Kranaatti-iskut jatkuvat Tukholmassa

Pommi-iskurintamalla on ollut hieman hiljaista, mutta eilen illalla päästiin taas tositoimiin. Kerrostalon toisen kerroksen parvekkeelle heitettiin nimittäin kotoisaa tunnelmaa tuomaan: käsikranaatti.

Tunnelmallinen sunnuntai-ilta jatkui Tukholman Kistassa Odengatanilla sijaitsevassa kerrostaloryppäässä klo 22.00 aikaan, kun toisessa kerroksessa sijaitsevaa parveketta kohti heitettiin käsikranaatti. Tarkkaan ei tiedetä, että lensikö kranaatti ihan sisälle huoneistoon, mutta ainakin parvekkeen lasit kilahtivat palasiksi ja katutasossa samalla kohdalla olleet autot saivat kokea mitä tarkoittaa lunastuskunto.

Kistassa asuva muuan mies kertoo Pt-medialle, että jytky oli isonpuoleinen. Muuan mies asuu muutaman sadan metrin päässä.

– Tajusin heti, että kyse ei ollut ilotulitteesta tai poikasten paukkupommista vaan räjähdyksen ääni oli jotenkin ”syvempi”, sotaisampi. Muutaman minuutin päästä alkoi hälytysajoneuvojen sireenit huutaa ja maailma täyttyi sinivilkkuvaloista ja poliisihelikopterin pörinästä.

– Yritä siinä sitten paneutua maate maanantaiaamua varten veroja maksamaan, kun koko ympäristö on kuin sotatoimialue, muuan mies kertoo.

Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

 

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kamelitieteiden Professori

Mistä lie kyse? Rispektivajeen seurauksena lähtenyt kranu kädestä? Pamahdus-kepposen kohde lie muuttanut jo eri paikkaan, kun kalmojakaan ei ole tarvinnut korjata pakastimeen.

Meillä on unelma 💞

Joku keittänyt pahaa puuroa?

Suomi Finland

Siellä on katsottu uusintana Taistelutovereita ja joku on vaan päättänyt luoda sähäkämpää tunnelmaa. Kiittäähän tuollaisesta pitäisi, eikä suinkaan kitistä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kertauksena (ties monennenko kerran); Sweden is immigration friendly, international & liberal. One of the most prosperous, richest, safest places on earth.
11.22 ap. · 19. helmik. 2017·Twitter for iPhone