Jakobsbergissä kovia sotatoimia, kaksi lakanoihin

Tukholman naapurissa Järfällassa oli viime yönä taas vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kaksi pääsi huilaamaan sairaalaan, toistaiseksi molemmat ovat vielä hengissä.

Täysin tarkkaa kuvaa yön tapahtumista Jakobsbergistä ei vielä ole, mutta jonkinlainen sotatoimi kuitenkin laitettiin pystyyn joskus ennen neljää aamulla.

Poliisi puuttui asiaan, kun koirankusettaja löysi lumikinokseen pötkölleen laittaneen nuorukaisen. Vertavuotavana ja huonovointisena hänet toimitettiin sairaalaan.

Seuraava haavoittunut löydettiin puoli kuuden aikaan. Tässäkin tapauksessa sivulliset huomasivat kinokseen kaivautuneen nuorukaisen, joka voikersi saaneensa ampumahaavoja.

Poliisin mukaan molemmat ovat reilu parikymppisiä jorkkeja.

 

Poliisilla on tätä kirjoitettaessa klo 16.30 aikaan meneillään suuri operaatio Rinkebyssä ja Tenstassa. Paikalla on useita poliisiautoja, jotka vartioivat risteyksiä ja julkisia paikkoja. Tästä operaatiosta ei ole tietoa, mutta sen arvellaan liittyvän aamuisiin tapahtumiin. Poliisi haluaa olla näkyvillä, se hillitsee ainakin jonkin verran julkisia ammuskeluja.