Adrianan murhatutkimukset eivät etene

Adrianan murhatapaus ei etene. Oikeus vangitsi loppusyksystä 20-vuotiaan nuorukaisen epäiltynä osallisuudesta murhaan, mutta hänetkin on nyt vapautettu näytön puutteen vuoksi eikä häntä enää epäillä osallisuudesta asiaan.

12-vuotias Adriana-tyttö murhattiin 2. elokuuta Botkyrkan Hallundassa. Tyttö oli yömyöhällä hakemassa McDonaldsista ruokaa. Kun tyttö oli pihalla, niin paikalle kaasutti Audi, josta avattiin tuli. Kohteena oli kaksi gangsteria, mutta sihti oli huononpuoleinen ja 12-vuotias tyttö joutui tulilinjalle.

Tyttö sai useita rynnäkkökiväärin osumia selkään ja menehtyi paikanpäällä.

Asian tiimoilta on ollut kaksi vangitsemista. Aiemmin yksi 20-vuotias oli muutaman viikon kiinni, hänen epäiltiin olleen itse ampuja. Mutta häntäkään vastaan ei saatu mitään näyttöä.

Tapahtuma on siinä mielessä erikoinen, että alamaailmassa on melko hiljaista tapauksen tiimoilta. Liikkeellä on joitakin arvailuja tekijöistä ja keitä piti tosiasiassa ampua, mutta mitään sellaista tietoa ei ole osunut korviin, jossa ampuja nimetään varmasti.

Tämä on harvinaista, sillä yleensä ampujat ja kohteet tiedetään jo muutaman tunnin sisällä ”alamaailman puskaradiossa”. Joitakin arvailuja on, että ampuja olisi tapettu omien toimesta, sillä tytön vahinkoampuminen herätti liikaa huomiota.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ihmettelijä
Ihmettelijä
4.2.2021 23:09

Oisko rakettipensan rikastajilla kapasiteettia ajatella noin pitkälle?

Musta makkara
Musta makkara
5.2.2021 00:11

Kyllä ruotsalaiset tottuvat ja sopeutuvat. Pari 12vuotiasta tyttöä Monoselle aina silloin tällöin ei kohta tunnu enää missään. Täytyy suvaita erilaisuutta.

Minä
Minä
5.2.2021 03:01
Vastaa...  Musta makkara

Kaikkeen tottuu.

Ilmiantajia ei noista kehitysmaalaispiireistä löydy, koska suojelevat omiaan. Nyt vielä halutaan kehitysmaalaisia poliiseiksi lisää ja ainakin monet niistä tulevat myös suojelemaan omiaan.

Ville Peltonen
Ville Peltonen
5.2.2021 06:07
Vastaa...  Minä

Eipä totu, meinaan jos ja kun joku haluaa tunkea jääpuikon pers suoleen niin siihen etpä ehdi tottua ennen kuin se jo sulaa pois, NIH!

Kemupoliisi ja kemupuolustusasianajaja
Kemupoliisi ja kemupuolustusasianajaja
5.2.2021 06:42
Vastaa...  Minä

Kehitysmaalaiset gangsteripuolustusasianajajat ovat mukana jelppimässä. Heidänkin määränsä lisääntyy jatkuvasti ja he vuotavat tietoja asiakkailleen, kertoo mm Expressen.

safarilla on jännää
safarilla on jännää
5.2.2021 09:13

Demarijuridiikan logiikkaa: mikäli ketään paikalla olleista ei ole voitu osoittaa 100% syylliseksi väkivaltarikokseen, todetaan että uhri vammat ovat syntyneet ihan vaan itsestään.

Jones
Jones
5.2.2021 10:28

Mistä sen tietää, että olivatko vahinkolaukauksia. Ammuttiin vain liian vaalea pois. Sitten ampujat ovat saattaneet hihkua nautinnollisesti, kun ovat huomanneet osuneensa. Ei minkäänlainen ihme, että tälläista tapahtuisi.

juhaII
juhaII
5.2.2021 13:29

Ruotsin hallitus kyllä korjaa tälläiset ikävät tapaukset menneisyyteen, sillä ”sisäänheitto” (virkaheitto) ministeri Morgan aikoo järjestyttää koulutusta matuille. ”Penkinpainajaiset” siitä mitä Ruotsissa saa tehdä ja mitä ei saa tehdä. Sillä rynkyllä ampuminenhan on universaali ilmiö keeskellä kirkasta päivää missä vain maailmalla. Mutta Ruotsi on aivan ERI juttu!!!

Ruotsin parlamnentissa sikäläinen kokoomukselainen kansanedustaja paheksui voimakkaasti Ruotsissa vallitsevaa ajankuvaa väkivaltarikosten osalta mainiten erityisesti edellä kuvatun tapauksen, jossa koiraa ulkoiluttava tyttö kuoli. Tämä sai vain pääministeri Stefan Löfvenin virnistelemään ilkikurisesti ”jakaen” sitä hallitusTOVEREILLEEN!!!

Suomi Finland
Suomi Finland
5.2.2021 14:03
Vastaa...  juhaII

”Norjan turvallisuuspoliisi PST tiedottaa pidättäneensä 16-vuotiaan pojan, jota epäillään terroriteon valmistelusta. Asiasta kertoo muun muassa Norjan yleisradioyhtiö NRK.

Epäilty ei ole Norjan kansalainen. Hänet pidätettiin Oslossa torstaina.”

Ullatus tämäkin.

Löfvenin mielestä on varmaan rasismia häiritä terroristin valmistautumista.