Jatkuukohan öyhötys, vaikka Trump ei ole enää presidentti?

Nyt kun Yhdysvaltain uudeksi presidentiksi on vihitty Joe Biden, niin toivottavasti Donald Trumpin ympärillä pyörivä todella sekava ja sakea öyhötys pikkuhiljaa laantuu ja pahimmat öyhöttäjät palaavat takaisin komeroihinsa.

Trumpin ympärillä pyörivä show on toisaalta ollut hyvää viihdettä. Trump on väitteiden mukaan johtanut jotakin käsittämätöntä tunnelisotaa, jossa Trump joukkoineen taistelee jotain maanalaista pedofiilirinkiä vastaan. Tämä maanalainen pedofiilirinki on hakenut maan päältä lapsia tunneleihin, joissa lapsia on sitten raiskattu ja rituaalimurhattu. Tunneliverkosto on niin laaja, että se kattaa koko maapallon. Maan pinnan alla on pahimpien harhaatikkojen mukaan jopa oma metroverkosto, jonka avulla lapsia kuljetellaan ympäri maapalloa rituaalimurhattavaksi.

Tässä sekavassa sössötyksessä on mukana myös se, että Trumpilla on olemassa kymmeniä tuhansia videofilmejä ja valokuvia, joiden avulla lähes kaikkien maailman maiden hallitukset tullaan paljastamaan. Alkaa joku uusi valon aika. Harhaisimmat kuvittelevat olevansa jotakin valittuja heränneitä, ja että Trumpin toisen kauden myötä alkaa joku uusi valon aika. Totuus astuu kuvaan ja näitä valittuja tullaan palkitsemaan.

Tolloimpien mukaan Yhdysvallat on ollut sotatilassa. Kiinalaisten armeija piirittää Amerikkaa ja vain Trump voi auttaa tässä asiassa. Trumpin joukot ovat vanginneet satoja ihmisiä, joita ollaan viety Quantanamoon, jossa näitä pettureita on hirtetty pitkällä köydellä. Monet uskovat, että ihan Suomesta asti haetaan jotain käsittämättömiä eliittejä Quantanamoon hirtettäväksi.

Niin ikään Trumpin ympärillä pyörii jonkin verran ”uskonnollista porukkaa”. Trump kuvitellaan joksikin perkeleen profeetaksi, jonka itse taivaan iskä on lähettänyt maan päälle. Vähän kuin joku Jeesus tai Profeetta Muhammed. Varsinkin erilaisissa yhdysvaltalaisissa Trumpin kannattajien videoilla on noin niin kuin oikeasti rukoiltu ja huudettu naamat hoosiannalla Jeesusta ja taivaan iskää apuun.

Monet ovat hyvin vakuuttuneita, että Trumpin vaalihäviö johtui vaalivilpistä. Vaikka tästä ei ole minkäänlaista pienintäkään näyttöä, niin monilla usko on niin kova, että vaalivilppi jää varmasti elämään pitkälle tulevaisuuteen hyvin vahvana salaliittona. Edelleen Trump kuvitellaan jonakin koronarokotteen vastaisena toimijana, vaikka tosiasiassa Trump on varmasti ollut ensimmäisten joukossa ottamassa rokotteen.

 

Vaikea uskoa, että niin moni nykyihminen oikeasti kilahti Trumpin takia. Jotkut oikeasti kuvittelevat, että maailman rikkain ihminen muka olisi jonkun ”hyvän” puolella ajamassa ”pienen ihmisen asioita”. Trumpismia voisi sanoa jo jonkinlaiseksi uskonlahkoksi. Toivottavasti öyhötys nyt vähän laantuu ja ihmiset tajuavat, että ei ole mitään profeettoja, ei tunnelisotia eikä ole alkamassa mitään valon aikaa. Maailma jatkuu kuten tähänkin asti. Hitaasti ja varmasti aika menee eteenpäin ja vuotta 2020 muistellaan tulevaisuudessa suuren kilahtamisen vuotena.

Trump-show on ollut hyvää viihdettä. On saanut makeita nauruja, mutta toisaalta ei jaksa enää. Aluksi luulin itsekin, että koko homma on vain provosointia, mutta sittemmin olen huomannut, että kaikkea muuta kuin provosointia. Porukka on ollut oikeasti mukana harhassa.

 

PS. Meikäläinen ei kannata Trumpia eikä Bideniä ja meikäläiselle on ihan sama kuka istuu pressana jossain maailman toisella puolella sijaitsevassa valtiossa. Tilinauhaan ei tule yhtään lisää rahaa olipa pressana kuka ja bensa maksaa jatkossakin saman verran.

Subscribe
Notify of
guest
89 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Fubbarton
Fubbarton
20.1.2021 20:33

Ketäköhän vasemmisto nyt sitten aikoo syyttää kaikesta joka menee päin vittua..? Nooh, eiköhän se vakio, valkoinen heteromies, toimi vielä kauan. Mutta hauska komediahan tuo on, nyt koko väli/eteläamerikka luulee että jenkkeihin saa lompsia vapaasti kukavaan ja mustat jälleen kerran kuten Obaman aikaan luulevat että nyt alkaa mustan ylivallan kultakausi jossa kaikki valkoisten rahat ja tavarat jaetaan mustien kesken. Tulee olemaan silleen superhassua kun nuo mustien tekemät toisten mustien joukkomurhailut eivät kyllä ota loppuakseen, eikä mustien huumeongelmat ja työvieroksuntakaan miksikään muutu. Odotamme popcornit valmiina kun sketsishow alkaa!

Pirtsakka
Pirtsakka
20.1.2021 21:16
Vastaa...  Admin Pt-media

Paitsi että se bensa taitaa sittenkin maksaa enemmän…

Dickie
Dickie
20.1.2021 21:40
Vastaa...  Admin Pt-media

oletko ikinä, harkinnut perehtymistä esim. kosmologiaan tai tähtitieteeseen ja vastaaviin luonnontieteisiin, se vois antaa sullekkin uusia perspektiivejä.

Dickie
Dickie
21.1.2021 08:41
Vastaa...  Admin Pt-media

cool, jos näin on…jooh…ittekkin näitä juttuja luen ja ihmettelen

Dickie
Dickie
21.1.2021 08:42
Vastaa...  Dickie

siis tieteen saloja ja ihmeitä maailmankaikkeudessa

Senkku
Senkku
20.1.2021 23:17
Vastaa...  Admin Pt-media

Kyllä muuttuu, kuin taikaiskusta ja Paavon suureksi harmiksi vanhamedia muuttaa uutisointia ja asennetta n.s. covidiin, jonka Papa-Joe sammuttaa tuosta vain. Yhtäkkiä se vain katoaa ja lockdownit poistuu. Mitä mitä huutaa Paavo! Vaarallinen virus riehuu ja murhaa huutaa Paavo. Mutta messias Papa-Joe on puhunut ja media sammuttaa käskystä viruksen.

Ilmari
Ilmari
21.1.2021 12:23
Vastaa...  Senkku

Mitä ihmeen höpinää?

Ilmari
Ilmari
22.1.2021 15:50
Vastaa...  Senkku

Trump sanoi aikanaan että korona häviää tuosta noin vaan

Aikki
Aikki
28.1.2021 18:04
Vastaa...  Ilmari

Muistat väärin, se oli Biden, joka sanoi koronan häviävän puolessa vuodessa, kun hänestä tulee presidentti.

timo
timo
20.1.2021 20:57

Kaikki murkut.orgin linkittämät sivustot paitsi PT ovat sitä mieltä että kaikki mitä Trump tekee on oikein ja hienoa vaikka jokainen tolkullinen tietää että Trump on valehtelija, öykkäri, idiootti ja pahinta mitä konservatiiveille on tapahtunut pitkään aikaan. Samat sivustot levittävät myös rokotevastaista propagandaa yhtenä rintamana. Kellään tietoa onko murkut.org venäjärahoitteinen kuten MV?

Vinosilmä
Vinosilmä
20.1.2021 21:33
Vastaa...  timo

Kiinalaisten rahoittama. Kiinalaisten etu että länsi on ihan sekaisin, kun Kiina on kuitenkin maailman tehdas. Mitä etua venakoille olisi sekavasta lännestä?

Trumpkin taitaa olla kiinalainen ilmiö, vaikka silmän lummeeksi kauppasuhteita muka veivasi vituralleen. Neljän vuoden provo Valtoihin ja jopa rupesi marxismi kelpaamaan.

timo
timo
20.1.2021 22:15
Vastaa...  timo

Katsokaa tuota miinuksia antavaa trolliarmeijaa. Kaikki tolkulliset tietää mistä tässä on kyse.

Senkku
Senkku
20.1.2021 23:23
Vastaa...  timo

Niin, globalisti kommunistien mediaoperaatiosta.

Senkku
Senkku
20.1.2021 23:21
Vastaa...  timo

En tiedä mutta sinä olet selvästi kommunisti rahoitteinen 😂 ja sinisilmäinen punikki-yskovainen.

No tulet sinäkin hämmästykseksesi näkemään miten Papa-Joe ja vanhamedia ”sammuttavat” pelkäämäsi viruksen tässä lähiaikoina.

Yhtäkkiä sitä vain ei ole enää, eikä tarvikkaan pelätä. Ja kun Papa-Joe sanoo – sinäkin uskot.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.1.2021 06:07
Vastaa...  Senkku

Koronaa ei enää ole. Bideen hävitti sen, kuten lupasi.

Trumpin kannattaja
Trumpin kannattaja
20.1.2021 23:36
Vastaa...  timo

Useat murkut.org-sivustoista ovat selkeästi jollain tapaa Venäjään kytköksissä tai muuten vain enemmän tai vähemmän huuhaata (ainakin MV, partisaani, magneettimedia, avoin media), mutta kyllä siellä on hyvin asiallisiakin sivustoja listattuna (PT, oikeamedia, rikosuutiset, ehkä kansalainenkin).

Toinen asia on sitten se, että ei tarvitse olla venäjämielinen tai foliohattu-öyhöttäjä ollakseen sitä mieltä, että Trump on oikeasti tehnyt hyviä päätöksiä presidenttinä, olkoonkin miten epäasiallinen öykkäri tahansa.

Sami
Sami
21.1.2021 08:32

Mitäs pahaa Venäjässä on?

Kauko
Kauko
20.1.2021 21:25

Minuakaan ei enää kiinnosta tämä julkaisu pätkääkään. Jatkan kuuden tonnin kuukausiliksan nostamista ja antaa kommareiden viedä köyhiltä loputkin. Miten joku lahko on hurahtanut uskomaan, että ruotsissa olisi matu ongelmaa? Pieni joukko pt uskovaisia on hurahtanut ja nyt pettyy, koska se olikin unta. Jatka paavo ruususen untasi.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.1.2021 06:10
Vastaa...  Admin Pt-media

Eikö ne tuotakaan älyä.

K J
K J
20.1.2021 22:04
Vastaa...  Kauko

Mitä sekoilet? Tämä on vain yksi artikkeli tässä lehdessä!

h44
h44
20.1.2021 23:42
Vastaa...  Kauko

Kuuden Ruplatonnin liksa? Ei paha jos se mitataan puntarilla.

Sami
Sami
21.1.2021 08:35
Vastaa...  Kauko

Kauko maksaa mielikuvituskuustonnistaan ansioveroa + erialaisia kulutusveroja viisitonnia. Onnea! hehe

nyt kusetetaan ,,näenäis demokrartialla ja huollel
nyt kusetetaan ,,näenäis demokrartialla ja huollel
20.1.2021 21:39

Hävytömyydellä ei rajoja suomessa
trumph toteutti kannatajiensa vaali lupauksia 
ennemän kuin yksikään liberaali demokraatti poliitikko ikinä
Kokoomus SDP KESKUSTA VIHERVASEMMISTO 
 HEHÄN HUIJAAVAT IHMISIÄ ÄÄNESTÄMÄÄN HEITÄ
 JA YLEENSÄ AINA PETTÄVÄT LUPAUKSENSA 
MUTTA SILTI HE KEHUVAT EDUSTAVANSA KANSAN DEMOKRATIAA
 ENEMMÄN KUIN TRUMP EI JUMALAUTA 
Missä omissa utopioisaan nämä pellet oikein elävät
kuinka monta kansan enemistön tahdonmukaista päätöstä sanna mariini 
on tehnyt ja kuinka monta valilupausta he ovat jo pettäneet 
Nä­kö­kul­ma: Ap­ril­li­hoi­ta­ja­mi­toi­tus, va­le­vap­pu­sa­ta­nen ja muut Rinteen vaa­li­lu­pauk­set
 – nyt älähti ar­vos­tet­tu ar­vioin­ti­neu­vos­to­kin
https://www.vaalitutkimus.fi/report/raportti/suomalaisten-arviot-puolueiden-vaalilupausten-luotettavuudesta-ja-toteutumisesta
Vuoden 2019 eduskuntavaalitutkimuksessa vastaajia pyydettiin kertomaan, mitä mieltä he ovat seuraavasta väittämästä: ”Koskaan ei voi luottaa minkään puolueen vaalilupauksiin”.
63 prosenttia oli väittämästä samaa mieltä
. Tämä kertoo laajasta epäluottamuksesta puolueiden vaalilupauksia kohtaan.
nyt kusetetaan ,,näenäis demokrartialla ja huollella 
2
mietikää kokoomusta keskustaa 
kuinkas hyvin heidän vaalilupauksensa kestää päivän valoa kun mietit historiaa 
siis nämä oman kansansa liberali demokratian petturit
 kertovat pokkana edustavansa jotain demokratiaa parempaa kuin trumph 
Suomen kärkipoliitikot reagoivat heti Bidenin virkaanastujaisiin – ”Henkeni salpautui”
siitä että voitte lupaila mitä tahansa ja sen jälkeen petää kaikki lupauksenne äänestäjillenne
demokratian nimeen luoka pihalla nämä ihmiset ovat oman toimintansa 
harjoitamansa vale demokratian suhteen 
voitto demokratialle eli pahimille kansan pettureille 
Valtiojohtajat ympäri maailman onnittelevat Bidenia: ”Tänään on hyvä päivä demokratialle”
että kusetus siitä voi jatkua liberali demokratian diktaatorien ottein twitteri auki
muilta se on kiinni deletoduin sieluin 
ja kuka siihen on syylinen 
todella demokratiaa kunnioittaen 

koska ihmiset heräävät realismiin
näiden liberaali demari vasemmiston vaalilupaus pettureiden.
demokratian pettureiden suhteen

Senkku
Senkku
20.1.2021 23:27
Vastaa...  Admin Pt-media

Väärin, Elon Musk on julkisesti tiedossa ja laskettavien omistusten perusteella rikkain. Trump on kaukana kärjestä.

Todellisesti rikkaimpia ei julkisesti edes tiedetä, omistus on piilotettua, peiteltyä ja hajautettua. Rockefellerit jne. ovat tällä listalla korkealla.

nyt kusetetaan ,,näenäis demokrartialla ja huollel
nyt kusetetaan ,,näenäis demokrartialla ja huollel
20.1.2021 21:53

Siis lukekaa vaikka noita valtamedian lööppejä Joe Bilgen kun demokratia taas voittaa

ja oksentakaa sen valheellisuudesta

Vuoden 2019 eduskuntavaalitutkimuksessa vastaajia pyydettiin kertomaan, mitä mieltä he ovat seuraavasta väittämästä:
”Koskaan ***ei voi luottaa minkään puolueen vaalilupauksiin***
63 prosenttia oli väittämästä samaa mieltä

valtamedian trumph traumatisoidut idiootit haluavat kanosoilensa pelää kustusta ja gemokratian halvennusta

joku voisi heitä kysyä edim oletko jo sanut korona rokoteen ja eläkeeseen 100 +
vai joudutko kitumqaan vaalilupausten pettureiden takia
ja koetko suurta demokratian riemua suomessa joka päivä

nämä ’valtamedian journalistit hämmentävät sopaa jossain omissa silokeisaan

kun aiheena joe bilden ja demokratia
jos 30 miljoonaa tai yli pitää häntä vaalien varastajana eli 5x suomen väkimäärä

nyt kusetetaan ,,näenäis demokrartialla ja huollel
nyt kusetetaan ,,näenäis demokrartialla ja huollel
20.1.2021 21:58

hups siis
valtamedian trumph traumatisoidut idiootit haluavat kansoilensa pelkää kustusta ja Demokratian halvennusta

HE OVAT SAMAA OSATOA KUIN GOOGLE AMAZON TWITTER

jOE bILDENIN ROISTO KORRUPTION SUURIMAT RAHOITTAJAT

MIETIKÄÄ JOS HESARI RAHOITTAISI VAALEISSA VIHREITA 2 MILLILÄ
JA bÄNNÄISI KAIKKI PS KESTOTILAAJAT RASISTEINA POIS SIVUILTAAN

jA LÖÖPEITÄ

MITÄ SIITÄ TULISI MIELEEN NO MEDIA ,,POLIITIKKO KORRUPTIO

SITÄHÄN USASSA JUURI TODISTETAAN

Ilmari
Ilmari
21.1.2021 12:26

Keitä ovat Trumph ja Bilgen?

K J
K J
20.1.2021 21:56

Jatkuu. Sanna Marin jyrähtelee kaikkialla.

Sanna on tosi kaunis omasta mielestäni, mutta pikkuisen clueless. Kun demarit kaatuvat virheiden mukana, voisi Sanna saada helpostikin töitä Hustlerista. Pikku söpöläinen.

Sieppaa SANNA MARIN CLUELESS.PNG
Senkku
Senkku
20.1.2021 23:30
Vastaa...  K J

No onneksi stressillä on taipumus rupsauttaa varsinkin naiset mutta myös miehet aika nopeasti ja tehokkaasti. Naisille se myös aiheuttaa voimasta lihomista.

Ei ole kummoinen
Ei ole kummoinen
21.1.2021 04:19
Vastaa...  K J

Ei ole kummoinen kyllä Marin kauneudellaan. Paremman näköisiä naisia, ei pitkään tarvitse etsiä. Lisäksi ei ole minkäänlaisia ”puskureitakaan”. Ilmekin aina yksi ja sama. Puhekin aina etukäteen kirjoitettu, eikä silti onnistu puhuminen kunnolla.

Vitunhomo
Vitunhomo
21.1.2021 08:42
Vastaa...  Ei ole kummoinen

Justnii, ihan perus K-kaupan kassaneitihän tuo on. Ei niissä mitään vikaa ole, normaaleja nättejä suomalaisia leidejä, mutta ei kyllä liikuta miss universum-osastolla ollenkaan.

Miestissipenishenkilökädetnyrkissä
Miestissipenishenkilökädetnyrkissä
21.1.2021 08:39
Vastaa...  K J

Sanna ei kyllä jätä historiankirjoihin muuta merkintää kuin ”toisen käden sormet tungettuna toiseen käteen” valokuva/puhe-poseeraustaan. Symbolisoi silleen kivasti ”pää tungettuna hiekkaan eikä tehdä asioille yhtään mitään”-politiikkaa jota edustaa. Pääasia että näyttää hyvältä! Katsotaan 20 vuoden päästä mikä oli lopputulos kun maata päätettiin johtaa siten että ainoana vaatimuksena koko johdolla pitää olla rinnat ja vaginat. Saatinpahan hienot kuvat, hyvät nauruta..ja ihan saatanasti surkeutta kansan nieltäväksi. Kukatietää, ehkä tällä jopa pystyy nauramaan 20 vuoden päästä. Nyt ei pysty.

Sami
Sami
21.1.2021 08:41
Vastaa...  K J

Vaaleihin ehdolle voi asettua ilman pätevyysvaatimusta, samoin äänioikeus annetaan kaikille ilman pätevyysvaatimusta. PS. Mihinkään olosuhteisiin ei ole tulossa muutosta.

Harput.org
Harput.org
21.1.2021 11:54
Vastaa...  K J

Sanna on s u o m a l a i s e k s i nätti, suomalaiset naiset eivät yleensä ole kovin kauniita paitsi Anne Pohtamo nuorena.

Melania Trump taas on suurenluokan kaunotar ja maailmannainen. Upea!!!

Ei ole kummoinen
Ei ole kummoinen
21.1.2021 21:15
Vastaa...  Harput.org

Kyllä voisin nimetä tästä montakin suomalaista paikallisia naisia, ketkä tuota Marinia paljonkin nätimpiä. Ei olisi vaikea tehtävä. Ei tuo Marin ole kovin kummoinen ulkonäöllisesti. No varmaan löytyisi ABC-kassaneitejä, jotka kauniimpia kuin Sanna. Jos menisi katsomaan.

Ei ole kummoinen
Ei ole kummoinen
22.1.2021 02:23
Vastaa...  Admin Pt-media

No ihan yhtä lailla naisetkin, miesten ulkonäköä tietääkseni arvostelevat. Tätä ei voi kiistää.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
22.1.2021 09:00
Vastaa...  Ei ole kummoinen

Kävin öylen yhes leipomos ja ja ooli kyllä hemmetin kauniita myyjättäriä et myös kahvia ryypiskelevätär hymyineen kaikkineen, aaahh. Sijaittee muuten Tamppereella 😉

MattiS
MattiS
22.1.2021 03:52
Vastaa...  Harput.org

Suomi on täynnä kauniita naisia, ihmettelen että olet tuota mieltä. Tietysti jos joku on vähemmän kaunis niin ei sitä tarvitse ääneen sanoa tai nettiin kirjoitella. Tarkoitan tätä yleisesti, en sinulle.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
22.1.2021 08:54
Vastaa...  K J

Joo, bilbergiä sinne näyttämään, jo ois kattojia jonoks asti. heko heko

Wittgenstein
Wittgenstein
20.1.2021 22:09

Paavo; sinulta nyt kokonaan jäi mainitsematta liskoihmiset, ja Soro & Gates, Tämä maanalaisporukka on liskoihmisten lakeijoja koko sakki ja Soros rahoittaa. Gatesin toimesta taas Covid rokotteessa meihin kaikkiin ruiskutetaan Windows 10 käyttöjärjestelmä, sitten me vaan blue screenataan vähintään 3 kertaa päivässä eikä auta muu kuin bootti. Ainoa pelastus on The Chosen One Mighty Orange Man with his Great and Unmatched Wisdom…

Senkku
Senkku
20.1.2021 23:31
Vastaa...  Wittgenstein

Orange man Bad. Repeat after me. Orange man bääääääd. Orange man Bad. Repeat after me. Orange man bääääääd. Orange man Bad. Repeat after me. Orange man bääääääd.

Senkku
Senkku
20.1.2021 23:32
Vastaa...  Senkku

Slow Biden guuuud. Repeat after me. Slow Biden guuuud…..

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.1.2021 06:15
Vastaa...  Senkku

Lepakko?

h44
h44
20.1.2021 23:47
Vastaa...  Wittgenstein

Myös chemtrail pitää huomioida. Lentokoneilla levitetään homokaasua länsimaihin että Queenin kokoelmalevyt menisivät paremmin kaupaksi.

Minä
Minä
21.1.2021 03:17
Vastaa...  h44

Tiedä löytyykö enää netistä hulvaton homokaasutarina. Se on todella hauska. Kannattaa lukea, jos vaan löytää.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
22.1.2021 09:03
Vastaa...  h44

Repesin 😀

K J
K J
20.1.2021 22:23

APU-lehti paperilehdestä ”Jatka lausetta -osiosta” (en löytänyt sivun kuvaa Internetistä) valokuva, missä tosi rikas Kyösti Kakkonen kertoo mielipiteitään.

Mielenkiintoista, koska en ole herran kirjoituksia seurannut, kunnes posti toi kirjekuoressa minulle tämän sivun lehdestä. Kaveri postitti, koska en jaksa hakkeroitua maksumuurien taakse. Toivottavasti pystytte zoomaamaan.

K J
K J
20.1.2021 22:23
Vastaa...  K J

No ei saa kuin kaksi megatavua saatana!

K J
K J
20.1.2021 22:29
Vastaa...  K J

911gigaa.

Screenshot_20210120-232659.png
Islam on syöpä
Islam on syöpä
20.1.2021 22:42

Tuossa maassa on myös skientologeja ja tämä kultti lasketaan siellä uskonnoksi. Nuo hörhöjen salaliittoilut ovat vielä mietoa kamaa.

K J
K J
20.1.2021 22:52

Niin Paavo. Ei kannata yleistää samaan pakkaan kaikkia oikeistolaisia.
Tämä ei edes ollut trollaamista tai muuta, koska olet aiemminkin laskenut kaikki foliohatut, normi-oikeistolaiset, siionismia arvostelevat ja Ku Klux Klanin samaan porukkaan.

Julkaisusi erottuu edukseen. Kannattaa pysyä siinä. Ei pahalla.

Senkku
Senkku
20.1.2021 23:36
Vastaa...  Admin Pt-media

Sulla on alkanut viheltämään. Se on näkynyt jo tovin. Yritä nyt hyvä mies keskittyä tekemiseen. Ei sun tarvi ymmärtää tai hyväksyä eri näkemyksiä, tämä on kommenttipalsta. Hengitä ja rauhoitu, tyyppi ottaa kolarit.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
21.1.2021 00:03
Vastaa...  Admin Pt-media

Tietyntyyppisillä ihmisillä on taipumusta näihin hörhöihin salalittiteorioihin ja niitä on ollut aina ja tulee olemaan. Ainakun tapahtuu jotain odottamaton alkaa salaliittoteoriat vilisemään WTC-iskut,Estonian onnettumuus jne. Nyt koronan takia salaliittojutut ovat siks varmasti lisääntyneet.

Last edited 1 month ago by Sakari Rajamäki
rellinen
rellinen
21.1.2021 14:33
Vastaa...  K J

Totuus on monesti tarua ihmeellisempää ja salaliittoteoriat voivat olla hyvinkin totuuden jäljillä. Historiastakin löytyy monenlaista juonittelua, salaliittolaisuutta. On kuitenkin niin, että vastapuolet, tosi salaliittolaiset ja valtaa hamuavat ryhmittymät ovat iänkaiken pyrkineet mustamaalaamaan kohteensa tai toisensa. Lavastamaan. Sehän käy kätevimmin vastapuolen sisältä käsin.
Yksi perinteinen keino on lyödä hullun ja höperön leima vastapuoleen, vaikkapa päättömiä salaliittoteorioita liikkeelle laskien. Peittämään todellista salaliittoa, johdattamaan väärille jäljille, heittämään epäilyksen varjoa tosisalaliittolaisten jäljille päässeiden ja siitä kertovien päälle ym. ym. Hörhö salaliittotarinoiden uskottavuutta voidaan lisätä laittamalla niihin ripaus totuutta.
Hörhösalaliittoteorioiden levittäjien takia siten esim. pelkkä totuuden kertominenkin vasemmistolaisesta suvaitsevaisuudesta ja sen vahingollisista seurauksista voidaan kuitata hörhösalaliittolaisten höperöinneiksi.
Siksipä olisi kansalaisten syytä tarkkaan miettiä mihin lähteä mukaan. ”Rivien välistä” lukemisen oppiminen on tärkeää. Miettiä, minkälaisia ajatuksia, mielleyhtymiä tai psykologisia reaktioita nähty, luettu tai kuultu herättää itsessä tai muissa. Miten luettu ja nähty muuttaa tai voi muuttaa omia puheita tai käyttäytymistä. Mihin se ohjaa? Minkälaisia seurauksia joidenkin ihmisten toiminnalla on. Onko se satanut vastustajien laariin vaiko ei. Kuka noukkii hedelmät. Historia pitäisi tuntea.
Nähdäkseni Qanoneitten kaltaiset porukat ovat pelanneet viimeistä piirtoa myöten ameriikan ja euroopan vassareiden laariin. Samoin capitolin valtaajat(”äärioikeistolaiset”) tekivät vasemmistolaiselle propagandakoneistolle mittaamattoman palveluksen.

Eräs
Eräs
20.1.2021 23:17

“Presidents are selected, not elected.” ― Franklin D. Roosevelt

Kannattaa hetki miettiä, mitä Yhdysvaltojen entinen presidentti Roosevelt sanoi.

Kansa luulee, mitä luulee, mutta presidenttiä se ei varsinaisesti siellä valitse.

Minä
Minä
21.1.2021 03:06
Vastaa...  Eräs

Eikös tuo Biden lipsauttanut yleisölleen, että ”en tarvitse teitä voittaakseni”.

Koivu
Koivu
21.1.2021 02:32

Vassarit ovat öyhöttäneet sen viimeiset 4 vuotta joten tuskin tulee loppumaan ihan heti. Vuonna 2016 vetäisivät foliohatut päähän ja öyhöttivät jos jonkinlaisesta salaliittoteoriasta, jossa Trump olisi kuulemma ollut Venäjän agentti tai jopa koronaviruksen luoja. Vaalivilpistä Bidenin eduksi on todella paljon todisteita vaan surullista kyllä, sen peittämiseksi riitti se, että demokraatit pistivät kädet korville ja silmät kiinni, samalla lässyttäen, että ”lällällää, en näe enkä kuule mitään”. Sitten perään taas öyhötettiin, että missäs ne todisteet ja kun niitä taas tuotiin esille niin toistettiin taas tuo edellinen.
Noh, onpahan vassareilla omanlaisensa presidentti. Seniili pedofiilipappa, joka valittiin virkaansa vilpillä.

Woah
Woah
21.1.2021 04:01

Biden saa vaikutusvaltaisia vihollisia ilmastonmuutos politiikan muutoksella. Hiiliteollisuuden isot pojat eivät hyvällä katso ja myös öljy teollisuudessa on paljon rahaa aiheuttaa vaikka mitä. Katsoin yhden ohjelman Länsi-Virginaian hiiliteollisuuden toiminnasta, joka on melkoisen villiä. Valtavia myrkkyaltaita ja kokonaisia vuoria räjäytellään tuhannen vituksi avolouhoksilla. Dioksiinit ja BCP-yhdisteet on dumpattu suoraan maahan kun ne kiellettiin ja sieltä vesistöön. Syöpätapaukset ovat melkoisia noilla alueilla. Noilla alueilla missä on wanhaa energia ja raskasta teollisuutta vallitsee melkoiset villinlännen lait. Tukijoita uhkaillaan ja jopa murhataan ja isot yhtiöt toimiva omien lakien mukaan, saastuttaen maaperän ja viis veisaten luonnon hyvinvoinnista.

Tuhontie Biden
Tuhontie Biden
21.1.2021 04:22

Joe Biden ajaa samaa tuhontien agendaa, kuten vaikkapa punavihreä hallituksemmekin. Kuten teollisuuden tuhoaminen ilmastotoimilla, sekä nämä muutkin toimet. Kuten maahanmuuton lisääminen. Myös tämä Biden presidentin nimeämistilaisuus oli siksi tuollainen, koska sinne ei kukaan olisi kuitenkaan tullut. Tai kourallinen korkeintaan.

noname
noname
21.1.2021 04:40

PT-Media taitaa olla nyt maailman ensimmäinen media mikä väittää Trumppia maailman rikkaimmaksi mieheksi. Uskottavuus kärsii aina, kun kirjoitat jostain muusta, kuin pohjoismaiden maahanmuuttotapahtumista.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.1.2021 06:26
Vastaa...  noname

”Jotkut kuvittelivat…” Tuolla sen voi väistää.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
21.1.2021 06:07

Mikään ei muutu. Tavan kansa saa kenkää kuten aina.

IMG-20210117-WA0004.jpg
unto
unto
21.1.2021 08:30

Kyllä, öyhötys tulee jatkumaan samaan malliin.
Kaikkea Bideen aikaansaamattomuutta tullaan selittämään ed. presidentin teoilla ja USA:n kahtiajakoa tullaan selittämään trumpistien solo-riitelyllä.

Jones
Jones
21.1.2021 10:13
PSn äänestäjä
PSn äänestäjä
21.1.2021 10:35

Öyhötyksestä. Ja nyt ei päästä enää luomaan päivittäin narratiivia siitä, kuinka PS töppäilisi valkoisessa talossa, vai päästäänkö? Mikä suvakin logiikan rikkoisi?

Sebastian Tynkkynen Oulun supernova 20.1. ”PS nyt Ylen sekä tänään julkaistun HS:n kannatusmittauksen mukaan Suomen suosituin puolue ja vpj 
@ir_rkp tiedostavien piirien kannessa.
Ja tästä päivästä lähtien ei päästä enää luomaan päivittäin narratiivia siitä, kuinka PS töppäilisi valkoisessa talossa. Baana auki.”

Tiedostava piiri = Image-lehti ja Purra

https://twitter.com/SebastianTyne/status/1351859552556351490/photo/1

Vana ukko hörisi, Clinton ja Obama torkkuivat
Vana ukko hörisi, Clinton ja Obama torkkuivat
21.1.2021 11:40

Ei Trump ole maailman rikkain mies vaan Jeff Betzos, Amazonin perustaja.

noname
noname
21.1.2021 12:56

Elon Musk veti siitä ohi.

juhaII
juhaII
21.1.2021 11:58

Valtamedia on aina valtamedia ja patologisten valehtelijoiden tapaan se ei puhu totta milloinkaan ainoastakaan asiasta. Korkeintaan päivän säästä, mutta se ei pidä paikkaansa kokonaisen ilmastonmuuroksen kohdalla, koska se on uskonkappale, jolla tehdään politiikkaa.

Vain valheita toistetaan suurella metelillä, koska valheet ovat kuin saippuakuplia, jotka eivät kestä kauaa vaan niitä on ”puhallettava” koko ajan lisää. Totuus on asia, joka on ja pysyy ilman jatkuvaa toistoa ”Putouksen” ”hokemina” eli sanoina, jotka eivät loppupäässä tarkoita mitään, mutta niiden päälle rakennetaan kokonaisten yhteiskuntien arvomaailma ja yhteiskunnan doktriini, joka on kuin jumala, jota ei voi kiisttää tai kyseenalaistaa syyllistymättä mitä pahimpaan syntiin. Eli ”rasismiin” ja ”valkoiseen ylivaltaan” ja nämä kumpainenkin käsite voidaan kääräistä kuin härskiintynyt silakka kansallismielisyyden ylipäiseen sanomalehteen.

Mitä tulee presidentti Donald Trumpiin ja hänen ympärilleen kerättyihin polttorovion kuiviin puihin ym. ”raskauttaviin asiainhaaroihin”, Historia tulee lopulta tavalla tai toisella ”jyvittämään” tämän aineellisesti rikkaan ja poikkeuksellisen epäpoliitikkomaisen persoonallisuuden aikaan saannokset ja virheet, jotka tosin jo nyt ovat jokseenkin koko maailman tiedossa ajantasaisesti.

Toisaalta kun jotain henkilöä pelkästään solvataan mustamaalaamalla hänen jokainen tekonsa tietysti koskien ulkonäköään myöten ja tässä tapauksessa myös perhe mukaan lukien. Täytyy silloin tuntien tämän maailman vittumaisuuden niin, että lusikka seisoo – täytyy silloin tälläisessä ihmisessä olla väistämättä jotrain hyvää. Sillä, jos politiikassa vastapuolelelta ei saa kuin auliita kehuja ja kyltymätöntä tunnustusta rauhan aikoina. Silloin täytyy asioiden olla todella huonosti hänen kannattajiensa kannalta, jotka ovat äänestäneet hänet valtaan rehellisissä ja läpinäkyvissä vaaleissa, jossa yksistään nojautuvat kansan antamiin ääniin ilman, että valtamedia ja teknologiajätit käyttävät ulkoparlamentaarisia keinoja kuten banaanivaltioissa on tapana kun halutaan suosia toista vaaliehdokasta yksisilmäisesti samalla haistattaen pitkät paskat kansan tahdolle jolle aito ja kestävä demokratia perustuu ja sen avulla valta annetaan ja otetaanb pois politiikoilta heidän puheidensa ja tekojensa välisen eron mukaisesti.

Poliittinen järjestelmä, joka ei perustu äänestäjien eli kansan omaan tahtotilaan olipa valtion koko ja asema maailmanpolitiikassa mikä hyvänsä. Silloin kysymyksessä ole mikään aito kansanvaltainen demokratia vaan demokratuuri! Mikä on taas diktatuurin esiaste ja ”liukumiina”, jolla tyhmä vaalikarja valtamedian aivopesun tukemana tuudittaa kansan ”Ruususen uneen” kunnes ”Hupsis vain”. Kansa huomaa olevansa mitään jakoa vailla, joka on saatu aikaan pe4tollisten ja omaa yksinomaan etuaan ajavien valtapoliitikkojen toimesta, jotka taas toteuttavat niiden tahtoa ja pyrkimyksiä, joille kansallisvaltion työtä tekevien ja sen tukirankana toimivien kansalaisten hyvinvointi, yhteiskuntarauha, sananvapaus, hengen- ja terveyden suoja, vapaus, hyvä taloudellinen toimeentulo työstä, terveydenhoito, sosiaalinen turvaverkko ja ihmisoikeudet eivät merkitse yhtään mitään!

PSn äänestäjä
PSn äänestäjä
21.1.2021 13:17

Muistakaa vaalityö. Perussuomalaisten kuntavaaliohjelma julkistetaan maanantaina 25.1. . Katso suora lähetys klo 10
joko
SuomenUutiset sivulta, linkki
tai
youtube psverkkomedia
Mukana ainakin Haho

Bazaramba 4000murhannut haluaa ehdonalaiseen vankeus maksoi 5 miljoonaa sinulle verorahoina, kai sinulla on rahat? oikeusvaltio nääs

Daavidin poika
Daavidin poika
21.1.2021 17:26

Uskon, että Binden ei istu koko kauttaan presidenttinä. Huomasin, että esimerkiksi hänen huomiokykynsä on jollain tapaa aivan muualla, ja kädet tärisee. Voi tietenkin johtua myös, että on jännittynyt tilanteessa. Täytyy mainita, että nyt kun näinkin iäkäs mies on saanut otteen vallankahvasta niin tämä ei hyvältä näytä. Nyt kun nuorempia ehdokkaita on ollut, niin miksi Amerikkalaiset valitsi vanhimman vaihtoehdon.? Suurin voittaja Amerikan presidentti vaalissa on Israel, koska varapresidentti Kamala Harris on naimisissa Israelilaisen kanssa.

Amerikan presidentti vaalit oli kyllä täysi kopio entisen Neuvostoliiton, ja entisten itä-ploki maiden vaali systeemistä.

juhaII
juhaII
21.1.2021 18:51
Vastaa...  Daavidin poika

Ilma sarvia ja hampaita. Biden on dementiaa sairastava vanha mies, joka on vain marionetti.

Tiedä sitten kuka on ollut vain suomalaisen ja ruotsalaisen valtamedian varassa, mutta Bidenin ”vaalikiertueet” olivat lähinnä 5-hengen illanistujaisia, jossa Biden lasketteli tyhjänpäiväisyyksiä ”yleisön” abloteeratessa. Siis aivan sama meininki kuin Trumpilla, joka paasasasi itsetietoise4na aivan ”yksin” ja kansanjoukkojen huuto tuli wanhasta grafonista…

No, tulipahan tämäkin mielettömyys nähtyä tässä järjen jo kauas taakseen jättäneessä maailmassa mikä on tähtitieteellisiä mittasuhteita kauempana kuin eräs Voyager luotain.

Mainittakoot vielä, että presidentti Urho Kaleva Kekkonen (1900-1986) luopui kesken viimeisen kautensa samassa henkisessä tilassa terveydellisistä syistä kuin Yhdysvaltain presidentti Joe Biden sen aloittaa!

Kekkoselle naurettiin ja häntä pilkkasivat ne samat kusipäät eli ”vastuulliset” politiikot, jotka hetikohta ajoivat Suomen sille tielle, jolla olemme nyt Herran Vuonna 2021!

Daavidin poika
Daavidin poika
21.1.2021 20:12
Vastaa...  juhaII

Sana ”Dementia” oli minulla hukassa. Binden sairastaa aivan selvästi dementiaa. Annan Bindenille 8 kk hallinto aikaa. Tai sitten hän kuolee luonnollisen kuoleman vuoden sisällä.

Onhan Amerikassa olemassa myös intiaanien kirous Amerikan hallitusta kohtaan. Ainoa Amerikan presidentti joka on selviytynyt intiaanien kirousta kohtaan on Ronald Reagan. Voitko Pate tehdä joskus jutun tästä intiaanien kirouksesta Amerikan hallitusta kohtaan.?

Olen ”ehkä” omalla tavalla taikauskoinen, mutta onko Binden Intiaanien kirouksen seuraava kuolin uhri.?

Daavidin poika
Daavidin poika
21.1.2021 20:21
Vastaa...  Daavidin poika

Lisään Vielä, että tämä Intiaanien kirous tapahtuu aina nolla (0) vuonna.

Ilmari
Ilmari
22.1.2021 15:56
Vastaa...  Daavidin poika

Kuka on Binden?

trump.2024
trump.2024
21.1.2021 20:04

Kannattaisi paavon seurata muutakin, kuin vasemmistomedioita, niin tietäisit, että vaalivilppiä tehtiin aivan helvetisti ja siitä on todisteita mm. videolla ja todistajia, joita voisi tutkia seuraavat 10v, jos vain olisi toimiva oikeuslaitos.

tikma
tikma
22.1.2021 10:33

Ainakaan mellakointi ei loppunut Bidenin valintaan. Vasurit, anarkistit, antifa ja blm ovat hajottaneet demokraattien puoluetoimistojen ym ikkunoita, polttaneet usa:n lippuja ja jatkaneet kauppojen ryöstelyä Bidenin virkaanastujaispäivänä. Hyvin vaan kotimainen media pilottelee uutisointia. Löytyy MTV:n ja IL:n uutisista hakemalla. Jenkkimedioista sitten vähän enemmän.

Ali Kessu
Ali Kessu
23.1.2021 23:51

Kyllä kai siellä jenkkilässä edelleen pitää tehdä töitä elääkseen. Valitettavasti EU on paljon houkuttelevampi paikka ja varsinkin Ruotsi ja Suomi.

Aikki
Aikki
28.1.2021 18:02

Demokraattien öyhötystä ollaan saatu kuunnella tuutin täydeltä neljä vuotta, nyt on teidän aika kokea sama , kun dementiapotilas Bidenia haukutaan.