Virtain poliisioperaatiossa mahdollisesti kyse perhetragediasta

Poliisi on melko vaitonainen Virroilla Liedenpohjassa torstaina sattuneesta tapahtumasta. Ainoa mitä poliisi kertoo tiedotteessaan on se, että se sai hälytyksen aamulla klo 08.18, josta seurasi poliisioperaatio.

Sen jälkeen Virroille ajoi puolen Suomen poliisit. Tapahtumassa yksi henkilö on kuollut ja yksi lapsi loukkaantunut. Sivullisille ei poliisin mukaan ole aiheutunut vaaraa.

Siinäpä suurin piirtein se, mitä virallisesti jutusta tiedetään. Eri mediat ovat kertoneet, että Virroilla on ollut valtava poliisioperaatio.

Sieltä täältä tulleiden pienten vihjeiden perusteella voi päätellä, että kyse on luultavimmin ollut perhetragediasta. Vanhempi mies oli ampunut puolisonsa ja ilmeisesti noin 13-14-vuotiasta tytärtään. Vaimo kuoli.

Sitä ei tiedetä kuka soitti hätänumeroon. Luultavasti mies paineli teon jälkeen mönkijällä, moottorikelkalla tms. metsiin aseet mukanaan. Mies on maatalon isäntä ja tuntee seudut hyvin. Tässä syy miksi poliisi sulki niin ison alueen. Miehen tiedettiin liikkuvan mahdollisesti isollakin alueella ja siksi ratsioita pidettiin vähän ympäri maakuntaa.

Mitään motiivia teolle ei ole tiedossa. Sitäkään ei tiedetä, että onko poliisi saanut tekijän kiinni vaiko lopetettiinko etsinnät pimeän tultua.

Tietojen mukaan samassa perheessä miehen veljen suunnalla on ollut monenlaisia väkivaltaongelmia aikaisemmin.

 

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sirpa-Tuula

TAPPAA NE SUOMALAISETKIN NAISIA!!!!!! TÄSSÄ TEILLE RASISTEILLE KOVIA FAKTOJA!!!!!!!! IRAK IS NOT SAFE!!!!!!! BLM!!!!! METOOO!!!!!!!!!

Nimetön

Yksittäistapaus.

juhaII

Niin, suomalais miehethän ovatkin yleensä naimisissa mesten kanssa. Kuka yleensäkään väittänyt etteivät suomalaiset miehet tai naiset tapa toisiaan.

No, ilonsa kullakin.

Suomi Finland

Me suomalaiset miehet todellakin teemme kaikenlaista kamalaa. Tunnustan, että toisinaan minullakin on paha tapa ajatella rasistisesti. Oikein huvituin, kun joku sai kuljetettua Konfederaatin lipun kongressiin jenkeissä. Oikea tapa reagoida olisi tietenkin ollut välitön ja täydellinen pöyristyminen ja punaisten lippujen kuljettaminen kulkueessa pitkin kaupunkia.

Sam Colt

Jos Paavon tieto pitää paikkansa, on hän – vertauskuvallisesti – pientareen kautta mopolla ohittanut ylen, sanoman ja alman jättirekat.

Qroquius Kad

Tämä media on ollut ajan hermolla tapauksen alusta asti:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=31734

T

Mahtaako tytär toipua koskaan henkisesti.

kanander

Murha-infossa joku kertoo, että kyseessä oli ns. erityisperhe (oma käsitteeni), joten mulle riitti tästä asiasta.

kanander

Eikö tään Virtain surmaajan velipuoli syyllistynyt toissavuonna kaksoismurhaan?

Qroquius Kad

Tavallaan, eli murha-itsemurha-murhayritykseen:

ampui 2019 exänsä miehen, haavotti exäänsä sekä tappoi itsensä.

Reijo Urpilainen

Se tämä maailman onnelisin kansa masentuu hälyttävästi. Suomenselän alkupään laajoilla korpialueilla ei ole muutamien jäljellejääneiden asukkaiden ilona ja onnena kuin susia, karhuja, kettuja, ilveksiä ym. metsäneläviä. Kaikki yhteiskunnan positiiviseen elämiseen vaikuttavat toiminnot on loppuneet. Kaikki eivät kykene selviytymään tässä karussa ympäristössä. Metsästäjiä, kalastajia, maanviljelijöitä, metsänomistajia, joita vielä on jäljellä painostetaan ankarasti, jostain kaukaa, missä ei ymmäretä lainkaan kokonaiskuvaa, jossa ihmiset sinnitelevät.

Kun kaljanjuonti on ainoa viihdyke, se tuo mukanaan tiettyjä ongelmia. Kuitenkaan ei ole mitään muuta yhteiskunnalla antaa tilalle, kuin uusi annos painostusta kivikylän tylyiltä ja kuivakiskoisilta viranomaisilta. Elämisen ehtojen jouduttua kriisiin, painostetaan ja uhkaillaan entistä kovemmin sen sijaan, että olisi pienintäkään yritystä selvittää juurisyitä mistä ongelmat syntyvät.

Tässä karkealla seudulla metsänelävien keskellä tulevat esille alkukantaiset toiminnot. Niinkuin kettu vaaran uhatessa hävittää pesänsä ja tappaa poikasensa, on ihmisen viimeinen keino lopettaa kaikki kerralla. Nyt sitten riitti kalustoa, vilkkuvaloa, sireenien ulvontaa ja aseita, kun tuo tyly ratkaisu on tehty. Myöhäistä se on sitten. Jäljet siloitellaan ja vähän hirvitellään. Tehdään uusi selvitys onellisesta kansasta ja kaikki hyvin taas. Voidaan keskittyä siihen, kuinka voitaisiin vielä enemmän puristaa mehua tästä kuivatusta sitruunasta, eli harvaan asutusta maaseudusta.