Lidingön Afganistanin suurlähetystö sai muuttaa, syy: pusikot paskannettiin täyteen paskaa

Tukholman naapurissa Lidingön kunnassa on ollut pienimuotoisia ongelmia Afganistanin suurähetystön kanssa. Nimittäin lähetystön ulkopuolella on ollut jatkuvaa älämölöä.

Lidingön toimipisteessä on hoidettu kaikenlaisia asioita, kuten viisumeita, passeja ja sen sellaista. Lähetystössä vierailleet afgaanot tulevat Ruotsista ja Suomesta.

Toimitilat ovat olleet sellaisia, että kaikkia vierailijoita ei ole voitu ottaa odottamaan sisään kiinteistöön ja afgaanot ovatkin joutuneet odottelemaan talon ulkopuolella pihalla. Tästä on seurannut se, pihalla on ollut jatkuvia konflikteja. Afgaanot ovat riidelleet, huudelleet ohikulkijoille hävyttömyyksiä ja paskantaneet lähipuskat haisevaksi ulkohuussiksi.

Lidingön kunnanhallituksen puheenjohtaja Daniel Källenfors sai lopulta tarpeekseen ja kävi vakavuuskeskustelua Afganistanin lähetystön kanssa. Koska ulkoministeriö ja poliisi eivät voineet millään tavalla puuttua asiaan, niin Källenfors kertoi, että näin ei voi jatkua.

Nyt Afganistanin lähetystö kertoo Facebookissa, että he muuttavat.

– Lähetystö on aina yrittänyt kehottaa asiakkaitaan hillittyyn käytökseen, järjestyssääntöjen noudattamiseen ja puhtauteen, ja että paikallisasukkaiden kanssa ei aleta riitelemään. Koska lähetystö sijaitsee asuinalueella, eikä lähetystöllä ole kapasiteettia ottaa vastaan jatkuvasti lisääntyviä asiakkaita ja helpottaa rakkaiden maamiehiemme asioiden helpottamista, niin nyt olemme päättäneet muuttaa.

Källenfors kertoo mm. SVT:n uutisille, että tietoon tullut muutto on positiivista.

– Tämä osoittaa, että lähetystössä ollaan lopulta tajuttu, että he häiristelevät lidingöläisiä.

30 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juhaII
juhaII
31.1.2021 16:57

Suomessa vastaava ei olisi tullut kysymykseen. Päinvastoin! Ohisalo olisi raivonnut rasisteille eli persuille kun kerran ”alkuun” pääsi.

BCD
BCD
30.1.2021 18:04

Lidingön eliitti kyllästyi monikulttuuriin? Olen syvästi järkyttynyt tällaisesta impivaaralaisesta muukalaispelosta!

Antti Tifa
Antti Tifa
30.1.2021 16:58

Lähetystölle seuraavaksi paikaksi oikein sopivia olisi Östermalm, Vasastaden tai Norrmalm.
Saisi Ruotsin ylimystö lapioida afghaanin paskaa kaduilta ja porttikongeista.
Kesäisin myös väkevät ulosteen aromit toisivat monikulttuuria tutummaksi.
Bonuksena puukolla pystyryöstöjä ym.
Loppuisi se piilorasisteeraaminen.

Ilmari
Ilmari
30.1.2021 16:56

Vähän samantapainen tilanne oli Kauniaisissa. Siellä on paljon RKP:tä äänestäviä ”liberaaleja”. Kun sinne haluttiin mamunuorille hoitokoti, nousi heti vastarinta: Kyllähän ne kodin tarvitsee mutta ei se tänne alueelle sovi. Ihan samanlaista nimbyilyä kuin muuallakin.

Suomi Finland
Suomi Finland
30.1.2021 10:37

Mitä sanoo tähän t niemi?

Rasistit taas mollaavat aivan aiheetta kovia kokeneita ihmisiä?

Lähetystöjen henkilökunta yleensä on varmasti keskimääräistä hyväkäytöksisempää porukkaa. Taitaa hävettää nuo omat maanmiehet.

Me rasistit voimme vittuuntua siitä, että tuollaisia paskatykkejä asutetaan keskuuteemme, eikä meiltä kysytä, että haluammeko me sitä. Tosin paskantaminen on vielä siitä lievimmästä päästä. Radikaalien uskonkiihkoilijoiden osuus tulijoista lienee joka maassa alussa vakio ja jos suuren osan kotoutuminen epäonnistuu, niin kuin se on tehnyt jokaisessa länsimaassa, niin se aiheuttaa osuuden kasvun ja olen vakuuttunut siitä, että jos tarkastellaan tulijoiden osuutta väestössä ja heidän saapumisnopeuttaan, niin tilastollisesti nämä muuttujat korreloivat täydellisesti.

Siinähän sitten suojelupoliisi seurailee sekä radikaaleja uskonkiihkoilijoita ja heidän vastustajiaan.

Paska olenainen osa Paskastania myös Ruotsissa
Paska olenainen osa Paskastania myös Ruotsissa
30.1.2021 08:41

Rinkebyssä taas leijui hirveä paskanhaju isolla alueella viime viikolla ja kaikkea mahdollista epäiltiin kaasuvuodosta alkaen.

Syyksi on osoittautunut se että rinkebyläiset ovat paskoneet viemäriputket täyteen paskaa, rasvaa ja kaiken maailman muuta tilpehööriä mitä nyt vessanpytystä ikinä pystyy saamaan alas.

Rinkebyläisten paskarasvatukosta on suurella rahalla ja vaivalla sorvattu rööristä ulos:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/jatteproppen-lost-men-mysteriet-i-rinkebys-avlopp-kvarstar

Oh My God
Oh My God
30.1.2021 10:22

Tuskin sentään joulukinkun rasvoja..

Pirtsakka
Pirtsakka
30.1.2021 10:28

Niin kamalalta kuin kommenttisi kuulostaakin, niin Wilman löytyminen – oli se sitten mistä tahansa – olisi hyvä asia. Joskus jää miettimään, kuinka läheiset voivat selvitä järjissään tuollaisten tapahtumien jälkeen.

Kakka on kakkaa mutta pommi on pommi
Kakka on kakkaa mutta pommi on pommi
30.1.2021 07:39

Miksi tällaista pitää sietää?

”Lidingön Afganistanin suurlähetystö sai muuttaa, syy: pusikot paskannettiin täyteen paskaa”

Miksei Tenstaa tyhjennetä? Siellä posahti yöllä talon seinään iso reikä. Miksi yhteiskunnan pitää 100-200 vuotta hyysiä ”syrjäytymislähiötä” joka ei tuota muuta kuin paskaa?

Särmääjä
Särmääjä
30.1.2021 06:40

Moderaattien pitää heti irtisanoutua noista Källenforsin rasistisista ja muukalaisvihamielisistä asenteista. Hänen pitää myös pyytää toimiaan anteeksi kaikilta lidingöläisiltä ja erota välittömästi. Afganistanin suurlähetystöllä on täysi oikeus olla Lidingössä ja kunnan tehtävä on taata heille paremmat tilat, jos nykyiset synnyttävät jotain ongelmaa. Kuntalaisten tulisi myös käyttäytyä ystävällisemmin lähetystön asiakkaita kohtaan ja kaikelle vihapuheelle alueella pitää olla nollatoleranssi.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
30.1.2021 07:32
Vastaa...  Särmääjä

😆

Daavidin poika
Daavidin poika
30.1.2021 06:34

Aika outoa, että kunnanhallituksen puheenjohtajan pitää puuttua kunnan järjestyssääntöihin paikan päällä. Järjestyssäännöt on kirjattu lakiin, ja lakia valvoo poliisi viranomainen. Ei mikään ihme, että murhatutkinnat seisoo paikallaan kuningaskunnassa.

Koeputkipoika Aaro
Koeputkipoika Aaro
30.1.2021 06:03

Nyt on meininkiä 🙂 hyvä artikkeli! Näkyikö juutalaisia paskalla?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
30.1.2021 03:01

Todelliset hädänalaiset eivät saa helpotusta pusikoissakaan, tämä on ihmisrikoksista kaumein mahdollinen. Housuunko pitäisi laskea, täh?

Kakkersson
Kakkersson
30.1.2021 00:05

Eli on hakusessa uusi paikka jonka ympäristössä runsaasti tilaa temmeltää ja kakkia sekä naapureita jotka rakastavat afghaanikakkaa. Luulisi löytyvän aika äkkiä.

Jussi
Jussi
30.1.2021 00:15
Vastaa...  Kakkersson

Sollentuna

rocky
rocky
30.1.2021 09:08
Vastaa...  Kakkersson

Sivukonttori Sipoolle.

Pirtsakka
Pirtsakka
30.1.2021 10:24
Vastaa...  Kakkersson

Missä on runsaasti tilaa temmeltää? No lasten leikkipuistoissa tietenkin, ja tauditkin pääsevät leviämään helpommin, kuten nyt esimerkiksi korona. Ajatelkaa, mihin kaikkeen ihmiset astuvat jo pelkästään kaduilla kävellessään, saatikka sitten noissa ulkohuusseiksi muuttuneissa puistikoissa. Mitä kaikkea on niissä sylkiklimpeissä, joita roiskitaan kaduille ja joita erityisesti rautatieaseman edessä saa väistellä ettei liukastuisi, niin paljon räkää siellä ajoittain on. Esimerkiksi Venäjällä on monessa kodissa heti asunnon ulko-oven edessä kostea rätti, johon kengät pyyhitään ennenkuin ne riisutaan. Meillä on onneksi lunta ainakin ajoittain. Paavo on kieltänyt salaliittoteoriat, mutta en malta olla kirjoittamatta ihan ajatusleikkinä: mitä jos, siis JOS olisikin niin, että pandemia on tulosta viime vuosien kansainvaelluksista? Sitä ei meille ikinä eikä kuuna kullan valkeana kerrottaisi. Osittain tuo on totta, lisäähän ihmisten siirtyminen alueilta toisille taudin leviämistä. Mutta jospa – siis edelleenkin ajatusleikin tasolla – se ei olisikaan lähtöisin Wuhanista? Saahan sitä ajatuksilla leikkiä?

Kiinavirus
Kiinavirus
30.1.2021 13:02
Vastaa...  Pirtsakka

Ei se ole salaliitto vaan fakta, Kiinavirus levisi maailmalle kiinalaisten kansainvaelluksen mukana.

Pirtsakka
Pirtsakka
30.1.2021 14:40
Vastaa...  Kiinavirus

Joo, mutta ajattelin vähän muita ilmansuuntia…näin häveliäästi sanottuna.

Jussi
Jussi
29.1.2021 23:50

Joku Suomen historiaan professori voisi ehkä tässä tuoda esiin, koska viimeksi Suomen suurlähetystöä jouduttiin siirtämään sen asiakkaiden väkivaltaisen käyttäytymisen takia?

Kuulemma nykyään ei edes opeteta esim. kaunokirjoutusta. Miten siis tutkia historian kirjotuksia. Tehdään saman virheet, jotka joku Hitlremus mustiin pukeutunut keksiajalla.

Tai mitä on hyperinflaatio? Se on kaverin hetkellinen hengitysvaikeus huumeista johtuen.

Muu olisi rasismia
Muu olisi rasismia
29.1.2021 23:20

Ei hätää, Ohisalo tekee tästä nootin Ruotsille ihmisoikeusloukkauksista ja ”hätää” kärsivät pääsevät Gamla Stadin keskustaan.

Vihreys velvoittaa!

Sami
Sami
29.1.2021 23:20

Mielestäni Afgaanisuurlähetystön olisi pitänyt pysyä Lindingössä. Monikulttuurisuus on rikkaus ja kuuluu kaikille.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
30.1.2021 06:53
Vastaa...  Sami

Rikkaus, mikä rikkaus sanoi suvakki kun paskaan liukastui.

Hah-hah
Hah-hah
29.1.2021 22:17

Paska vaan valuu 😀

Lösö
Lösö
29.1.2021 22:16

Siellä ne nyt on pusikoissa ne afgaanien annettavat länsimaailmalle.

Minä
Minä
30.1.2021 03:53
Vastaa...  Lösö

Lidingön asukkaiden mielestä monikulttuurisuuden rikkauden piirteet kuuluvat karvalakkialueille. Siellä tarvitaan rikastusta.

PSn äänestäjä
PSn äänestäjä
29.1.2021 21:43

Lindingö on Tukholman hienointa asuma-aluetta

Anastasia Vasiljeva, Aleksei Navalnyin liittolainen, soittaa Beethovenia, Fur Elise, kun poliisi ratsaa hänen kotiaan
https://twitter.com/Reuters/status/1354758621675008000

Sami
Sami
29.1.2021 23:25

Venäjällä paikallisvaaleissa valittiin 68000 poliitikkoa, ”oppositiojohtaja” Navalnyn puolue sai 8 paikkaan. Juu, sovitaanko että Sami on ”koko maailman oppositiojohtaja”. Hehe