Tukholmassa alkaa jättimäinen oikeudenkäynti uusruotsalaisia gangsteita vastaan

Räppijätkä Yasin Byn.
Tukholman käräjäoikeudessa alkoi eilen jättimäinen oikeudenkäynti, jossa syytettyjen penkillä istuu peräti 30 uusruotsalaista gangsteria.

Syytteinä on murhia, murhien suunnittelua, murhan yrityksiä, pommi-iskuja, ampuma-aserikoksia, huumausainerikoksia ja suurin piirtein kaikkia rikoslaissa mainittuja rikoksia.

Yhtenä syytettyjen joukossa on somalialaistaustainen gangstaräppäri Yasin Abdullahi Mahamoud, taitelijanimeltään Yasin Byn. Yasinia syytetään ainakin ruotsalaisen nuoren räppärin Einarin kidnappauksesta, pahoinpitelystä ja seksuaalirikoksista.

Yasin oli ällyttänyt Einarin johonkin tapaamiseen sillä verukkeella, että siellä nauhoitettaisiin yhdessä musiikkia. Mutta paikalla olikin useita muita somalialaisten jengiin kuuluvia henkilöitä. Einaria pidettiin vankina monta päivää. Tarkoituksena oli ensin nöyryyttää häntä, sitten kiristää jollain tavalla ja lopuksi pahoinpidellä hengiltä.

Tässä yhteydessä kannattaa huomata se, että Yasin Byn on ollut vasemmistosiiven suosikki jo pitkään. Yasin mm. voitti Vuoden artisti- ja Vuoden hiphoppari-tittelin valtiollisen yleisradioyhtiön Sverigesradion P3 musiikkigaalassa viime viikonloppuna. Vaikka kaikki tietävät Yasinin taustan, eikä hän voinut itse osallistua gaalaan, koska istuu poliisissa vangittuna, niin tämä ei hidastanut mitenkään vasemmiston kulttuuripiirejä juhlimasta Yasinia jonakin vuoden artistina.

Yasinin taustasta ei kerrottu Sverigesradiossa sanallakaan. Siitäkin huolimatta, hän on ennen tätä kidnappausjuttua ollut kiinni ainakin kaksi kertaa murhasta, mutta joille ei ole saatu näyttöä ja istunut pikku kakun useista rikoksista. Vasemmistolaiset kulttuuritoimittajat kertoilivat medioille, että heitä ei kiinnosta Yasinin tausta vaan vain musiikki.

 

Tukholman oikeusjutussa on keskiössä kaksi kovanpuoleista jengiä, Rinkebyssä majaa pitää afrikkalaisten jengi Shottaz ja Tukholman eteläpuolen ns. Vårbymafia.

Poliisi selvitteli pitkään jengien tekemisiä ja apuna käytettiin Europolia, joka onnistui murtamaan gangsterien keskinäisen ns. krypteeratun chatin koodin. Poliisi sain näin sisälle verkkoon soluttautujan, jonka kautta gangsterien suunnitelmia päästiin seuraaman reaaliajassa. Keskusteluissa puhuttiin murhasuunnitelmista, huumekaupoista ja kaikesta.

 

Yksi oikeudenkäynnin isoja juttuja on ns. Kungens kurvan huoltoasemamurha, jossa henkilö tapettiin ja toinen loukkaantui vakavasti. Juttua valmisteltiin jo talvella.

Viime vuotisen huoltoasemamurhan käräjät alkoivat

 

Oikeuden pääkäsittely alkaa 6. huhtikuuta, joten kannattaa laittaa Pt-media läpprin kirjanmerkkeihin, sillä tätä asiaa tullaan seuraamaan ja tarkasti.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
K J

Kumma ettei ole ylittänyt uutiskynnystä täällä Suomessa, koska yleensähän suomalaiset puhtomediat nostavat tällaiset vakavat uutiset otsikoihin.

Anonyymi

Eipä valtamedia juuri näistä Ruotsin murhista, raiskauksista ja autogrilleistä kerro. Sen sijaan taannoin eräs tapaus kaukaa Amerikasta, jossa vankilakundi ja huumeidenkäyttäjä kuoli poliisin liian kovien otteiden (?) vuoksi, aiheutti kuukausien väkivalta-aallonja sai aikaan Suomessakin liikehdintää. Kirsikkana kakun päällä oli polvistuminen mustan rodun edessä. Kuten nähdään, asiat eivät koskaan ole yleismitallisia, mutta median toiminnassa korostuu, jos ei aina ihan valehtelu, niin kiusallisten ja omaa agendaa palvelemattomien asioiden kertomatta jättäminen. Mistään journalismista on tänä päivänä ihan turha puhua.

Muka-kärsinyt

Bernie Ecclestone sanoi hyvin, että hänen aikanaan kukaan ei olisi käyttänyt T-paitoja palkintojen jaossa eikä kukaan olisi polvistunut. Bernie on äijä.

Aikoinaan urheilijat suljettiin poliittisten tapahtumien ulkopuolelle. He pystyvät liikkumaan sodista ja maailmantapahtumista riippumatta koskemattomina. Sodat jopa keskeytettiin urheilutapahtumien ajaksi niillä alueilla ja lähiympäristössä. Mutta nyt urheilijat itse ovat tuoneet politiikan osaksi omaa agendaansa ja niimpä koskemattomuus on iäksi hävinnyt.

Ei iteenyt se mulatti, Hamilton, mitä sai aikaan Formuloissa kun vaati kuskeja polvistumaan. Eivätkän Amerikan tapahtumat kosketa sitä millään lailla. Onko se edes lahjoittanut suurimman osan omaisuuestaan ja palkkioistaa BML-likkeelle? Epäilen. Se on näitä ”muka-kärsineitä” joilla on parempiosaisten elämä ja silläkin on ollut onnellinen lapsuus.

Onneksi sentään Kimi ei polvistellut.

Realismia peliin

Kimin ei tarvitse polvistua, vain rasisti polvistuu.

juhaII

Toisin sanonen ”parasta A-luokkaa”!!! Ruotsissa nimittäin. Tosin ei se täältä Suomesta käsinkään tuo huulille kuin väkinäisen hymyn.

Pertti Grandell

suvakki ja puniikki seministi media ei paljon suojakeistaan kirjoittele, rikollisia media ihan samalla tavalla kun suojelee ja kaunistelee roistojaan, itse asunut tukholmassa 20vuotta ihan sceidaa tänään yön-timoja ja karviksia kadut piukkana…

Vesa

Täytyy olla mahtavaa tuo Yasin Byn musa, kun saa anteeksi kaiken muun. Tuleeko mieleen yhtään valkoista muusikkoa, joka yltäisi samaan. Luultavasti Bachinkin tuotanto julistettaisiin pannaan ja paskaksi, jos löytyisi mitään epäilyttävää…

Anonyymi

Muistakaapa esim. meillä Tero Vaaraa, Kari Peitsamoa, Tomi Metsäketoa tai Aku Louhimiestä. Median lynkkaus vei monelta työtilaisuuksia ja toimeentuloa, eivätkä he sentään olleet syyllistyneet rikoksiin. Ruotsissa näkyy kaikki olevan toisin.

sellaista

Iltalehdissä ollut somalityttö ”Cherrie” Lohjalta joka sanoi tulleensa hakatuksi joka päivä asuessaan siellä on tämän rappari Yasin serkku.

Pah

”Syytteinä on murhia, murhien suunnittelua, murhan yrityksiä, pommi-iskuja, ampuma-aserikoksia, huumausainerikoksia ja suurin piirtein kaikkia rikoslaissa mainittuja rikoksia.”

Ottaen huomioon kunniakansalaisten omat tavat ja oman Sharia lainsäädännön niin eikös tuo ole aika rasistista kuvailla monikulttuurisia elämäntapoja tuolla tavalla, aika halventavalla sävyllä?

Tuossa rasistiseeraavassa soimaamisessa sotketaan asiat tahallaan aivan sekaisin. Aivan kuin nuo tavallista palkkatyötä tekevää hielle haisevaa roskaväkeä koskevat maalliset rikos ym. lait koskisivat myös monikulttuurisia kunniakansalaisia. Ei koske eikä tule koskaan koskemaan sillä heillä on ihan omat lait ja omat pelisäännöt jotka tulevat suoraan taivaasta korkeammilta voimilta.

Vitalix

somalialaistaustainen=somali. Ei muuta. Kaikenkattava sana.

Prozac

Vasurit kiinnostuneet vain musiikista? Toimisikohan tuo asenne myös, jos joku hakaristihemmo esittäisi koskettavia ballaadeja.

murre riepunen

Ylen uutisiin tämä ( kään ) ei mahdu, lumipukuun sonnustautunut ” ankkuri ” kertoo porojen talvehtimiseen liittyvistä ongelmista….

Irmeli

Ja sitten tommosia pitäisi sanoa ruotsalaisiksi. Ei ole ruotsalaista nähnytkään, on Somali ja Somalina pysyy. Lisäksi vielä rikollinen. En ymärrä tätä että hyvät pohjoismaat pitää pilata ulkomaalaisilla rikollisilla ja hyyssätä niitä loputtomiin. Ruotsin vankilat alkaa notkumaan näistä Lähi-idän ja Afrikan kunniakansalaisista, onko mitään järkeä. Eikö niitä jotka eivät ole kansalaisia ja ne joilla kaksoiskansalaisuus heittää maasta ulos. Hulluinta kaikesta on se että Ruotsi suunnnittelee ottavansa vaan lisää ja lisää ja lisää..hulluja masokisteja….

Qroquius Kad

Eipä oo järkee, eipä oo.
Vaan ei sitä tarvitakaan, kun mennään tulisen tunteen ajamina täyttä kiihkoa siihen suuntaan, mihin litisevän märkä ajatuslihas sattuu milloinkin osoittamaan.

Ruotsalaiset haluavat tätä, ja meidän nilkit painaa perässä.

rellinen

Kgb-mafian harjoittamaa terroria ja länsimaiden vastaista sotaa se on.
Ei se loppunut neukkulan kaatumiseen. Paska ja mätä jäi jatkamaan siitä mihin neuvostotiedustelu jäi.

Jones

Todella isot tekijät eivät joudu kuitenkaan vastuuseen. Olen seurannut näitä afrikkalaisia ja pannut merkille sen, että ne valkolaiset jotka ovat heidän ystäviään ovat useimmiten narkomaaneja. Eli ehkä asiakkaita. Afrikkalaiset ovat hyviä kavereita lähi-itäläisten kanssa, joiden renkejä he todellisuudessa ovat. Afrikkalaiset tekevät huumekaupan, mutta lähi-itäläiset tuottavat huumeet. Näin he eivät joudu vastuuseen teoistaan. Huumekaupasta tienatuista rahaoista maksetaan osat afrikkalaisten kotimaiden tileille, joten niitä ei saada takavarikoitua. Saattaahan moni afrikkalainen olla tekaistulla nimellä Suomessa, kuten lähi-itäläinenkin. Sitten kun huumerahoja on saatu tarpeeksi, ”pakolainen” palaakin yätäkkiä takaisin kotimaahansa. Siellä muut katselevat että rahaa piisaa ja heistäkin tulee halukkaita ”pakolaisia”.

Voi aikoja, voi tapoja

…ja ne sanoo meitä rasisteiksi…