Kuusikymppinen mies kuoli eillisiin poliisin luoteihin

Niin siinä kävi, että eilen illalla poliisin ampuma mies menehtyi saamiinsa ampumavammoihin Karoliinisessa sairaalassa.

Poliisin tiedotteen mukaan menehtynyt henkilö oli noin 60-vuotias mies. Tapahtumien kulku on lyhykäisyydessään se, että poliisi oli pysäyttänyt miehen liikenneratsiassa ja tässä yhteydessä papparainen oli kaivanut aseen esille ja uhannut poliisia.

Poliisi käskytti, ampui varoituslaukauksen ja lopulta toimintatulta, jotta seniori saatiin rautoihin. Ja sittemmin lautoihin.

Ammuttu mies on kantaruotsalainen mies. Mitään tarkempaa tietoa ei ole, että miksi hän kaivoi aseen esille poliisia kohti. Miehellä ei ole mitään erityistä rikoshistoriaa.

 

Kannattaa muuten tässä yhteydessä huomata eräs toinenkin melko samankaltainen juttu. Kuun alussa 6. helmikuuta Luleåssa ammuttiin niin ikään ruotsalaista papparaista, joka kuitenkin tässä tapahtumassa selvisi hengissä.

Poliisi oli pysäyttänyt liikenneratsiaan autoilijan ja kun toinen poliiseista oli seisonut pysähtyneen auton edessä, niin autoilija oli päättänyt lähteä karkuun. Poliisi lensi konepellin kautta kinokseen. Tässä yhteydessä toinen poliiseista ampui pakenevaa miestä, joka sai pikku nirhaumia.

Tässäkin tapauksessa miekkonen oli lähempänä omia hautajaisiaan kuin napanuoran katkaisua.

 

Odotamme mielenkiinnolla “white lives matter” – liikehdintää poliisiväkivaltaa vastaan. “Lopettakaa papparaistemme ampuminen!”.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Antti Tifa

Miksi dialogipoliisi ei toiminut ? Eikö partiossa ollut puhejudon taitajaa ?

Huru-ukko

Uhrina eli rikosepäilyn kohde oli kalpeanaama. Niiden kanssa ei tarvitse neuvotella. Se on tulta munille!
Eli papparaisilta åuuttui suojaväri.

Åkenpoika

Hetken googlailujen perusteella tämä “Peter” on ns. poliisin vanha tuttu! Useita tuomioita taustalla. https://www.flashback.org/t3308807p3        

Taas tuli tilaa yhdelle killisilmälle!

Nykyään kun valepoliisit ja valepostinkantajat (aidoissa vetimissä) tekevät katusulkuja ja tunkevat papparaisten ja mummojen kotiin niin ei ihme jos joku ukko on aseistettu ja epäluuloinen.

Jos autossa taas olisi istunut allaoleva kalashnikovkillisilmä niin poliisi ei olisi edes pysähdyttänyt:

https://www.expressen.se/nyheter/magda-gads-dagbok/krigaren-hoppas-att-talibanerna–tar-over-snart-mycket-battre/

Anna-Maria Korhonen

Ensin Suomeen tulee Hooverin apu, sitten Bill Haley et Comets, Coka Cola, Elvis, spagettiwestern, jenkkipurkka, Dallas, Dynastia, Euroopan Yhdysvallat etelästä tulevien siirtolaisvirtoineen ja kulttuurin monimuotoistumisineen sekä oman mannerlaatan ulkopuolelle suuntautuneine sotilasoperaatioineen. Viime aikoina myös poliisin toiminta on alkanut muistuttaa jenkkipoliisin toimintaa. Ensin ammutaan ja vasta sitten kysytään. Tai jos jossain nähdään jotain asetta muistuttavaa, raskaasti aseistautunut poliisi eristää koko korttelin ja varmuudeksi myös pari viereistäkin. Toisaalta siirtolaisvirtojen ansiosta myös rikollisuus on vastaavasti lisääntynyt ja raaistunut. Turvapaikkaa kaipaisi pohjoismainen kodikas ja turvallinen idylli, jossa ovia ei tarvinnut lukita kirkonkylällä käydessä ja poliisit olivat lupsakoita “reinikaisia”.

Kilttimies

Turhauttaa, että tämä olikin valkoinen ääliö.

pah

Valkoinen ja “valkoinen”.. Missä ne “valkoisten” ja “mustien” ja meidän muiden hieman epämääräisempien varttimutiaisten tarkempi raja sitten lieneekin?

Itse veikkaan että kyseinen ääliö ei oikeasti ollutkaan “valkoinen” kuten tässä virheellisesti syyllistetään. Jos ei ole ihan “pikimusta” niin sittenkö kyseessä onkin “valkoinen”?

comment image

Jotta valeuutisepäilyiltä vältyttäisiin niin ehkä näiden epämääräisten väritermien heittelyyn tarvittaisiin asiaan kuuluvaa standardointia.

Daavidin poika

Sitä saa mitä tilaa. Olisi vain totellut virka vuorossa olevan poliisin käskyä niin olisi vielä henkikulta tallessa. Eipä pääse hän nyt kehumaan kavereille, että määä sanooon niiiille.

Jää vain nähtäväksi, että mikä sotku tästäkin tapauksesta syntyy.? Taitaa myös tämä sluta skjuta kampanja mennä hautaa tuon typerän kuuskakkosen kanssa.

No: Hyvää matkaa kuitenkin, minne ikinä oletkin matkalla.

juhaII

Ei ole kovin viisasta “esitellä” poliisille asettaan olipa se sitten luvallinen tai luvaton. Kummallisia tapauksia. koska ne ovat harvinaisia niin iän kuin rodunkin suhteen!

Jos nimittäin ovat uusruotsalaisia niin sehän kuuluu ohjel’maan siinä missä kotoutuminenkin” kaikkine kolttosineen, josta pääministeri Stefan Löfven suorastaan saa jonkinlaista kieroutunutta mielihyvää. Ainakin se on mieluisempaa kuin Jimmie Åkessonin pärtän näkeminen. Ja vielä pahempaa. Kuunteleminen!

blm aktivisti

ACAB! Tappajapoliisit rautoihin! Kaikki kadulle mielenosoitukseen!

Eikun jaa se ammuttu olikin valkonaama, unohtakaa koko juttu.

puosuvaari

Niinpä, sai mitä ansaitsi, ei mehua ja pizzatarjoilua kuten mamu-rikolliset…

Ei-lakimies

Kuusikymppinen on myöhäiskeski-ikäinen. Ei papparainen.