Spångan kirkko yritettiin taas polttaa polttopulloilla

Kuva Mats Rydsbo, Wikipedia.
Spångan kirkkorakennus joutui taas vaihteeksi tuhotyön yrityksen kohteeksi kun keskiviikon vastaisena yönä toistaiseksi tuntemattomat henkilöt heittivät rakennukseen kolme molotovin koktailia.

Hälytyskeskus sai automaattihälytyksen rikotusta ikkunasta klo 04.00 aikaan. Paikalla selvisi, että kahden ikkunan läpi oli heitetty kaksi palopommia. Lisäksi pääsisäänkäynnin oveen oli heitetty palopommi.

Tuhotyön tekijät olivat kuitenkin aloittelijoita, eikä yksikään pommi ottanut tulta alle vaan ne sammuivat itsestään.

Spångan kirjasto sijaitsee tarkasti ottaen Tenstassa. Lisäksi Rinkebyn lähiö on ihan vieressä. Spångan seurakunta joutuu säännöllisen epäsäännöllisesti ilkivallan kohteeksi. Viimeksi kolmisen vuotta sitten räjäytettiin seurakunnan seurakuntarakennuksen ulko-ovi tuhannen päreiksi.