Turvapaikanhakijat aiheuttivat muutamassa vuodessa miljardilaskun mm. torakoiden hävittämisestä

Torakka eli Blattodea.
Ruotsalaiset veronmaksajat ovat saaneet uuden kuluerän maksettavaksi turvapaikkamaahanmuuton myötä. Nimittäin saneerauskulut kiinteistöissä, joita on käytetty juuri-maahan-tulleiden majapaikkoina.

Ruotsin Maahanmuuttovirastoon on saanut vuoden 2016 syksystä alkaen yli 1 miljardin kruunun ( 1 000 000 000) eli noin sadan miljoonan euron (100 000 000) edestä korvausvaatimuksia asuinnoista ja huoneistoista, joita on annettu turvapaikanhakijoille käyttöön.

Korvausvaatimuksissa vaaditaan maksua huoneistojen tuhoutumisista. Kiinteistöihin on tullut vesivahinkoja, hometta ja vaikkapa torakoita.

Sverigesradion uutisen mukaan esimerkiksi eräs Lindsbergin kunnassa toimiva yritys vuokrasi Maahanmuuttovirastolle huoneistoja, joihin kunta asutti tulijoita. Yritys vaatii 9 miljoonan kruunun korvauksia homeongelmien korjauksista ja torakoiden hävittämisistä aiheutuneista kuluista. Mutta tilille ropsahti vain 800 000 kruunua.

Subscribe
Notify of
guest
46 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan

Ehkä svedut oppivat olemaan vuokraamatta asuntoja väestönvaihtovirastolle tai oppivat perimään kaikki vahingot, vakuutukset ja arvonalenemat kattavat vuokrat.

Punavihernatsimafia

Ulkomaalaisviraston nimenmuutokset:
1980 Ulkomaalaisvirasto
2000 Maahanmuuttovirasto
2020 Väestönvaihtovirasto

Vittuperkele

Mielestäni torakoiden hävittäminen jätettiin puolitiehen.

mr.flipflop

Kirkuvasti värähtelevän työvoimapulan riisiäkeittävät kultamunat syrjäytettiin peräkammarirasistien toimesta yksittäistapauskeppostelemaan Tsadissa!

Woima Wara

Tää sirkus se onnistuu yllättämään kerta toisensa jälkeen.

Alfred TJ. Suvakki

Sitä vaan että “kyllähän ruotsalaisetkin” kai – öö.. “tuhoaa huoneistoja ja tekee niihin vesivahinkoja, hometta torakoita”?

Ei tarvitse olla mikään natsi että tämän ymmärtää?

seant

Sama se on Suomessa kunnan ja valtion vuokra-asunnoissa, mutta niistä ei puhuta. Kerran oli taitaa olla yli 10v sitten Turun Varissuon erään vuokratalon vuosi kululaskelma. Siinä oli juuri remontti ja hankintakulut kulut valtavan isot, ilmeisesti aina kun asuntoon muutetaan vääräuskoisen entiseen kotiin, niin siellä koko keittiökalusteet pistetään uusiksi, sillä siellä on käsitelty ehkä ei halai-lihaa. Nämä kululaskelmat ilmeisesti luokitellaan valtionsalaisuudeksi, sillä ei ole paljon netissä näkynyt .

Punavihernatsimafia

Suurimmat motiivit tulla on Kelan tuet ja etuudet ja löysä rikoslainsäädäntö mitkä tekevät hölmölästä kehitysmaamuslimin paratiisin. Rehellinen nimitys näille on sosiaaliturvapaikanhakija tai raiskauspaikanhakija.

Antti Tifa

Ei torakoita pidä hävittää. Niihin on syytä tottua.

Unelma Painajainen

Kävin koulut -80- ja -90-luvuilla eikä kenelläkään meistä ollut täitä. 2000-luvulla täiepidemioista on tullut lähes peruskauraa esikoulussa ja peruskoulussa. Syyksi yritetään sössöttää, että suomalaiset matkustavat enemmän. Joopa joo.

Tarja niemi

Olin lapsi sodan jälkeen ja silloin syytettiin Karjalasta tulleita evakkoja torakoista, täistä ja luteista, eneten torakoista, joita pakkaa olla vähä joka paikassa, jopa rikkaissa kartanoissa.
Jos haluaa puhua paskaa ja syytellä toisia aina löytyy joku jota voi sortaa.
Jopa sukuuni naitua karjalaispoikaa
haukuttiin toprakaksi ja torakaksi.
Hävetkää suomalaiset ja hoitakaa ensin omien aivojenne syöpäläiset pois.

Fatwantarkistaja

Joo! Just näin. Pakolainen ei tuo syöpäläisiä matkoiltaan, mutta suomalainenpa tuo. Ostaa niitä basaarista ja pudottaa naapurin postiluukusta. Mikä juoni. Onneksi tämä tuotiin julki.

Tarja niemi

Pahat ihmiset löytää aina jonkun jota haukkuu ja syyttelee.
Oli ne sitten ketä tahansa. Jos ei matuja olisi syytetääs sitten vaikka hurreja, lappalaisia, turisteja tai vaikka naapuria.
Hoitakaa vaan itse omat syöpäläisenne ja lakaiskaa omat portaanne ja sitten vasta toisten.

Suomi Finland

Höpöjä puhut. Et ole nyt ollenkaan tainnut tutustua aiheeseen. Tai sitten tarkastelet sitä vain jonkinlaisen maailmanparannusideologian läpi.

Hurrit olivat tietenkin vitsien kohde jo kauan sitten, mutta ei se tarkoittanut sitä, että heidät olisi nähty silloin epäpätevinä tolloina ihan tosielämässä.

Mutta nykyään ovat vitsit oikeasti vähissä. Kun pääministerikin joutuu miettimään, että ‘olemmeko olleet naiiveja’, niin tietäen tilanteen ‘naiivius’ on hyvin lievä ilmaisu Ruotsin maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Nykyinen turvapaikkoja kaikille asyl- miehille tarjoava käytäntö on kertakaikkinen katastrofi.

Fatwantarkistaja

Ai niin. Aivosyöpäläinen laittaa torakat outoon valoon. Kyllä hävettävää piisaa.. sinullakin nimesi perusteella. Kuinka muuten kehtaat olla ylipäätään olemassa? Itse juuri ja juuri kehtaan, vaikka tiedostan valkoisuuteni.

Tätä ei tule ottaa vakavasti, kirjoitin vähän samaan tyyliin kuin Tarja.

Tarja muuten vihapuhut ja rankasti. Pakolainen on muka niin tyhmä, ettei tajua yksinkertaista syöpäläisten karistamista rajalla.

Juttuni on yhtä ristiriitainen. Et sinäkään pidä itseäsi suomalaisena, joten perkeleen äkkiä takaisin Venäjälle. Ei täällä tuollaisia tarvita yhtään mihinkään. Vähäsen vauhtia siihen muuttoon.

Jorma

On se kyllä sairasta, että nämä suvakit aina vaan yrittää verrata näitä matuja suomalaisiin Karjalasta sodassa hävittyjen alueiden vuoksi muualle Suomeen evakuoituja ihmisiä näihin täysin vierasmaalaisiin matuihin! Näillä kahdella asialla ei ole mitään tekemistä, vaan kyseessä on suvakkien pilkka Suomea ja suomalaisia kohtaan nuollen näiden Lähi-idästä ja Afrikasta tulleiden sitä itseään! TÖRKEÄÄ KÄYTÖSTÄ, mutta mitä voi suvakeilta odottaa!

Tarja niemi

Ei tässä verrattu ketään mihinkään vaan te ilkeät ihmiset löydätte aina jonkun jonka päälle heitätte omat likavetenne.
Jos ei olisi matuja puhuisitte paskas
Vaikka mistä muusta ihmisryhmästä
Aina löytyy joku jonka päälle voi räkiä omat räkänsä.

Musta makkara

Entä se opettaja, jolta irrotettiin pää Ranskassa? Eikö ole muka ollenkaan perusteita hieman ihmetellä, että voisiko niissä muuttajissa kuitenkin olla jotain vikaakin?

Vai oliko kenties niin, että rasismia koko ikänsä kohdanneet epätoivoiset nuorukaiset oireilevat irrottelemalla päitä?

dome

Suomessa, Lahti nimisessä kaupungissa kävi hieman samanlainen tapaus; turvapaikanhakijat olivat tehneet kasvimaan olohuoneen lattialle.. kasteluvesi alkoi lorisemaan kerrostalon elementtisaumoja pitkin alakerran asuntoon..kalliksi tuli taloyhtiölle, asukkailla oli kelan maksama vakuutus, mutta vakuutusyhtiö katsoi, että veden kanssa olohuoneessa lotraaminen ei ollut vanhinko jonka kotivakuutus voisi korvata.

Hommanmaksaja

Niinpä sen tietysti korvasi- veronmaksaja ☹️☹️☹️

Tarja niemi

Mitä roskaa kirjoitat. Tätä samaa juttua sai kuulla jo 60 luvun alussa suomalaisista täällä ruotsissa jotka kasvatti perunoita olohuoneen parkettilattialla. Juttu on vähintään 50 vuotta vanha “vandringsmyt”. Kuinka voit alentaa ittes tälläisten juttujen levitykseen, joita on 50 vuotta käytetty suomalaisten (maanmiehiesi) siirtolaisten:halventamiseen.
Alaarvoista pilkkaa.

Fatwantarkistaja

Ai saatana! Mä saan sammua suihkuun ja tuhota koko rapun. Sitä ei voinut tapahtua, koska 60-luvulla joku teki jotain. Täydellinen vastuuvapaus kaikkeen ikinä. Vakuutusyhtiö tietty samaa mieltä, lattiakaivoa ei voi peittää.

Sissi82

Oon tässä lukenut kaikki noi Tarja Niemen vastaukset ja viestit ihmeissäni, voiko noin tolloja ihmisiä oikeesti olla olemassa, mutta sitten tajusin, se on tasan tarkkaan naimisissa jonkun mutun kanssa, ja siksi puolustaa niitä vereenhenkeen. Itse olen asunut ulkomailla 30 vuotta, ja voin taata että noi mutujen tekemät haitat asunnoissa on 100% totta, niistä vois kirjoittaa ihan helvetin paksun kirjan eikä paperi ees riitäisi.

Pirtsakka

Tämä samainen rouvashenkilö, tai neitikö lie, taisi kirjoitella joku aika sitten melkoisen tulikivenkatkuisia kirjoituksia toiselle palstalle ja katsoi oikeudekseen haukkua kaikki, jotka eivät jakaneet hänen helliä tunteitaan tulijoita kohtaan. Tarkennettakoon: niitä tulijoita kohtaan, joilla ei ole hädän päivää kotimaassaan, vaan heitä nyt ei vain huvita rakentaa omaa maataan, kun täällä pölhökustaiden Pohjolassa kaikki tarjoillaan hopealautasella. Kyseinen Niemi ei ole näköjään edelleenkään tervehtynyt ajatuksistaan, vaikka todisteita puolustamiensa henkilöiden pahanteosta läväytetään joka päivä silmille. Toisilla vain on suomut silmillä, eikä sille voi mitään. Sääli kauniita, pilalle laitettuja maita, joihin esimerkiksi Ruotsi ja Suomi kuuluvat. Millä oikeudella maat pilataan, kun kuitenkin suurin osa ihmisistä haluaa kotimaansa pysyvän turvallisena ja kelvollisena elää?

Ali Kessu

hah hah

Torakka vai Torrakka?

Ilmankos niitä entisiä pakolaisasuntoloita myydään nyt pilkkahinnalla ympäri maata mutta kauppa ei vaan käy, kukaan ei osta. Eivät ne kelpaa pakolaisille eikä ostajille.

Tässä hyvä dokumentääri ruotsalaisesta koulusta vuonna 2005. Nyt meno on vielä pahempaa. Näkyy koko maailmassa:

https://www.svtplay.se/video/2117177/vikarien?info=visa&utm_medium=email&utm_campaign=Dokumentrklassiker%2027%20jan&utm_content=Dokumentrklassiker%2027%20jan+CID_9138d956459706ca6a76173d629f03a7&utm_source=campaign%20monitor&utm_term=Streama%20p%20SVT%20Play

Sami

Dokumentin lopussa opettaja Max sai lopputilin. Oliko Max paljastanut kylttuurimarxistien epäonnistuneen yhteiskuntakokeilun liian perusteellisesti?

Sissi82

No, Tarja Niemen mielestä toi koko artikkeli on tietysti täysin keksitty

Kilttimies

Ilmastonmuutoos, Ilmastonmuutoos,Ilmastonmuutoos,Ilmastonmuutoos,….

Moonman

Suomessa taas luteet tulevat usein kehitysmaalaisten mukana. Tämä ihan omakohtaisena kokemuksena, kun taloyhtiössä oli forenomin kämppä johon sijoitettiin rikastajia afrikan sarvesta. Pian postiluukusta lävähti kirje “taloyhtiössä havaittu luteita, ilmoittakaa havainnoista plaaplaa..” tämä tapahtui 2 kertaa, mutta kun rikastajat lähtivät, sen jälkeen ei enää kertaakaan

Sami

Pirkkalassa kehikset levittävät luteita vuokrakerrostaloyhtiössä, sekä pahoinpitelevät kantaväestön lapsia. No, kunnan äänioikeutetut saavat nyt juuri sitä mitä pyysivät.

Dickie

pystyykö..joku..mainitsemaan ainuttaakaa hyvää..positiivista piirretä mutiksista? paitti HIV positiivisuus..en..keksi ainoatakaan

T

Geneettisesti sopeutuneet suureen määrään auringonvaloa.

Jorma

Siksipä niiden luontainen paikka onkin päiväntasaajan lähettyvillä mölisemässä ja tekemässä vaikka hiekkakakkuja. Ei muuta kuin rahtilaivat tulille ja suunta kohti etelää rahtikontit täynnä rikkautta. Kyseessä on luonnollisesti menolippu.

Last edited 3 vuotta sitten by Jorma
Eipystykukaan

Ei.

Sissi82

Joo, ei todellakaan löydy ainuttakaan hyvää asiaa mitä voisi mutuista sanoa.
Jos joku tietää niin valaiskaa pleeease,.
Mitä hyvää ne ovat tuoneet tai tehneet missään niistä maista joihin niitä on valitettavasti otettu, ???
Kertokaa edes yks syy, minkä helvetin takia niitä kannattaisi ottaa jatkuvasti lisää, ?
Haittoja voin luetella kuten te kaikki muutkin niin läjäpäin, ettei tässä teksikenttä riitä.

Juha

Kuntavaaleissa EI kannata äännestää vasemmistopuolueita, kuten kokoomus, keskusta, vihreät, sdp jne

Sissi82

Joo ei todellakaa, vain täysin aivovammaiset äänestää vasemmistoa, vihreitä, yms muita mutujen puolustajia, joilla suomi saadaan tuhottua täysin.
Kannattaa äänestää Perussuomalaisia

Suomi Finland

Onko pt-media.org harkinnut laajentamista mediarintamalla?

Minulla lentää nyt ideoita ja ajattelin, että tositv-formaatti: ‘ensitreffit kehitysmaassa’ voisi saavuttaa hyvät katsojaluvut.

Sarjan viimeisessä jaksossa paljastuu pariskunnalle lahjoitettava upouusi savimaja. Siellä kehitysmaassa.

Suomi Finland

No ei ihme, kun pitää raakata pelkkien silmien perusteella. Eikä nekään välttämättä näy sen verkon takaa kunnolla.

Sissi82

hahhahhahha, nyt rupes lentää jo kunnon läppää, toi muslimi tinderi on pakko tsekata, siellä vois heittää aika mukavasti vastapalloa.

Oikeita suvakkien lemmikkejä

Noi on todellakin melkoisia elukoita. Viime vuonna tein / teetin remppaa kotonani ja puolituttu remppamies sanoi, että kaikkein viheliäisimpiä kohteita ovat matujen asuttamat kämpät. Niissä on hajukin syöpynyt pintamateriaaleihin niin että seinät ja katot vedetään yli jollain laastilla hajun pois saamiseksi. Peseminen ei kuulemma ollenkaan riitä.

Ei siis eroa juuri eläintarhasta.

juhaII

Olisi tullut veronmaksajille halvemmaksi, jos firma olisi “erehtynyt” “torakoista”.

Eurooppa on tullut hulluksi! Ai, niin, mutta Ylva tarvitsee “näitä”, siis Ylvan osoitteeseen kiitos!!!

Pasi Vello

Tätä juuri ihmettelin. Toinen vieraslaji hävitetään ja toista inkuboidaan tarkoituksellisesti täyttämään maa.