päätäni loppuun asti.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
16.1.2021 22:40

Olen itse kokenut saman. Voimia sinulle vitutuksen keskellä. Itse jatkan myös katkeraan loppuun asti. Pystyypä aamuisin katsomaan peiliin.😊

rellinen
rellinen
17.1.2021 12:52

Kurkkiiko sukulaisten seljän takaa punikkipolpon lurkki?

Isoisä
Isoisä
18.1.2021 11:35

Aivan oikein, juuri noin pitää toimia. Itselleni se on toki helpompaa koska Ilmariselta ei saa potkuja kuin kuolemalla, joten toimin juuri tuolla tavalla.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
16.1.2021 20:59

Kun asioista ei puhuta niiden oikeilla nimillä, ei ongelmiinkaan voida puuttua. Kun ongelmiin ei puututa, herätään Euroopan joka kolkassa vielä rukouskutsuun.

Juuri näin.
Juuri näin.
16.1.2021 21:10

Erittäin hyvin sanottu siellä.

Viherkommarit maan rakoon
Viherkommarit maan rakoon
17.1.2021 10:21

Tai kuollaan siihen.

pah
pah
17.1.2021 20:32

Itselläni on ollut sen sortin fibat jo pitemmän aikaa että eläkkeet kannattaa unohtaa sillä pian meille kaikille ottaa ohraleipä.

Monesti olen miettinyt miltä normisaksalaisista mahtoi aikoinaan tuntua elämä ennen natsien valtaan nousua. Ei voi välttyä ajatukselta että jotakin samankaltaista tässä ajassa on, ja harmittaa kun sillonkaan ei ymmärretty pistää niitä valtaan nousevia hulluja ajoissa aisoihin. Ei vaikka kuka tahansa näki jo kaukaa että heidän valtaan nousun takana oli False-flag, Casus belli, maskirovka tai miksi semmoista itse tehtyä toisten syyksi naamioitua temppua haluaakaan kutsua.

https://oikeamedia.com/o1-152803

”Demokraattien ja vasemmiston toimintatavat ovat kuin suoraan natsien käsikirjasta kopioitu. BLM ja Antifa ovat vasemmiston ja demokraattien ruskeapaitoja. Vasemmiston fasistiset joukot rikkoivat ikkunoita, polttivat yrityksiä ja pahoinpitelivät ihmisiä kymmenissä kaupungeissa ympäri Yhdysvaltoja yli puolen vuoden ajan. Vasemmisto antoi väkivallalle ja painostukselle täyden hyväksyntänsä. Tuhot olivat vakuutusyhtiöiden arvoiden mukaan miljardeja.”

”Dennis Prager kertoo, kuinka 6.1.2021 lavastettu – tai sellaisena yleisölle median esittämä -kongressitalon ”valtaus” on samanlainen tekosyy vainojen aloittamiselle ja kiristämiselle kuin vuonna 1933, jolloin natsit käyttivät valtiosäätytalon tulipaloa hyväkseen täsmälleen samalla tavalla. ”

On syytä muistaa että Natsit myös olivat sosialisteja. Olkoonkin että olivat varsin kansallismielisiä semmoisia, toisin kun nämä tämän ajan Islamia ja monikulttuuria ajavat sankarit.

Toisaalta. Turha kai tässä on väittää etteikö se vessaa etsiskelevä pissapöksyinen dementoitunut seniili olisi voinut ihan oikeastikkin voittaa nuo vaalit ihan reilustikkin. Aika epätodennäköistähän semmoinen toki olisi ollut mutta teoriassa toki ihan mahdollista. On on.

https://twitter.com/tabytchi/status/1338660997268172807

Toisaalta. Se että Joe Biden itse myönsi että kyseessä oli kallis vaalihuijaus, tekee tuosta hänen reiluun ääntenlaskuun perustuvasta voitosta varsin epätodennäköisestä, ja aika hankalasti kaupattavan teorian.

https://www.youtube.com/watch?v=MA8a2g6tTp0

”Greatest Fight Since Civil War! Righteousness vs Satan! Trust in God, Fight for Trump!”

https://www.youtube.com/watch?v=ZzEoGTK0TFE&t

Oli miten oli. Nyt saattaisi olla hyvä hetki varmuuden vuoksi santsata täälläkin ydinsodan varalle reilusti evästä ja riittävästi vettä perunakellariin ja pistää ylipäätään ne väestönsuoja-asiat kuntoon. Meinaan vaan että ketkä eivät kerkeä näihin myrkkyrokotteisiin ihan vielä kuolla niin odottakaamme vaan että isot pojat rupeavat nukettelemaan toisiaan oikein isojen miesten pyssyillä niin sitten rupeaa tulemaan raatoa ja isosti.

Kuten sanottu. Minulla on ollut jo pitemmän aikaa semmoinen vahva intuitio siitä että jotakin ikävää meille tulee pian tapahtumaan, ja aika vahva näppituntuma on että tämä koronavirusten kanssa häärääminen on ollut osa suurta suunnitelmia ja tovin päästä rupeavat toteuttamaan noita Israelin sotasuunnistelmia. Itse asiassa pahaa pelkään että sotiminen alkaa heti kun pääsevät eroon siitä sotimista karttavasta Trumpista ja saavat vihdoin sen oman täysin talutettavissa olevan pystyyn dementoituneen seniilin painelemaan niitä ydinpomminappuloita. Mies on valmiiksi niin vanha että ei tiedä eikä muista mitään joten latu on vapaa sotimisella aina WWIII myöten.

https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/idf-said-drawing-up-plans-to-attack-irans-nuclear-program/

https://www.express.co.uk/news/weird/1378431/end-of-the-world-2021-prophecy-predictions-new-years-jesus-christ-religion-spt

“When injustice becomes law, resistance becomes duty” : Thomas Jefferson

Kun loppu lähestyy eikä asioihin ole tullut varoituksista huolimatta mitenkään valmistauduttua niin täytyy vain koittaa ottaa ne asiat vastaan semmoisina kuin ne tulevat. Rohkeutta vaan kaikille. Nahkurin orsilla tavataan.

https://www.youtube.com/watch?v=sYhtQcncT2k&feature=emb_title

Tulevaisuus jopa pelottaa
Tulevaisuus jopa pelottaa
18.1.2021 19:23
Vastaa...  pah

Hyvää tarinaa sulta. Tää maailma menee hullumaksi kiihtyvää tahtia ja todellakin tällä vuosikymmenellä tapahtuu paljon ja ne asiat eivät ole meidän kannalta hyviä.

mokusetus
mokusetus
17.1.2021 11:30

Kaikki ei todellakaan ole rasismia, mutta lähes kuka tahansa suomalainen muuttuisi kyllä rasistiksi jos hänet pakkomuutettaisiin pariksi kuukaudeksi jonkin betonilähiön maturappuun.

Kukavaan
Kukavaan
18.1.2021 17:36
Vastaa...  mokusetus

Jos haluaa ryhtyä rasistiksi, niin asia hoituu ostamalla vuorokausilippu Pk-seudun joukkoliikenteeseen. Sitten vain metroon ja lähijuniin.

pöh
pöh
16.1.2021 22:03

Ympäri maailmaa nyt parhaiten USA:ssa näkee kuinka niillä ”suvaitsevaisilla antifasisteilla” on itse asiassa täysin natsifasistiset keinot eri mieltä olevien hiljentämiseksi.
Se vasen laita niitä fasisteja oikeasti on.

Minä
Minä
17.1.2021 03:42
Vastaa...  pöh

Kulttuurimarxistinen ajattelu on sellaista, että käännetään totuus nurinpäin ja sanoja määritellään poliittisiin tarkoitusperiin sopiviksi. He ovat fanaattisia ja sokeita, jotka uskovat olevansa totuuden ja hyvän asialla, vaikka itse tietoisesti vääristävät totuuden mieleisekseen leimakirveillään. Fanaatikot eivät kaipaa tosiasioita, sillä ideologia määrittelee totuuden paremmin.

Minä
Minä
17.1.2021 11:39
Vastaa...  Admin Pt-media

Kannattaa tutustua kulttuurimarxismiin, sen kikkoihin ja konsteihin sekä tavoitteisiin. Sitten et enää vertaa niitä tuolla tavalla.

Kyllä oikeistokin valehtelee kaunistellakseen asioita, mutta jää kauas taa kataluudessa.

Joskus aikoinaan oli tapana ajatella kansan parasta, miten rakennetaan kansakunta, joka on terve ja osaava. Suomessa onnistuttiin siinä. Sen jälkeen tuli ns. suvaitsevaisuus ja alkoi alamäki sekä oman kansan hylkääminen.

Nykyisin on vaikea löytää sellaista ajattelua ja jos löytyy, leimataan se vaikka miksi rasistiseksi epäkelvoksi ja ns. suvaitsevaiset hyökkäävät agressiivisesti kimppuun.

Ns. suvaitsevaiset haluavat kieltää ”väärien ajatusten” esittämisen eli poistaa sananvapauden. He ovatkin ainoita, jotka siihen pyrkivät.

Aiemmin oli stalinisteja ja taistolaisia hihhuleita, mutta niitä oli vähän, joten niiden agressiivinen leimakirvesaate ei juuri vaikuttanut.

Nyt on maa täynnä agressiivisia itseään hyvinä pitäviä ns. suvaitsevaisia, jotka ovat kaikkea muuta kuin suvaitsevaisia ja he ovat agressiivisia, kuten ääriliikkeillä on tapana olla.

Minä
Minä
17.1.2021 13:56
Vastaa...  Admin Pt-media

Nyt yleistät jotkin havaitsemasi ääritapaukset koskemaan kaikkia, jotka eivät ole suvakkien linjoilla. Niinhän suvakitkin tekevät.

Et kai ole huomannut, että vasemmiston valhe on kautta linjan koulutuksessa, mediassa, yliopistoissa, politiikassa jne. Mikään muu taho ei yltä valheessa sille tasolle, eikä mikään muu taho vääristele todellisuutta likikään niin voimakkaasti, eikä mikään muu taho ole yhtä diktatuurinen.

Sen ydin on kulttuurimarxismissa, jota on ujutettu määrätietoisesti noihin kohteisiin jo vuosikymmeniä. Ymmärtääkseen mitä tapahtuu, tulee tutustua kulttuurimarxismiin ja ymmärtää sen olemus sekä tavoitteet ja keinot. Härskimpää suunnitelmaa ei varmaan löydy mistään.

Last edited 1 month ago by Minä
Minä
Minä
17.1.2021 15:54
Vastaa...  Admin Pt-media

Kulttuurimarxismi on se syöpä, joka tekee tuhojaan yhteiskunnassa, kaikessa.

Jos sitä pitää merkityksettömänä, ei kai ymmärrä, että se heikentää niin nuorten kuin vanhustenkin elämää.

Jos puhutaan siitä, mitä nykyisin on kokonaisuutena tapahtumassa, ei ole kovin viisasta keskittyä yksityiskohtiin, kuten köyhien, nuorten ja vanhusten elämää parannetaan, koska niiden nykytila on seurausta siitä, mikä ohjaa politiikkaa.

Ns. suvaitsevaisuus on taustaltaan kulttuurimarxistinen ja sillä on suuri vaikutus kaikkeen. Sitä ei voi ymmärtää tutustumatta kulttuurimarxismiin ja sen olemukseen sekä sen tavoitteisiin. Eikä myöskään ymmärtää niitä asioita, joita politiikassa tapahtuu kaikkialla länsimaissa. Silloin menee sokeana virran mukana, eikä voi huonolle kehitykselle mitään.

Kulttuurimarxismi on jotain, jolle itse ensimmäisellä kerralla naureskelin, että eihän näin sairasta voi kukaan toteuttaa, mutta myöhemmin aloin huomata, että hemmetti, sitähän toteutetaan koko ajan.

Jos sitä kehitystä ei pysäytetä, syntyy totalitaristinen diktaturia, jota he tavoittelevat. Siihen ei vaikuta se, että tuntuu uskomattomalta, tai hullulta, koska se on tapahtumassa, eikä sitä ole edes vaikea huomata.

Kun halutaan vaikuttaa yhteiskunnan kehitykseen, pitää ensin katsoa kokonaisuuteen ja siihen, että mitä kokonaisuutena tapahtuu. Joihinkin rajattuihin yksityiskohtiin keskittyvä, ei saa mitään paremmaksi, koska vaikuttava voima on se, mikä riivaa kokonaisuutta.

On kuin jokin porukka hakkaisi lekalla autoa mäsäksi ja yksi keskittyy vain ilmanpaineisiin, uskoen sen olevan kaikkein tärkein asia. kohta on koko auto mäsänä, eikä renkaatkaan enää ole ehjiä.

Minä
Minä
17.1.2021 16:56
Vastaa...  Admin Pt-media

Suvakkien natsittelu- ja rasistileimakirves heilahtaa, kun joku on eri mieltä. Se on tosi.

Suvakkien touhu on tunnistettavasti ja todistettavasti kulttuurimarxismia. Kyse ei ole leimakirveestä. Kulttuurimarxismi on kyllä täysin määritelty heidän omissa opeissaan.

Esität, että nuo kaksi asiaa ovat sama asia?

Enpä tuossa nimitellyt ketään kulttuurimarxistiksi, paitsi suvakkien aatemaailmaa, koska se perustuu siihen. Siitä syntyy myös se intersektionaalinen feminismi, lukemattomat sukupuolet jne. Kulttuurimarxismi on aate, jolla on juuret kaukana historiassa. Se ei ole leimakirves, mutta sen oppeihin kuuluu leimakirveiden luominen. Sen tavoite on totalitaristinen diktaturia.

Kun joku selvästikin toteuttaa kulttuurimarxismia, on täysin asiallista todeta, että hän on kulttuurimarxisti. Sillä ei ole mitään tekemistä suvakkien leimakirvestouhujen kanssa, paitsi tietysti se, että leimakirveet ovat kulttuurimarxistien kehitelmä.

Last edited 1 month ago by Minä
Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
17.1.2021 22:37
Vastaa...  Admin Pt-media

Kulttuurimarxisti on käytännössä sama asia kuin suvakki. Ihan samanlailla, jotkut nimittää todella herkällä kädellä muita suvakeiksi. Kuitenkin me tiedään, että suvakkeja on olemassa.

Jos Paavo halua puhua ”oikeiston” huonoista puolista, no puhutaampa sitten. Samaa mieltä, että salaliittoteorioita viljellään aivan liikaa. Ihan alkuun on pakko todeta, että jopa valtamedia on myöntänyt monen salaliiton tapahtuneen. Mutta kyllä netissä liikku vaikka minkälaisia hörhöilijöitä kertomassa saliittoteorioista. Salaliittoteorioiden ongelma on siinä, että ne menee usein tavallisen kaduntallaajan maailmankuvan ulottumattomiin. Varsinkin maahanmuuttoa Lähi-idästä ja Afrikasta on helppo kritisoida ihan kaikkien hyväksymillä faktoilla. Ei niihin tarvitse liittää mitään salaliittoja. Tietysti on tahoja, jotka hyötyvät maahanmuutosta taloudellisesti, mutta vaikea uskoa, että Suomi voisi laittaa rajoja kiinni haittamaahanmuutolta, jos kansa niin haluaa, sillä se onnistuu Itä-Euroopankin mailta.

Joo ja on ”oikeistossakin” itsekkyyttä uhriutumista jne. Uhriutumisestakin olen ihan samaa mieltä, että sitä voisi harrastaa vähemmän. Jos suvakit haukkuvat rasistiksi, niin se on jo pelkästään ajan tuhlausta alkaa vänkäävään onko rasisti vaik eikö ole, sillä suvakeille olet rasisti jokatapauksessa. Minusta ainakin persut on mennyt tässä asiassa eteenpäin. Mitä tulee persuihin, niin jos ne on suurin puolue, niin kait ne jotain muutakin osaa kuin minäminä koliikki vauvan ulinaa? Luulisi, että jos suurin puolue, niin osaa tehdä jotain oikeinkin.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
17.1.2021 23:05
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Mitä tulee suomalaisten vähäosaisten auttamiseen, niin talous on tätä menoa menossa kuralla ja kun valtion talous kippaa, niin vähäosaiset tulevat kärsivmään kaikkien eniten(katso Kreikkaan) Koska jos työläisiltä altaan leikkaamaan he voivat mennä lakkoon ja rikkaat siirtää varat pois maasta.
Eli käytännössä sellaiset ehdotukset, joilla Suomen talous pelastuisi on käytönnässä vähäosaisten auttamista, haittamaahanmuuton vastustaminen, turpeen käytöntön puolustaminen, varsinkin euro eron ajanminen, sillä kaikien tutkimusten mukaan eurosta koituus Suomelle monen miljardin lasku. jne

Mitä tulee kulttuurimaximiin, niin ehkä Timo Hännikäinen osaa siitä parhaiten kertoa. Se on ihan todellinen ilmiö, jolla on paljon vaikutusta nykyaikaan, mutta kyllä nyky menoa selittää moni muukin asia

https://sarastuslehti.com/2014/11/01/paljon-puhuttu-kulttuurimarxismi/

Kirjoituksessa yksi mielenkiintoinen kohta.

”Joidenkin väitteiden mukaan kulttuurimarxismi on alkujaan KGB:n salajuoni ja Neuvostoliiton pyrkimys lahottaa lännen yhteiskuntia sisältäpäin vasemmistointellektuellien avulla. Tämä on tietenkin hölynpölyä”

Olen itsekkin katsunut videon jossa selittittiin tuosta KGB:n salajuonesta, mutta en pysty ymmärtämään miten käytännösä KGB olisi pystynyy suorittamaan tuon asian. Tässäkin tullaan taas siihen, vaikka asia olisikin noin, niin onko mitään syytä edes mainita siitä? Sillä valtaosa suvakeista kuitenkin harjoittaa kulttuurimarxismia silkkaa tyhmyyttään joka tapauksessa.

Ps. Kun viime kolumnissani sivusin kulttuurimaxismia, niin on hyvä kysyä meneekö se yli tavalliselta kaduntallaajalta? Voi olla? Mutta on niitä paljon korkealentoisempiakin juttuja..

Minä
Minä
18.1.2021 03:32
Vastaa...  Sakari Rajamäki

KGB on perustettu 50-luvulla. Kulttuurimarxismin juuret ovat 20-luvun Moskovassa, jossa pohdittiin syitä siihen, että vallankumous ei levinnyt länsimaihin.

Keksivät ajatella, että tarjottu työläinen kapitalisti vastakkainasettelu ei toiminut, koska länsimaissa oli yhteiskuntaa ylläpitäviä arvoja, kuten isänmaallisuus, uskonto ja perhe jne.

Siitä sitten kehittelivät uusia aiheita vastakkaiasettelulle eli yhteiskuntien horjuttamiselle. Loivat idean enemmistön ja kaikenlaisten vähemmistöjen vastakkainasettelusta.

Kauan ennen KGB:n perustamista kulttuurimarxistiporukka muutti Länsi-Eurooppaan ja sittemmin USA:aan. Lopulta kotiutuivat Frankfurtiin ja siitä syntyi sitten nimitys Frankfurtin koulukunta.

KGB ei siis luonut kulttuurimarxismia, mutta ilmeisimmin käytti sen ideoita hyödykseen, kuten ilmenee Yuri Bezmenovin videosta, joka on 80-luvulta.

KGB defector Yuri Bezmenov’s warning to America
https://www.youtube.com/watch?v=bX3EZCVj2XA

Minä
Minä
18.1.2021 03:33
Vastaa...  Minä

Lisättäköön tuohon, että kyse ei siis ole salaliitosta, vaan täysin julkisesta tiedosta.

Minä
Minä
18.1.2021 03:50
Vastaa...  Minä

Ne, jotka pyrkivät ajamaan kulttuurimarxismin aatetta länsimaihin, tuskin piittaavat itse siitä muuten kuin välineenä.

Ns. suvaitsevainen tuskin on itse tietoinen siitä, mitä asiaa hän on osaltaan edistämässä. Useimmissa tapauksissa ns. suvaitsevainen ajaa jonkin kulttuurimarxismiin perustuvan osan asiaa. Hänen on vaikeaa saada sitä yhdistetyksi kulttuurimarxismiin, koska hän näkee vain yhden ”hyvän asian”, johon hän keskittyy.

Ne, jotka ovat taustavoimina, ovat tyytyväisiä siihen, että joku ajaa juuri sitä asiaa ja joku toinen jotain toista pientä asiaa. He katsovat kokonaisuuteen siten, että sopii hyvin, että on joukko ns. suvaitsevaisia, tai mitä tahansa, jotka kaikki yhteen laskien ajavat kokonaisuutena haluttua asiaa.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
18.1.2021 11:19
Vastaa...  Admin Pt-media

Paavolle vielä, että koska ihminen pohjimmiltaa itsekäs ja miksei se itsekkyys näkyisi myös ”oikeistossa”? Ihmisen itsekkyyden takia kommunismikaan ei missään toiminut. Se, että itsekkyys olisi jotenkin ”okeistolainen” erityispiirre siihen on vaikea uskoa, sillä jos esität omalla nimellään maahanmuuttokritiikkiä, se voi johtaa vaikeuksiin työpaikalla. Itsekäs ihminen harvoin riskeeraa omaa työpaikkaa.

Mitä tulee itse politiikkaan, niin on se aikamoista kieroa vehkeilyä. Koskee myös persuja. Mutta ei se nyt ole ihan sama asia onko meillä suurimpana puolueenta sellainen joka haluaa rajat auki haittamaahanmuutolle vai sellanen joka haluaa ne kiinni.

Kaikki yhteisöt tarvitsevat kritiikkiä, niin myös oikeisto, muuten se menee lahkomaiseen touhuun. Mutta kritiikissä täytyy olla myös suhteellisuudentajua.

Mitä tolle uhriutumisellekin voi tehdä, jota oikeistokin harrastaa? Voin vain sanoa, että persujen ei ihan helposti kannata vinkua heihin kohdistuneista rasismisyytöksistä, sillä itse käyttävät usein myös kovaa kieltä. Siinä menee uskottavuuskin.(Ilmeisesti aikakin persujohdossa tämä ymmärretään, sillä Halla-aho ja Purra eivät sitä harrasta.)
Mutta mikä lopulta on uhriutumista? Sekä, että kritisoi epämääräisiä kiihotustuomioita tai kiihotus pykälää? Ei ainakaan minusta.

Minä
Minä
18.1.2021 13:00
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Jos joku syyttää perusteettomasti rasistiksi, on täysin asiallista korjata se ja vaatia perusteluita. No, niitähän ei koskaan saa, vaan sitten vaihtavat leimakirvestä toiselle nimikkeelle.

Jos puhuu vaikka kovallakin kielellä jotain, minkä voi perustella ja osoittaa todeksi, on se ihan eri asia kuin perusteeton heittely.

Nykyinen oikeuslaitos tuomioineen vaikuttaa enemmän poliittiselta laitokselta kuin oikeuslaitokselta useimmissa eurooppalaisissa maissa.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
18.1.2021 14:07
Vastaa...  Minä

Tässä ongelma on siinä, että jotkut määrittelevät rasismin niin laveaksi, että käytännössä lähes kaikki maahanmuuttokriittisyys menee sen alle. Ehkä kannattaa tehdä, niin että vaati toista keskusteliaa ensin määrittelemään mitä tarkoittaa rasisti. Halla-aho toimii näin ja hän on älykäs ja anlyyttinen mies, niin hän on varmasti miettinyt tämänkin asian ihan loppuun asti.

Minä
Minä
18.1.2021 14:26
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Halla-aho on varsin viileä ja pysyy asiassa. Ei ns. suvaitsevaisilla ole mitään perusteluita oikein millekään, eivätkä edes yritä perustella, kunhan jauhavat retoriikkaansa ja heiluttelevat leimakirveitään.

Kulttuurimarxismin oppeihin kuuluu sanojen uudelleenmäärittely tavalla, joka palvelee päämääriä. Ohjeiden mukaan totuutta ei pidä julkaista sellaisenaan, vaan sitä pitää tarkastella ideologian silmin ja muokata se ideologisesti sopivaksi tulkinnaksi todellsiuudesta.

Heitä ei häiritse se, että tuolla linjalla aiheutetaan hämmenyystä ihmisten parissa, koska juuri sitä kulttuurimarxismin ohjeilla tavoitellaan.

Mielenkiintoinen Pragerin video
https://www.youtube.com/watch?v=hVVvF3FuHgI
kertoo USA:n tilanteesta politiikassa.

Minä
Minä
18.1.2021 12:44
Vastaa...  Admin Pt-media

Kannattaa tutustua kulttuurimarxismiin, jotta olisi ensin kuva asiasta. Tuokin heitto on tyhjän päältä viskattua tietämättömyyttä.

Maailmassa on vastakkainasettelua ollut iät ja ajat, mutta ei se sinänsä ole kulttuurimarxismia.

Vaikkapa äärioikeisto ei ole pyrkinyt luomaan vastakkainasettelua, joka on eri asia kuin esim. jonkin toisen ryhmän alistaminen.

Kulttuurimarxismille on nimenomaan kehitellä vastakkainasetteluita kaikenlaisten vähemmistöjen ja enemmistön välille, tai muuten vain ryhmien välille ja sillä tavalla, että toista suositaan ja toista leimataan vaikka keksityillä syillä, kunhan leimataan. Tavoitteena on yhteiskuntien raunioittaminen. Kuten eräs alkuperäisistä kulttuurimarxismin tekijöistä sanoi, että kun olemme valmiit, ovat länsimaat sekaisin kuin seinäkello (ei ehkä aivan sanatarkasti muistu mieleen, mutta sisältö oli juuri tuo).

Kulttuurimarxismilla on tietyt tavoitteet ja välineet niiden tavoitteiden ajamiseksi. Siihen tulee ensin perehtyä. Vasta sen jälkeen voi käsitellä asiaa siten, että keskustelussa olisi tolkkua. Muutoin se on pelkkää jankuttamista.

Kulttuurimarxismi ei ole jokin yksi liike, se on aate ja se ilmenee monissa eri liikkeissä, joilla ei välttämättä ole näkyviä yhteyksiä, mutta perustuvat samaan aatteseen. Ne ovat pohjimmiltaan saman aatteen eri haaroja.

Kulttuurimarxismi-liikettä ei taida olla lainkaan, ainakaan politiikassa, mutta on tahoja, jotka käyttävät sitä välineenään.

On tämäkin kommentti aika turha, jos tähän vastataan samalla välinpitämättömällä asenteella esittäen taas tyhjää ja turhaa, ehkä kirjoittajan mielestä merkittävääkin totuutta.

Last edited 1 month ago by Minä
Mutta mitä se politiikka nykyisin on?
Mutta mitä se politiikka nykyisin on?
18.1.2021 19:26
Vastaa...  Admin Pt-media

Tossa heti alussa sanoit juuri sen mitä politiikan pitäisi olla. Yhtiesten asioiden ajamista ja niistä päättämistä ja yhteiskunnan pystyssä pitäminen.

Minä
Minä
19.1.2021 03:00
Vastaa...  Admin Pt-media

Demokratia voisi olla yhteisten asioiden ajamista, siis etujen hoitoa kaikkien kannalta katsoen sillä kohtuudella mikä on mahdollista.

Ihan sama kuin, että talon voisi maalata, mutta ei siitä mitään tule, kun eivät muuta kuin riitelevät ja heittelevät toisiaan maalilla.

Poliitikot tapaavat unohtaa vaalilupauksensa vaalipäivänä. he eivät näe niille muuta käyttöä kuin äänien kalastelemisen. Joskus tekevät jotain edes jonkin lupauksen eteen, mutta yleinen selitys on, että olosuhteet ovat muuttuneet. No, olosuhteet ovat toki muuttuneet, sillä vaalit ovat ohi.

Last edited 1 month ago by Minä
Kahdesta jos pitää valita
Kahdesta jos pitää valita
18.1.2021 19:29
Vastaa...  Admin Pt-media

Kaikki ääriliikkeet ovat periaatteessa pahoja. En itsekään niitä haluaisi, mutta jos kahdesta pitää valita niin otan sen äärioikeiston ja äänestän oikeistoa…..koska en halua vasemmistoa.

Kovat vasemmistolaiset yhteiskunnat ovat olleet vielä helvetillisempiä kuin oikeistolaiset.

Minä
Minä
19.1.2021 02:34
Vastaa...  Admin Pt-media

Ääriliikkeiden ongelma on, että eivät elä todellisuudessa, vaan ideologisessa hurmiossa. Sellaiset näkevät vain ideologiansa valossa kaiken ja vain ideologialla on merkitystä.

On taas toinen juttu, että mikä on ääriliike. Mielestäni kukin liike on sen verran ääriliike kuin se pyrkii alistamaan toiset valtaansa.

Asiat ja kansakunnan etu voisi olla aika yksinkertaistakin ratkottavaa, mutta kun niitä ovat hoitamassa ne, jotka ovat ongelmien syy, ei siitä tule mitään.

Minä
Minä
19.1.2021 02:31

Ääripäät ovat tosiaan aina kiihkoilevia hulluja, vailla järkeä ja malttia. Ne ovat omasta mielestään oikeutettuja alistamaan toiset ihmiset heidän totuudelleen.

Tuota tekee voimakkaimmin tällä hetkellä ns. suvaitsevaiset, vaikka eivät ihan vielä pystykään sanelemaan mitä huvittaa, mutta siihen selvästikin pyrkivät.

Erilaisten ismien ja ylipäätänsä ideologioiden haitta on aina, että on yksi hyväksyttävissä oleva totuus ja he pyrkivät alistamaan kaikki sen valtaan, siis heidän valtaansa.

Kun vasemmalla nousee ääriliikkeen, jota ns. suvaitsevaiset ovat, vaikka kaikki eivät sitä tajua, voima, nousee toiselle puolelle toinen ääriliike vastavoimaksi. Se on ihan tavallista. Siitä vastavoimasta voi olla hyötyäkin, mutta ei pitkällä tähtäimellä. On riski, että yksien hullujen sijasta nousee toiset hullut valtaan.

Kumma kyllä niin sanoaksemme terve ja maltillinen järki loistaa poissaolollaan, eikä kansan etua kerkiä kukaan ajattelemaan. Ainoa mitä tekevät, on taistelu vallasta, siis se paljon puhuttu minä-minä-minä. Ovat kadottaneet pahemmin kuin aikaisemmin kansan edun ajattelemisen.

Hjallis Harkimo totesi, luultavasti ihan oikein, että nykypolitiikassa kansanedustajilla on ensin mielessä oma etu, sitten puolueen etu ja sen jälkeen ehkä kansan etu. Järjestys on siis ylösalaisin. Puhuvat arvopohjasta, mutta noilla arvopohjilla olevalla kansanedustajalla ei ole mitään todellisia arvoja.

äärikeskustelija
äärikeskustelija
17.1.2021 12:12
Vastaa...  Admin Pt-media

Tuo pelätty äärioikeisto jäisi paljon pienemmäksi, mikäli päättäjät eivät näyttäisi myyneen päätösvaltaansa globalisteille ja monikulttuurisuusharhalle.

Minä
Minä
17.1.2021 13:58

Varsinainen äärioikeisto on aika olematon. Sen sijaan suvakkien määrittelelmä ”äärioikeisto” on suunnilleen sen kokoinen kuin on väärää mieltä olevien joukko.

Näin se vaan on
Näin se vaan on
18.1.2021 19:24
Vastaa...  Admin Pt-media

Ei pade nykyoikeistoon. On seselkeesti luotettavampi ja rehellisempi kuin vasemmisto.

Minä
Minä
19.1.2021 03:14
Vastaa...  Admin Pt-media

Minkä määrittelet oikeistoksi tässä yhteydessä? Kaikki netissä oikeistoa kannattavat kirjoittelijat vai vaikuttavissa asemissä olevat henkilöt?

Oikeisto on vähän heikko määritelmä, koska se on epäselvä. Johtuu paljolti siitä, että jos ei ole yleisesti määriteltyä vasemmistoa, sitten halutaan pitää oikeistona.

Esimerkiksi kansallissosialistit ovat tosiasiassa vasemmistoa, mutta vasemmistolaiset leimaavat heidät äärioikeistolaisiksi, jota he eivät ole.

Epärehellisyyttä on politiikassa aina, koska kyse on mielikuvien markkinoinnista, mutta juuri nyt ns. suvaitsevaisten valehtelun määrä on reippaasti yli sen mitä kutsuvat oikeistoksi. He katsovat asioita vain ideologian silmin, jolloin tulos on valhe.

Siinä joukossa, jota he kutsuvat oikeistoksi, on paljon ihmisiä, jotka yrittävät katsella asioita rehellisesti ja ilman ideologisia rasitteita. Siksi heillä tapaa olla realistisempi kuva asioista ja helpompaa nähdä miten asiat ovat.

Ns. suvaitsevaisten joukossa tätä ilman ideologiaa asioiden tarkastelua ei ole ja jos on, se heikentää sitä ”suvaitsevaisuutta”. Jos et pidä yllä ideologian määrittelemää todellsuutta, sitten et ole enää ”suvaitsevainen”, vaan leimakirvesvainojen kohde.

Täydelliseen totuuteen ei kukaan pääse, mutta keskimäärin oikealle määritellyt ovat rehellisempiä kuin ns. suvaitsevaiset tai vihervasemmisto.

Last edited 1 month ago by Minä
Suoraa puhetta
Suoraa puhetta
16.1.2021 22:20

Niin. Kaikki yrittävät olla nokkelia. Ollaan niin vitun viisaita. Ja tekstiä tulee ja ollaan pahoillaan, totuus on, että ketään ei kiinnosta. Te mussutatte täällä. Ok.

Suoraa puhetta
Suoraa puhetta
16.1.2021 22:39
Vastaa...  Suoraa puhetta
  1. Niin. Kaikkea paskaa kirjoitetaan, vaikka omia kokemuksia ei ole. Niin että pää kiinni.
Kilttimies
Kilttimies
17.1.2021 16:16
Vastaa...  Suoraa puhetta

Omia kokemuksia saat, kun menet silakoiden antifan rasmuksen alustalle ja kysyt yhdenkin samanmielisyydestä poikkeavan kysymyksen. Siis ei tarvitse provota solvata nimitellä panetella riittää, että et ole samaa totaalimieltä ja ne blogaavat ja leimaavat natsiksi. Minä olen tuon kaiken kokenut ja hyrisen tyytyväisyyttä; natsiksi minusta ei saa saunan takanakaan.

Kilttimies
Kilttimies
17.1.2021 22:40
Vastaa...  Admin Pt-media

Ei oo kokemusta rasistien ja rajakkien sivuilta, tai no ihan vähän. Nimittäin PVL kehuskeli muinoin jengin retkeilyistä muinaislinnavuorille ja tottakai tämä keskimääräistä sivistyneempi jengi havaitsi ja määritti yhdessä kohteessa harvinaisen kasvilajin. Kaikki OK tähän saakka, mutta pikkufiba sattui lajin määrittämisessä, kyseessä oli tuiki tavallinen kultapiisku (Solidago virgaurea), enkä malttanut olla korjaamatta. Lienevätkö bännänneet, en ole vaivautunut tsiigaamaan.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
16.1.2021 22:40
Vastaa...  Suoraa puhetta

Mussun nussun sullekin. Ja kyllä minua kiinnostaa, myös sinun kommenttisi.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
16.1.2021 22:42
Vastaa...  Suoraa puhetta

Kerro , mitä voi tehdä mussutuksen lisäksi, Oi Sensei?

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
16.1.2021 22:53

Tässä on hyvä esimerkki siitä miten paljon valtaa suvakeilla on tässä massa on, vaikka heitä on selvä vähemmistö kansasta. Ton vainoamisen olisi ihan pitä nyt mennä heittämällä käräjille, on selvää kunnianloukkausta levittää väärää tietoa ja haukkua rasistik. MV-lehti joutui oikeuteen huomattavasti pienemästä.

Tiedän jotain ihan täysipäiviä valtamedian toimittajia Ivan Puopolo ja Mika Koskinen. Tuskin hekään uskoltavat ihan kaikkia kirjoittaa maahanmuutosta mitä haluaisivat, jos ilmapiiri on tälläinen. Voi hyvinkin olla toimittajia, jotka haluaisivat kirjoittaa kriittisesti maahanmuutosta, mutta eivät vain uskolla.

Tässä maassa olisi vielä paljon tehtävää, sillä kaikki instituutiot näyttävät olevan suvakkien hallussa valtamediasta kouluihin ja jopa oikeuslaitokseen. Pitäisi saa kansallismielisiä näihin instituutioikein hämmentämään. Joakin Vegelius teki siellä hyhää työtä kun sai nostettua kohun aikaan siitä, kun siellä opetettiin, että miehilläkin voisi olla kuukautiset. Nyt persunuoret alkavat tutkimaan opetuksen puolueellisuutta ja siitähä suvakit ärähti. Tälläistä toimintaa tarvittaisiin lisää. Lisäks rasismikortti toimii niin kauon kuin sen nostamisesta välitetään. Persut on oppineet jo aika hyvin olemaan välittämättä siitä, mutta nk.tolkun ihmisiin se yleensä tehoa aika hyvin. Tolkun ihmillä on sentään potentiaalia järkiintyä, mutta suvakit taas ovat niin fanaattisia ettei monellakaan ole toivoa.

Minä
Minä
17.1.2021 03:45
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Kyllä toimittajalla on vapaus kirjoittaa ihan mitä haluaa maahamuuttopolitiikasta. Juttua tosin ei julkaista ja toimittajan työsuhde päättyy siihen.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
17.1.2021 09:57
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Timo Haapala on toinen toimittaja, jota vihervassarit ovat maalittaneet. Hän on ilmaisesti kokoomuksen miehiä eikä siks kaikesta vihervasemmiston kanssa samaa mieltä. Haapala joutui silmätikuksi kun arvosteli oikein kunnolla nykyistä hallitusta. Ei oikein demokratia toimi jos hallitusta arvostelevat toimittajat vaijennetaan.

Kilttimies
Kilttimies
17.1.2021 02:49

Rönkkö tänne kasaamaan lukupaketteja välittömästi. Rupes kassa kalkattamaan eikä mainio
toimittaja kuole nälkään tai janoon.

Minä
Minä
17.1.2021 03:38

Oikeuslaitos ja poliisi on politisoitunut, joten vaikeaa on saada syyttäjiä tarttumaan asiaan. He enemmänkin ihastelevat ”rasistin” kaatumista. Erityisesti Toiviainen on haluton näkemään tuossa mitään väärää, koska siinähän vain väärää mieltä oleva sai kuulla kunniansa ja tuli rangaistuksi.

Eikö tuosta voi itse haastaa oikeuteen? Sitten asia pääsisi oikeuteen asti, mutta olisi se kuitenkin lottoa sikäli, että riippuisi tuomarista, miten asiaa käsiteltäisiin.

Last edited 1 month ago by Minä
Saami
Saami
17.1.2021 04:16

Haavikon tapaus muuten osoitti, että terrorismin tukemisen on täysin laillista.
Onko nyt siis niin, että tilisiirto isikselle on ok ja terroristien maahantuonti vielä hienompaa.
Haaviston tapaus on oiva ennekkitapaus ettei oikeuslaitos tai poliisi pidä sitä mitenkään rikollisena.
Btw. Miksi homot saavat turvapaikan automaattisesti Islamin vuoksi, Islamhan on rauhan uskonto ja moiselle lapselliselle pelolle homofobiasta on täysin tuulesta temmattu tekosyy turvapaikalle, tosin Islamissa saa raiskata homoillen jos ei lapsella ole vielä karvankasvua, karvathan sen sukupuolen määrittâä eikös vain.
Mutta jos raiskaa urosvuohen, niin pitääkö se ajella ensin gilettellä jotta ei leimaudu vähemmistön edutajaksi, niitä on kullä telkkarissa 80% ohjelmista…onko syrjintää laittaa homoja hyväpalkkaisiin TV hommiin.

Dorkus Maximus
Dorkus Maximus
17.1.2021 07:50

Siinäpä sitä vasemmistologiikkaa. Jos sinulla todetaan pahimmanlaatuinen syöpä niin hoitajat ja lääkärit jotka sanoivat sinulle että sinulla on syöpä ja sinä kuolet syöpään, pitää tietenkin erottaa ja mustamaalata. Ei minulla ole syöpää jos kukaan ei sitä sano! Ja jos vielä kirjiotetaan kaikki someen ja lehtiin että syöpää ei ole olemassakaan niin sitten sitä ei ole, eikä kenelläkään ole syöpää ikinä enää! Nää on näitä filosofisia juttuja, kun puu katuu metsässä jne.. eli kun muslimipakolainen raiskaa suomalaisen lapsen, niin raiskaakohan kun kukaan ei ole sitä kuulemassa..? Ei tietenkään! Ei ole tapahtunut! Trallallaaaaaaa, näin ne maailman kaikki ikävät asiat vasemmistolaisittain helposti ratkaistaan trallaallaatilallaallaaaaa.

Mitä Muttin jälkeen?
Mitä Muttin jälkeen?
17.1.2021 13:26

Saksassa on 16-17 miljoonaa matua. Revi siitä.

Särmääjä
Särmääjä
17.1.2021 13:50

Näitähän riittää jotka Suomessakin puhu ja puhuu jopa Turun puukotuksista. Sama kun kutsuisi Tukholman terrori-iskua Tukholman yliajoiksi.

HALOO TOIVIAINEN!
HALOO TOIVIAINEN!
18.1.2021 09:46

Huh huh – Rasmus on puhdasverinen vihapuhe alusta.

Kukavaan
Kukavaan
18.1.2021 17:32

Jos Rönkkö olisi kylmän rauhallisesti kirjoittanut suvakkipaskaa, hänellä olisi nyt hyvä johtajan virka ylessä. Voisi olla kuin ellun kana ja viettää kissanpäiviä.

Rehellisyydellä on hintansa. Mutta kiitos Rönkölle hyvästä journalismista.