Spångan kirkko taas tuhopolton yrityksen kohteena

Spångan kirkko näyttää nyt saavan sen verran antipatiaa puoleensa, että melko varmasti kirkko roihuaa lähiviikkoina kivijalkaa myöten. Nimittäin kirkko yritettiin taas viime yönä tuikata tuleen.

Tällä kertaa automaattihälytys särkyneestä ikkunasta saatiin klo 03.00 aikaan. Lähistöllä ollut poliisipartio oli paikalla nopeasti ja partio sai jauhesammuttimella sammutettua palon alun. Palopommeja oli heitetty rikotusta ikkunasta sisälle kirkkoon. Lisäksi julkisivuun oli heitetty polttopullo, mutta tässäkään tuli ei päässyt valloilleen.

Syttymiehet yrittävät nyt tosissaan polttaa kirkkoa. Tämän vuoksi seurakunta aikoo laittaa rakennukseen 24/ vartioinnin.

 

Mielenkiintoista on, että vaikka kyseinen kirkko on historiallinen rakennus, joka on rakennettu joskus 1100-luvulla, niin asia ei herätä kiivaita rakkauspommituksia samalla tavalla kuin johonkin moskeijaan sattunut pienikin ikkunan rikkominen.

Paikallinen islamilainen yhdistys kävi paikanpäällä keräämässä sympatiapisteet.

– Ruotsin kirkko tuki meitä muslimeja, kun meihin kohdistettiin koraanin polttamisia. Nyt haluamme tukea kirkkoa, että tällainen ei ole hyväksyttävää, sanoo muuan imaami SVT:n uutisille.

12 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sormimerkkeillen tietenkin
Sormimerkkeillen tietenkin
25.1.2021 13:24

Tämä tukilausahdus lausuttiin varmaan sormimerkkejä tekemällä selän takana.

Kukavaan
Kukavaan
25.1.2021 09:38

Polttajat ovat todennäköisesti musliminuorukaisia, jotka ovat nauttineet ruotsalaisille nyt polton johdosta myötätuntoa osoittaneiden imaamien opetuksia.

Myötätuntoa osoittamalla saadaan kiltit ruotsalaiset pysymään rauhallisina ja vastarintaa ryhtymättöminä vaikka heitä kansana ollaan viemässässä teuraalle. Ruotsalaisille valehdellaan päin naamaa.

...
...
25.1.2021 08:50

Kristityt voivatkin nyt siis huoletta tehdä aseellisia iskuja pedarikulttilaisten moskeijoihin viillellen heidän kurkkujaan auki järjestelmällisesti.Tekijöiden kannattaa tosin kirkua allahu akbaria sitä tehdessään ja ilmoitusluontoisesti etukäteen julistaa olevansa transmuumeja ja transneekereitä yms. jolloin heistä tulee yksittäistapausten ainoita todellisia uhreja koska ihmisoikeudet. T:ohisalo ja muut marinin ISIS-haaremin huorasiat.

Suomi Finland
Suomi Finland
25.1.2021 09:39
Vastaa...  ...

Ai jai sitä huutoa, jos joku valkoihoinen kokisi olevansa oikeasti mustaihoinen ja ilmoittaisi asiasta julkisesti. Sellaista ei suvaitsisi kukaan. Ei oikeisto, ei keskusta, ei vasemmisto.

Hieman helpompaa olisi, jos tummaihoinen kokisi olevansa oikeasti valkoihoinen, muttei paljon.

Hieman sama asia, jos joku kehopositiivisten kasvoikseen kokema hahmo, kuten Ashley Grahaw, laihduttaisi itsensä normaalimpaan painoon. Huuto, itkuparku ja hammastenkiristely raikuisi taivaisiin asti.

Ja jos kommentoisi vielä, että ’voin paremmin kuin koskaan’, seuraisi jotain täysin ennustamatonta älämölöä.

T
T
25.1.2021 08:38

”– Ruotsin kirkko tuki meitä muslimeja, kun meihin kohdistettiin koraanin polttamisia. Nyt haluamme tukea kirkkoa, että tällainen ei ole hyväksyttävää, sanoo muuan imaami SVT:n uutisille.”
Todellisuudessa saatetaan tukea päinvastaista. Eikö se kiinalainen sodankäynnin osaaja Sun Tsu sanonut että sodankäynti on harhauttamista.

Vääräuskoisia ei länsimaihin
Vääräuskoisia ei länsimaihin
25.1.2021 06:54

Tuossa jututin naapurin leskeä joka pitää itseään jonkinlaisena älyn lähettiiläänä, kyseessä on nainen joka on aikoinaan ollut kuntatasolla jonkinlainen aktiivinen toimija.

Rohkenin esittää mielipiteen että vääräuskoisia ei pitäisi päästää länsimaihin kun homma ei toimi koska osa heistä elää uskomustensa vuoksi aivan keskiajalla edelleen,
älynlähettiläshän pöyristyi sanomastani ja sai minut todella hämmästymään.

Olin aiemmin naapureiden lisäksi itsekin pitänyt naista älykkäänä, nyt pidän harhaisena idioottina.
(Ja tuon naisen kaltaisia otuksia on politiikassa ihan joka tasolla.)

Riku Laine
Riku Laine
25.1.2021 02:13

Vai että haluavat tukea mutta valitettavasti näitä musuhusuja on vaikea uskoa kun elävät sen mukaan että ”vääräuskoisille” saa valehdella niin paljon kuin lystää.
Osa joilla on järkeä pikkusen keskivertoa enemmän ovat myös umpikieroja.

محمد
محمد
25.1.2021 01:59

Kivikirkon tuhopoltto kivijalkaa myöten on jo rakettitiedettä oikeauskoisillekin. حظا طيبا وفقك الله

Antti Tifa
Antti Tifa
25.1.2021 00:30

Jospa musujen toive olisi saada itselleen historiaa haviseva pyllistelypaikka missä haistella porukalla toistensa perseitä perjantairukouksissa.
Se olisi loistava voitto islamille ja kirkkokin pelastuisi tuholta, tosin moskuna.

Suomi Finland
Suomi Finland
24.1.2021 22:53

No jo sitkeä kirkko. Pointsit sille. Toivottavasti eivät onnistu, ketkä sitten ovatkaan asialla. Tekijöiden kuvat lienevät tuomion jälkeen lehtien sivuilla, tai sitten heidän nimensäkin yritetään salata.

Jerico
Jerico
24.1.2021 22:25

-Tämä ei ole todellakaan hyväksyttävää, Ahmed oli syyriassa meidän paras palopommimies. Minne hänen taitonsa ovat kadonneet? Imaami surkutteli

Kilttimies
Kilttimies
24.1.2021 21:24

”Ruotsin kirkko tuki meitä muslimeja, kun meihin kohdistettiin koraanin polttamisia. Nyt haluamme tukea kirkkoa, että tällainen ei ole hyväksyttävää, sanoo muuan imaami SVT:n uutisille.”

Tarkoitti tietenkin, että tuhopolttajien epäonnistuminen ei ole hyväksyttävää.