Jatkuukohan öyhötys, vaikka Trump ei ole enää presidentti?

Nyt kun Yhdysvaltain uudeksi presidentiksi on vihitty Joe Biden, niin toivottavasti Donald Trumpin ympärillä pyörivä todella sekava ja sakea öyhötys pikkuhiljaa laantuu ja pahimmat öyhöttäjät palaavat takaisin komeroihinsa.

Trumpin ympärillä pyörivä show on toisaalta ollut hyvää viihdettä. Trump on väitteiden mukaan johtanut jotakin käsittämätöntä tunnelisotaa, jossa Trump joukkoineen taistelee jotain maanalaista pedofiilirinkiä vastaan. Tämä maanalainen pedofiilirinki on hakenut maan päältä lapsia tunneleihin, joissa lapsia on sitten raiskattu ja rituaalimurhattu. Tunneliverkosto on niin laaja, että se kattaa koko maapallon. Maan pinnan alla on pahimpien harhaatikkojen mukaan jopa oma metroverkosto, jonka avulla lapsia kuljetellaan ympäri maapalloa rituaalimurhattavaksi.

Tässä sekavassa sössötyksessä on mukana myös se, että Trumpilla on olemassa kymmeniä tuhansia videofilmejä ja valokuvia, joiden avulla lähes kaikkien maailman maiden hallitukset tullaan paljastamaan. Alkaa joku uusi valon aika. Harhaisimmat kuvittelevat olevansa jotakin valittuja heränneitä, ja että Trumpin toisen kauden myötä alkaa joku uusi valon aika. Totuus astuu kuvaan ja näitä valittuja tullaan palkitsemaan.

Tolloimpien mukaan Yhdysvallat on ollut sotatilassa. Kiinalaisten armeija piirittää Amerikkaa ja vain Trump voi auttaa tässä asiassa. Trumpin joukot ovat vanginneet satoja ihmisiä, joita ollaan viety Quantanamoon, jossa näitä pettureita on hirtetty pitkällä köydellä. Monet uskovat, että ihan Suomesta asti haetaan jotain käsittämättömiä eliittejä Quantanamoon hirtettäväksi.

Niin ikään Trumpin ympärillä pyörii jonkin verran “uskonnollista porukkaa”. Trump kuvitellaan joksikin perkeleen profeetaksi, jonka itse taivaan iskä on lähettänyt maan päälle. Vähän kuin joku Jeesus tai Profeetta Muhammed. Varsinkin erilaisissa yhdysvaltalaisissa Trumpin kannattajien videoilla on noin niin kuin oikeasti rukoiltu ja huudettu naamat hoosiannalla Jeesusta ja taivaan iskää apuun.

Monet ovat hyvin vakuuttuneita, että Trumpin vaalihäviö johtui vaalivilpistä. Vaikka tästä ei ole minkäänlaista pienintäkään näyttöä, niin monilla usko on niin kova, että vaalivilppi jää varmasti elämään pitkälle tulevaisuuteen hyvin vahvana salaliittona. Edelleen Trump kuvitellaan jonakin koronarokotteen vastaisena toimijana, vaikka tosiasiassa Trump on varmasti ollut ensimmäisten joukossa ottamassa rokotteen.

 

Vaikea uskoa, että niin moni nykyihminen oikeasti kilahti Trumpin takia. Jotkut oikeasti kuvittelevat, että maailman rikkain ihminen muka olisi jonkun “hyvän” puolella ajamassa “pienen ihmisen asioita”. Trumpismia voisi sanoa jo jonkinlaiseksi uskonlahkoksi. Toivottavasti öyhötys nyt vähän laantuu ja ihmiset tajuavat, että ei ole mitään profeettoja, ei tunnelisotia eikä ole alkamassa mitään valon aikaa. Maailma jatkuu kuten tähänkin asti. Hitaasti ja varmasti aika menee eteenpäin ja vuotta 2020 muistellaan tulevaisuudessa suuren kilahtamisen vuotena.

Trump-show on ollut hyvää viihdettä. On saanut makeita nauruja, mutta toisaalta ei jaksa enää. Aluksi luulin itsekin, että koko homma on vain provosointia, mutta sittemmin olen huomannut, että kaikkea muuta kuin provosointia. Porukka on ollut oikeasti mukana harhassa.

 

PS. Meikäläinen ei kannata Trumpia eikä Bideniä ja meikäläiselle on ihan sama kuka istuu pressana jossain maailman toisella puolella sijaitsevassa valtiossa. Tilinauhaan ei tule yhtään lisää rahaa olipa pressana kuka ja bensa maksaa jatkossakin saman verran.