Hoitohenkilökunta sai koronarokotteesta sivuoireita Gävlessä

Gävleborgin läänissä hoitohenkilökunnan koronarokottaminen lopetettiin viime perjantai-iltapäivällä, koska osa hoitohenkilökunnasta oli saanut jonkinlaisia sivuvaikutuksia ensimmäisestä rokotteesta.

Gävleborgin rokotevastaava kertoo SVT:n uutisissa, että oireet olivat tavallisia; pientä kipua kropassa ja kuumeoireita sekä jotain kylmänväristyksiä. Alueen hoitajista 400 ehdittiin rokottaa viime viikon aikana, ja noin sadalla esiintyi sivuoireita.

Rokotteen antaminen lopetettiin sen takia, että samalla työpaikalla rokotettiin niin monta ihmistä, vika ei ole rokotteessa, kerrotaan.

Sivuvaikutusten ei kuitenkaan kerrota olevan juuri niitä oireita, joita tiedettiin tulevan.

 

Se ei tule artikkelista selville, että aiheuttiko juuri mikrosiru kivuliaita oireita vaiko mRNA:n nopea muutos. Seurataan tarkasti tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
seant
seant
15.2.2021 19:18

Se oli tämä halpa, Astra Zenecan rokote, jota Suomikin odottaa, jolla heitä on rokotettu. Sillä pohjoismaiden AstraZenecan lääketieteellinen johtaja Andreas Heddini pahoitteli sairastumisia alueilla.
Myös Jönköping on keskeyttänyt, ettei hoitajat lopu sairaaloista.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
15.2.2021 19:34

Eihän niitä ongelmia ole , nehän ovat foliohattujen juttuja. Vai onko ?https://pt-media.org/2021/01/30/koronarokote-ei-ole-aiheuttanut-ruotsissa-kovin-kummosia-sivuvaikutuksia-tai-useita-kuolemantapauksia/ Itse olen HYVIN epäileväinen ko. piikkeihin.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
15.2.2021 20:38
Vastaa...  Admin Pt-media

Olen samaa mieltä. Yllämainitusta uutisesta ja tästä uutisesta huomaa kenellä sitä on ja kenellä ei.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
16.2.2021 06:42
Vastaa...  Admin Pt-media

Paavo, tuota, oletko jotenki kärsinyt arvovaltatappion kun sun pitää, huomautta tai saarnata tästä koronasta yhtä ja toista. Kyllä tyypit ymmärtää mistä tässä on kysymys. Omalla kohdalla on kuitenkin kyse vapaudesta, otanko rokotteen vai en. Tässä on muutenkin stressaantunut olo kun ei juurikaan tule liikuttuu missään, muuta kun ne pakolliset kuviot. Turvavälit, käsienpesu ja käsidesi toimii hyvin. Ihmetyttää nää maskipellet, kun on kassajonossa, niin heillä on ikäänkuin oikeus tunkea tappituntumalle, ei mitään häpyä. Siitä annan kassahenkilöstölle ison kiitoksen, kun ovat poikkeuksetta tervehtineet ja jutelleet iloisesti, niin jää hyvä mieli joka kerta. Mutta tää jankutus vituttaa, ihankuin ei muka tajuttais mistään mitään.

Ilmari
Ilmari
16.2.2021 14:09

Voit tietenkin itse valita, otatko rokotteen. Jos otat, elämäsi ei ole enää sen jälkeen niin rajoittunutta kuin mitä nyt kerrot sen olevan.

juhaII
juhaII
15.2.2021 20:21

Tähän asti valtamedia ja maakohtaiset lääkintäviranomaiset tietenkin WHO:n ohjeistamana kiistävät jyrkästi korona rokotteella olevan mitään tekemistä sen kanssa vaikka siitä kasvaisi sarvet päähän.

Oli miten oli, mutta tämä politiikka ainakin silaav sen, ettei mitään korvauksia makseta kansallista vahinkorahastoista, sillä TÄYDELLISYYTTÄ ei tarvitse korvata kenellekkään!

Ja mitä sairas tai vammautunut ihminen rahalla tekee? Luettu ja katsottu on paljon kautta maailman erilaisia korona vahinkoja ja jossakin on asia otettub vakavasti. Pääsääntöisesti ”Annetaan mennä kun alamäki vaan”!!! – Kai Hyttinen (1970-luvun hitti).

Nauraa kannattaa nyt, niiuden joita vielä naurattaa. Jäljestäpäin voi hymy hyytyä tunnepohjalla ja fyysisen naama halvauksen tuloksena. Toinen korona piikki on se, joka ”tyhjään pöydän”!

Vanhus kun kuolee vanhuuttaan,.. Hän kuolee koronaan!
Vanhus kuolee korona pistoksen jälkeen – päiväpari – …Hän kuolee vanhuuttaan!

Dick Head
Dick Head
15.2.2021 20:39

Minäpäs väitän että tässä kovin ylityöllistetty ja uupunut henkilökunta huomasi pienen porsaanreiän ja sairauslomatsäänssin: ”köh köh niisk niisk, nyt on kyllä vähän surkee olo körhh körhh olisikohan parasta jos jäisin kotiin kuukaudeksi..?” Näin tässä kävi. Yleensähän ruotsalaisten vakiolintsaustemppu ”vinterkräksjukan” jyllää tähän aikaan vuodesta mutta tänä vuonna kukaan ei ole sitä kehdannut käyttää, nyt kävi hyvä MUNKKI ! Ei muuta ku chillausta uuuuh lalaaaaa dricka lite vin, softa lite, knulla särringen lite kansse.

Dick Head
Dick Head
16.2.2021 12:58
Vastaa...  Dick Head

Samoihin sivuoirelukuihin oltaisiin ruotsissa päästy jos hoitajat olisivat saaneet lumerokotukset, homma on fakta. Jengi luistaa duunistaan koska kaikki vituttaa, ihan normaalia käyttäytymistä. Mutta tämähän ei teille rokotefoobikoille sovi, agendanne kun on se että nyt rokotetaan ihmisiä 5G mikroroboteilla joiden tarkoitus on lisätä islamia, haistakaa iso kakkeli vaan.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
15.2.2021 20:58

Ne oli juuri niitä pikku sivuvaikutuksia, mitä rokotteista ruukaa tulla. Ei tuossa ole mitään erikoista.

K. Lehto
K. Lehto
15.2.2021 22:46

Kyse on kahdesta asiasta:
1. Hoitohenkilökuntaa tarvitaan töissä ja ohjeistus, jonka mukaan oireinen ei saa tulla töihin aiheutti tilanteen, ettei rokotuksia voida jatkaa ilman, että liikaa joutuu jäämään pois töistä.
2. Sivuvaikutuksia oli ennakoitua enemmän joka herättää huolta, täytyy siis arvioida, että miksi.

Nämä rokotteet eivät ole ihan tasalaatuisia, oletukset sivuvaikutusten määrästä perustuvat tarkasti valmistettuihin eriin joilla rokotteita on 1. – 3. – tutkimusvaiheessa testattu. Nyt kun 4. tutkimusvaihe tehdään poopulaatiolla näille myyntiluvattomille rokotteille, niin valmistusmenetelmätkin ovat vähän erilaisia laajemmassa mittakaavassa valmistettaville erille soveltuvilla menetelmillä töteutettuja ja tämän on jo havaittu vaikuttavan laadun vaihteluun.

Mitä mitä
Mitä mitä
16.2.2021 03:25

Mitä, eikös nämä olletkaan täysin turvallisia. Tämä uutinen täytyy olla salaliittoa.

Oho, mites se nyt
Oho, mites se nyt
16.2.2021 04:17

No miten nyt näin kävi. Olipa kummallista. Jännityksellä odotamme, miten käy näiden haittailmoituksien kanssa kesään mennessä, Suomessakin. Jostain syystä luulen että alkaa nousta kanssa.

mRNA
mRNA
16.2.2021 09:24

”… Oxford / Astrazeneca vaccine. For both vaccines this equates to 1 in every 333 people suffering an adverse reaction. This rate could actually be higher as some cases may have not been reported to the Yellow Card Scheme.”

https://principia-scientific.com/uk-government-releases-shocking-report-on-covid-vaccine-side-effects/

h44
h44
16.2.2021 12:58

Aika hälyttävää jos rokotteessa on tällaisia laatuheittoja. Tapaus varmaan tutkitaan tarkasti.

sdfsd
sdfsd
16.2.2021 14:38

testin testiä

sellaista saa
sellaista saa
16.2.2021 17:42

Göteborgissa sairaanhoitopiiri teki sopimuksen yksityisen rokotusyrityksen kanssa joka rokottaisi terveydenhoitohenkilökuntaa.
Sehän on hyvä vaan,kun sairaanhoitajat saa rokotteen.
Miten kävi!
Linkki/puhelinnumero vuoti julkisuuteen ja kaikki jotka varasivat ajan saivat rokotteen.
Omistaja levitteli käsiään,ei kuulu mulle kuka ottaa rokotteen.

Omistajana on lähi-itämainen henkilö jolle vain raha ratkaisee ja voin kuvitella että rokotusta hakeneissa on paljon maahanmuuttajia.
Yrityksen liikevaihto 13 miljoonaa Euroa ja nostettu osinko 2 miljoonaa Euroa.

Aika tuottoisaa omistaa Svea Vaccin!

noname
noname
16.2.2021 17:48

Turha koittaa kommentoida, kun viesti poistetaan kuitenkin, jos koitat olla kriittinen järkevästi, etkä kirjoita koronatorneista tai mikrosiruista. Läskiämpäri kumisee jne.

Dan Wesson
Dan Wesson
17.2.2021 07:50

Ennen rokottamista aion vaatia sen suodattamista, jotta mikrosirut jäävät pois. Siihen käy hyvin Pirkka ruskea kahvinsuodatin Eipä häiritse mikrosirut ja Bill Gatesia vituttaa, kun ei pysty seurailemaan tekemisiäni. Tai ohjelmoimaan ajatuksia päähäni.