Solnan gangstereilla meneillään murhaviikko

Mikäpä voisi olla mukavampi tapa kuolla kuin tulla ammutuksi kaulaan, kaatua lumihankeen ja siinä korista ja yrittää epätoivoisesti tukkia kaulavaltimosta pulppuavaa verta.

No näin ainakin kävi parikymppiselle nuorukaiselle, joka oli eileiltaisen sotatoimen kohde Solnassa. Kun henki lopulta lähti, niin Monosen tarvitsi ottaa mukaansa vain pakastearkku, jossa lyhyt siirtokuljetus Karoliiniseen pakastekaappiin.

Solnan uusruotsalaisilla on pitänyt kiirettä. Tapaus oli jo toinen murha viikon sisällä. Tästä, eikä aikaisemmastakaan ole kiinniottoja, mutta niitä tutkitaan murhana.

Solnasta kuuluu kuisketta, että ammuttu oli mukava mies ja kaikkien kaveri, vähän kuin karavaanari. Nooh, mitä nyt ollut Ruotsiin tulonsa jälkeen joka vuosi käräjillä suurin piirtein kaikesta rikoslaissa mainituista rikoksista.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Eikö olisi kohtuullista, että mukava mies murhattaisiin moralla, eikä ammuttaisi kaulaan?

Siinä olisi runoutta lähdössä kun mukava mies murhattaisiin mukavasti.

Vaikka meinaa huumori loppua näitä gansteritouhuja lukiessa, niin sitä pitää vähän niin kuin kuitenkin ylläpitää. Ylläpito on mahdollista niin kauan, kunnes murhailut leviävät tänne Suomeen ja voidaan alkaa puhua murhaviikoista. Ja murhaajista, joiden ei olisi mikään pakko olla täällä.

CvK

Entäs mukavat juristit?

Nyt on piru merrassa kun valemedia MTV uutisoi seuraavaa, varmaan vahinko ja toimittelija lieneekin jo saanut kenkää nopeutetulla menettelyllä:

Kahta ruotsalaista juristia syytetään ruotsalaisjengi Vårby-verkoston auttamisesta…

Syytökset koskevat salattua Encrochat-keskustelupalvelua…

Expressenin tietojen mukaan juristit esiintyivät chat-palvelussa lempinimillä “kuningas” ja “prinssi”. Heidän oikeat nimet ovat lehden mukaan Ekrem Güngör ja Amir Amdouni.

Heidän viestintänsä on ollut laajaa Vårby-verkoston ja sen jengijohtajien kanssa.

Sherlokki suvakko

Tartteeko kaikkea “Mora´lisoida”, niin no Mora-listeeratkoon vaan toisiansa!

Suksikaa

Mononen ei tarvitse edes autoa Solnan raatoihin, riittää kun on kottikärryt.
Nythän on muutenkin pakkasta joten arkkupakastin on tarpeeton.

Tiesittekö että Afganistanissa voi hiihtää? Suomen hiihtojoukkue on missannut monta mitalia kun ei ole värvännyt afgaaneja:

https://urplay.se/program/216200-pa-skidor-i-afghanistan?source=kunskapskanalen.se

juhaII

“Teema lauantai!”

Fatwantarkistaja

Voihan raiskaajakin olla mukava ja kohtelias. Noin yleisesti, ko vainajan teoista tiedä, lavastettu varmaan.

Rauha hänen muistolleen. Olisi kiva, jos kaikki kävisivät ne koulut ja menisivät töihin jne. Aina joku tekee omanlaisensa valinnan.