Vetlandan uhri: Tekijä huusi ennen tekoa allahu akbar!

Journalisti Joakim Lamotte kertoi hetki sitten, että on haastatellut yhtä Tamim Sultanin uhria Vetlandan torilla ja uhrin mukaan tekijä huusi selvästi ”allahu akbar” ennekuin päälekarkasi miehen päälle.

Lamotte kertoo, että on haastatellut yhtä uhria. Mies on hyvin liikuttunut tapahtumien johdosta ja kiitollinen, että jäi henkiin. Mies kertoo, että tämän jälkeen on iso kynnys liikkua kadulla ja torilla uudestaan. Mies kertoo olevansa tyytymätön poliitikoihin, jotka ovat synnyttäneet tällaisen turvattoman yhteiskunnan.

Lamotten mukaan mies kysyy toistamiseen, että mitä pitäisi tehdä, että ihmiset ymmärtävät? Miksi poliitikot sulkevat silmänsä ongelmien edessä? Pitääkö heidän itse joutua vastaavaan tilanteeseen, että he ottavat asiat vakavasti, mies kysyy.

Itse puukotuksesta mies kertoo, että juuri ennen kuin Sultan nosti puukon häntä kohti, niin hän huusi ”allahu akbar”, jumala on suuri. Mies kertoo, että koko tapahtuma eteni nopeasti, mutta tämän allahu-huudon hän muistaa hyvin selvästi.

Mies kysyy Lamottelta, että miksi tekoa ei tutkita terroritekona, koska allahu-huudot ovat aivan selvä merkki siitä, että kyseessä on terroristisessa mielessä tehty isku. Mies kertoo edelleen, että tapahtumasta on vaikea puhua, mutta haluaa lyhyesti tuoda esille kertomuksensa, jotta totuus tulee esille.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Widux
Widux
5.3.2021 17:41

Äijä ei osaa kirjoittaa eikä lukea. Eikä edes osaa ihmisiä tappaa. Aika paska moniosaaja sanon minä.

K J
K J
5.3.2021 23:55
Vastaa...  Widux

Jep. Tuottelijaaksi moniosaajaksi aika helvetin huono sijoitus, vaikka yritys olisi sanoutunut kokonaan irti kotimaisesta ideologiasta ja päämääränä vain miellyttää suvaitsevaistoa.

Itse en tarjoaisi tälle työtä, vaikka saisin palkkioksi elämysmatkan Afganistaniin. Olen nähnyt moniosaajien yrittävän ajaa talvella pakettiautolla, meni siinä usko siihen, että nämä osaisivat ajaa edes autolla. Ja onko itse piirretty ajokortti joku validi syy saada täällä Suomessa ajolupa.

Kohta nämä laitetaan rasismin varjolla esimiesasemaan työskentelemään.

”Johonkin tarhaukseen näitä voisi laittaa ja katsoa mitä tapahtuu. Jos niitä saisi vain kymmenen, antaisin niille virike-esineiksi kiviä 9 kappaletta ja yhden kiltävän sapelin. Se kuka saa kiiltävän sapelin, voisi voittaa, ellei lauma yhdistäisi voimiaan ja kiviä käyttämällä saisi sapelilla aseistautuneen alistumaan. Sitten pisteyttäisi ne ja veisi ne kokemusta rikkaampana VOK:kiin takaisin.

Frenologiaa en käyttäisi, koska se on todettu humpuukiksi.”.

VihtaVuorenSerti
VihtaVuorenSerti
5.3.2021 17:57

swerakissa taitaa tilanne olla jo nii paha että …noita ei saa pihalle ilman että siinä kuolis omia(ruottalaisia) ..veikkaan että noilla o enempi ja paremmat aseet ku itte swerak armeijalla +koulutus..siinähän alkais sellaset panttivanki juttuputut että löfeen luovuttais pallinsa (kiinni olevat ja se millä istuu) asap . tätä orotellessa täälä soomessa 😀

Suomi Finland
Suomi Finland
5.3.2021 18:19

Moniosaaja ja allahin soturi. Tuolla CV:llä pitäisi päästä suoraan pörssiyrityksen hallituksen.

Tässä tapauksessa kuitenkin suoraan vankilaan. Kulkematta lähtöruudun kautta.

juhaII
juhaII
5.3.2021 18:30

Asia on ”selvä kuin pläkki”! Islamistinen terroristi-isku ”kaikilla mausteilla”!!!

Ööööööhhhh….. ja tällä EI ole MITÄÄN tekemistä MAAHANMUUTON kanssa? Niinpä!

timo
timo
5.3.2021 18:38

Noo ”mielenterveyspotilaat” nyt huutelee mitä sattuu. Ei niiden huutamista lasketa eli ei ole mitään tekemistä minkään muun kuin ”mielenterveysongelman” kanssa.

Näin saadaan terrorismitilastot vastaamaan kivapuhelain edellyttämiä lukuja. Kätevää.

Last edited 1 month ago by timo
Huru-ukko
Huru-ukko
5.3.2021 21:47
Vastaa...  timo

Kyllä siinä vahvimmankin mielenterveys järkkyy, kun seuraa moista sekopäistä porukkaa ja sen kuviteltua esikuvaa. Voihan Muha-Matti sentään.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
5.3.2021 19:24

*Tekijä huusi ennen tekoa allahu akbar!”

No täytyy myöntää, että Hesarin koronaa ja nuoren miehen ahdistusta syyksi epäillyt kommentaattori oli oikeassa. Myös rasismi, löyhät kaveriporukat ja paska puuro lienevät vielä lisänä. Kylläpä sitä on välillä suotta rasistinen epäilyksineen.

Riku Laine
Riku Laine
5.3.2021 21:09

Alkaa huvittamaan nuo valtsun matukiimaisuus ja puheet huippuosaajista, moniosaajista.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.3.2021 16:55
Vastaa...  Riku Laine

Missä tällaisia on luettavissa?

timo
timo
5.3.2021 23:57

On kyllä niin terroristin perikuva kuin olla voi. Salilla käyty. Olemus sotilaallisen jäykkä. Silmissä pistävä ja tyhjä katse.

Åkenpoika
Åkenpoika
6.3.2021 01:17

Luai Ahmed – vill man så kan man.  
”Kun haluaa niin osaa.” Näitäkin löytyy, mutta ovat aika harvassa.

https://petterssonsblogg.se/2021/03/05/luai-ahmed-vill-man-sa-kan-man/

Minä
Minä
6.3.2021 02:15

Miksi poliitikot sulkevat silmänsä ongelmien edessä?”

Koska tarkoituskin on luoda ongelma, mutta sitä ei voi kertoa ääneen?

kuli
kuli
6.3.2021 02:26

Se, että tätä humanitääristä massamaahanmuutto touhua pidetään jotenkin moraalisesti ylevänä toimintana on kyllä maailman suurinta hurskastelua. Toiminta ei täytä mitään moraalisen toiminnan kriteerejä ja on täydellisen vastakohtaista millekkään arvopohjaiselle toiminnalle.

Tiedän, että paasaan kuorolle, mutta optiikan aika alkaa olla ohi. Poliitikoille on syytä kertoa aina ja kaikkialla missä mahdollista, että he ovat moraalittomia kusipäitä tätä toimintaa tukiessaan ja heillä on verta käsissään. On syytä alkaa hieromaan sitä niiden naamaan välittämättä mistään vitun optiikasta eli siis miltä se näyttää ulospäin.

Åkenpoika
Åkenpoika
6.3.2021 10:16

Ei liity maahanmuuttoon! Ei ole lapio!

evvmksoxyammk0m-1.jpeg
huudaan huudaan kutsun kuuleeen.
huudaan huudaan kutsun kuuleeen.
6.3.2021 15:18

Jokaisessa afgaanissa asuu pieni terroristi.