Mies puuttui mölyyn, pahoinpideltiin

Gävlen käräjäoikeus tuomitsi hiljattain muutaman eritreaanon pieniin vankeuksiin pahoinpitelystä. Tapahtuman tausta ovat mielenkiintoisia ja siksi asia nousee esille.

Lauma eritreaanoja oli parkeerannut itsensä syksyllä 2019 Gävlessä Tullbomsgatanin kulmaan erään toimitilan yhteyteen. Eritreaanoilla oli täysi tohina päällänsä ja yksi huuti puhelimeensa naama punaisena.

Ohi sattui kävelemään 35-vuotias ruotsalainen mies, joka sanoin huutajalle, että onko aivan pakko kirkua puhelimeen kuin tuomiopäivän alla ja voisiko afrikaanolauma muutenkin olla hieman hiljempää.

Ruotsalaisen huomautuksesta käyttäytyä hiljempaa seurasi suusanallinen kähinä. Tässä yhteydessä puhelimeen huutanut mies nosti paidan helmaa ja näytti ruotsalaiselle, että vyön alla oli puukko. Ruotsalainen taas tässä tilanteessa otti esille niittipistoolin ikään kuin puolustaakseen itseään. Mies oli käyttänyt niittipistoolia kiinnittäessään mainosjulisteita.

Nyt kaksi eritreaanoa hyökkäsi miehen päälle nyrkein ja mies kaatui maahan. Tekoa jatkettiin potkimalla ruotsalaista selkään ja päähän.

Kun ruotsalainen mies oli jäänyt täysin alakynteen, niin tapahtumaa sivusta autostaan seurannut ruotsalainen nainen päätti puuttua tapahtumiin. Hän ajoi autollaan kohti eritreaanoja auton tyytti pohjassa. Tilanne laukesi siihen. Mies haettiin ambulanssilla ja poliisi sai eritreaanot kiinni.

Gävlen käräjäoikeus antoi sittemmin kahdelle eritreaanolla kuusi kuukautta vankeutta pahoinpitelystä. Eritreaanot ovat Ruotsin kansalaisia, joten palautuksia ei ole tiedossa.

 

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Unelma Painajainen

Yläpeukku naisen toiminnalle! Vielä kun olisi auton jarrut olleet epäkunnossa…

Sami

Tööttiäpainava naisautoilija on kulttuurimarxistisen Ruotsin viimeinen sekä epätoivoinen suojeluskunta. Aika huvittavaa että tuo valtio voitti joskus sotia kokonaisia valtioita ja armeijoita vastaan.

ABC

Tapahtui niinä aikoina kun oli hakkapeliitat. He olivat pakkovärvättyjä suomalaisia, slloisen Ruotsin alamaisia.

Jeeno hoitaa

Oispa jollekin romanille esitellyt kekluaan, niillä kun on yleensä mutka mukana

Jeeno hoitaa

Kyllähän siinä säikähtää kun aletaan huutaa, yrittää paeta ja ahdistelija juoksee eteen saaden rintaansa puukon jolla mustalaismies oli juuri puhdistamassa kynsienalusiaan.

Suomalainen on säyseä piiitkään kunnes

Tänään yritin kääntyä Mannerheimintieltä Stockmannin parkkiin, kun edessä ajava musta yaris veti liinat kiinni ja vilkun oikealle. Ajattelin, että edessä on este, jalankulkija jota en näe tms. yariksen takaa.

No hätä. Kuskin paikalta hilppaisee parrakas euroopan-afrikkalainen ja ilman huolen häivää alkaa löntystää kohti ruokaravintolaa, jonka lähetti kaveri ilmeisesti on.

Manskulle väyläparkki!

Samaan aikaan pastersteinit ym. koluaa suomalaisia suorilla maanteillä 5 km/h ylinopeuksista.

Itse en uskaltaisi kiusata kansalaisia pikkuasioista ja jättää isot asiat muilta huomiotta.

Jossain vaiheessa alkaa kiehumaan yli.

Viranomaiset, tehkää siis työnne!

Mainejeeno

Meilläpäin nämä ruokalähetit ovat mukavia heppuja, mutta pysäköivät välillä tilanpuutteen vuoksi samoin.

Eipä siitä haittaa ole jos itse satun olemaan ohittavien keulilla eli juuri ruokalähetin takana, mutta jos siinä lähetin takana on joku pelokkaaksi sakotettu nynnerö, niin sehän jää siihen kuin tatti paskaan odottamaan että se lähetti tulee takaisin ja jatkaa matkaa.
Aikaa voi mennä 10min kun arkailija ei uskalla mennä ohitse vaikka tilaa olisi ja kun itse ohitat niin tämä paskahousu alkaa painamaan tööttiä ja raivoamaan autossaan, välillä sitä ihmettelee että onko jossain oikeasti joku arpajaiskoju josta voi euron arvalla voittaa ajolisenssin.

Suomi Finland

African-European 😀

Black parking matters

juhaII

Suomessa “tyyttävä” nainen olisi mennyt vankilan ovesta “ensin”!