Pt-media takaisin sosiaalisessa mediassa: Fabo, Twitter ja Gab nyt seurantaan

Pt-media laittoi uudet tilit Twitteriin, Facebookiin ja Gabiin. Kannattaa laittaa seurantaan, niin saa jutut reaaliajassa sosiaalisesta mediasta.

Kännispäissäni hukkasin Fabon ja Twitterin tilien palautukset, mutta sellaista sattuu. Mutta nyt uudet tilit seurantaan:

Facebook: https://www.facebook.com/ptmedia123/

Twitter: https://twitter.com/Ptmedia5

Gab: https://gab.com/ptmedianuutiset

 

Ei muuta kuin sivut seurantaan ja täpöllä eteenpäin. Vk:hon en liity periaatteen vuoksi, se kannattaa hyväksyä.

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sami

Juu, Paavolla pitää tietenkin olla oma valta päättää omat julkaisualustansa. Mutta kertoisitko syyn miksi globalisteista vapaa VK ei kelpaa?

Sami

Neuvostoliitto oli globalistien riistämä ja orjuuttama valkoisen kansanmurhan siirtomaa. Neukkulan konkurssin jälkeen globalistit on Venäjällä heitetty vankilaan, ja se on hieno asia. Esimerkiksi Putin ei suostu osallistumaan globalistien tekemän kommunistivallankumouksen vuosipäivätapahtumiin ollenkaan!

HenkkaR

Samat ryssät yrittävät toki mellastaa samalla tapaa, mutta kyllä Putinin ryssät ovat niitä kovasti kuriin laittaneet. Neukkuhenkiset ihmiset muualla ovatkin sitten päässeet mellastamaan sitäkin enemmän läntisessä Euroopassa. Ja USA:ssakin, joskin menneenä neljänä vuotena saivat Trumpilta hyvää kurinpalautusta Putinin tapaan, harmi että siellä loppui toistaiseksi kesken. Onneksi itäpuolella jatkuu edelleen.

Venäjään tutustuminen sekä seuraamalla muitakin kuin russofobisia medioita, että matkailemalla paikan päällä, auttaa ymmärtämään että Putinin hallitsemalla Venäjällä ei ole minkään sortin globalistien kanssa mitään tekemistä, vaan sen sijaan se tukee nationalismia ja moninapaista maailmanjärjestystä, ja että sillä on ero Neukkulaan kuin yöllä ja päivällä.

Lisäksi kannanotossasi ihmetyttää erityisen suuresti se, että VK:hon kerrot soveltavasi antipaattista periaatetta, mutta sen sijaan globalistien äärikätyrinä toimiva FaBo ei näytä olevan lainkaan ongelma.

rellinen

Totisesti Putinin venäjä tukee venäläistä nationalismia, tuhoten länsimaalaista nationalismia entiseen malliin.
Käsivarsiahan ryssällä riittää neuvostotiedustelun perillisenä ja pitkäaikaisena kaikkien maailman sosialistien ihannevaltiona ja isänmaana.
Aivan varmasti venäjällä on pyydykset myöskin länsimaalaisia nationalisteja varten. Mikäpä sen mieluisampaa kansallismieliselle venäjälle olisi kuin se, että myöskin länsimaalainen “äärioikeisto” ryhtyisi pelaamaan ryssän puolesta. Joko tietoisesti tai typeryyttään.

Pisteet siitä

VK:n ei liity kukaan sydämmeltään isänmaallinen suomalainen.

Sami

Globalistit heitettiin Venäjältä ulos Neuvostoliiton mukana. Neuvostoliiton perustaneet globalistit hyökkäsivät Suomeen ja valtasivat puolieurooppaa, prosessissa globalistit tappoivat muutaman kymmentä miljoonaa venäläistä, mutta eihän globalisteille ole koskaan ihmishengellä ollut mitään arvoa.

rellinen

Paskat heitettiin. Muuta heitetty ulos kuin miljardikaupalla rahaa ja varallisuutta ostelemaan ja voitelemaan carunoita, kemiroita, nokioita, merkkeleitä ja muita tuholoisia.

HenkkaR

Hah. Putin ei heittäisi yhden yhtä ruplaa mainitsemillesi urpoille, jotka sitä tuskin russofobiaa itkiessään edes ottaisivat vastaan.

Neukkulan ja Putinistisen Venäjän ero on, kuten edellä jo totesin, kuin yöllä ja päivällä, mutta väliin kylläkin mahtui mielenkiintoinen välivaihe: Jeltsin. Hä oli Sipilän kaltainen perseilijä, joka kirjaimellisesti möi maatansa sen minkä ehti, yksityistäen, ja oligarkeille ja jopa ulkomaisille instituutioille ja pohatoille myyden niin valtionyhtiöt, luonnonvarat, kuin infran ja muut luonnolliset monopolit, sekä sallien näille vieläpä vapaan riistohinnoittelun ja ulkomaisen poliittisesti motivoidun vaikuttamisen.

Sekös näitä globalistipankkiireita vituttaa, kun Putin puuttui tähän riistoon, hyvin tuloksin…

rellinen

Siellä ne fsb-kgb-eliitin miljardit länsimaitten pörsseissä jyrää. Eipä siis tarvitse ihmetellä suomalaisen punakaartinkaan nykyistä intoa yhtiöittää ja kaupata kansallisomaisuutta pörssipelureitten leikkikaluiksi. Mitäpä muutakaan voisi odottaa kun pelureina ovatkin vanhat toverit?
Ja kun toveripelurit haluavat uusia pelimerkkejä niin suomalaisten veronmaksajien selkänahastahan sitä löytyy ja ei muuta kuin uutta tukipakettia putkeen, kreikkapakettia, koronapakettia, elvytyspakettia, niitähän riittää.
Ja jos ei riitä niin kaivetaanpas eu-kansalaisen, suomalaisen, länkkärin taskua syvemmältä lyömällä ilmastoveropaketilla päähän.
Kaupan päälle saadaan suomalaisetkin näin kiroamaan ja sylkemään länttä kohti kun todellinen pääpeluri ja kierolainen röhnöttääkin itärajan takana käyttäen häikäilemättä hyväkseen neuvostoaikoina ja sen jälkeen edelleenkin paisunutta punahöyryistä vaikuttajaverkostoaan.
Ei se suinkaan sattumaa tai typeryyttä ole tämä länsimaalaisten suvakkijohtajien jääräpäisyys ajaa omaa kansaansa ja isiensä maita tuhoon ja turmioon. Eihän kukaan noin typerä voi olla. Jokainen mökin muori ja vaarikin olisi järkevämpi päättäjä

rellinen

Neuvostoliitto ei ole mihinkään kadonnut. Olipahan vain venäjän imperiumilla jonkun aikaa toinen nimi. Neuvostoliitto oli ryssän imperiumi ja kaikkien maailman punikkien isänmaa. Itseasiassa venäjä suurimmillaan.

Fatwantarkistaja

3.olenpa erityinen.

Fatwantarkistaja

Twitterissä, kai. Kännissä muista mitä seurasin ja minne.

Suvakks Maksimuss

Entäs toi “uusi” Facebook-tappaja, MeWe? Kun se vanha Facebook on niin “mummojen reseptit ja kadonneet kissat ja koirat”-alusta nykyään. Ei Facebookissa ole muita kuin suvakit ja heidän valjastamansa konstaapelit kyttäämässä hurjia rikollisia..

Perinteet kunniaan

Kiitos ei epäsosiaaliselle medialle, edistää vain kuplautumista ja ääriajattelua, sekä köyhdyttää keskustelukulttuuria. Liian helppo ignorata omia arvoja vastakkaisesti ajattelevat blokkaamalla. Haluan olla perinteiteinen vapaasti ajatteleva rasisti, en someajan kuplassa oleva, joka näkee ja kokee vain samankaltaistensa, tai trollien ajatuksia.

Terhomatti Hämeenkorpi

Mä oon mikä oon – en voi muuksi tulla ! Olen siis peruskännykän (Nokia) ja tietokoneen varassa. Hyvin pärjään ja mukana ollaan…

Hommanmaksaja

Juu.

noname

Miksi poistit kommentteja Ruotsin koronarokotusartikkelista? Mielestäni nuo kuolemantapaukset on aika lähellä murhia. Ainakin itse jos olisin vanhus ja heikossa kunnossa, kuolisin mielummin luonnollisesti tautiin, kuin siihen, että joku hoitaja iskee väkisin piikin suoneen.