Göteborgin sotalapsilla uusi terrorisoinnin kohde – kehitysvammaisten asuntolan asukkaat

Toisenlaiset frendit, tv-ohjelma.
Uusruotsalaisista ns. yksintulleista lapsista koostuva miesjoukko on keksinyt uuden harrastuksen, nimittäin kehitysvammaisten nuorten aikuisten kiusaamisen.

Kyseessä on kehitysvammaisille tarkoitettu kerrostalo, tukiasuntola, jossa asuu muutama kymmenen täysi-ikäistä eri tavalla kehitysvammaista nuorta aikuista.

Muuan nainen kertoo, että hänen sisarensa on asunut tässä Göteborgissa Angeredissa sijaitsevassa huoneistossaan muutaman vuoden ja sisko on viihtynyt hyvin. Joskus ennen vuoden vaihdetta viihtyvyys loppui ja kuvaan astui sellainen tekijä, että sille ei voi kukaan mitään.

Yksintulleet sotalapset ottivat talon ja sen asukkaat kiusaamisen kohteeksi. Kiusaaminen, tai pikemminkin terrorisointi on systemaattista ja joka päiväistä. Asukkaille huudellaan hävyttömyyksiä, kerrostalon ovi saatetaan pöngätä siten, että asukkaat eivät pääse sisään tai ulos ja asukkaita sekä henkilökuntaa tönitään. Joissakin tapauksissa asukas on pahoinpidelty ja poliisille onkin tehty ainakin pari rikosilmoitusta pahoinpitelystä.

Kaikista pahin on se, että kehitysmaista tulleet nuoret miehet ovat ampuneet ilotulitusraketteja päin asukkaiden parvekkeita ja ikkunoita. Tätä on jatkunut nyt monta viikkoa. Muuan nainen kertoo, että hänen siskonsa oli soittanut poliisille, kun hänen huoneistonsa joutui rakettitulituksen kohteeksi. Parvekkeelle oli heitetty useita raketteja ja ne olivat räjähtäneet siellä. Poliisi ei kuitenkaan tullut paikalle, joten hän soitti siskonsa apuun.

Muuan nainen kertoo edelleen, että kehitysmaista tulleet miehet saattavat leiriytyä ihan tieten tahtoen kerrostalon edustalla olevaan asukkaille tarkoitettuun yhteiseen tilaan eivätkä asukkaat sen jälkeen uskalla mennä sinne. Uusruotsalaiset seuraavat myös asukkaita kauppaan tai kioskille ja yrittävät kaikin keinoin tehdä asukkaiden elämästä helvettiä.

Asukkaiden perään on jopa ammuttu ilotulitteita kun nämä ovat menneet kävellen kauppaan. Kyseessä ei siis ole enää mikään pikkupoikien jekkuleikki.

Muuan nainen kysyykin nyt, että miten helvetissä parin kymmennen nuoren miehen jengi saa aivan vapaasti terrorisoida asukkaita. Poliisi ei tee mitään ja talon henkilökunta ei uskalla.

Joidenkin asukkaiden sukulaiset ovat tietoisia asiasta, mutta tilanne on kuitenkin sellainen, että se jatkuu taas maailman tappiin asti tai kunnes joku asukas tapetaan vahingossa kun kehitysmaista tulleiden nuorten miesten ilottelu menee vähän överiksi.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Unelma Painajainen

Tsiisus sentään. Tuosta puuttuu enää, että alkavat ryöstellä vammaisten rahat ja puhelimet ja hyväksikäyttää seksuaalisesti. >:(

Hame kainaloihin

Porissa oli partavauva raiskannut ostoskeskuksen wc-tiloissa 14v kehitysvammaisen tytön, että kyllä se saattaa raiskauskin tulla ajankohtaiseksi.

juhaII

Eipä poliisi enää tiedota näistä “sattumuksista” ollenkaan. Pelkkiä liikenne juttuja, jossa ollaankin keräämässä rahaa kirstuun partavauvoille, jotka raiskaavat tyttöjöjä ja naisia “moniosaavasti”!

Ruotsissa annetaan korkeintaan “yhtyskuntapalvelua” 10-vuotiaan tytön raiskauksesta ja silleen…

Suomessakin varmaan “porin” raiskari laitetaan “seksuaalisuus kasvatuskurssille, jossa määt sossudemokraatti ämmät lässyttävät naisten sumkupuolielimistä jab sitten mennään piirileikkiä niin, että “hippulat vinkuu”!

Valtsu

Kehitysmaissa on helvetin selviö, että vahvempi sortaa heikompaa. Jokainen lienee nähnyt, miten jossain kehitysmaan ruoka-avustusjonossa aikuinen mies varastaa lapselta ruoat ja kukaan ei tee mitään?

Sukisukiveer

Vanha temppu. Tuossa on muslimilogiikka ihan kaikkien nähtävissä: He haluavat sen asuntolatalon itselleen. Siis vittuillaan asukkaille niin kauan kunnes lähtevät pois ja sitten muslimit muuttavat sisään, niin se menee noitten aivoissa. Toiminut ennenkin, ja tulee toimimaan taas.

Noname

Onko Kehari solvaava termi? Kehitysvammaisista se ei käsittääkseni ole.

pfmadafaka

hei, mutta nämä yksintulleet raukkaparst ovat rikkautta yhteiskunnalle, ne tekee törkeen hyvää ruokaa… ja. ja..ja ainiin, mitään muuta nää apinat ei sit osaakkaan tehdä

Prozac

Kuinka alas voi ihmisyys mennä, jos alkaa kiusaamaan kehitysvammaisia. Islamin tuntija Hämeen -anttilalta voisi kysyä.

Aivosolu narikassa

Moni älyllisesti kehitysvammainen henkilö kiusaa ihmisiä joita pitää vielä itseäänkin tyhmempinä, haluten käyttää heitä omalle egolleen ponnahduslautana.

Kun ihminen on oikein helvetin tyhmä niin tuo tapahtuu kiusaajan edes itse tiedostamatta miksi niin tapahtuu, eli mennään aivan refleksitasolla, evoluution tekemä jippo pikkuaivojen kuorikerroksen primitiivialueella.
Kyseinen mekanismi on tavallaan bakteeritason kilpailua elintilasta ja ravinnosta joka on nykypäivän ihmisten keskuudessa ainakin länsimaissa tarpeetonta, noillekin kiusaaville reflekseillään eläville yökastelijoille riittää paikallisesta sosiaalitoimistosta hilloa taistelematta maastossa henkensä pitimiksi.

Kuka kertoisi sen heille.

Mörko

Lopettavaisivatko ne tosiaan jonkun kuolemaan, luulisi ettei se rikkauskulttuurin edustajia haittaa.

kanander

Loppuu joskus mutta ei lopeteta.

Anssi Simp

Tyypillistä pikkuserkkukäyttäytymistä.

Heidi

Kamala uutinen.

Muuten, vilpitön kysymys: onko kukaan nähnyt uutiskuvissa tai muutenkaan kolmansien maiden kehitysvammaisia ihmisiä? Itse havahduin tätä lukiessani että en ole ikikuuna päivänä nähnyt kuvaa esim kehitysvammaisesta arabista. Pidetäänkö heidät visusti piilossa poissa katukuvasta vai onko totuus sittenkin se järkyttävin vaihtoehto jota en tahtoisi edes ajatella?

Kultamunan kultaiset munat

Oo nej!!! Kehitysvammaiset kehikset raahataan Ruotsiin ja niillä ansaitaan miljoonia assistenttipetkutusten kautta.

Keharikehikset ovat kultamunia munivia kultamunia jos niitä oikein osataan käyttää.

Mohammed Recycler

Kierrätystä islamilaisittain! Kaikki käytetään, paskimmatkin osat.

El Hengy Al Mongo

Mitenköhän ne kehitysvammainen-kriteerit menee muslimimaissa, ottaen huomioon että heidän ns. älykkäät ovat länsimaisten kriteerien mukaan vajaa-älyisiä. Mutta joo, olisi se todella kiinnostavaa nähdä joku kehitysvammainen arabityttö joka asuu perheensä kanssa ja elää täyttä elämää perheensä ja koko yhteisönsä tukemana ihmisarvoa nauttien. Löytyykö semmoista, vai hakataanko ne kivellä paskaksi ja poltetaan uunissa heti diagnoosin jälkeen? Ehkä joku osaa vastata tähän.

Kukavaan

Muistan lukeneeni, että antiikin Kreikassa vammaisuus katsottiin vammaisen omaksi syyksi ja ansaituksi rangaistukseksi. Siksi oli sopivaa kiusata ja pilkata heitä.

Ehkä kurabi-arabi-kulttuureissa heikomman ja varsinkin vammaisen kiusaaminen on hienoa ja hyväksyttyä.

Matu on matu vammaisenakin

Onhan niitä Ruotsissa vaikka millä mitalla, yksi juuri sai maastapoistopäätöksen ja vanhemmat kinuavat yli 20.000 kr arvoista rullatuolia mukaansa kehitysmaahan.

Daavidin poika

Kyllä se tuo järkyttävin vaihtoehto on, mitä et tahtoisi ajatella. Tästä aiheesta on ollut joskus valovuosia sitten kaiken näkösiä spekulaatioita. Israel on ainoa valtio noilla leveyspiireillä missä myös kehitysvammaisilla on oikeus elämään.

Fatwantarkistaja

Vantaalla sellainen raiskasi 5-vuotiaan. https://www.vastarinta.com/5-vuotiaan-raiskannut-somali-vapaaksi-tilanteeseen-vain-ajauduttiin/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Rottaihmiset Siinä vähän sisäsiittoisuuden vaaroista.

Nyt en muista enää sääntöjä, saiko laittaa vain yhden linkin. Väitän ajautuneeni tilanteeseen.

Minä

Jos kanta-asukkaat kohtelisivat samalla tavalla vastaanottokeskuksia, olisi kylä täynnä poliiseja ja media täyttäisi sillä etusivut, eikä huudosta sekä leimakirveillä huitomisesta tulisi loppua.

Fatwantarkistaja

Ruotsin lippu käteen ja kartio päähän. Älkää, joudutte vankilaan niiden kanssa, joita uhkaatte.

Riku Laine

Nyt olisi tärkeää laittaa niitä kameroita parvekkeille ja asuntojen ikkunasta kuvata rikastajien “ilakointi”. Vässykkä poliisit Ruotsissa ei näköjään uskalla, kykene, osaa toimia mutta jospa pieni julkisuus auttaisi ja miten tuosta ei ole jo videokuvaa?
Ihan päin naamaa ei tietysti kannata mennä kuvaamaan nehän käy päälle.

Fatwantarkistaja

Taitaa olla laitonta tuolla viritellä valvontakameroita pakolaisille, tai yhtään kellekään. Tulee itselle vahinkoa.

Puhelimen kanssa ei tarkene parvekkeella päivystää. Meinaan ampuvat ehkä pari rakettia ja kirmaavat iloisin mielin tiehensä.

Milloinkohan ne keksivät sen kolttosen, jolla ihmiset jäävät pihoille pakkaseen jäätymään. Konstia en neuvo.

Jones

Kehtiysmaalaiset ovat psykopaattisia. Se mitä he tekevät nyt kehitysvammaisille, tekevät he myöhemmin kaikille valkolaisille. Kun ovat päässeet enemmistöksi.

Mainejeeno

Miltähän tuntuu noiden kiusattujen vanhemmista, lienee jo raskasta kun lapsi syntyy vammaisena ja päätyy elämään koko aikuisikänsä laitoksessa.

Sitten joutuu vielä vainon kohteeksi omassa kotimaassaan.

Ja poliisi on voimaton kun laki ei salli kopittaa tekijöitä kuin yön ylitse, vaikka heidät tulisi pikapoistaa maasta.

Suomi Finland

Ei uskoisi, että yhteiskunnan heikoimmat jätetään tällä tavalla oman onnensa nojaa.

Ihan täyttä kehitysmaameininkiä.

Olikin aivan helvetin huono idea ottaa se Saddam Hussein pois vallasta. Poliisit eivät varmaan tule, koska vaikka siellä käytäisiin, niin mikään ei kuitenkaan muuttuisi ja koska suojelupoliisi on hieman, nimestään huolimatta, toisenlaiseen operointiin erikoistunut poliisi, ei mitään vammaisia suojelevaa vartiointia voida järjestää.

Ja jos paikalliset ihmiset suunnittelisivat tästä syystä omaa suojajoukkoaan, alkaisi suvakkien taholta natsihuudot ja fasismivirsi. Ja tietysti poliisikin julistaisi, että tämä tehtävä (jota he eivät siis hoida) kuuluu heille.

U. Kamutapsa

Ja jos paikalliset ihmiset suunnittelisivat tästä syystä omaa suojajoukkoaan, alkaisi suvakkien taholta natsihuudot ja fasismivirsi. Ja tietysti poliisikin julistaisi, että tämä tehtävä (jota he eivät siis hoida) kuuluu heille.”

Moiset suojajoukot olisivat vihervasemmiston mielestä vähintäänkin äärioikeistolaisia kuolemanpartioita. Sen sijaan avaruuskirurgien joukkiot ovat löyhiä kaveriporukoita, eivätkä suinkaan mitää jengejä. Onhan meille poliisikin näin julistanut. ruottalainen ns. yhteiskunta vajoaa yhä syvemmälle, kun poliisi ei kykene suojelemaan edes heikommassa asemassa olevia kantiksia kunniakansalaisten keppostelulta.

Kaik mänt'

Ehkä kiusaajissa itsessään on jonkinlaista kehitysvammaisuutta ja purkavat turhautumistaan jos heillä ei ole vastaavia tiloja.

kaarlo Kiviniemi

Mitä jos niille toisi aasia ja vuohia ?

Psykologiaa ja vitsaa

Vuohet on ihan hyvä idea, kun nuo heput laitettaisiin poliisivartiossa nukkumaan taivasalla vuohien kanssa samaan aitaukseen ja vaihtoehdoksi olla kunnolla ja opiskella niin saisi asua asunnossa, ehkä tulisi järki päähän.