Viime vuotisen huoltoasemamurhan käräjät alkoivat

Kuularuiskulla saatiin autoon ilmanottoaukkoja. Ja kuskin penkillä istuvalle miehelle aivoaukkoja.
Tukholman eteläpuolella Huddingessa viime vuoden tammikuussa tehdyn huoltoasemamurhan oikeudenkäynti alkaa näillä näppäimillä. Syytettyjen penkillä istuu monenlaista hiihtäjää. Yksi murhamies on hiihdellyt Suomesta asti.

Kungens Kurvassa Cirkle K-vilkkaan huoltoaseman pihalla tapahtunut murha sai valtavaa huomiota. Tapahtumien kulku tammikuun 18. päivä oli suurin piirtein seuraava.

Nainen oli odottelemassa huoltoasemalla kyytiä. Kun kuski saapui pihaan ja nainen käveli auton luokse, niin ilman lyijypitoisuus muuttui raskaanpuoleiseksi.

Nainen sai osumaa jalkoihin, selkään ja päähän, mutta ihmeen kaupalla selvisi hengissä. Autossa istui kaksi miestä, joista toisen kohdalla jouduttiin aloittamaan haikean hoosiannan harjoitukset. Mies sai yhdeksän osumaa, joista useimmat osuivat päähän.

 

Autossa ollut toinen mies pääsi jollain tavalla luikertelemaan karkuun. Auton ulkopuolelle ammuttu nainen oli miehen vaimo. Mies konttasi lähipensaikossa, kunnes ampujat poistuivat paikalta ja mies palasi auttamaan vaimoaan. Tämä mies oli poliisin mukaan varsinainen kohde.

Esitutkintapöytäkirja on mielenkiintoista luettavaa. Epäilty ampumakerho ei ole käytännössä vastannut poliisin yhteenkään kysymykseen millään tavalla. Kaikki syytteet kiistetään. Mitään ei olla nähty, mitään ei olla kuultu eikä tiedetä mistään mitään.

 

Koko juttu nivoutuu samalla monen muun kuuluisan rikosjutun alle. Ampumisjuttu on yhteydessä nyt meneillään olevaan kidnappausjuttuun, jossa kiinniotettuna on mm. somalialainen kulttuurihenkilö eli räppijätkä Yasin Byn. Samassa vyyhdessä on ollut tutkinnassa useita mutakin murhia, murhan yrityksiä ja muita vakavia rikoksia.

Joka tapauksessa tällä kertaa käräjäoikeuden höylätyllä penkillä istuu murhasta epäiltynä Jonas El Gourari ja avunannosta murhan yritykseen epäiltynä Mikael Emil Lehtisalo (on kyllä umpiaito suomalainen) ja Ismail Rasuli.

Pari muuta jorkkia syytetään rikoksen suosimisesta, sillä ampuma-autoa, jota käytettiin, ilmoitettiin varastetuksi ennen tapahtumaa. Tollot käyttivät siis kaverin autoa tapahtumassa, joka ilmoitettiin varastetuksi.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Multikulturellia rikollisuutta

Onko aivan Impivaarasta asti lähtenyt Ruotsiin talkoisiin vai kuuluuko paikallisiin ruosu- lahjakkuuksiin?

Ei pitäisi suomalaisten sotkeentua matujen juttuihin mutta niin vain tekevät koska multikulti on POP suomalaisen nykyaivopesun mukaan.

Keijo Imailija

Mikael Emil Lehtisalo (Norsborg)
23-årig man

Tuollaista löytää Google, eli eiköhän kyseessä ole ihan Ruotsissa syntynyt veijari.

juhaII

Pääministeri Stefan Löfven (s) on todellakin ”tehnyt Ruotsista paremman”! Nimittäin Euroopan toiseksi vaarallisimman maan heti Ukrainan jälkeen, joka kaiketin on yhä sodan kaltaisessa tilassa.

Qroquius Kad

Tämä asiahan käsiteltiin jo viikonloppuna! Kyse oli siis siitä, että Imperialistinen Roistovaltio Ryssä yrittää mustamaalata Ukrainaa väittämällä sitä muka rikollisemmaksi kuin Ruotsi.
Blogi-isäntämme vahvisti asian.

pöh

Rasmus Rasisminvastustelija sanoisi että ihkut matuliinit on saanut huonoja vaikutteita suomalaiselta.

jupi

piti maahantuoda osaavaa työvoimaa, niin tuli homma hoidettua loppuun asti.

Anna-Maria Korhonen

*… ja avunannosta murhan yritykseen epäiltynä Mikael Emil Lehtisalo (on kyllä umpiaito suomalainen)… ”

No, mutta suvakit aina väittävät, että kaikki suomalaiset ovat rasisteja. Matujengissä viihtynyt Lehtisalo osoittaa kyllä nyt tämän väitteen vääräksi.

Daavidin poika

Kuka noista on Suomesta hiihdetty Ruotsiin.? Lehtisalolla on ainakin vakituinen osoite Ruotsissa.

Johan Steel

Onko sukua Markooliolle?

Ellun Kana

Markoolio on Lehtosalo.

Tämä rikollinen voisi muuttaa nimensä Mehdisaloksi.