Islamia kritisoinut ranskalainen teinityttö saa 30 vihaviestiä joka minuutti

Mila, tuolloin 16-vuotias tyttö, tuli julkisuuteen helmikuussa 2020, kun hänet asetettiin esitutkintaan ’vihaprovokaatiosta’ hänen oltuaan kriittinen islamia kohtaan. Milan kerrotaan maininneen nettikeskustelussa mm. seuraavaa: ”Minä vihaan uskontoa. Koraani on… täynnä vihaa. Siinä on pelkkää vihaa. Islam on paska uskonto. Sitä mieltä olen asiasta.” Paikallinen julkinen syyttäjä jätti kuitenkin syytteen nostamatta ja siirtyi seuraavaksi tutkimaan Milalle kasautuneita tappouhkauksia.
The Times -sanomalehti kertoi tiistaina, lähes vuosi tapauksen julkitulon jälkeen, että Mila saa asianajajansa mukaan edelleen 30 vihaviestiä minuutissa. Poliisin suojeluksessa sekä kotikoulua käyden hän on edelleen suurinta nettihuomiota saava teini-ikäinen ranskalainen, ja nettivihan lapsiuhreja tukevan E-Enfance hyväntekeväisyysjärjestön mukaan lähetettyjen viestien määrä ylittää jopa vuonna 2018 Ranskan voittaman jalkapallon maailmanmestaruuden.
Milan lakimiehenä toimiva Richard Malka kertoo, että toistaiseksi poliisi on tunnistanut 50 henkilöä, jotka ovat lähettäneet vihaviestejä tai tappouhkauksia. Eräs 23-vuotias mies tuomittiin kolmeksi vuodeksi vankilaan hänen julkaistuaan video, jossa elehditään kurkunleikkaamisella.
Mila oli myös pakotettu jättäytymään koulusta, mistä asiasta hän mainitsee seuraavaa: ”Koskien koulussa saamiani uhkauksia, minut oltaisiin hakattu ja poltettu hapolla. Minua uhkailtiin julkisella alasti riisumisella, sekä elävältä hautaamisella. Minun täytyi jäädä lukiosta pois.”
Mila, joka on aiemmin ilmoittanut olevansa lesbo, kertoi viime vuonna, että huolimatta tappouhkauksista, jotka pakottivat hänet piiloutumaan, hän ei kadu islaminvastaisia kommenttejaan: ”En tehnyt mitään väärää”, ja lisäten ”en todellakaan kadu sanomisiani”.
Tapausta koskevat raportit ilmestyivät samaan aikaan, kun Ranskan johto kamppailee poliittisen islamin kanssa sekä pyrkii puolustamaan tasavallan maallisia arvoja. Viimeisin koettelemus alkoi ennen oikeudenkäyntiä, jossa syytetään vuoden 2015 Charlie Hebdo terrori-iskun taustajoukkoja. Syyskuussa Charlie Hebdo -satiirilehti julkaisi uhmakkaasti uudelleen Muhammad-pilakuvat, jotka saivat islamistit murhaamaan ja haavoittamaan toimituksen henkilökuntaa. Viikkoa myöhemmin tämä uudelleenjulkaisu sai pakistanilaisen siirtolaisen hyökkäämään toimituksen vanhaan osoitteeseen. 18-vuotias tekijä, joka viranomaisten mukaan saapui Ranskaan kolme vuotta aiemmin ’yksintulleena alaikäisenä’, haavoitti vakavasti kahta Charlie Hebdon vanhasta toimistorakennuksesta poistunutta henkilöä. Tekijä ei ollut tietoinen, että vuoden 2015 terrori-iskun jälkeen Charlie Hebdon toimitus siirtyi salaiseen osoitteeseen.
Lokakuun 16. päivä radikaali-islamisti, 18-vuotias tsetseenipakolainen Aboulakh Anzorov, katkaisi lukion opettajana toimineen Samuel Patyn pään, sillä opettaja oli esittänyt Charlie Hebdon Muhammad-pilakuvia sananvapautta käsitelleellä oppitunnilla.
Terroristinen murha synnytti huolta koskien Ranskan tasavallan pitkäaikaista maallisuutta sekä vapautta jumalanpilkkalaeista. Presidentti Emmanuel Macron otti tiukemman linjan poliittista islamia kohtaan, uhaten lakkauttaa islamistiset järjestöt sekä muut toimijat, jotka eivät sitoudu ranskalaiseen demokratiaan, sekä vaatien ’separatismin’ juurimista tasavallasta.
Milan koettelemusten ohella Charlie Hebdon ja Samuel Patyn tapaukset ilmentävät kasvavaa islamilaista ääriajattelua Ranskan kouluissa, sillä jopa 12-vuotiaat oppilaat ylistävät opettajan kuolemaa. Erään pariisilaislähiön opettajan mukaan kolmasosa hänen luokastaan ei usko sananvapauteen sekä ajattelee, ettei islamin kritisointi ’ole normaalia’. On myös useita raportteja, joiden mukaan uhkailu opettajia kohtaan on lisääntynyt, ja tällöin osa oppilaista mainitsee Patyn pään katkomisen.
Patyn murhasta kertovien raporttien mukaan Anzorov olisi myös maksanut koulun oppilaille opettajan tunnistamisesta ennen iskua. Marraskuun loppuun mennessä useat koulun oppilaat ovat saaneet murhaan liittyvän syyteen, mm. avunannosta murhaan, kun he osoittivat Patyn turvapaikanhakijaterroristille.
Lähde: Breitbart
Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Islam estää syntyvyyden säännöstelyä.
Islam estää syntyvyyden säännöstelyä.
22.1.2021 11:10

Perinteikkäät eurooppalaiset ampumakävelykisat näyttävät olevan jälleen tulossa.
Niiden ensimmäiset osakilpailut taidetaan järjestää juurikin tuolla Ranskassa.

Vaatii vaan ensiksi paljon uutta yleisöä ja osanottajia Välimeren tuolta puolen.

Suomi, tuo ainainen ajopuu
Suomi, tuo ainainen ajopuu
25.1.2021 08:11

Tanskan äskettäin esittämä tiekartta taitaa osoittaa ainoan reitin ulos tuosta uhkaavasti nousevasta matumyrskystä.

Kukavaan
Kukavaan
22.1.2021 11:45

Jos saa 30 viestiä minuutissa, niin vuorokaudessa viestejä kertyy 43200. Siis saadaan runsaasti aineistoa, jolla voidaan paljastaa erityisen haitallisia lähettäjiä.

Jos Milaa ei olisi ollut olemassa, hänet olisi pitänyt keksiä. Hänhän on houkutuslintu, jolla saadaan tunnistettua myöhemmin talteenotettavat potentiaaliset terroristit. Ehkä tämä on ollut Ranskan turvallisuusviranomaisille onnenpotku.

Koko sakki kiinni
Koko sakki kiinni
24.1.2021 11:45
Vastaa...  Kukavaan

Kaikki kiihkoviestittäjät voisi laillisesti ottaa kiinni ja poistaa eta-alueelta.

Vai keksiikö joku?
Vai keksiikö joku?
22.1.2021 12:00

Mutta eihän ässlämistä ole mitään hyvää sanottavaa.

Totuuden nimissä ei
Totuuden nimissä ei
23.1.2021 10:05

Suvakit ja mielenhäiriöiset viherkommarit keksii, mutta ne on valheita.

Minä
Minä
22.1.2021 12:13

Islaminuskoiset haluavat estää islamin kritisoimista hyökkäämällä rajusti, niin rajusti, että harvempi jaksaa vaivautua kritisoimaan.

Ääripään suvakeilla on sama taktiikka. Jos väärä yritys saa mainostaa lehdessä, hyökätään. Jos joku esittää vääriä mielipiteitä, hyökätään. Hyökkäykset voivat olla rajujakin.

Name
Name
22.1.2021 12:31

Kuten Mylläri tuolla videolla kertoo Afrikkalaisilla on ihan oma erillinen perimä ja se kyllä näkyy myös näiden Pohjoisafrikkalaisten käyttäytymisessä?

https://youtu.be/KQa-fi60ls4?t=861

Johan
Johan
22.1.2021 20:30
Vastaa...  Name

Kinesisk genetikprofessor: Nuvarande forskning visar att afrikaner är närmare släkt med schimpanser
https://www.friatider.se/kinesisk-genetikprofessor-nuvarande-forskning-visar-att-afrikaner-ar-narmare-slakt-med-schimpanser

pöh
pöh
22.1.2021 12:48

Islam se parempi vihapuhe, mitäpä tuohon muuta sanoisi?

rellinen
rellinen
22.1.2021 13:03

Emmanuel Macronin tekemisiin liittyvä virke olisi todenmukaisempi näin:
”Presidentti Emmanuel Macron oli ottavinaan tiukemman linjan poliittista islamia kohtaan, uhaten lakkauttaa islamisteja vastustavat järjestöt, sekä muut vihapuhujat, jotka eivät sitoudu noudattamaan länsimaalaisen ranskan hävitystyötä, sekä vaatien äärioikeistolaisen ajattelun juurimista tasavallasta”.
Ei ne puheet vaan teot.

Valkoisten naisten unelmat
Valkoisten naisten unelmat
22.1.2021 13:15

Siinä meillä on lesbo jota yksikään kaupungissa asuva, sateenkaarilippua heilutteleva valkoinen nainen ei tule puolustamaan missään, milloinkaan.

Muslimimiesten oikeudet menevät valkoisilla naisilla aina sateenkaariväen oikeuksien edelle.

Suomi Finland
Suomi Finland
22.1.2021 13:49

Uhrihierarkia sanelee täysin, kenen oikeus täytyy asettaa kaiken muun edelle. Ihan kaiken.

Kehitysmaa ja islam on sellainen yhdistelmä, että se ajaa kaiken edelle. Ihan kaiken.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
23.1.2021 02:36
Vastaa...  Suomi Finland

Mies on ainoa arvokas elollinen, kunhan se muistaa olla muslimi. Hienoa feministit.

äärikeskustelija
äärikeskustelija
23.1.2021 14:31
Vastaa...  Suomi Finland

Tanskan demarien kannanotto antaa toiveita siitä, että Euroopan valtiot alkaisivat yksi toisensa jälkeen käännyttää taikasanaperäisiä matumigrantteja jo rajalta.

Kenties korporaatioglobalistit eivät sittenkään onnistu ilmastopakolaisuuden avulla muokkaamaan kaikkia yhteiskuntia samaan polarisoituun malliin.

Suomi Finland
Suomi Finland
23.1.2021 21:45

Joo, huomasin kans ton tanskalaisten 0 turvapaikanhakijaa tavoitteen. Ehdottomasti kannatettava juttu ja tanskalaisilla on varmasti selkeä näkemys siitä, miksi he lähtevät tuolle linjalle.

Maailma ei sillä parane, että kaikkialla on paljon rauhanuskonnon edustajia. Päinvastoin. Oma eurooppalainen identiteettimme siinä touhussa katoaa.

äärikeskustelija
äärikeskustelija
24.1.2021 13:07
Vastaa...  Suomi Finland

Myös se kaikenlaisen suvaitsevaisuuden elinehto, taloudellinen keskiluokkaisuus, kutistuisi merkittävästi.

h44
h44
22.1.2021 13:16

Hämmästyttävän monet islamilaiset pyrkivät uskonkiihkossaan, taivaspaikka tavoitteenaan tappamaan kaikki jotka väittävät islamin olevan väkivaltaista taikauskoa. Vaikuttaa jotenkin ikiluupilta.

Suomi Finland
Suomi Finland
22.1.2021 13:52
Vastaa...  h44

Kun kaula katkeaa ja joku uskaltaa ihmetellä, että onko tällainen todellakin oikein nykypäivän Euroopassa, niin vastaus lienee, että tervetuloa 2020- luvulle. Islamia ei arvostella.

Joppos123
Joppos123
22.1.2021 14:44

On aina ollut mielenkiintoista lukea kuinka imaamit väittävät islamin olevan rauhanuskonto. Jos muuta väittää niin tapetaan.
Jossain vaiheessa on täysin väistämätöntä ajaa koko sakki pois Euroopasta,ihan jokainen muslimi.
Vaihtoehtona on elämä orjana ja kansanmurha. Mitä pidenpää vetkutellaan sitä verisempää siitä tulee.
Voi toki olla, että joidenkin maiden alkuperäisasukkaat eivät tule laittamaan tikkua ristiin vaan kiltisti alistuvat teurastettavaksi.
Saas nähdä jos riittävän vanhaksi elää mikä on Ranskan kohtalo. Pitää muistaa, että se maa on ydinasevalta ja ottaen huomioon musujen triggeröitymisherkkyyden niin niillä ei taida kauheasti olla pidäkkeitä käyttää hallussaan olevia aseita.

Prozac
Prozac
22.1.2021 19:05
Vastaa...  Joppos123

Kun totalitarismi iskee, niin suuri osa tavallisista kansalaisista käyttäytyy lammasmaisesti. Silloin se oma, ja läheisten perse on tärkein. Neuvostoliitto 1930- luvulla ja saksa samoihin aikoihin toimivat esimerkkinä. Valittu kansakin meni pääsääntöisesti pullikoimatta teuraaksi.

Sissi82
Sissi82
23.1.2021 14:36
Vastaa...  Joppos123

Kyllä, olen täysin samaa mieltä kanssasi. Ainoa oikea vaihtoehto lopettaa kaikki noi terroriteot, raiskaukset, ja muut rötökset, on että KAIKKI muslimit poistetaan euroopasta, ja Islamin uskonto kielletään kuten natsismi.

Beedolf Hister
Beedolf Hister
24.1.2021 13:12
Vastaa...  Sissi82

Historiallinen hitlerismi on kieltämättä islami(smi)n lähin vertaisaate.

PSn äänestäjä
PSn äänestäjä
22.1.2021 16:09

Iranin korkein johtaja Ali Khamenei uhkailee väkivallalla ja hyökkäyksellä golfia pelaavaa Trumpia

https://www.bbc.com/news/world-middle-east-55765516

The Twitter account of Iran’s Supreme Leader Ali Khamenei has posted what appears to be a call for an attack on Donald Trump in revenge for last year’s killing of its top military commander.

”Vengeance is inevitable,” it reads.

Joppos123
Joppos123
22.1.2021 16:39

Uhoa noilta kehareilta kyllä löytyy mutta tämäkin musu tietää, että jos alkaa liikaa keulimaan niin käy kuten Saddamille.
Jenkit pyyhkii halutetssaan kuukaudessa Iranin yli eikä tee edes tiukkaa.

Sissi82
Sissi82
23.1.2021 14:38
Vastaa...  Joppos123

Olis erittäin hyvä idea kokeilla uusia ydinaseita ja muita kemiallisia aseita noissa islaminuskoisissa maissa.

Peku
Peku
24.1.2021 12:24
Vastaa...  Sissi82

Niinpä, toivittavasti Iran saa ydinaseensa kuntoon jotta saadaan maailmantauha ilman Israelia ja Usa-israelia

Arska
Arska
22.1.2021 16:22

Mahtaako olla totta? Taitaa olla qanon öyhötystä! Uskokaa viranomaisia, Paavon oma neuvo

Rasisti sai köniin
Rasisti sai köniin
22.1.2021 17:41

Tuossa saa paskanaama asiallista kohtelua kun on heittänyt happoa tyttöystävä kasvoille
https://theync.com/lynching-man-poured-acid-over-girlfriends-face.htm

Tarpeeksi kun tapahtuu niin kiltitkin ihmiset aktivoituvat

Puosuvaari
Puosuvaari
22.1.2021 19:30

Rauhan uskonto, sopii hyvin kaikille ”feministisille” hallituksille kuten Ruotsiin ja Suomeen.

Kilttimies
Kilttimies
23.1.2021 02:03

”… raportit ilmestyivät samaan aikaan, kun Ranskan johto kamppailee poliittisen islamin kanssa sekä pyrkii puolustamaan tasavallan maallisia arvoja.”

Islam on aina poliittista. Koraanissa on runsaasti ohjeita, jotka voidaan luokitella poliittisen, eli yhteiskunnallisen elämän ohjenuoriksi. Kehoitus olla ystävystymättä vääräuskoisten kanssa, kehoitukset osallistumisesta Alaahin retkelle eli hyökkäyssotaan, puhumattakaan pikkutarkoista avioelämän ohjeista ovat mitä poliittisinta materiaalia muutaman mainitakseni.

Koska Koraani on muuttamiskiellolla sinetöity, Koraanin tulkinta on pysynyt muuttumattomana ja Koraani esineenäkin on pyhä muslimeille, on suoraastaan irvokasta yrittä irtikytkentää islamin ja ”poliittisen islamin” välille. Se ei onnistu muslimeilta, jotka saavat julkisuudessa sumuttaa muita ihmisiä suvakkouden ilmapiirissä ja se ei onnistu Ranskan pressaltakaan.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
23.1.2021 10:04

ÖÖSläm on kommunistinen ideolokia. Ei vapauksia, vain se mitä kirja käskee on noiden hyypiöiden mielestä ”vapautta”. Ainoaa sallittua ”vapautta”.
Vapaus tappaa jne…
Aaamen…

Sissi82
Sissi82
23.1.2021 14:30

Ihmiskunnan suurin virhe, on ollut ja on, päästää muslimeja, islaminuskoisia ääliöitä eurooppaan ja muualle maailmaan. Ne ei ole ikinä eikä ikinä tule sulautumaan meidän yhteiskuntaan. Terrori iskut, raiskaukset ja monet muut rötökset lisääntyvät ympäri maailmaa päivittäin, ja aina, 99% tekijöistä on joku witun muslimi paska.
KAIKKI muslimit pitää poistaa euroopasta, ja palauttaa omiin maihinsa, tehköön siellä mitä haluavat. Ne ei kuulu kristittyjen joukkoon, niistä ei ole kuin haittaa joka taholla. Valtaosa elää veronmaksajien siivellä, ja rikollisuudella. Saksassa, Englannissa, Espanjassa, Ranskassa ja varsinkin Ruotsissa on ollut jo pitkään nähtävissä mitä seuraa kun antaa maahan pesiytyä noita musimi paskoja. Jos vertaa mihin tahansa muihin uskontoihin ja maahanmuuttajiin, niin valtaosa Thaimaalaisista, kiinalaisista, vietnamilaisista, + muista euroopan maista tulleista, hakeutuvat heti kielikursseille ja töihin, ja eivät ikinä aiheuta mitään ongelmia, kunnioittavat maan tapoja ja lakeja, päinvastoin kuin muslimipaskat.
Tämä ei ole rasismia, vaan tosiasioiden lausumista ääneen.

Jones
Jones
14.2.2021 17:52

Joskus aikoinaan kun kritisoi kristinuskoa, joutui roviolle. Nyt ei saa kritisoida islamia ja muitakaan lähi-itäläisten perustamia uskontoja. Mikään ei siis ole muuttunut. Lähi-itäläiset sortavat meitä uskonnoillaan.