Miten salaliitto syntyy ja kehittyy?

Olen viime aikoina perehtynyt erilaisiin salaliittoteorioihin. Tai tarkemmin ilmiöön, joka pyörii salaliittojen ympärillä. Kun tietty joukko ihmisiä lyö päänsä yhteen sosiaalisen median keskustelupalstalla, niin loppujen lopuksi on äärettömän vaikea erottaa, että kuka on provo eli trolli ja kuka uskoo siihen salaliittoteoriaan ihan tohkeissaan.

Viimeisimpänä hauskana salaliittona nousi esille ruotsalaisten foliohattujen eräällä sosiaalisen median keskustelupalstalla käyvä kuhina, jossa keskustellaan Tukholman yläpuolella viime aikoina lentäneestä mystisestä lentokoneesta.

Kyse on siitä, että viime päivinä Tukholman yllä on todellakin pyörinyt öisin mystinen lentokone. Kone sahaa ees taas kaupungin yllä. Itse kiinnitin huomiota tähän lentokoneeseen ensimmäisen kerran viikko sitten ja viimeksi viime yönä kone pörräsi pitkän pätkän Luoteis-Tukholman yllä. Koneella on millintarkka lentoreitti, se käy kääntymässä jossain Järfällan yläpuolella, palaa takaisin kohti Tukholman keskustaa ja kaartaa taas takaisin kohti Järfällaa.

Alla kuvassa Flightradarista otettu kuvakaappaus, jonka otin viime yönä noin klo 00.30. Siihen on piirtynyt lentokoneen lentoreitti Tukholman koillispuolella. Koneen lentoalue kattaa Järvan alueen, Spångan ja Alvikia.

 

Kone on Flightradarin mukaan lähtenyt liikkeelle Jönköpingistä, josta se lensi suoraan Tukholmaan. Kun ”kartoitus” oli tehty, niin kone suuntasi takaisin kohti Jönkkää. Kuva alla  koneen laajemmasta lentoreitistä.

 

Kone on pieni muutamapaikkainen Piper ja sen lensi melko matalalla korkeudella, en osaa arvioida korkeutta, mutta ehkä joitakin satoja metrejä. Koneen eroittaa maasta kuitenkin selvästi.

 

Foliohattujen palstalla koneen lento on aiheuttanut sähkötällin! Varsinkin kun Tukholman yllä esimerkiksi eilen samaan aikaan ei ollut Flightradarin mukaan muita koneita.

Teorioita on monenlaisia. Ensinnäkin on ne perinteiset teoriat kemikaalivanoista. Foliohattujen mielestä kone ruiskuttaa maahan… no sakeudesta riippuen koronavirusta, hullunlääkettä, psykedeelistä kamaa, syöpää ja sitä rataa. Kukin foliohattu panee parastaan.

Kemikaalivanathan ovat vanha foliohattu. Mutta eniten huvitutti keskustelupalstojen uudet ilmiöt. Kone tsekkaa jotain 5G-juttua. Tämä oli aika suosittu teoria. Jotkut olivat sitä mieltä, että se tutkii jotain 5geen vaikutuksia ja LENNOT TEHDÄÄN SALAA JA ÖISIN SIKSI, ETTÄ IHMISET EIVÄT HUOMAISI SITÄ!! (Huomaa caps lock!)

5G-teoria oli suosittu siksi, lentoalueelle sattuu Kista, jossa on Huawei, Ericson ja muita sellaisia firmoja, joissa häärätään 5G-asioiden kanssa.

 

Kun on kunnon qanonisti, niin ilmaherruus on kirjaimellisesti kanoonissa. Qanonistien teoriaan mukaan kyse on tunnelisodasta ja Donald Trumpin klopalistien vastaisesta taistelusta. Lentokone kartoittaa alueittain ketkä ovat niitä klopalisteja. Ne paikannetaan ja aamulla musta Volvo – takaikkunat tummennettu – hakee klopalistit ja vievät heidät Quantanamoon teloitettavaksi.

Toisaalta tässä foliohattujen koulukunnassa oli paljon niitä, joiden mielestä kyse ei olekaan Trumpin joukoista, vaan: KLOPALISTEISTA!! (Huomaa caps lock!)

Klopalistit siellä kartoittavat jollain mystisellä kameralla niitä, jotka eivät käytä kasvomaskia ja jotka eivät usko koronaan. Voin sieluni silmin nähdä kuinka umpihulluimmat ovat vuoranneet asuntojensa ikkunoita foliopaperilla, että mystinen lentokone ei huomaa heidän olevansa koronakriitikkoja.

 

Se mikä on mielenkiintoista, niin satojen viestien ketjussa tuli aina silloin tällöin esille se, että mikä on lennon tarkoitus. Tästä huolimatta foliohatut jatkoivat yhä syvemmälle folioon kääriytymistä.

 

No mikä sitten oli lennon tarkoitus?

Melko arkinen juttu. Kone ei ollut ensinnäkään liikkeellä ensimmäistä kertaa vaan vastaavia lentoja on tehdään vuosittain. Tämä löytyy netistä jo ihan perus yksinkertaisella googlettamisella.

Kyse on energiayhtiö Fortum Kaukolämmön lennoista, jotka kartoittavat suurkaupungin lämpövuotoja. Kone on varustettu lämpökameralla ja se rekisteröi kaukolämpöverkoston mahdollisia lämpövuotoja suurkaupungin jättimäisestä putkiverkostosta. Lämpökamera pystyy kuvaamaan pieniäkin maanalaisia lämpövuotoja, jotka eivät näy ihmissilmälle katutasossa.

Tällaisia lämpökamerakuvauksia tehdään siksi, että suurkaupungin mittakaavassa lämpövuotojen paikantamisella säästetään isoja summia rahaa ja energian tuhlausta.

Asia on otettu esille Tukholman paikallislehdessä Mittissä esimerkiksi vuonna 2017. Tuolloin Fortumin informaatiojohtaja kertoi, että lennot tehdään talvisaikaan, jolloin lämpövuodot huomataan selviten. Kun lentosää on siihen sopiva, niin lennot tehdään öisin, koska Tukholman Bromman lentokentän liikenne lakkaa joka ilta klo 22.00. Eli silloin kaupunkialueella ei ole muita lentokoneita.

 

Huokaisivatko foliohatut helpotuksesta kun löytyi järkevä selitys? Ei tietenkään. Se, joka rohkenee kertoa tällaisen faktam, niin yhtäkkiä se ei olekaan faktaa vaan faktam_tarkistelija on valtamedian propagandaa imevä maatuska.

AVAA SILMÄSI, OTA SELVÄÄ ASIOISTA!! (Huomaa caps lock!)

 

Kuten alussa sanoin, niin on vaikea huomata, että kuka on puhtaasti provomielessä liikkeellä. Joidenkin pahimpien öyhöttäjien Facebook-profiilien perusteella voi kuitenkin päätellä, että onko kyse trollista vai ei.

Jos profiilissa on pitkään jatkunutta huuhaata milloin mistäkin energiahoidoista ja kiviparannuksista, niin silloin melko varmasti tietää, että henkilö on altis tällaisille ”mystisten lentojen” salaliitoille. Siihen ympärille muodostuu samanmielisistä se kuuluisa kupla, ja sitä on vaikea murtaa.

 

Kuplat ovat vaarallisia, sillä niistä on vaikea päästä ulos. Vähän kuin Volkswagen kuplasta.

Subscribe
Notify of
guest
60 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Klonkkari

Ja punaisesta kuplasta on suorastaan mahdotonta päästä ulos.

Antti-Rinne-990x556.jpg
Vittuuntunut Stadilainen

Varmaankin iso osa noista teoreetikoista on trolleja tai vain pitämässä hauskaa. Monet esim. ufo-salaliittoteoriat ovat erittäin hauskoja ja mielenkiintoisiakin.

Voisin tässä keksiä ja esittää täysin umpihullun teorian valehtelematta kertaakaan. Riittää kun asiat kertoo ja niitä yhdistelee riittävän epämääräisesti vihjaillen.

Mutta toinen puoli asiassa on se, että ”salaliittoteoriaa” huudellaan usein kun ei ole mitään vasta-argumentteja, suvakkien ja muiden toimesta. ”Salaliittoteoriasta” on tullut samanlainen ”argumentti” kuin aiemmin rasistista, fasistista, antisemiitista, ja putinistista.

Kaikki tälläiset ilmiöt ja asiat kannattaa aina tutkia kunnolla ennen kuin innostuu levittämään niitä, olen varma että niitä osittain levitellään täysin tarkoitushakuisesti ja ammattimaisesti.

mummeli

Kemikaalivanat on ihan käytännön arkipäivää. Niillä tosin pidetään mm. aurinkolomakohteissa pilviharsot pois taivaalta. Tosin mikään ei estä levittämästä mitä tahansa kemikaalia ja tässä yhteydessä salaliittoteorialla käsitykseni mukaan viitataan siihen että joku uskoo että jollakin taholla on intresseissä levittää haitallisia kemikaaleja, kuitenkin siten että touhu tehtäisiin ikäänkuin salassa tavoitteena altistumisen aiheuttamien pidempiaikaisen haittavaikutusten saavuttaminen ilman että vastuupuolta voitaisi tuon ajan takia osoittaa.

5G verkoissa taas kyse on ihan perus signaaliteoriasta ja aaltointerferenssistä. Koska verkon taajuus on korkeampi kuin aiemmissa versioissa, signaali ei läpäise fyysisiä esteitä kovin tehokkaasti, joihin lasketaan myös ilmassa leijuvat molekyylit. Tästä johtuen tukiasemia on oltava tiheämpään ja signaalin voimakkuus lähetysasemasta korkeampi. Jälleen kyllä teoria mahdollistaa signaalinen tehon moninkertaistumisen niiden sopivasti kohdatessa yhteisessä pisteessä, ikäänkuin valtamerellä syntyvät jättiaallot (ei tsunami), aina sinne foliohatullakin suojaamattomissa oleviin voimakkuuksiin mutta tässä kohden ollaan samassa tilanteessa kuin kemikaalivanojen suhteen.

Jos on yhteiskunnasta erittäin paha käsitys ja siihen päälle vielä se kuinka itse ns. epäkohtia vastaan taistellessaan uskoo olevansa järjestelmän vihollinen, voi toki alkaa uskoa että näitä mekanismeja käytetään sitten itsensä vahingoittamiseksi. Huomioitava on kuitenkin että yhtä, tai muutamaakin henkilöä on koneiston toimesta paljon helpompi riepotella ihan virkamiesvoimin kuin vaarantaa samalla koko yhteiskunta käyttämällä ym. menetelmiä pientä ihmisryhmää hiljaisena pitääkseen.

Tietysti muitakin motivaatioita voi löytää kuten human depopulation jne. Vain mielikuvitus on lopulta rajana. Se on kuitenkin todettava että salaliittoteorioita on aivan todellisuudessa paljastettu, no salaliitoiksi… Tai kai ne on siinä vaiheessa enää vain liittoja kun eivät ole salaisia eivätkä teorioitakaan. Eli vähän kuin vaikkapa SAK. Heh..

Jotenkin tuntuu että Paavolla on nyt itsellä alkanut piinata tämä salaliittoteoria-teoria jopa enemmän kuin teoreetikoilla itsellään. Toki kyrsitystä aiheuttavaahan nuo sössötykset pitkin verkkoa ovat mutta ei Paavo oteta nii itseemme noita. Siellä pauhatkoon, flat earth ystävineen.

Pelle Hemppainen

Viesti meni perille. Valtamediaan, poliitikkoihin ja virkavaltaan pitää siis luottaa, mutta ennen kaikkea… PT-mediaa ei siis tarvita mihinkään.

Mito Islam

Kyllähän Paavoa tarvitaan, pitämään yllä oikeaa viholliskuvaa, vihulaisia ovat kuukerit ja ählyt jotka keksivät ominpäin siirtyä tänne pussinperälle. Niistä kun päästään eroon niin kalja on kylmenpää, kilju käy nopeammin ja linnut laulaa kauniimmin.

Mito Islam

Ei varmaan kannata selvittää mitkä järjästöt siellä Afrikassa huseerasi -10 luvun puolivälissä markkinoimassa Eurooppaa onnelana, eikä kenelläkään täällä Euroopan päässä tervetuloa toivottajista ole mitään kytköksiä minnekään 😂 Kaikki poliitikot ja muut herrathan ajattelevat vain kansan parasta ja oman tai hyvävelikerhon etujen ajaminen ei edes juolahda mieleen. Mikään ei liity mihinkään ja elämä on vain sattumien summa.
Ennen vuotta-14 jäppistä tuli suht tasaisena virtana, vaan sitten päättivät lähteä isolla porukalla, aivan sattumalta tietenkin🤣

Mito Islam

Jos niin kovasti kiinnostaa, niin otapa ihan itse selvää, ei tälläisen harhaatikon höpinöihin kannata uskoa 😂
Varovasti sitten siellä kaninkolossa, siellä ne liskot, lapsia syövät satanistit ja onttoa maata asuttavat natsit lymyävät🤣
Vakavasti puhuen taitaa niin yleinen kongitiivinen dissonanssi pukata jos ei nyt otsalohkossa niin ainakin liskoaivojen puolella, kun samat puhuvat päät ja media ovat kusseet maahanmuuton suhteen kansalaisia silmään vuosikausia niin nyt samat tahot kertovatkin koronasta Jumalan totuuden, johan sitä vähemmästäkin alkaa etsimään kohdetta johon purkaa pahaa oloaan, ”salaliitto teoreetikko” taitaa merkitä sinulle samaa kuin”rasisti” suvakolle😮

Mito Islam

Kirjoitusvirhettä

Kaanonit kaakkoon

Pitänee nyt kysyä Paavon asiantuntevaa mielipidettä monen mieltä askarruttavaan kysymykseen, että aiheuttiko toimistopalot WTC7 -rakennuksen romahduksen 11.9. 2001 niinkuin virallinen selitys kertoo. Sehän olisi ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa tapaus, jossa teräsrunkoinen (47-kerroksinen) toimistorakennus romahtaa kasaan lähes vapaan pudotuksen nopeudella.

Ilmari

Minustakin olisi aivan hullua ottaa kantaa WTC tornien romahtamiseen kun en ymmärrä teknisiä asioita.

Kannattaa miettiä ihan järkevästi: miksi virallinen selitys ei pitäisi paikkaansa? Kaikissa tuollaisissa asiakirjoissa on se puoli että jokainen asiasta ymmärtävä voi perehtyä siihen ja päätellä, voivatko johtopäätökset olla oikeita.

Kaanonit kaakkoon

Kysyin Paavota asiaa siksi, että virallisen selityksen epäilijät on yksiselitteisesti leimattu salaliittoteoreetikoiksi, vaikka viralliset selitykset rikkovat mm. luonnonlakeja. Hannu Yli-Karjanmaa piti (poismenoonsa saakka) ansiokkaasti asiaa monipuolisesti esillä. http://11syyskuu.net/119.htm

Ilmari

Kerrotko vielä tämän Yli-Karjanmaan pätevyyden.

Kaanonit kaakkoon

Veikkaisin että se on lähes Ilmarin tasoa, mutta jos halua itsestäänselvyyksien toteamiseen tohtoritasoista yliopistotutkimusta, niin tässäpä eräs: https://files.wtc7report.org/file/public-download/A-Structural-Reevaluation-of-the-Collapse-of-World-Trade-Center-7-March2020.pdf

K. Lehto

Ennen vanhaan, siis tosi vanhaan, monarkioiden aikaan, maailma oli rahvaalle paljon selkeämpi paikka. Toki aatelisten ja kuninkaiden maailmassa ja valtiopolitiikassa oli paljon juonittelua ja salaisuuksia, mutta tavallinen rahvas ei kantanut huolta salaliitoista. Rahvas tiesi kuka hallitsee ja mitä ja tiesi oikeuksistaan ja rajoistaan.
Demokratia tarkoittaa vain sitä, ettei rahvas enää tiedä sitäkään vähää.
Ennen vanhaan, siis tosi vanhaan, monarkioiden aikaan, maailma oli rahvaalle paljon selkeämpi paikka. Toki aatelisten ja kuninkaiden maailmassa ja valtiopolitiikassa oli paljon juonittelua ja salaisuuksia, mutta tavallinen rahvas ei kantanut huolta salaliitoista. Rahvas tiesi kuka hallitsee ja mitä ja tiesi oikeuksistaan ja rajoistaan.
Demokratia tarkoittaa vain sitä, ettei rahvas enää tiedä sitäkään vähää, mutta tyrannit eivät enää tyydy pelkästään hallitsemaan rahvasta, nyt he haluavat määrätä myös sen mitä rahvas saa ajatella ja tuntea.

Last edited 3 vuotta sitten by K. Lehto
rellinen

Lentopetroli ja alumiinisilppu = pommi.

Kaanonit kaakkoon

Sieltä WTC7:stä puuttui ainoastaan lentopetroli ja alumiinisilppu, eikä noilla kokonaista toimistotornia maan tasalle räjäytetä.

Fatwantarkistaja

Kaanonit. Nyt heitit hyvän! En avaa yhtään enempää, tuo oli niin loistava salaliittoteoria.

kuli

Siis mikä on tajun pointti tässä kaikessa? Yrittääkö taju selittää, että maailmassa ei enää tapahdu salaliittoja eli siis kahden tai useamman henkilön juonittelua rikoksen suorittamiseksi? Tottakai aina on ollut hörhöjä ja tulee olemaan, mutta jotenkin tuo tajun salaliitto sössötys on saanut jo naurettavat piirteet. Salaliittoja on aina ollut ja tulee aina olemaan. Se riittääkö sitten oma arviointikyky arvioimaan mikä on realistinen teoria on sitten tietenkin toinen asia.

Anna-Maria Korhonen

Mietin vain sitä, mitä tapahtuu, kun luottamus valtaapitäviin ja valtamediaan alkaa horjua. Kautta ihmiskunnan historian kriisiaikoihin on liittynyt erilaisten huhujen leviäminen ja kriisin eri osapuolet ovat niitä myös tarkoituksella levittäneet vastapuolen heikentämiseksi ja nujertamiseksi ja oman aseman parantamiseksi. Ihmiset, joiden ymmärrys on ollut rajallinen samoin kuin mahdollisuudet hankkia adekvaattia tietoa, ovat vaihtelevasti tarttuneet näihin huhuihin.

Voisiko tämä aika sitten olla poikkeus. Ainoa ero lienee se, että huhut eivät enää kulje suusta suuhun, vaan tilalle on tullut sosiaalinen media.

Ketkä sitten ovat nykykriisin osapuolet? Varmaa ainakin on se, että ns. valtamedia, eli suurimmat TV- ja radiokanavat, sanoma- ja aikakauslehdet nettijulkaisuineen on alettu nähdä voimakkaan puolueellisena, manipuloivana ja tietoa hyvin valikoivasti ja yksipuolisesti välittävänä.

Meille on pienestä pitäen opetettu, että elämme demokratiassa, jossa valtaa käyttää kansa, eli me itse. Tällöin herää kysymys, voiko valtamedia eristää itsensä vallankäytön epädemokraattiseksi toimijaksi, koska senhän pitäisi kuulua kansalle, meille. Onko demokratiaan sitten kuitenkin päässyt syntymään klikkejä, kuten suurpääoma, korporaatiot, puolueet, jotka kamppailevat äänestäjistä ja jotka hyötyvät tiedon muuntamisesta omaksi edukseen.

Jos otetaan tietoinen riski ja leikitellään hypoteesillä vielä hetkinen, niin voidaan kysyä, voisiko sama taho, joka kontrolloi valtamediaa, olla huomannut myös sitä kohtaan heränneen epäluottamuksen synnyttämät mahdollisuudet? Tai entä laajempi ulkopoliittinen ilmapiiri, jossa jonkun maan horjuvaa sisäpoliittista tilannetta pyritään häikäilemättä hyödyntämään.

Toisaalta heikko keskuvalta sinänsä synnyttää jos jonkinlaisia vallan tavoittelijoita myös oman kansan keskuudesta. Jotkut valitsevat agendansa sen mukaan, mihin itse uskovat, toiset sen mukaan, minkä katsovat vetoavan tyytymättömään kansanosaan ja kolmansille mantrat voi valita ulkomaa.

90-luku oli sekä lama-aikaa että henkisen heräämisen kulta-aikaa. Yhtäkkiä kirjakaupat olivat täynnä toinen toistaan ihanampia kirjoja enkeleistä, jalokiviterapioista, UFO:ista jne. Nämä kaikki ovat vahvasti subjektiivisia asioita. Ihminen on niissä hyvin vahvasti omakohtaisen kokemuksen ja oman uskonsa varassa. Kun kohtaa toisen samalla tavoin ajattelevan, vahvistaa tämä kohtaaminen myös omaa uskoa ja tunnetta voisi verrata rakastumiseen. Kukaan kolmas osapuoli tai suurempi joukko ei näe tai koe samalla tavalla.

Mitä saadaan, kun lasketaan yhteen horjuva luottamus valtamediaan ja vahvistuva luottamus subjektiiviseen informaatioon?

Voisin sanoa, että on tietysti valtavat mahdollisuudet henkiseen kasvuun, mutta myös tulla huijatuksi ja harhaanjohdetuksi.

Neuvostoliitto on kaatunut, ja sen merkitys ihmisiä toisin- ja samoinajattelevien leireihin jakavana ideologisena voimana on vetäytynyt taka-alalle. Poliittiset ideologiat ja ihmisten tarve jäsentää todellisuutta meihin ja heihin ja kuulua itse johonkin ryhmään, mielellään siihen, joka on oikeassa, ei ole kadonnut. Samoin tunne, että heihin kuuluvat jollain tavalla vastustavat meihin kuuluvien oikeassa oloa.

Eräällä tavalla 90-luku synnytti pasifistisen kasvissyöjän, joka ei halua lisätä omaa karmaa nousemalla esivaltaa vastaan. Kun tämä lammas sitten menettää luottamuksen esivaltaan, tarjoutuu hänelle White hats, joka tahraa kätensä vereen ja kaikeksi onneksi jossain tunnelissa, jolloin henkisen ihmisen ei edes tarvitse raakuuksia nähdä.

Sinänsä jalokiviterapia ja enkelit ovat ihania.

juhaII

Jos ”salaliitoksi” katsotaan poliitikkojen jo ennen vaaleja tehdyt hallituskokoonpanot, silloin kyseessä on todellinen salaliitto, johon sisältyy erilaisia ”lehmän kauppoja” mm. avustajiksi ja valtiosihteereiksi. Tietenkin myös työelämässä pätee samat ”lait” eli korruptio, jossa ilman minkäänlaisten kiintiöiden vallitessa paikan saa suhteilla sellainen henkilö, joka ohittaa selvästi koulutuksellisesti ja ammatillisesti pätevämmän hakijan.

Selväälkin selvempi salaliitto oli Julius Caesarin (100 BC-44 BC) salamurha, jonka yhteydestä on jäänyt elämään sanota: ”Sinäkin Brutukseni.”

Brutus oli Caesarin veljenpoika, ja osallistui salaliittoon tämän murhaamiseksi. Caesar sanoi viime sanoikseen nuo kuuluisat sanat nähdessän Brutuksen olevan murhaajien joukossa. Eikä siinä kaikki. Caesarin vaimo oli nähnyt miehensä salamurhasta enneunen ja kielsi kiivaasti miestään menemästä sovittuun tapaamiseen.

Kainuunkonkari

Noista ”chemtrail:eista” sen verran, että Italialainen senaattori vaati asiaa koskevan materiaalin salauksen purkua. Eli ei siis selvitystä, vaan dokumenttien salassapitomääräyksen purkamista ja niiden julkistamista.
https://naturalsociety.com/italian-senator-calls-declassification-chemtrail-documents/
Eli kenties ”Chemtrail” kysymys ei olekaan ihan niin ”foliohattuilua”, kuin monien on annettu ymmärtää.

Qroquius Kad

Ei se ole mikään salaisus. Kemikaalivanoissa päällemme ruiskutetaan vaarallista kemikaalia nimeltä divetymonoksidi:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Divetymonoksidihuijaus

Sen levitystapakin tunnetaan yksityiskohtaisesti:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Tiivistymisjuova.

Tuosta italosenaattorista en tiedä, mutta meillähän Annika Lapintie (vas.) on mm. luullut, että nettikaupoista voi ostaa Suomeen lupavapaasti sarjatuliaseita jos vain omistaa luottokortin,
ja että jos kaikki Itämeren yhdeksän rantavaltiota vähentäisivät päästöjään neljä prosenttia, Itämeren päästöt vähenisivät 36 %!

Axel Oxenstiernan sanat pojalleen eivät ole vanhentuneet vähääkään:
”Jospa tietäisit, poikani, kuinka vähällä järjellä maailmaa hallitaan!”

Fatwantarkistaja

Veteen voi tosiaan hukkua. Olisit jättänyt linkin pois, sillä se olisi saanut ihmiset kauhistumaan. Kuitenkin päättäjät ovat valmiita kieltämään sen. Ne on niin tolloja, että ne tulisi muurata seinään vuodeksi.

4%=4%

T

Arto Lauri oli tänään Levelissä. Jos pitää salamyhkäisistä liitoista, niin kannattaapi katsoa.

Tapio Pesola

Salaliittoja on varmasti, itseasiassa aivan tolkuttoman paljonkin. Sehän on nimittäin salaliitto, jos ja kun sovitaan tai tehdään jotain salassa. Tietenkin eri valtiot, valtiot keskenään ja lukemattomat muut tahot harrastavat tätä jatkuvasti. On sitten määrittelykysymys mitä salassa sovittuja asioita kunnioitetaan salaliiton nimellä tai esimerkiksi, että pitääkö suunnitelmalla olla jokin ikävä tarkoitus tai kuinka merkittävä sen pitää olla saadakseen salaliiton nimen. Toisaalta määrittelyongelmaakaan ei synny, koska ollakseen salaliitto me emme tiedä siitä. Joskus salaliitot paljastuvat vahingossa, tai ne paljastetaan vuosien päästä vaikkapa arkistojen avauduttua.

Salaliittoteoria on sitten asia erikseen. Siinäkin on kysymys asiasta, jota ei tiedetä, mutta jonka olemassaoloa kuitenkin ounastellaan. Ounastelut voivat osua oikeaan, mennä täysin pieleen tai jotain siltä väliltä. Aivan höpsöt salaliittoteoriat eivät tietenkään elä kauan eikä niihin moni usko, mutta toisaalta mitä enemmän teorian pohjaksi on viitteitä tai jopa todisteita, sitä uskottavampi se luonnollisesti on. Mielestäni maailmassa tapahtuu paljon sellaista outoa, mihin ajattelevat ihmiset kaipaavat selitystä. Kun kaikkeen ei löydy selkeitä selityksiä, niin kokonaiskuvan hahmottamiseksi faktoja täydennetään teorioilla, joille ei useinkaan ole suoria todisteita. On syntynyt salaliittoteoria.

Mitä helvettiä päällemme ruiskutetaan

Kemikaalilennot tehdään tosi korkealla, korkeammalla kuin tavalliset matkustajakoneet ja ruiskutukset käytettävät koneet ovat isoja matkustajalentokoneen kokoisia. Miten 5G tähän lentotoimintaan liittyy ?? Nuo kemikaalilennot ovat muuten vähentyneet koronan aikana, joskaan eivät ole loppuneet kokonaan. Vilkkain aika on koreapaineen eli helteiden aikaan kesäisin. Tuo kuvituskuva viitta ufoihin, joka on todella iso, jos ei isoin salaliitto, josta tosin on alkanut tihkua uutta tietoa jenkkien taholta. Löytyy valtavasti tietoa jos viitsii kaivaa vaikka ulkomaalaisista medioista, ihan niistä luotattavaista. Suomalainen media pitää niitä vieläkin vitsinä ja viimeisin paljastus on että Pentagonilla on hallussaan maan ulkopuolista materiaalia mm. Nitinolia (nikkelititaani) eli älymetallia.

Fatwantarkistaja

Miksi ne kertovat sinulle alumiinipölytyksistä? Taidat olla hierarkiassa todella korkealla, koska lentäjillekään ei syytä kerrota. Olet joku illuminaatin päällikkö, koska sinua ei ole tapettu. Pitäisikö tuommoiseen luottaa? Ei tule kesää tälle jätkälle ainakaan.

Sakari Rajamäki

Salaiitot ovat sinänsä aika vaikea aihe, sillä osa niistä pitää paikkaansa. Mutta mitä monimutkaisempi ja uskomattomampi saliliitto sitä todennäköisemmin se on huuhaata. Koska monet salaliittojen pointti on siinä, että valtamediat pitävät osaltaan niitä pystyssä, niin jos valtamediakin myöntää jotain salaliittoja kai me voidaan uskoa, että ne ovat oikeasti tapahtunet. Iltelehti kertoi kymmenestä toteutunees salaliittosta.

”10 salaliittoa, jotka olivat totta
12.10.2014 klo 10:30
Maailmalla liikkuu pilvin pimein salaliittoteorioita, mutta nämä 10 salaliittoa ovat myös oikeasti totta.
1. Mainilan laukaukset

Talvisodan marraskuussa 1939 sytyttäneet Mainilan laukaukset on esimerkki suomalaisten tuntemasta eräänlaisesta salaliitosta. Virallinen totuus Neuvostoliitossa oli pitkään se, että Mainilan laukaukset olivat suomalaisten ampumia. Nykyään myös Venäjällä tunnustetaan, että kyseessä oli Neuvostoliiton itse lavastama tykistöisku Mainilan kylään, jonka tarkoituksena oli saada Suomi näyttämään hyökkääjältä talvisodassa.

2. Operaatio Valkyyria
Adolf Hitlerin politiikkaa vastustaneet natsit yrittivät murhata hänet, mutta pommi-isku epäonnistui.Adolf Hitlerin politiikkaa vastustaneet natsit yrittivät murhata hänet, mutta pommi-isku epäonnistui.
Adolf Hitlerin politiikkaa vastustaneet natsit yrittivät murhata hänet, mutta pommi-isku epäonnistui.

Heinäkuun 20. päivän salaliitto 1944 eli operaatio Valkyyria oli epäonnistunut yritys murhata diktaattori Adolf Hitler ja nujertaa natsi-Saksan hallinto. Salaliittoon osallistuneet kolme korkea-arvoista upseeria aikoivat surmata myös valtakunnanmarsalkka Herman Göringin ja tuhoamisleirijärjestelmän organisoineen SS:n ja Gestapon päällikön Heinrich Himmlerin. Hitler selvisi lähelleen laukkuun sijoitetun pommin räjähdyksestä hengissä ja salaliittolaiset joutuivat telotetuiksi.

3. Caligulan ja Julius Caesarin murhat

15. maaliskuuta 44 vuotta ennen ajanlaskun alkua Roomaa hallinnut diktaattori Julius Caesar surmattiin senaatin kokouksessa Pompein Kuuriassa. Tikareillaan surmatyön tehneistä aristokraateista monia, erityisesti senaattori Brutusta, Caesar oli pitänyt ystävinään. Tänäkin päivänä suositun ”Sinäkin, Brutukseni!” -huudahduksen väitetään olleen Caesarin viimeiset sanat. Myös Rooman pahamaineinen keisari Caligula kuoli 29-vuotiaana salaliittolaisten tikariniskuihin vuonna 41.

4. Watergate-skandaali
Watergate-hotellin murto 1972 paisui yhdeksi Yhdysvaltain poliittisen historian suurimmista skandaaleista.Watergate-hotellin murto 1972 paisui yhdeksi Yhdysvaltain poliittisen historian suurimmista skandaaleista.
Watergate-hotellin murto 1972 paisui yhdeksi Yhdysvaltain poliittisen historian suurimmista skandaaleista.

Kesällä 1972 USA:n republikaanipuolueen agentit jäivät kiinni murtautumisesta kilpailevan demokraattisen puolueen päämajaan, eli Watergate-taloon. Tarkoituksena heillä oli asentaa salakuuntelulaitteita ja valokuvata asiakirjoja. Murron takana oli republikaanipresidentti Richard Nixonin uudelleenvalitsemiskomitea. Murtoon osallistuneet tuomittiin vankeuteen murrosta, salakuuntelusta ja osallisuudesta salaliittoon. Myös Nixon nimettiin osalliseksi salaliittoon, mutta tätä ei kerrottu julkisuuteen. Washington Post-lehden toimittajien ilmoitettua, että Valkoinen talo halusi vaientaa jutun, syntyi poliittinen kriisi, joka 1974 johti Nixonin eroon.

5. Britit yrittivät murhata Leninin
Britannia juonitteli V. I. Leninin surmaamiseksi 1917.Britannia juonitteli V. I. Leninin surmaamiseksi 1917.
Britannia juonitteli V. I. Leninin surmaamiseksi 1917.

Muutama vuosi sitten julkistettu sähke paljasti brittidiplomaatti Robert Bruce Lockhartin osallistuneen V.I. Leninin murhasuunnitelmaan pian Venäjän vallankumouksen jälkeen vuonna 1917. Britannia on lähes vuosisadan ajan kiistänyt osallisuutensa tähän salamurhahankkeeseen. Lockhart tuomittiin kuolemaan osallisuudesta salaliittoon, mutta hän pelastui myöhemmin vankienvaihdon ansiosta.

6. Abraham Lincolnin murha

Abraham Lincolnia vastaan laadittu salaliitto johti lopulta murhaan ja hänen kohoamiseensa lähes myyttiseen asemaan ja Amerikan kaikkien aikojen suosituimmaksi presidentiksi. Näyttelijä John Wilkes Booth surmasi Lincolnin 14. 4. 1865 Washingtonin keskustassa sijaitsevassa Ford’s Theatrerissa. Lincoln oli johtanut sisällissodassa pohjoisen joukot voittoon ja salaliittoon osallistui kahdeksan etelävaltioille uskollista henkilöä.

7. Neuvostoliiton vallankaappaushanke

Ryhmä vanhoillisia halusi elokuussa 1991 estää sosialismin uudistamisen ja Neuvostoliiton hajoamisen. Hätäisesti toteutettu kaappaus luhistui kolmessa päivässä oppositiopoliitikko Boris Jeltsinin ja kansan vastustukseen. Vangiksi otettu ja kotiarestiin laitettu, uudistuspolitiikkaa vauhdittanut presidentti Mihail Gorbatšov kuitenkin menetti valtansa ja Neuvostoliitto lakkautettiin.

8. 380 sopupeliä

Europol ilmoitti helmikuussa 2013 paljastaneensa laajan rikollisverkoston, joka oli järjestänyt sopupelejä eri puolilla Eurooppaa. Viiden viimeisen vuoden aikana Euroopassa oli pelattu peräti 380 manipuloitua jalkapallo-ottelua. 425 erotuomaria, pelaajaa, urheiluseurojen työntekijää ja ammattirikollista joutui tutkimusten kohteeksi ja 50 ihmistä pidätettiin. Europolin arvion mukaan kyseisen rikollisverkoston taustalla vaikutti Aasiasta käsin toimiva järjestäytynyt rikollisorganisaatio. Tutkinnassa selvisi muun muassa, että Suomessa, Saksassa, Unkarissa ja Sloveniassa pelimanipuloinnista oikeustuomion saaneet tapaukset olivat kaikki olleet yhteydessä toisiinsa.

9. CIA mukana Iranin vallankaappauksessa

Yhdysvaltainen tiedustelupalvelu CIA julkaisi syksyllä 2013 dokumentteja, jotka ensimmäistä kertaa virallisesti paljastavat CIA:n olleen avainroolissa 60 vuoden takaisessa vallankaappauksessa Iranissa. Siihen asti tiedustelupalvelu oli kiistänyt roolinsa täysin. Suosittu ja demokraattisesti valittu pääministeri Mohammed Mossedeq syrjäytettiin vallasta, koska USA:ta ja Britanniaa huolestutti tämän lupaus kansallistaa Iranin öljyteollisuuden uudelleen. Iranin öljyn nähtiin olevan avainasemassa sodanjälkeisessä talouden uudelleenrakentamisessa.

10. Renault-skandaali
Tallipomo Flavio Briatore osallistui F1-maailmaa kuohuttaneeseen salaliittoon.Tallipomo Flavio Briatore osallistui F1-maailmaa kuohuttaneeseen salaliittoon.
Tallipomo Flavio Briatore osallistui F1-maailmaa kuohuttaneeseen salaliittoon.

Renault-skandaalilla tarkoitetaan kaudella 2008 Formula 1 -sarjassa Singaporen Grand Prix’ssa 28. syyskuuta 2008 tapahtunutta tahallista kolaria jälkitapahtumineen. Renault’n tallipäällikkö Flavio Briatore ja insinööriosaston johtaja Pat Symonds pyysivät Nelson Piquet Jr:ää kolaroimaan tahallisesti, jotta tallikaveri Fernando Alonsolla olisi mahdollisuus pärjätä kilpailussa. Salaliito paljastui myöhemmin, kun Piquet myönsi tekonsa kansainväliselle autoliitolle, FIA:lle. Sen johdosta FIA tuomitsi Renaultin tallipäällikön paikalta jo eronneen Briatoren määrittelemättömän pituiseen toimitsijakieltoon ja Symondsin viiden vuoden toimitsijakieltoon. Renault ei kiistänyt FIA:n syytteitä järjestetystä kolarista”

Ne salaliittoteoreetitkot ovat jotka tunnen ovat lähespoikkeuksetta ihmisiä, jotka suhtautuvat kriitittömästi omiin juttuihinsa. Eivätkä juuri käy keskustelua erimielisten ihmisten kanssa. Pitäisi ehdottomasti käydä myös ihmisten kanssa keskustelua, jotka ovat itsesi kanssa erimielisiä. Oikeudessakin ytitetään totuus selvittää mahdollisimman hyvin ja siksi siihen tarvitaan molempien osapuolien kattava näkulma tapahtuneesta. Siks on hyvä tutustua vaihtoehtomedioiden lisäksi myös valtamediaa ja rasmuslaisten ja silakoiden juttuihin. Jo pelkästään siksikin, jos niitä kritisoi on syytä tuntea mahdollisimman hyvin kohde jota kritisoi.

puosuvaari

Aika hyvin vedetty ja kirjoitettu. Minun mielestäni päivän suurin käynnissä oleva salaliitto on poliittisen (+raha-aatelin, nehän nuo selkärangattomat poliitikot ovat tärvelleet) aatelin hurja salaliitto, jonka tarkoituksena on viedä työtä tekevältä kansalta viimeisetkin rahat eli miltei ne tuhkatkin (sic) pesästä – Suomessahan puuhaillaan puulämmityksen erityisverotusta. Salaliiton kantavat teemat ovat ilmastonmuutoksen torjuminen, vihreään energiaan siirtymäinen, EU:n pelastuspaketti koronan varjolla, EU:n oman verotusoikeuden ajaminen eli kaiken takana on touhu siirtää MAHDOLLISIMMAN PALJON VARALLISUUTTA KAIKEN PARLAMENTAARISEN JA KANSALLISEN VALVONNAN ULKOPUOLELLE.
Siinä sitä klopalismia koko rahalla.

Sakari Rajamäki

On sekin aika hurja toteutunut salaliitto, että Helsingin huumepoliisin päälikkö oli sekaantunut törkeisiin huumausaine rikoksiin ja todistuaineiden väärennöksiin jne. Kukapa sitäkään olisi uskonut ennenkuin se lopulta paljastui?

Mysteeri salaliitto pimppi mediat IL -IS

ILTASANOMAT Ohjeistaa pimppi asioissakin meitä media laadun takeena

tai itse asiassa he joutuvat tekemään tälläisiä juttuja

koska heidän sekopäiset mainostajat IS än Raha lähteet niin haluavat

Vilkkuuko taustalla joku Setan juliste

vai jonkun karvojenpoisto alapää vaha-yrityksen tarjous

Hyvästit häpyhäpeälle! Suomalaiset kertovat, miten oppivat ajattelemaan itsestään kauniisti: ”Pimppini on täydellinen”
Ehkä iltasanomien journalisteilla
EX pimppini oli täydellinen”
ja nyt hepissä on hiivatulehdus ja ehkä IS kirjoittaja luuulee olevansa raskaana

Miten joku voi oikeasti otaa ntälläiset IS mediat tosisaan
90 prosenttia heidän jutuistaan on kuin 7 päivää viihde kuraa

vaikka he muuta väittävät

ELI tilaa mielummin 7 päivää kuin IS

koska edes 7 päivässä ei ole tälläisiä juttuja kuin IS ssä

Hyvästit häpyhäpeälle! Suomalaiset kertovat, miten oppivat ajattelemaan itsestään kauniisti: ”Pimppini on täydellinen”

KKi

Salaliitoiksi leimataan vakavien kansalaisten tutkimalla saamat faktat. Paavokin on siis klopalististen liskoihmisten uhri. Luulenpa alkuperäisen Paavon joutuneen tunneleihin orjaksi polkemaan generaattorilla virtaa Bill Gatesin liskoihmisten 5G verkkoon.

Onhan tässä kaapatussa blogissa jo Oslon tunnelisodatkin leimattu salaliitoksi. Tarkoituksena tietysti peitellä tapahtunutta urhoollisten trumpetistien yritystä pelastaa vastasyntyneet lapset klopalistisilta sorosliskoilta.

No nykyinen Paavo on siis klopalististien luoma klooni. Klooni jonka tarkoituksena on meille Tosi Älykkäille Elämän Koulun™ käyneille uskotella, ettei liskoihmisiä ole. Ja väittää jopa saunatonttuja ja joulupukkia saduiksi ja tarinoiksi.

K. Lehto

Informaatiosodan aikakautena laadukasta tietoa on vaikeasti saatavilla. Moni menee sekaisin ja se on yksi sodankäynnin tarkoituksellinenkin vaikutus. Laadukkaan informaation puutteessa moni tarttuu niihin oljenkorsiin joihin pystyy ja vetää niistä johtopäätöksiään, koska sekä tuntee, että tietää, ettei niinsanottuun viralliseen tietoon voi luottaa.
Tämä ei ole niinkään hullua. Tiedon etsiminen ja pyrkimys kartoittaa sitä mitä tapahtuu on terveen selviytymisvaiston siivittämää toimintaa, vaikka se laadullisesti uupuisikin.

Eri asia on sitten tietynlainen päihdehakuinen tiedon keruu, esim se, että sen sijaan, että pyrkii hahmottamaan ympärilläolevaa maailmaa, etsii itselleen syitä uskoe, miksi se ei olisi lainkaan tarpeellista, mitään vaaraa ei ole, kaikki vaan ovat tulleet hulluiksi, jne. Hahaa kuin naurattaa miten hulluja kaikki on… hehee otetaan vielä yhdet tälläset.

Sakari Rajamäki

Kyse on ylivertaisyysvinoumasta

”Ylivertaisuusvinouma on kognitiivinen vinouma, jossa yksilö yliarvioi itsensä jossakin suhteessa kuten vaikkapa jonkin taidon hallinnassa. Lisäksi tyypillisesti mitä huonompi yksilö on kyseisessä taidossa sitä enemmän hän yliarvoi osaamistaan.[1] Tämän voi katsoa johtuvan siitä, että kun yksilö ei hallitse taidon suorittamista, ei hän osaa myöskään arvioida osaamistasoa.[1] Kyse on siis metakognitiivisesta vajavuudesta eli kyvyttömyydestä arvioida oikein omaa taitotasoaan.[1] Aihetta tutkineen David Dunningin mukaan palautteen puute on eräs merkittävimmistä vääriin luuloihin johtavista tekijöistä.[1]

Erityisesti tiedollisia taitoja koskeva ylivertaisuusvinouma tunnetaan myös nimellä Dunning-Kruger-vaikutus sitä tutkineiden psykologien David Dunningin ja Justin Krugerin mukaan.[1] Dunning ja Kruger testasivat ihmisten käsitystä omasta huumorintajustaan, kielioppiosaamisestaan ja loogisesta päättelykyvystään.”

-wikipedia-

Tämän takia Iso ongelma maailmassa on, että tiedoiltaan vajavaisilla ihmisillä on kovat mielipiteet kaikkiin asioihin. Jos oikeasti kuuntelee viisaita ihmisiä he ovat usein hyvin epävarmoja, koska tiedostavat oman vajavaisuutensa.

Salaliittoteoreerikot kärsivät usein ylivertaisuus vinoumasta, sillä tekevät monesti kovin heppoisin perustein johtopäätöksiä.

Jeppis

Entäs ne Erbil – Tampere lennot?

Juha R

Jos olisi ollut, niin tamperelaiset lentokonebongarit olisi ne takuulla noteeranneet. Ja jos olisivat sen puolen nettisivuilla niistä kirjoitelleet/laittaneet kuvia, niin kyllä se tieto olisi sieltä levinnyt.

Kainuunkonkari

Sotilaita tuli takaisin PV:n liettuasta hankkimalla charter koneella.

Fatwantarkistaja

Se salainen tieto tuli sulle mistä? Vuodot on saatava tukittua. Ovat oikeasti vaarassa nämä sotilaat.

muumi

Rokotuspassi ja pakkorokotukset tulossa. Eliitti hakee ihmisiä jo nyt väkivalloin testeihin. Ihmisoikeuksia ei enää ole valkoisialla. Suomi hurskastelee Venäjälle ja entiselle itäblokille pakkokeinolaista, mutta Länsimaat ovat oikea kommunistidiktatuuri.

Salaliittoteorioista tulee kovaa vauhtia totta. Muistakaa se, kun nauroitte asialle.

https://mvlehti.net/2021/03/03/poliisi-vei-koronaepaillyn-naisen-vakisin-testattavaksi-iisalmella-jarkyttava-video-ja-aaninauha-viranomaisten-toiminnasta/

KKi

Jaa totas.

Vietiinkös tämä nainenkin niihin tunneleihin pakkotestattavaksi?

Sinänsä korona-testit sietäisikin olla pakollisia, samoin karanteenit valvottuja.
Näillä Demokraattisilla Liberaaleilla Vapauksilla epidemiaa ei saada loppumaan.

KKi


Poliisi sai viime viikonloppuna terveydenhuoltoviranomaisilta virka-apupyynnön toimittaa Sirelpuu koronatestiin mahdollisen korona-altistumisen vuoksi. Tapahtumasta on levitetty videomateriaalia muun muassa sosiaalisessa mediassa. Sirelpuu vastusti kiinniottoa ja tapausta tutkitaan virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena. Koronakaranteenimääräyksen rikkomista tutkitaan tällä hetkellä terveyden vaarantamisena ja Sirelpuu on terveysviranomaisten hallussa.

Että semmoista.

Qroquius Kad

Onkohan Tiffany Doverkin tuolla;
makaamassa lepositeissä huutaen kurkku suorana apua ja aevan syytön osastonliäkärj naoeskelloo vierssä, että hulluha se tuohii ko ei ees suomia ossoo puhhuu?

Ilmari

Jos epäillään jonkun ihmisen sairastavan tautia ja olevan vaaraksi muille, miksi häntä ei saisi testata vaikka väkisin? Tällainen mahdollisuus on aina ollut tartuntatautilaissa. Pitäisikö meidän muiden vain alistua siihen, että hän ehkä tartuttaa muita?

Fatwantarkistaja

https://www.ossitiihonen.com/ Hänet kylläkin raiskattiin jutun perusteella. Ja jos joku on niin sekaisin, että päättää uskoa, sen kun menette.

Vittu kun mut vietiin avaruusalukseen ja tunkivat sondin mun perseeseen. Miljoonan ainakin haluan hallitukselta, huomenna kaksi.

Miten **tossa te pidätte yllä tota kulissia?

Pah

Ehkä semmoista 5G-korona-shakkia on hauska pelata? Mukava pelihän se on kun aina voi voittaa.

https://pt-media.org/2020/09/26/viikonloppupaatos-miten-pelataan-5g-korona-shakkia/

Juha R

Kyllä on kauheeta kattoo, kun täälläkin ihan oikeasti jotkut tuntuvat uskovan näihin kemikaalivanoihin. Ja ne kävelee tuolla joukossamme ihan vapaana, käyvät ehkä töissäkin. Tähän Tukholman yläpuolella tapahtuneeseen lämpökameralentoon sen verran, että jos siinä olisi ollut kyse jostakin hämärähommasta, niin miksi ne pitivät koneen transponderia päällä? Olisivat laittaneet sen asentoon OFF, niin eipä olisi näkynyt Flightradarissa ja ties missä nettisovelluksissa. Tämmöisiä salaliittoteorioita on kovin helppo keksiä, laittaa sitten perään maininnan, että tämmöinen ja tämmöinenkin instituutti ovat todenneet sitä taikka tätä, eikä tarvitse yhtään perustella. Yksi hyvä esimerkki on se 911-lentokone, joka osui Pentagoniin. Jotkut kahjot väittävät, että sitä ei ollut ollenkaan, siellä vaan muuten räjäytettiin. Kun siitä ei ole yhtään kuvaa, eikä yhtään osaa ole koko koneesta löytynyt. Sitten kun joku laittaa parkkipaikan turvakameran kuvan, jossa tapaus näkyy, niin väitetään, että se on väärennetty. Ja kun joku laittaa sikäläisen lentoturvallisuusviranomaisen (NTSB) sivuille linkin, jossa kerrotaan tarkaan mitä on löytynyt ja missä kunnossa, niin sekin on tietysti viranomaisen disinformaatiota. Isossa maaailmassa jotkut tienaa hyvän elannon tämmöisillä. Taidanpa sekoittaa kahvinporoja keitettyyn divetymonoksiidiin, että päivä etenisi paremmin…:).

Fatwantarkistaja

Isäni valisti näin sanoen: Kun Kuplan kuljettaja vilkaisee ojaan, auto on jo siellä. Olen pysytellyt ulkopuolella, ainakin yrittänyt.

K J

YLE Perjantai -ohjelmassa käsiteltiin jonkun helvetin Vehkoon neuvoilla salaliittoteorioita.

Madagascar-plan on salaliittoteoriaa, kuten on hänkin kertonut muiden tasaajien kanssa. Se on totta.