Bussipysäkillä Märstassa tunnelmaa; pensaikkoon raato

Jotkut gangsterienväliset ovat sellaista lajia, että niissä ei ole mitään kunnioitusta sivullisia kohtaan. Poliisi julkaisi nyt bussin valvontakamerakuvaa Märstassa viime lokakuussa sattuneesta bussipysäkkimurhasta, jonka tutkimukset eivät etene.

Tapahtumat perjantaina lokakuun 2. päivänä puolenpäivän aikaan Tukholman pohjoispuolella Sigtunan kunnan Märstassa, tarkemmin ongelmalähiö Valstassa, lähtivät rullaamaan siten, että muuan 23-vuotias gangsterinalku oli matkalla kaupunkibussilla Märstasta parin kilometrin päähän Valstaan.

Kun gangsteri astui bussista ulos, niin lähistöltä juoksi naamioitunut mies, joka avasi tulen gangsteria kohtaan. Useita lentolaukauksia, joissa oli sen verran osumatarkkuutta, että kohdehenkilö sai jättää maanpäällisen vaelluksen bussipysäkin välittömässä läheisyydessä olevaan pensaikkoon.

Samalla ovenavauksella bussista poistunut sivullinen välttyi osumilta vain hyvän onnen ansiosta. Joidenkin tietojen mukaan kohde ehti kaivaa itsekin aseen esille, ja ampua muutaman laukauksen, mutta koska poliisi on hyvin vaitelias tapahtumien tiimoilta, niin tästä ei ole varmuutta.

Osallisuudesta murhaan oli kiinniotettuna aiemmin syksyllä nainen, mutta hänet on päästetty vapaaksi todisteiden puutteen vuoksi. Naista ei epäilty varsinaisesti ampumisesta. Poliisi toivoo nyt oheisen filmin perusteella silminnäkijälausuntoja.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T
T
26.2.2021 19:26

Märsta….Mitähän tuosta on lentokentälle, muutama kilometri. Pistooleissahan ei ole tehoa kovinkaan paljoa, mutta kävi mielessä että jos ammuntaa harrastetaan kiväärillä, väärään suuntaan yläviistoon suuntautunut harhalaukaus voi olla riskitekijä lentoliikenteelle.

Patriootti
Patriootti
26.2.2021 19:44
Vastaa...  T

Ei ne persereijät välitä niistäkään.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
27.2.2021 10:16
Vastaa...  Patriootti

Onneksi.
Muutenhan ne ottaisivat iltahuvikseen alkaa ammuskella kohti laskeutuvia matkustajakoneita.

Saattavat nuo senkin vielä keksiä, kunhan aikansa saavat huseerata näiden köykäisempien kohteiden kanssa.

juhaII
juhaII
26.2.2021 20:58

Ruotsalaisessa ”kulttuurien kehdossa” meno on aivan samanlaista kuin Brasiliassa! Tulleneeko halvaksi kun svenssonien ei tarvitse lähteä turistimatkalle Pelen syntysijoille?

Islam on syöpä
Islam on syöpä
26.2.2021 21:45

Niin, mitähän se Stubido aikoinaan vastasi Trumpille Ruåtsista…

Moonman
Moonman
26.2.2021 23:28

Onneksi oli pensaikko jälleen vieressä. Nuorukais-raukat raahautuvat aina pensaikon juureen kuolemaan kuin haavoittuneet jäniksenpoikaset

rocky
rocky
27.2.2021 09:04

Jo on ihme jos kukaan ei tuosta videosta tunnista.

Daavidin poika
Daavidin poika
27.2.2021 13:17

Tietääkö kukaa, että onko näillä ulkomaalaisilla gangstereilla oma niin sanottu ”Lohko” paikallisilla hautausmailla Ruotsissa.?

Kaupunki missä minä asun Suomessa, niin täällä on oma lohko hautausmaalla näille lähi-idän vainajille. Täällä ei kuitenkaan nuo kuolemat liity ampumiseen tai muuhun rikollisuuteen. Mutta oma iso lohko on kuitenkin. Ilmeisesti heidän usko ei hyväksy sitä, että heidän vainaja haudataan kristinuskon omaavan viereen. Kolmen hautakiveä on tällä hetkellä heidän omassa lohkossa.

pzkw
pzkw
28.2.2021 13:37
Vastaa...  Admin Pt-media

Luultavasti iskis kauhea paskahätä kesken juoksulenkin juuri tuollaisen kohdalla.