Rinkebyn yllä leijunut käryn lähde selvisi

Rinkebyn ympäristössä muutaman viikon leijunut ilmiö on nyt selvinnyt. Viemäritukoksesta aiheutunut hajuhaitta.

Rinkebyn yllä alkoi leijua kauhea paskan katku joskus puolen kuun jälkeen. Kukaa ei oikein tiennyt, että mistä haju tulee. Hajua kuvailtiin kaasumaiseksi viemärin hajuksi.

Ihmiset soittelivat kaupungile päntöimenään, että miksi mitään ei tehdä. Mutta kun kukaan ei tiennyt, että mitä olisi pitänyt tehdä. Kymmenet poliisi- ja pelastuslaitoksen partiot yrittivät paikantaa hajun lähdettä.

Muutaman päivän rinkebyläiset ja ympäristön asukkaat joutuivat tarpomaan paskan katkussa, kunnes hajun lähde selvisi. Pääviemäriverkostossa oli totaalinen stoppi. Tästä seurasi, että haju pakkaatui ja nousi juuri Rinkebyn kohdilla ihmisten iloksi.

Ongelma on nyt ratkaistu, kertoo esimerkiksi SVT:n uutiset.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Oh My God
Oh My God
31.1.2021 17:35

Mikä kiire sillä hajunpoistolla nyt oli?
Olisihan tuo voinut vielä muutaman vuoden houkutella uusia läpystelijöitä alueelle.

Valtsu
Valtsu
31.1.2021 19:50

Ruumiit pois putkista, ja taas vetää!

Moonman
Moonman
31.1.2021 20:20

Tulikohan kenellekään mieleen että jonain päivänä vielä ei ole ketään kenelle soittaa, kun viemärit ovat tukossa ja paska tulvii kaivoista. Ei kehitysmaissa ole sellaisia rasistisia valkoisten keksintöjä, kuten viemäröinti

Last edited 25 days ago by Moonman
Johan
Johan
31.1.2021 20:52

INFRASTRUKTUURIN PUUTTEET

Asiantuntija: Ruotsi menee rikki – pian ei voida taata sähköä ja vettä

Epätasainen sähkönsyöttö, rikkoutuneet tiet ja kuluneet vesiputket. Valtava määrä investointeja on siirretty tulevaisuuteen, sanoo WSP:n toimitusjohtaja Håkan Danielsson. ”Kun perustoimintoja, kuten sähköä ja vettä, ei voida taata, Ruotsin kaltainen maa ei ole houkutteleva sijoittajille”, hän kertoo fPlussalle.

Huutavasta investointitarpeesta huolimatta Ruotsin yhteiskuntarakenteen ylläpito, kunnostaminen ja kehittäminen siirretään tulevaisuuteen. Joka vuosi investointitarpeet lisääntyvät, joka saattaa aiheuttaa suuria vaikeuksia tulevaisuudessa. Tämän osoittaa WSP:n raportti, Ruotsi vaatii peruskorjausta.

– Ruotsia kuvaillaan usein hyvin toimivaksi maaksi, mutta tämä raportti osoittaa, että se ei pidä paikkaansa. Meillä on edessämme suuria haasteita, joihin meidän olisi pitänyt vastata jo kauan sitten, ja me lykkäämme valtavat määrät investointeja tulevaisuuteen, WPS Ruotsin toimitusjohtaja Håkan Danielsson.

https://www.fplus.se/expert-sverige-faller-sonder-kan-snart-inte-garantera-el-och-vatten/a/pAn5vG

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
31.1.2021 23:24
Vastaa...  Johan

Nyt on aika investoida pakolaisiin. Uhkaava tilanne hoituu itsestään, kun sijoitetut rahat palaavat lähes tuplana takaisin. On fasistillista väittää muuta.

Antti Tifa
Antti Tifa
31.1.2021 23:18

Nyt kiiruusti joku järjestämään uutta tukosta runkoviemäriin. Paska haisee ja kalashnikov soi, lähetys Rinkebystä alkaa voi. Parhautta olisi kun sonta alkaisi tulvia sisälle huoneistoihin. Onnea iloa oi.

Samu Aarnio
Samu Aarnio
1.2.2021 02:37

Luultavasti Rinkkebyn kaltaisissa ongelmalähiöissä siirrytään pikkuhiljaa ajassa taakseppäin, kun vesi js skeida infran saneeraus niillä alueilla ei ole yhteiskunnan prioriteetti listalla kovin korkealla.
Shit happens ja avovieäröiti kunniaan.

Älä pese leivänpaahdinta pesukoneessa
Älä pese leivänpaahdinta pesukoneessa
1.2.2021 09:02

Onhan se hyvin riskaabelia että kehitysmaalaisten asunnoissa on vesiklosetti, sähköliesi, kahvinkeitin, jääkaappi, kukaties tiskikone ja pesukonekin jollakin. Ja kuivausrumpu. Sehän suorastaan pakottaa asukit erinäisiin rakettitutkimusta jäljitteleviin experimentteihin!

Koko Rinkeby voi hukkua paskaan tai palaa poroksi millä minuutilla tahansa äbäläwäbälän kaikuessa eikä kenelläkään ole aavistustakaan mistään.

Paskaämpäri kunniaan
Paskaämpäri kunniaan
1.2.2021 09:05

Ja mikäs vikä vanhanajan kunnon paskaämpärissä on? Sen voi tyhjentää ikkunasta helposti ja nopeasti. Tai liruttaa olohuoneen lattialle khatviljelyä lannoittamaan.

riisinkeittotieteiden akateemikko
riisinkeittotieteiden akateemikko
1.2.2021 09:56

Liekö moniosaajat osaamisellaan saanet aikaan tukoksen? Ja sitä myöten kotoutumista edistävän, rakkaista alkuperämaistaan muistuttavan sulotuoksun.

h44
h44
1.2.2021 10:30

Kamlin aiheuttama sotku siellä käryää.

sellaista saa
sellaista saa
1.2.2021 11:56

Tämä paskaongelma on myös Vällingbyn lähellä Vinstassa jossa Coop kaupan edessä istuvat kerjäläiset yöpyvät parkkialueen viereisessä metsässä.
Metsässä on paperitukkoja kuin sieniä ja paskakasa vieressä.
Kunta helpotti tilannetta leikkaamalla pois kaikki pensaat,jolloin ei ollut näköestettä,mutta nyt pensaskasvusto taas sellaista,että yöpyminen onnistuu niiden takana.

Rajavartio pysäyttää romaanit rajalla? (SVT)
Rajavartio pysäyttää romaanit rajalla? (SVT)
1.2.2021 15:08
Vastaa...  sellaista saa

Ei pidä mennä pikkutuiterissa sienestämään. Voi saada käteensä sitä ihteään ja jos liukastuu niin haukkaa kirjaimellisesti paskaa.

juhaII
juhaII
1.2.2021 20:29

Mahtoi olla kauan tukossa ennen kuin huomasivat.