Göteborgissa iso murhaoikeudenkäynti, 16 uusruotsalaista syytteessä

Göteborgissa aloitellaan juuri suurta oikeudenkäyntirypästä, jossa pääjuttuna on 3.5.2020 Gammelstadissa tehty palkkamurha.

Jutun tausta on se, että viime vuoden toukokuussa ammuttiin Göteborgin Gamlestadenissa hengiltä 33-vuotias gangsteripäällikkö. Murha oli tilaustyö.

Poliisi otti jo samana päivänä kiinni kymmenkunta henkilöä ja kiinniottoja on paikkailtu sen jälkeen suuntaan ja toiseen.

Nyt syytteessä on kaiken kaikkiaan 16 uusruotsalaista i´iltään 20-40-vuotiaita. Syytteinä on murhaa, avunantoa murhaan, murhan valmistelua ja sen sellaista.

Poliisi pystyi selvittämään jutun kun se sai murrettua krypteeratun Enchrochatin koodin ja pääsi seuraamaan keskusteluja, joita käytiin avoimesti kuvitellessa, että langoilla ei ole muita ihmisiä.

Juttu on sen verran mielenkiintoinen, että teen illalla pidemmän kattauksen tapahtumasta. Esitutkinta yksin on yli 1 000 sivua ja siihen nivoutuu vaikka minkälaisia jännittävyyksiä.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Onko meillä liikaa mo-ku-rikollis- porukkaa?

Ja Tukholman vangittuna istuva räppiklimppisormi oli uhannut Ruotsin Radion P3 punavihertoimittajia kidnappaamisella jos ei hänen räppilevyjään soiteta vähintään joka kolmas tunti.

Kas kun ei joka 5s minuutti?

Suomi Finland

En solvaa ihmisiä, enkä latele uhkauksia.

Niin jännittäviä nämä tapaukset ovat, että oikeastaan sormet syyhyävät vain seuraavia vaaleja ajatellen. Mokupiirit eivät tule ääntäni saamaan. Se ehdokas/puolue joka eniten mokutusta vastustaa, saa äänen.

Suomi Finland

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007884803.html
”Poliisi kuulusteli poikaa pian henkirikoksen jälkeen, mutta alle 15-vuotiaana hänet luovutettiin sosiaaliviranomaisten vastuulle.
PERJANTAISEN vangitsemisvastuun perusteena olivat Iltalehden tietojen mukaan uudet oikeuslääketieteelliset tutkimustulokset. Niiden mukaan poika on ainakin kaksi vuotta ilmoitettua vanhempi.”

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007821225.html
”Ilta-Sanomat ei julkaise tuomittujen nimiä, koska he ovat …”

Daavidin poika

Aika huomiota herättävä asia jos suomessa ei tiedetä tarkalleen suomalaisen henkilön syntymä päivää. Mikä mättää.?

Qroquius Kad

Et kai sinä tähän asti ole siis äänestänyt mokupiirejä?!

Suomi Finland

En tietenkään. Kaikilla muilla paitsi Perussuomalaisilla on oma mokusiipensä, vaikka mukana puolueessa olisi myös mokutuksen vastustajia.

Voin harkita muiden puolueiden äänestämisestä vasta, kun mokuttajat on näistä puolueista joko puhdistettu, tai sitten jos mokuttajat ovat muuttaneet kantaansa. Jälkimmäiseen ei ehkä ihan voi kyllä 100% luottaa.

Sam Colt

Ruotsalaiset voisivat opetella suomea – vaikka sen että ”sitä saa mitä tilaa”.

Suomi Finland

’Härifrån tvättas!’

Ruosuversio korjattu

Kieliopillisesti korrekti versio kuuluu: ”Som man bäddar får man ligga”.

Qroquius Kad

Joten eipä tähän enää voi kuin siteerata keskiaikaista lakia jostain päin Swean- tahi Göthain-mailtains:

”Man tagher hwad man hafwer”

eli mies ottaa sen mitä hänelle kuuluu.

Koska laittomalle maahantunkeutujalle kuuluu nykyään Ruotsissa ja kohtapuoleen Suomessa kaikki mahdollinen, eipä tässä ole siis mitään muuta kuin valmistautuminen finaaliin.

Riku Laine

Ja ilmeisesti nyt on odotettavissa autogrillausta, tuhopolttoja, pommeja ja vähän tavallista enemmän kaikenlaista keppostelua kun kostavat.

Suomi Finland

Uusruotsalaiset gangsterit ja gansterinalut ovat siis siirtymässä ns käymistilaan. Jännityksellä odottelen tämänkertaista intifadaa.

seat

Poliisi pystyi selvittämään jutun kun se sai murrettua krypteeratun Enchrochatin koodin ja pääsi seuraamaan keskusteluja”
Jossakin ruotsalaismediassa oli, että tosiasiassa ranskalaiset sen mursi, että ruotsalaislainsäädäntö ei sitä sallisi tai sitä ei voisi käyttää todisteena.

juhaII

Jään siis odottamaan.

Ali Kessu

Elämme historiassa mielenkiintoisia aikoja. Näitä uutisia ei valtamedioista löydy. En ole kertaakaan kuullut yhdenkään vihreän arvioivan saati arvostelevan matu/mamurikollisia.
Sitä paitsi tapola uhoaa, että suusrin uhka on joku muu.

Qroquius Kad

Mikä on tapola?

PVS

Hei kaikki!
Tässä Punavihreän Siirtymän (PVS) uusi kampanjamateriaali. Saa ja pitää jakaa!
https://postimg.cc/gallery/GDr6vHW

comment image

Nähdään vaaliuurnilla! Muistakaa äänestää!

Woah

En välitä, olen hyvässä onnelisessa kännissä ja kuuntelen uusinta J. Karjalaista. Minulla on jo vara olla välittämättä tästä paskasta.