Koronarokote ei ole aiheuttanut Ruotsissa kovin kummosia sivuvaikutuksia tai useita kuolemantapauksia

Ruotsissa on rokotettu perjantaihin mennessä vajaa 250 000 ihmistä, eikä mitään suurempia ongelmia ole ollut.

Tällä hetkellä Ruotsissa on rokotettu Comirnaty- ja Moderna-rokotteilla. Ensinmainitulla on rokotettu reilu 210 000 ihmistä ja sivuvaikutuksiksi mainitaan ne tavalliset sivuvaikutukset. Noin nelisen sataa ihmistä on saanut sivuvaikutuksia, joista 146 kerrotaan olevan vakavampia.

Ruotsissa ei ole olemassa mitään virallista ”rokotteeseen kuolleet”-tilastoa. Ne muutama kuolintapaukset, joita rokotteen ympärillä on kerrottu olleen, ovat olleet hyvin monisairaita vanhuksia. Esimerkiksi Uppsalassa 97-vuotias vanhus kuoli kolme päivää rokotteen piston jälkeen, mutta rokotteen ja kuoleman välistä yhteyttä ei ole voitu varmistaa.

Salaliittoteoreetikot ovat levittäneet juttua, että Ruotsissa olisi kuollut vajaa 50 ihmistä rokotteeseen, mutta tämä on puhdasta tuulesta temmattua juttua. Olen selannut kaikki mahdolliset lähteet läpi ja esimerkiksi Läkemedelsverketin sivuilta ei löydy mitään sellaista lukua, että kuolleita olisi 50.

Lääkeviraston sivulta löytyy maininta, että kuun alussa on epäilty muutaman kuolemantapauksen ja rokotteen välistä yhteyttä, mutta näissäkään tapauksissa sitä ei ole voitu osoittaa satavarmasti.

 

Juttelin tutun hoitajan kanssa, joka on töissä eräässä vanhustenkodissa. Heidän mummeleista ja papparaisista 50 on saanut rokotteen ja naisen mukaan kaikki voivat hyvin eikä mitään sivuvaikutuksia ole ilmennyt.

Naisen mukaan rokotteen mukana ei myöskään törkätty mikrosirua ihon alle.

32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
30.1.2021 22:15

Kumpi on valemedia , Fria Tider vai pt-media ?https://www.friatider.se/42-svenskar-doda-efter-coronavaccinering

Kolkka
Kolkka
30.1.2021 22:48
Vastaa...  Admin Pt-media

Oletettavasti rokotteesta tulevat seuraukset nähdään vasta ajan kuluessa. Niin se vaan on mennyt muidenkin piikkien kohdalla. Harvemmin kukaan on siihen hoitajan tuolille kuollut.

Pirtsakka
Pirtsakka
31.1.2021 09:04
Vastaa...  Kolkka

Ja mitäköhän tapahtuu seuraavan pandemian levitessä tai vaikkapa tuon muuntoviruksen kohdalla, jos immuunijärjestelmä on ”opetettu” selviämään tästä nyt käsillä olevasta pandemiasta? Pelottavaa. Taantuukohan ihminen lopulta takaisin lähtökohtiinsa? Merkkejä taantumisesta ainakin aivotoiminnan puolella on tosin jo nyt nähtävissä. Toisaalta, jos ihminen palautuisi apinan olomuotoon siinä kuittaantuisivat samalla monet isot nykyajan ongelmat, ilmastonmuutoksesta lähtien.

Patriootti
Patriootti
30.1.2021 23:05
Vastaa...  Admin Pt-media

No viranomaislähteisiin ei nyt AINAKAAN kannata uskoa!

kanander
31.1.2021 12:08
Vastaa...  Patriootti

Kuulepa, viranomaislähteet ovat ainoa lähde, johon kannattaa uskoa ainakin Suomessa. Pubien mössöaivoissa ei ole valtakunnallista tietoa.

timo
timo
30.1.2021 22:23

Jos laskee kaikki jotka on kuolleet koronarokotteen ottamisen jälkeen niin 100v päästä lähes kaikki on kuolleet siihen.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
31.1.2021 09:13
Vastaa...  timo
Liri
Liri
30.1.2021 22:16

No hyvä. Nyt voidaan ottaa foliokääreet pois lantun ympäriltä. Hajaantukaa.

Johnny
Johnny
30.1.2021 22:34

Tullaan kaikki Suomesta vaccineerattavaksi sinne Ruåttiin, niin ei tule haittavaikutuksia – eikä ainakaan kuole siihen ihan heti.

veteen voi hukkua
veteen voi hukkua
30.1.2021 23:24

Tämmöinen kymmeniä kertoja rokotettu (ja ennen niitä pari ikävää rokkoa sairastanut) pitää rokotevastaisuuden suuruutta lähinnä joidenkin totuudenjälkeisen ajan ”itugurujen” jakaman pseudoinformaation tuotteena.

Foolmetwice
Foolmetwice
31.1.2021 00:15

Pt on vale”vasta”media. Vähän kuin persut on valeoppositio.

Älkääs hätäilkö
Älkääs hätäilkö
31.1.2021 00:21
Vastaa...  Foolmetwice

Tässä paljoa ole enää muita keitä äänestää. SDP ja muut on nähty. Miten taas kävikin. Sekä miten kävi Joe Biden voitettua. Amerikassakin kävi vappusataset , kansalla. Ei loppunut mellakat ja samaa agendaa ajaa siellä, tämä Bidenkin.

Prozac
Prozac
31.1.2021 09:33
Vastaa...  Foolmetwice

Persut nyt kuitenkin lähimpänä täysjärkisiä poliitikkoja. Toki heistäkin löytyy höyrypäitä, mutta niitähän on kaikissa puolueissa, kun vähän pintaa raaputtaa.

Joku on ilmeisesti raaputtanut Helena Petäistön pintaa, kun pinnan alta on paljastunut varsinainen höyrypää. Aina sitä yllättyy, vankallakin elämänkokemuksella, kun fiksuna pitämänsä ihminen osoittautuu vähemmän fiksuksi.

kanander
31.1.2021 12:11
Vastaa...  Prozac

Kuivettunut tyttönukke pyrkii uudelleen suosioon; haluaa halosta.

Kilttimies
Kilttimies
31.1.2021 00:47

”Naisen mukaan rokotteen mukana ei myöskään törkätty mikrosirua ihon alle.”

Mikrosiru on mikrosiru, sitä ei pelkillä silmälasikorjatuilla naishoitsun silmillä edes huomaa, älä Paavoseni usko kaikkea, mitä ne sinisilmäiset sulottaret satuilee. Äläkä varsinkaan ota pois herkullisia salaliittoteorian tynkiä.

Wittgenstein
Wittgenstein
31.1.2021 02:39

Juuri tulleen tiedon mukaan: Roketteen mukana ihmisiin ei työnnetäkään mikrosirua jossa Windows 10 vaan Windows Vista, kusessa ollaan! Ei varmana boottaa aamull, kun pitäisi lähteä lapsia Deep Staten luoliin raahaamaan ja taatusti iskee Blue Screen, kun pitäisi Liskoihmisille uusia uhreja roudata!

piikkihän sattuu
piikkihän sattuu
31.1.2021 07:57
Vastaa...  Wittgenstein

Jos ns. hyvät ajat jatkuvat yli sukupolvien, niin hyviä asioita aletaan pitää itsestään selvinä.

Polio, isorokko, kurkkumätä ja aivokalvontulehdus olivat joko hengenvaarallisia tai vakavia tauteja ennen tätä nykyistä lööppi- ja someagitaatioaikaa aloitettuja massarokotuksia,

Dan Wesson
Dan Wesson
31.1.2021 11:25
Vastaa...  Wittgenstein

Ei se voi olla Vista. Mukaan pitäisi silloin survoa 16Gb muistikampa, eikä se mahdu verisuoneen.
Btw. Kiinnostaisi kovasti tietää, mikä sen mikrosirun funktio on. Lähettääkö se tietoja, muuttaa ajattelua vai jotain ihan muuta?

Salaliittohörhöily on sinänsä mielenkiintoinen ilmiö. Eräs entinen työkaverini oli varma, että amerikkalaiset aiheuttavat maanjäristyksiä salaperäisellä HAARP antenneillaan.

Janatuinen
Janatuinen
31.1.2021 12:06
Vastaa...  Dan Wesson

”salaperäisellä HAARP antenneillaan.”
Norjassa on meitä lähin, se siitä salaperäisyydestä.

Asian Vierestä havainto
Asian Vierestä havainto
31.1.2021 06:27

Donald Trumpin asuminen Floridassa tutkinnan alla
Verkkouutiset
Totta vai tarua? Näin Biden puhui ensimmäisen presidenttiviikkonsa aikana NYT:n mukaan
MTVuutiset.fi
Joe Bildenin politiikasta ei tavalaan kirjoiteta mitään suomen valtamedioissa
mutta valtamedian liberali vasuri radikaalien.
*journalistiksi itseään kutsuvien propagandistien*
perse kipu jatkuu D.D Lööpeissä
voisi luulla että Trumph On se Usan Pressa Edeleen
tai sitten valtamediat yrittävät paikata jotenkin sen trumph lööpien hupenemisen rahalisen menetyksen näile julkaisuille koska D.D oli juuri liberaali vasuri median
paras rahan tuotto bisnes ikinä
CNN Myonsi sen avoimesti että koko D.D +vaino
PERUSTUU RAHAN TIENAAMISEN On se suurin syy motivaatio koko paskaan
sitten vasta heidän journalistiensa* omat* poliitiset viha mielipiteet D,D stä

Masa
Masa
31.1.2021 06:28

Hypridikeskus Paavo se taas vääntää agendauutista että näppis savuaa…kunnon valemedia propagandaa…paljonko sait euroja tästä sontajutusta ?

veteen voi hukkua
veteen voi hukkua
31.1.2021 07:25

Kun elimistöön piikitetään tai niellään vieraita aineita joiden tarkoitus on jotenkin korjata tai suojella sen toimintaa, niin asiaan liittyy tietenkin riskejä.
Viranomaiset ovat sen vuoksi määränneet niiden kehittäjille paksun nipun määräyksiä, joilla nuo riskit yritetään minimoida.
Jos miljoonille ja taas miljoonille ihmisille tehdään ihan mitä vaan yleisesti hyödyllistä, niin siitä seuraa sivuvaikutuksia, jotka voivat sitten pienillä ihmisjoukoilla olla ihan mitä vaan.

Se on toki myönnettävä, että osa kansalaisten epäluuloisuudesta on ihan aiheellista, sillä ylikansalliset lääkejätit ovat toisaalta pohjattoman ahneita ja yrittävät noita riskejä kaikin keinoin pimittää. (esim. narkulepsia tai USA:n nykyinen opiaattikriisi).

veteen voi hukkua
veteen voi hukkua
31.1.2021 11:45

Tuolta osalta olen kylläkin ihan samaa mieltä.
Jo vuosikymmeniä sitten sanottiin että lääketeollisuus vielä röyhkeämpi kuin aseteollisuus. Ainakin teoriassa jonkinlainen suuri, strateginen rokote- ja lääkekehitys vaikkapa YK:n alaisuudessa palvelisi paremmin maailman ihmisten enemmistön etua.
Globalistien roistokorporaatiot ruotuun !

Reijo Urpilainen
Reijo Urpilainen
31.1.2021 08:34

Näinhän se sitten on. Kun virus pääsee elimistöön, se alkaa töihin tekemään jälkikasvua. Ensin se asettuu oikeaan lämpötilaan ja alkaa vahtia solun jakautumista. Jakautuneen solun dna: n tietokannan siirtää ”lähetti” rna uuteen soluun. Virus muuntautuu lähetiksi ja syrjäyttää oikean dna: n tiedot ja sujauttaa omansa tilalle ja näin valtaa solun. Ensimmäinen elimistön suojayritys on nostaa nopeasti korkea kuume, joka häiritsee virusta jonkin aikaa, koska se ei heti pääse uuteen lämpötilaan. Elimistö sitten etsii löytyykö muistista vasta-aine ja jos ei, niin alkaa sen kehittely. Mikäli virus pääsee valtamaan liian paljon soluja, että uhkaa mutaatio dnt:a, alkaa ns. kuolemanhormoonin tuotanto, jossa tappajasolu nitistää omat varastetut solut ja kuolema on seuraus. Näin esim. säteilysairaus, jossa mutaatio uhkaa, kun säteily katkoo vetysidoksia ja koodijärjestelmä muuntuu liiaksi.

Tämä ns. rokote koronaan on sitten tuote, joka opettaa rna: n tunnistamaan viruksen ja häiritsee sen siirtymistä uuteen soluun. Jonkinlainen uhka tietysti on, vaikuttaako tämä dna:n manipulointi sitten kuinka pitkään ja mitä se tuo tullessaan. Vanhoilla ei ole niinkään väliä, sillä alamäessä mennään omalla vauhdilla, mutta eri asia lapsilla, jotka ovat menossa ylämäessä. Rokotus, oli se sitten mitä ainetta hyvänsä, aiheuttaa sivuvaikutuksia. Mm. flunssarokote aiheuttaa kuumeennousua ja vähän kipuakin. Esim. alekirjoittanut syö lääkettä säännönllisesti, jonka yksi sivuvaikutus on juuri kuolema. Kysyinkin lekurilta, että kuoleeko lääkkeeseen ensin vaiko jos jättää syömättä. Lakoninen vastaus oli, että käytäntö on osoittanut lääkkeensyöjien keskimäärin elävän pitempään.

Juha
Juha
31.1.2021 08:52

Paavo.. mene piikille..

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
31.1.2021 10:21

Rokote on siis täysin harmiton, kuten oli odotettavissa. Järjetöntä vastustaa jotain näin vähäpätöistä asiaa.