Jakobsbergissä kovia sotatoimia, kaksi lakanoihin

Tukholman naapurissa Järfällassa oli viime yönä taas vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kaksi pääsi huilaamaan sairaalaan, toistaiseksi molemmat ovat vielä hengissä.

Täysin tarkkaa kuvaa yön tapahtumista Jakobsbergistä ei vielä ole, mutta jonkinlainen sotatoimi kuitenkin laitettiin pystyyn joskus ennen neljää aamulla.

Poliisi puuttui asiaan, kun koirankusettaja löysi lumikinokseen pötkölleen laittaneen nuorukaisen. Vertavuotavana ja huonovointisena hänet toimitettiin sairaalaan.

Seuraava haavoittunut löydettiin puoli kuuden aikaan. Tässäkin tapauksessa sivulliset huomasivat kinokseen kaivautuneen nuorukaisen, joka voikersi saaneensa ampumahaavoja.

Poliisin mukaan molemmat ovat reilu parikymppisiä jorkkeja.

 

Poliisilla on tätä kirjoitettaessa klo 16.30 aikaan meneillään suuri operaatio Rinkebyssä ja Tenstassa. Paikalla on useita poliisiautoja, jotka vartioivat risteyksiä ja julkisia paikkoja. Tästä operaatiosta ei ole tietoa, mutta sen arvellaan liittyvän aamuisiin tapahtumiin. Poliisi haluaa olla näkyvillä, se hillitsee ainakin jonkin verran julkisia ammuskeluja.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vesa
Vesa
14.2.2021 17:09

Säpinää riittää. Tulee mieleen vanha kirjan nimi: Oliko hangella verta?

rocky
rocky
14.2.2021 17:12

Pidän näin talvipakkasella hanskan riisumista ambulanssin soittoa varten suurempana pahana kuin tuollaisen vale Ismon joutumista lautoihin.

soino
soino
14.2.2021 17:57
Vastaa...  rocky

Paras olla kuuromykkäsokea, pääsee vähemäällä kun kävelee ohitse ettei vahingossakaan joudu todistajaksi, seuraavaksi onkin sitten itse laudoissa.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
14.2.2021 18:34

Kyllä meillä vielä Ruotsin ”kehityksestä” jäljessä ollaan. Täällä koirankusettajat bongaavat hangesta vain muistisairaita vanhuksia ja liikaa juhlajuomia nauttineita. No tuskin menee kauaa, kun kulttuurinen kuilu on kiinni kurottu. Ainakin autogrillejä on alettu viritellä Vantaalla aamun uutisoinnin mukaan. Se lienee jo varma rikastumisen etenemisen merkki.

Kukavaan
Kukavaan
14.2.2021 23:03

”Ainakin autogrillejä on alettu viritellä Vantaalla aamun uutisoinnin mukaan.”

Onko tietoa tarkemmasta sijainnista.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
14.2.2021 23:25
Vastaa...  Kukavaan
juhaII
juhaII
14.2.2021 20:18

Koiran kusettajia ei saisi ampua, sillä ketkä sitten toimittaisivat PUM-sodan uhrit JSP:lle?