Poliisi joutui käyttämään asetta tarkistuksen yhteydessä

Tukholman poliisi joutui Vällingbyssä hetki sitten tilanteeseen, jossa se joutui ampumaan ainakin yhtä henkilöä. Henkilöön osui useita laukauksia.

Poliisi oli suorittamassa Grimstan alueella Vällingbyssä luultavasti jonkinlaista henkilötarkistusta, kun tässä yhteydessä tilanne jollakin tavalla räjähti käsistä. Poliisi ei ole kertonut tarkemmin tapahtumien kulusta, vain se on tiedotettu, että poliisi ampui ensin varoituslaukauksia, ja sen jälkeen henkilöä jouduttiin ampumaan useilla laukauksilla.

Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä, että henkilö on yrittänyt hyökätä poliisin tai poliisien päälle aseistautuneena.

Ammuttu henkilö on viety sairaalaan eikä hengenvaaraa kerrota olevan. Ampumisen yhteydessä lasinen bussipysäkki rikkoontui. Alue on eristetty ja tätä kirjoitettaessa poliisihelikopteri on pyörinyt Vällingby – Råcksta- alueella ainakin 45 minuuttia yhteen putkeen.

 

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kilttimies

“… poliisihelikopteri on pyörinyt Vällingby – Råcksta- alueella ainakin 45 minuuttia yhteen putkeen.”

Yks kaunis päivä ne keksii ampua hyrrän alas, kun se alvariinsa taivaalla säksättää. Uusruotsalaisilla on kaikesta päätellen rynkyt yms. tarpeellinen.

Poliisihenkilöt Ruotsissa varmaan jo deaktivoivat tussareitaan, kun yksi sortui ihmisoletettua kohti pamuttamaan, ennenkuulumatonta.

Pah

Ohhoh! Ennen kuulumatonta! Eikös tämä ole jo aika suora hyökkäys islamia ja allahin kunniaa kohtaan?

Tämän on pakko olla rrrrrrrrrrrrasismia!!! Ettei vaan se melu olisikin uunin luukkujen kolinaa!! Nyt BLM ja Antifa väki herätys!!!

Törkeyden huippu että kehitysmaiden oikeauskoisia kunniavieraita tuolla tavalla Poliisien toimesta pyssyillä sohotellaan. Joku raja tuossa pitää olla keitä sitä ammuskellaan!

Saas nähdä mikä “Ulina” tästä “Natsismia ja Fasismia” huokuvasta “Rasismista” matupatjasuvakkien piireissä vielä kehkeytyy.

Veikkaan että pian ei hyvä heilu. Normi ruotsalaisten kannattaisi varmaankin piiloutua koston pelossa perunakellareihin ja pysyä siellä.

Big l

Olis pitäny polvistua ja osoittaa kunnioitusta henkilö oletetun hepulia kohtaan

Pah

Veikkaanpahan vaan että toi on niin totta! Elikkä kunnioittava polvistuminen jäi “natseilta” taas kerran puuttumaan ja seuraukset ovat sit tietenkin sen mukaiset!

Mitä muuta tämän tyyppisestä asetelmasta voidaan ylipäätään odottaa?

Mikäli USA:n BLM- Antifa demokraattien logiikkaa sovelletaan SJW-hengessä niin moinen polvistumatta jättäminenhän on ollut itsessään äärimmäisen loukkaava, tahallisen provosoiva teko ja siitä seurannut natsien ammuskelu täyttää tahallisen murhan kriteerit!

Nyt vaan odotellaan käykö Ruotsissa samoin kuin USA:ssa on totuttu näkemään..

Åkenpoika

Henki meni… “Uppdatering 28 februari klockan 08.20 Mannen, som är i 60-årsåldern, har konstaterats avliden på sjukhus. Anhöriga är underrättade.”
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/februari/27/27-februari-2126-ovrigt-stockholm/

Daavidin poika

Radioni kertoi minulle, että vainaja olisi kuusikymppinen jorkki. Ei kyllä viittaa lähi-itään. Eikös nämä lähi-idän sotilaat tapaa olla 13-30 vuotiaita. Tilanne on ollut kyllä todella erittäin paha koska Ruotsalainen poliisi ampuu kuolettavasti.

Jos useampi poliisi on ampunut, niin miten selvittävät sen että kenen pistoolista se kuolemaan johtanut panos on lähtenyt.? Sinänsä mielenkiintoinen tapaus, varsinkin kansalaisuus kiinnostaa.

Åkenpoika

Tuolta löytyi nimi ja syntymäaika. Ruotsalainen gubbe 64 v.
https://www.flashback.org/t3308807p11