Hussein Al-Taeen takavuosien kiihotteluista syyttämättäjättämispäätökset

Rauhanaktivisti Hussein al-Taee SuomiAreena-tapahtumassa Porissa, 2016. Kuva Wikipedia.
Valtakunnansyyttäjä päätti olla nostamatta syytteitä Hussein Al-Taeen tapauksissa.

Al-Taee oli epäitynä useista rikoksista, mm. 11.2.2011-13.10.2016 välisenä aikana tehdystä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Hussein oli tässä tapauksessa kirjoittanut Facebookiin englanninkielisiä lausumia, joiden epäiltiin panetellee, solvaavan ja uhkaavan kansanryhmää. Toisessa Facebook-päivityksessä Al-Taee oli panetellut juutalaisia niin ikään englannin kielellä.

Al-Taee myönsi kirjoittaneensa kirjoitukset, mutta poistaneen ne jo vuosia sitten. Kirjoitukset olivat olleet Facebookissa ennen kuin Al-Taee oli lähtenyt mukaan politiikkaan.

Syyttäjän mukaan kolmessa kohdassa syytettä ei nosteta sen takia, että esitutkinnassa tutkittua tekoa ei ole laissa säädetty rangaistavaksi. Yhdessä kohdassa syyttäjä katsoi, että oikeudenkäyntiä ja rangaistusta on pidettävä kohtuuttomana ja tarkoituksettomina.

No mitäpä Hussein Al-Taee sitten konkreettisesti oli kirjoitellut?

1.

11.2.2011:

”EGYPT IN MY THOUGHTS 🙂 EGYPT HAPPENED BECAUSE IRAQ HAPPENED. SAUDI CHILD FUCKERS ARE NEXT IN LINE. BURN KING ABDULLA HBURN. The roof The roof is on fire, let The mother FUCKERS burn mother fuckers BURN SAUDI AND MUBARAK, EGYPTS will try him and hang him just like you know Who? :)”

Toinen Facebook-käyttäjä on samana päivänä kommentoinut Al-Taeen kirjoitusta viestillä:

”Fucksaudis:D”, johon Al-Taee on vastannut kirjoittamalla ”Just the Saudi family.

 

2.

26.5.2011:

”Suomen suosituin reikä :)” Kirjoituksen yhteydessä Al-Taee on jakanut linkin Iltasanomien is.fi – nettisivustolla julkaistuun juttuun: ”Adam ja Sauli käsi kädessä punaisella matolla-katsokuvat! SauliKoskinen ja Adam Lambert poseerasivat käsi kädessä Hollyvvoodin punaisella matolla.”

 

3.

21.3.2012

”JEW DOING WHAT JEW DOES BEST. FUCKS UP EVERYBODY TO GAIN EVERYTHING.”

Kirjoituksen yhteydessä Al-Taee on jakanut linkin businessinsider.com – nettisivustolla julkaistuun juttuun: ”EXCLUSIVE: Mark Zuckerberg’s Secret IMs From College. What is Mark Zuckerberg like behind closed doors.”

 

4.

30.7.2012

“The term Israel is really Is Ra El – the amalgamation of the Ancient Egyptian and Canaanite deities of Ra, Isis and El. The ruling bloodlines originate from Sumeria, Babylon, Canaan and Egypt. They were the original adherents of the mystery cults, the Ancient Priest Class, and Pharaos. They became the European Royal bloodlines, and the Venetian banking oligarchs.”

Kirjoituksen yhteydessä Al-Taee on jakanut linkin riseeart.com – nettisivustolla julkaistuun juttuun ”llluminati occult symbolism in the 2012 London Olympics opening ceremony.”

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko
Huru-ukko
25.1.2021 17:51

Hää onkii oikiauskoinen, ei kuten Räsänen, joka on kristitty. Siinä se suuri pieni ero. Ja nostaa valtakunnan ykköspellen osakkeita svakki-idioottien parissa.

Juha Tolonen
Juha Tolonen
25.1.2021 18:21
Vastaa...  Huru-ukko

Onkohan samaa mieltä haaviston pekasta?

Matti Hyyryläinen
Matti Hyyryläinen
25.1.2021 18:33

Tästä lähtien voi Husseinille tavattaessa tai muutoinkin esittää kainon toiveen..”kerro taas niistä juutalaisista,homoseksuaaleista ja saudeista”..Hussein on varmasti kuullut sukunsa perimätietona kaikenlaista edellämainituista ryhmistä..asiantuntijaa kannattaa aina kuunnella ?

h44
h44
25.1.2021 19:23

Jäbä onkin homoläpästä pitävä foliohattu😂 Ihan harmitonta ellei olisi kansanedustaja. Persuilla vastaavan tason viestintä on johtanut tuomioihin asti.

Oikeesuora
Oikeesuora
25.1.2021 19:47

Se että rasistimuslimia kohdeltaisiin samalla tavalla kuin rasistimummoa olisi tietenkin rasismia. Taas nähdään miten ERÄÄT saavat tehdä ihan mitä vaan ilman seuraamuksia. Ilmankos luulevat olevansa isojakin kihoja.. Eihän tämä tullut yllätyksenä kenellekkään. Tehdäänpä niin että äänestetään ensi vaaleissa tämmöistä vitun paskaa VASTAAN, eikä mennä vappusatanen-huijauksiin enää, jookoskookos? Jokainen ääni joka ei mene persuille on tämmöisen järjettömän touhun puolesta.

Kerran tulee toinen aika
Kerran tulee toinen aika
25.1.2021 19:58

Meillä on rikollinen hallitus ja näiden johtama kaikinpuolisen rikollinen yhteiskunta, oikeuslaitosta myöten. Oli selvää, kuten esim. muka ulkoministerinämme huseeraavaa terrorisminsuosija Haavistoa, myöskään Al-Taeeta ei tuomita.

Yhteiskuntamme ei usko Jumalaan, joka kyllä näkee tämän Suomenkin oman kansan sorron, ja varmasti kostaa.

unto
unto
25.1.2021 20:05

Persut kiittää ja kumartaa.
-Antaa uuden, vapaamman määritelmän ”kansanryhmälle” ja ”kiihottamiselle”. Toivottavasti Halla-Ahon muinoinen tuomio perutaan ja pyydetään häneltä anteeksi.
-Sataa juuri näin sopivasti kuntavaalien alla persujen laariin. Hyvä.

timo
timo
25.1.2021 20:51

Maa vaikuttaa olevan hyvissä ja osaavissa käsissä?
https://fi.wikipedia.org/wiki/Valtakunnansyytt%C3%A4j%C3%A4
Myös syyttäjälaitos vaikuttaa objektiiviselta ja puolueettomalta.
Valtakunnassa kaikki hyvin?

timo
timo
25.1.2021 20:56

Valtakunnansyyttäjä johtaa ylimpänä syyttäjänä Syyttäjälaitosta.

Valtakunnansyyttäjä toimii syyttäjänä asioissa, jotka hänelle lain mukaan kuuluvat tai jotka hän ottaa käsiteltävikseen. Hän päättää muun muassa syyttäjän valituslupahakemuksen jättämisestä ja syyttäjien edustamisesta korkeimmassa oikeudessa.

Valtakunnansyyttäjä valvoo ja edistää syyttäjäntoiminnan oikeudellista laatua ja yhdenmukaisuutta. Hän myös osallistuu lainsäädännön kehittämiseen, antaa yleisiä ohjeita syyttäjille ja valvoo alaisiaan syyttäjiä.

Valtakunnansyyttäjä voi ottaa itse ratkaistavakseen alaiselleen syyttäjälle kuuluvan rikosasian tai määrätä syyttäjän ajamaan syytettä, jonka nostamisesta valtakunnansyyttäjä on päättänyt. Hän voi myös määrätä rikosasian syyttäjän syyteharkintaan.

https://syyttajalaitos.fi/valtakunnansyyttaja

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
25.1.2021 21:27

Tuntuu suojaväri olevan toiviaiselle pyhääkin pyhempi asia. Rauhan-Tae kiittää.

Nimetön
Nimetön
25.1.2021 21:58

Ei pysty idän ihmeet kiihotukseen kansanryhmää vastaan vaikka kuinka parhaansa yrittäisivät.

MattiS
MattiS
26.1.2021 03:20
Vastaa...  Nimetön

Se on juuri tätä kun suvakit ovat valmiiksi päättäneet että aina, IHAN aina, suojavärilliset ovat syyttömiä vihaiseen puhumiseen tai rasismiin. Varmaan pitkin hampain joutuvat yleisen mielipiteen vuoksi lasten raiskaajille antamaan pari kuukautta ehdollista.

Torkeätä
Torkeätä
25.1.2021 22:45

Tämän törkeän perseilyn lisäksi on ohituskaista esim. opiskelemaan lääketieteelliseen tiedekuntaan, pohjalla ei tarvitse olla lukiota, vaan suoraan kamelin selästä pääseen, riittää kun ilmoittaa halunsa.

Pidän heitä lähtökohtaisesti valelääkäreinä ja monia poliitikoita rikollisjengin jäseninä.

Antti Tifa
Antti Tifa
25.1.2021 22:49

Odotankin intopinkeänä kuinka olemattoman tuomion toinen demarilemmikki Veijo Baltzar käy kuittaamassa käräjätuvassa.
Pidätysaika tod.näk kuittaa tuomion ja perään pieni sakko koska apurahoja ei ole taidettu maksaa vuoteen.

external-content.duckduckgo.jpg
Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
26.1.2021 00:01
Vastaa...  Antti Tifa

Heh, mikä kuva. Ei pätkätyöläisiä nuorista – vaan pitkäaikaisia, ilmaisia (seksi)orjia.

P. Peli
P. Peli
26.1.2021 09:43

Ehkä hyö tarkoittaakin SITÄ pätkää?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
26.1.2021 22:04

Kertakäyttöhyödykenuori ihan uusi termi mulle.

Paltsari oli meillä heinätöissä, eikä tiettävästi raiskannut ketään. Syytön mies.

rellinen
rellinen
26.1.2021 11:07
Vastaa...  Antti Tifa

Tyttölöitä demari politrukeille idästä ja vähän muualtakin. Sillä se ura urkenee, tuumasi Veijo..

Woah
Woah
26.1.2021 03:57

Eli tämä viimein todistaa valtakunnansyyttäjän poliittisen värin, vahvan ideologian joka ohjaa valtakunnan ykkössyyttäjän toimintaa. Jos tuossa olisi ollut joku persu edustaja, syyte olisi napsahtanut sata varmasti ja tuomio sen päälle ilman sarvia ja hampaita. Ja todistaa sen että valtion virat joissa käsitellään lakia ja kansalaisten tekemisiä, alkavat olla vahvasti politisoituneita vihervasemmisto ideologian suuntaan ja ei voida enää puhua puolueettomuudesta.

Curriculum vitae
Curriculum vitae
26.1.2021 10:01

Vaikkakin nuo kirjoitukset ehkä on poistettu somesta, ovat ne kuitenkin siellä olleet myös demarien luettavana. Hämmästyttää muinaista demaria, että kirjoitukset on laskettu hänelle ansioksi, kun on kerätty ehdokkaita.

Jerico
Jerico
26.1.2021 10:01

Eipä ole moista käynyt kansallismielisille, että olisi tullut kirjoitteluista syyttämättäjättämis päätöksiä, mikään sakko ja tuomio wi ole ollut liian ”kohtuuton”. Suojaväri todellakin toimii.

Särmääjä
Särmääjä
26.1.2021 10:23

Kyllä taas on pikkasen poliittinen päätös. Täytyyhän nyt hallituspuolueen kansanedustaja armahtaa ikävistä jutuista.

Poliittinen kanta puuttuu
Poliittinen kanta puuttuu
26.1.2021 11:29

Tänään on Iltalööpissä uutinen tuomitusta raiskaajasta, joka vuosien ajan raiskannut tuttua lasten n. 100 kertaa. Koska uskontoa ei mainita, kyseessä tuskin on lestadiolainen kirkkovaltuutettu tai helluntailainen herätyssaarnaaja. Miksi muuten oletus-kristittyjen kohdalla kerrotaan aina nk. kirkkokunta? Miksei muuten samoin myös poliittinen suuntaus? Veisikö se ääniä vihervasemmistolta?

Raiskaaminenhan on seksuaalinen suuntaus. Näkeehän sen setalaisten viherpunikkien metelistäkin: heistä ja rikollisista ulkomaalaiskavereistaan totuudenkertominen leimataan rasismiksi! Oliko nyt uutisoitu raiskaaja ehkä suomalainen homo, kommunisti vai mahd. matu-muslimi…?

noname
noname
26.1.2021 11:53

Tarvitaan maahanmuuttajia, kun suomalaiset eivät enää uskalla öyhöttää tarpeeksi kovaa.

Nameless
Nameless
26.1.2021 14:18

Vihapuheen kriteerit olisi varmasti täyttynyt. Ehkä valtakunnansyyttäjä ei halunnut tutkia kirjoituksia vihapuheena?

Demokratian syvin olemus: "parempi luokkaviha"?
Demokratian syvin olemus: "parempi luokkaviha"?
27.1.2021 15:34
Vastaa...  Nameless

On eroa sillä onko nk. vihapuhuja suomalainen, vai maahanmuuttaja, kd, vaiko demari. Viittaan esim. tapaus Päivi Räsäseen (kd). Milloin tuomitaan vasemmiston vihalaulut? Vihahuudot vappumarsseillaan?

Torkeätä
Torkeätä
27.1.2021 06:59

Poliitikkojen mielisairautta on päästää tänne ihmisiä jotka vihaavat meitä

Viirapäiden tiedot?
Viirapäiden tiedot?
27.1.2021 11:03

Ihan demokratian vuoksi: saisiko tänne myös niiden raukkamaisten Koskelan lapsenmurhaajien nimet ja kuvat? Tiedothan ovat nyt, syytteen nostamisen jälkeen julkisia. Se, että myös murhaajat ovat alaikäisiä, ei tee heistä yhtään ”vähemmän-murhaajia” vaan kertoo sen tosiasian, että niillä on viirannut päästä jo ihan lapsesta asti.